Χαιρετισμος
+6
yanis
imperiumgraecum
lampadas
mparek4
sisifos
odisseas_1
10 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Χαιρετισμος
γεια σας φιλοι . Με λενε Οδυσσεα ,παιζω πανω απο ενα χρονο αυτο το υπεροχο παιχνιδι και ομολογω οτι δεν ειμαι και μικρος , αλλα αυτο δεν εχει καμοια σημασια. ευχομαι σε ολους καλες μαχες και ελπιζω οι νικες να μεταφερθουν και στη πραγματικη μας ζωη . Θα τα πουμε στη συνεχεια.
odisseas_1- Αριθμός μηνυμάτων : 13
Απ: Χαιρετισμος
Καλώς ήρθες Οδυσσέα! Οσο για την ηλικία μην ανυσηχείς. Πολλοί εδώ ήμαστε μπεμπεκοπαππούδες
φίλε το account που το αγόρασες?mparek4 έγραψε:welcome
lampadas- Αριθμός μηνυμάτων : 7
lampadas έγραψε:
φίλε το account που το αγόρασες?
Εκεί που αγόρασα και το δικό μου
imperiumgraecum- Αριθμός μηνυμάτων : 444
lampadas έγραψε:φίλε το account που το αγόρασες?mparek4 έγραψε:welcome
imperiumgraecum έγραψε:lampadas έγραψε:
φίλε το account που το αγόρασες?
Εκεί που αγόρασα και το δικό μου
Τι εννοείτε ρε ποιητές?...σας έχασα
απο που αγορασα το acount...
τι εννοεις απο που αγορασα το acount ? ειμαι free user . Καλα οτι δεν περισευουν για τετοια... αλλα απο ενα KV1S ενα STUG και ενα HELLCAT εσυ εβγαλες το συμπερασμα οτι αγορασα απο καπου acount... να σαι καλα παντως εσυ και η τετραγωνη λογικη σου. σε ευχαριστω για το καλοσωρισμα.
staurako tha ta poume apo konta emis se 4 meroules tha sou liso oles tis aporieslampadas έγραψε:φίλε το account που το αγόρασες?mparek4 έγραψε:welcome
gk..........a
paramoneui kai o funder den mporo na po pola kseris esi
mparek4- Αριθμός μηνυμάτων : 106
odisseas_1 έγραψε:τι εννοεις απο που αγορασα το acount ? ειμαι free user . Καλα οτι δεν περισευουν για τετοια... αλλα απο ενα KV1S ενα STUG και ενα HELLCAT εσυ εβγαλες το συμπερασμα οτι αγορασα απο καπου acount... να σαι καλα παντως εσυ και η τετραγωνη λογικη σου. σε ευχαριστω για το καλοσωρισμα.
κατά αρχήν καλώς όρισες!
Τετράγωνη λογική δεν έχω και ούτε σε παρεξηγώ προφανώς δεν κατάλαβες την λειτουργία των Posts και καλό θα ήταν κατά την γνώμη μου πάντα να μην αρπάζεσαι τόσο εύκολα γιατι αναφερόμουν στον mparek 4 που είναι φίλος (εντός και εκτός παιχνιδιού).
Αλλα και πάλι καλώς ήλθες
lampadas έγραψε:φίλε το account που το αγόρασες?mparek4 έγραψε:welcome
Και για να γνωρίζεις καλύτερα...κάποιος που έχει αγοραστό λογαριασμό συνήθως δεν βγάζει στις πρόσφατες μάχες του 3000 WN8
yanis- Αριθμός μηνυμάτων : 117
yanis έγραψε:lampadas έγραψε:φίλε το account που το αγόρασες?mparek4 έγραψε:welcome
Και για να γνωρίζεις καλύτερα...κάποιος που έχει αγοραστό λογαριασμό συνήθως δεν βγάζει στις πρόσφατες μάχες του 3000 WN8
τι να πω ρε παιδιά , εδώ δεν μπορούμε να κάνουμε τον κόπο να διαβάσουμε όλα τα post απλά κάποιος τρέχει να την "πεί" σε κάποιον. Πραγματικά δεν μπορείς να trollareis ένα φίλο σου και στην "πέφτουν" ίσως φταίει το όλο κλίμα ανταγωνισμού ανάμεσα στις clan και στις "συμμαχίες".Δεν σε παρεξηγώ φίλε yianis αλλά πάλι δεν μπορώ να σε καταλάβω ελπίζω κάποια στιγμή να γνωριστώ και με εσένα.
Καλώς ήρθες στη παρέα φίλε Οδυσσέα, καλές μάχες αλλά κυρίως καλή διασκέδαση.
trexas- Αριθμός μηνυμάτων : 337
Ευχαριστω ολους σας . Π ως θα μπω σε καποια ομαδα?
Ευχαριστω παιδες . Θα ηθελα την βοηθεια σας για να ενταχθω σε καποια ομαδα . Περιμενω οδηγιες . Καλες βολες σε ολους.....
http://gboa.gamers-planet.org/ από την clan που είμαι εγώ.Βέβαια όποιος θέλει ασ βάλει το link της ομάδας του να διαβάσει ο φιλος μας και να αποφασίσει προς τα που θα πάειodisseas_1 έγραψε:Ευχαριστω παιδες . Θα ηθελα την βοηθεια σας για να ενταχθω σε καποια ομαδα . Περιμενω οδηγιες . Καλες βολες σε ολους.....
dimstam- Αριθμός μηνυμάτων : 99
ίσως θα πρέπει να το σκεφτείς λίγο καλύτερα....odisseas_1 έγραψε:Ευχαριστω παιδες . Θα ηθελα την βοηθεια σας για να ενταχθω σε καποια ομαδα . Περιμενω οδηγιες . Καλες βολες σε ολους.....
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
Kαλά ρε μεγάλε το μυάλο σου επικοινωνεί με τα δάχτυλα σου και γράφεις ότι γράφεις?Recruiter σε βλέπω.Γιατί δεν βάζεις το link να έρθει εκεί ο φίλος?Sanguinius έγραψε:ίσως θα πρέπει να το σκεφτείς λίγο καλύτερα....odisseas_1 έγραψε:Ευχαριστω παιδες . Θα ηθελα την βοηθεια σας για να ενταχθω σε καποια ομαδα . Περιμενω οδηγιες . Καλες βολες σε ολους.....
Οτι και να σου πω χάνω την ώρα μου.Και μετά μιλάμε για κανόνες φασίστες κλπ κλπ.Απάντηση δεν θέλω εδώ γιατί θα το διαλύσουμε το post του φίλου.Αν θες pm me
dimstam- Αριθμός μηνυμάτων : 99
Που το είδες το recruiter; ΛΟΛ και δεύτερον δεν νομίζω να σε απασχολεί τι λέω στον τύποdimstam έγραψε:Kαλά ρε μεγάλε το μυάλο σου επικοινωνεί με τα δάχτυλα σου και γράφεις ότι γράφεις?Recruiter σε βλέπω.Γιατί δεν βάζεις το link να έρθει εκεί ο φίλος?Sanguinius έγραψε:ίσως θα πρέπει να το σκεφτείς λίγο καλύτερα....odisseas_1 έγραψε:Ευχαριστω παιδες . Θα ηθελα την βοηθεια σας για να ενταχθω σε καποια ομαδα . Περιμενω οδηγιες . Καλες βολες σε ολους.....
Οτι και να σου πω χάνω την ώρα μου.Και μετά μιλάμε για κανόνες φασίστες κλπ κλπ.Απάντηση δεν θέλω εδώ γιατί θα το διαλύσουμε το post του φίλου.Αν θες pm me
@sanguinius
Τωρα που εισαι και recruit-(er) θα μπορεσεις να με βολεψεις και μενα καπου?
mementoM0ri- Αριθμός μηνυμάτων : 206
Όλοι οι καλοί χωράνε,άλλωστε τώρα με 100 χρυσό,φτιάχνεις καινούρια κλανmementoM0ri έγραψε:@sanguinius
Ρε παιδες ηρεμείστε. Στην τελική υπάρχουν και τα pm για οποιον ενδιαφερεται για recruit. Μη χάσει το παιδι πάσα ιδέα, ακόμα δεν μπήκε.
Εσυ δεν εισαι ΤζιΜποΑ ομως...Sanguinius έγραψε:Μόνο η GBOA έκανε recruit....
mementoM0ri- Αριθμός μηνυμάτων : 206
Ισχύει,άλλωστε δεν έχω λόγο να κάνω recruit σε μια κλαν που είμαι νεοσύλλεκτος και είναι διαλυμένη.Μια συμβουλή του έδωσαmementoM0ri έγραψε:Εσυ δεν εισαι ΤζιΜποΑ ομως...Sanguinius έγραψε:Μόνο η GBOA έκανε recruit....
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk