Το νέο Stronghold mode
+2
gregorakis
sisifos
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Πως σας φαίνεται το Stronghold και πως θα το κατατάσατε σε σχέση με τα CW?
Το νέο Stronghold mode
Το έχουμε στα χέρια μας από χθες (31 Αυγούστου). Ήδη πολλοί από μας το έχουν δοκιμάσει και έχουμε κάνει και τις πρώτες μας μάχες. Ποιές είναι οι πρώτες μας εντυπώσεις?
Προσωπικά το θεωρώ καταπληκτική προσθήκη στο παιχνίδι και θεωρώ πως θα αποτελέσει ένα μεγάλο κομμάτι των δραστηριοτήτων των clans στο μέλλον. Τα bonus που δίνει στους παίκτες είναι αρκετά ενδιαφέροντα και φαίνεται να είναι αρκετά πιο εφικτό στις ομάδες να προσφέρουν αμεσες απολαβές στα μέλη τους σε σχέση με τα clan wars.
Το γεγονός επίσης ότι υπάρχουν 3 διαφορετικές κατηγορίες μαχών με ποικιλία στον αριθμό παικτών και tier αρμάτων που απαιτούνται το κάνει ιδιαίτερα προσβάσιμο σχεδον σε όλο τον κόσμο.
Θα είχε ενδιαφέρων να δούμε πως το βλέπουν οι παίκτες που ανήκουν σε ομάδες, ασχετα τελικά αν η ομάδα τους θα αποφασίσει να δώσει το βάρος που αυτοί θα επιθυμούσαν στο συγκεκριμένο mode. Θα παρακαλούσα λοιπόν στο poll να απαντήσετε βάση της δικής σας σκοπιας ο καθένας και όχι βάση του τι σκοπευει να κάνει τελικά η ομάδα σας.
Σημείωση: Το poll θα μείνει μόνιμα ανοικτό για να δούμε πως θα διαμορφωθεί η κοινή γνώμη σε βάθος χρόνου. Για τον ίδιο λόγο και επειδή είναι ακόμα πολύ νωρίς, επιτρέπεται η ακύρωση ψήφου σε περίπτωση που στο μέλλον αλλάξει κάποιος γνώμη.
Προσωπικά το θεωρώ καταπληκτική προσθήκη στο παιχνίδι και θεωρώ πως θα αποτελέσει ένα μεγάλο κομμάτι των δραστηριοτήτων των clans στο μέλλον. Τα bonus που δίνει στους παίκτες είναι αρκετά ενδιαφέροντα και φαίνεται να είναι αρκετά πιο εφικτό στις ομάδες να προσφέρουν αμεσες απολαβές στα μέλη τους σε σχέση με τα clan wars.
Το γεγονός επίσης ότι υπάρχουν 3 διαφορετικές κατηγορίες μαχών με ποικιλία στον αριθμό παικτών και tier αρμάτων που απαιτούνται το κάνει ιδιαίτερα προσβάσιμο σχεδον σε όλο τον κόσμο.
Θα είχε ενδιαφέρων να δούμε πως το βλέπουν οι παίκτες που ανήκουν σε ομάδες, ασχετα τελικά αν η ομάδα τους θα αποφασίσει να δώσει το βάρος που αυτοί θα επιθυμούσαν στο συγκεκριμένο mode. Θα παρακαλούσα λοιπόν στο poll να απαντήσετε βάση της δικής σας σκοπιας ο καθένας και όχι βάση του τι σκοπευει να κάνει τελικά η ομάδα σας.
Σημείωση: Το poll θα μείνει μόνιμα ανοικτό για να δούμε πως θα διαμορφωθεί η κοινή γνώμη σε βάθος χρόνου. Για τον ίδιο λόγο και επειδή είναι ακόμα πολύ νωρίς, επιτρέπεται η ακύρωση ψήφου σε περίπτωση που στο μέλλον αλλάξει κάποιος γνώμη.
Απ: Το νέο Stronghold mode
... το stronKhold τα σπάει ... θα αποτελέσει κι ένα άμεσο μέτρο σύγκρισης ανάμεσα στις clans και ένα πρώτης τάξης δέλεαρ για την στρατολόγηση νέων μελών ... κι όταν μπουν και τα stronghold battles εκεί θα έχουμε πανηγύρια ...
...διόρθωσε τα ορθογραφικά στο poll διότι ο imperium δε θα καταδεχτεί να ψηφίσει ...
...διόρθωσε τα ορθογραφικά στο poll διότι ο imperium δε θα καταδεχτεί να ψηφίσει ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
Εννοείς τις Attack και Defend μάχες. Γιατί τα skirmishes με τυχαίες ομάδες τα έχουμε ήδη.gregorakis έγραψε:... το stronKhold τα σπάει ... θα αποτελέσει κι ένα άμεσο μέτρο σύγκρισης ανάμεσα στις clans και ένα πρώτης τάξης δέλεαρ για την στρατολόγηση νέων μελών ... κι όταν μπουν και τα stronghold battles εκεί θα έχουμε πανηγύρια ...
Για το ορθογραφικό, αν εννοείς το "ενδιαφέρων", το είδα μετά πως είναι μετοχή ουδέτερου, αλλά δεν μπορώ να κάνω edit . Αν θέλει ας το κάνει ο admin.
ειναι καλη σαν δευτερη επιλογη εκτος και αν μιλαμε για clan παρεα αλλωστε γιαυτο και δημειουργειθηκε για τις clan με λιγα μελη (παρεες) που δεν μπορουσαν να παιξουν μπαλα στο global map
οταν θα ρθουν τα stronghold battles το ξανακοιταμε
οταν θα ρθουν τα stronghold battles το ξανακοιταμε
cgakis- Αριθμός μηνυμάτων : 360
Κοίτα δεν μιλάω με απόλυτη σιγουριά γιατί δεν το χω ψάξει ακόμα σε βάθος αλλά αν έχω καταλάβει καλά μια ομάδα που θα καταφέρει να αναβαθμίσει πλήρως τα 2 κτίρια που δίνουν XP και credits, θα μπορεί να δίνει 2ωρα time zones σε ΟΛΑ τα μέλη της με περίπου 50% bonus σε xp και credits για όλες τις μάχες τους. Δηλαδή με λίγα λόγια προσωρινά premium accounts και για τα 100 μέλη. Εμένα δε μου φαίνεται καθόλου λίγο αυτό και δεν μπορεί να επιτευχθεί καθόλου εύκολα μέσω των CW ακόμα και από πολύ καλές ομάδες.
.. όχι χρήστο κάνεις μεγάλο λάθος ... ένας νέος παίκτης που ψάχνει clan αλλά ακόμα και ένας παλιός παίκτης που grindαρει, ενδιαφέρεται πολύ περισσότερο αν η clan μπορεί να του προσφέρει bonus στο grindαρισμα παρά αν μπαίνει στο χάρτη ... για μένα το stronghold δεν είναι μεγάλο κέρδος καθώς δεν ανεβάζω άρματα, δε χρειάζομαι credits (δε μπορώ να πέσω κάτω από τα 30kk ό,τι κι αν κάνω) και το bonus στο freexp δεν είναι και πολύ υψηλό ... μια clan όμως που θα μπορούσε να μου παρέχει 2-3 ώρες κάθε απόγευμα +50% crew xp θα ήταν ιδιαιτέρως ελκυστική για μένα ...
@sisifos συμφωνώ απόλυτα ... αν και είναι πολύ δύσκολο να φτάσεις τα κτίρια στο lvl 10 και θα πρέπει ο commander να ξενυχτά ... για τα ορθογραφικά ήταν trollin, νόμιζα πως μπορούσες να το διορθώσεις μόνο σου, νοτ μπιγκ ντιαλ ...
@sisifos συμφωνώ απόλυτα ... αν και είναι πολύ δύσκολο να φτάσεις τα κτίρια στο lvl 10 και θα πρέπει ο commander να ξενυχτά ... για τα ορθογραφικά ήταν trollin, νόμιζα πως μπορούσες να το διορθώσεις μόνο σου, νοτ μπιγκ ντιαλ ...
Για 'ξήγα μου το λίγο αυτό γιατί μάλλον χάνω επεισόδιαgregorakis έγραψε:
@sisifos ....και θα πρέπει ο commander να ξενυχτά ... ...
... πρέπει να κατασκευάζει "reserves" και να μετακινεί τα ip από structure σε structure ... είναι δουλειές που θέλουν χρόνο για να γίνουν και δε ξέρω αν μπορούν να τις κάνουν και οι DC's ...
edit ... διότι πολλοί μπορεί να μην ξέρουν και σίγουρα πάρα πολλοί βαριούνται να διαβάσουν, κάνω ένα copy paste από άλλη ανάρτησή μου: ο commander αποφασίζει τι structures θα κατασκευάσει στο stronghold της clan ... το κάθε κτίσμα χρειάζεται industrial points για να δημιουργηθεί και να αναβαθμιστεί ... το κάθε κτίσμα τώρα δίνει κάποια bonus (xp, credits, free xp, crew xp) που μπορούν να φτάσουν μέχρι το 50% (αυτό εξαρτάται από το lvl που βρίσκεται το structure) ... για να πάρεις το bonus αυτό πρέπει το κτίσμα να παράξει "reserves" και ο commander να κάνει χρήση αυτών ... για παράδειγμα αν η clan έχει έτοιμο το structure "financial unit" και ο commander παρασκευάσει μέσω αυτού το reserve "battle payments" τότε όταν αυτό το reserve ενεργοποιηθεί από το commander για ένα χρονικό διάστημα όλα τα μέλη της clan θα έχουν αυξημένα έσοδα ανά μάχη σε ποσοστό ανάλογο του lvl του structure ... για να παράξεις reserves θέλεις πάλι ip ... τα ip τα κερδίζεις μέσω skirmishes που είναι κάτι αντίστοιχο με τα TC's ...
... και για όσους βαριούνται να διαβάσουν ...
edit ... διότι πολλοί μπορεί να μην ξέρουν και σίγουρα πάρα πολλοί βαριούνται να διαβάσουν, κάνω ένα copy paste από άλλη ανάρτησή μου: ο commander αποφασίζει τι structures θα κατασκευάσει στο stronghold της clan ... το κάθε κτίσμα χρειάζεται industrial points για να δημιουργηθεί και να αναβαθμιστεί ... το κάθε κτίσμα τώρα δίνει κάποια bonus (xp, credits, free xp, crew xp) που μπορούν να φτάσουν μέχρι το 50% (αυτό εξαρτάται από το lvl που βρίσκεται το structure) ... για να πάρεις το bonus αυτό πρέπει το κτίσμα να παράξει "reserves" και ο commander να κάνει χρήση αυτών ... για παράδειγμα αν η clan έχει έτοιμο το structure "financial unit" και ο commander παρασκευάσει μέσω αυτού το reserve "battle payments" τότε όταν αυτό το reserve ενεργοποιηθεί από το commander για ένα χρονικό διάστημα όλα τα μέλη της clan θα έχουν αυξημένα έσοδα ανά μάχη σε ποσοστό ανάλογο του lvl του structure ... για να παράξεις reserves θέλεις πάλι ip ... τα ip τα κερδίζεις μέσω skirmishes που είναι κάτι αντίστοιχο με τα TC's ...
... και για όσους βαριούνται να διαβάσουν ...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την gregorakis στις Παρ Αυγ 01, 2014 1:02 am, 2 φορές συνολικά
gregorakis έγραψε:... πρέπει να κατασκευάζει "reserves" και να μετακινεί τα ip από structure σε structure ... είναι δουλειές που θέλουν χρόνο για να γίνουν και δε ξέρω αν μπορούν να τις κάνουν και οι DC's ...
Α, κατάλαβα. Αν μπορούν πάντως να τις κάνουν και οι DC θα είναι απλά θέμα συνεννόησης και συντονισμού.
εχθες πηρα μια πρωτη γευση σιγουρα ειναι ελκυστικο το να μπορεις σαν clan να δινεις στους παιχτες για 2ωρες ή οσες μπορεις τυπου premium acc
εκεινο το κομματι με τα earn boxes το ψαχνω παντως
σαν πρωτη εντυπωση νομιζω οτι το extra boxes ειναι αυτο που θα βοηθησει για να ανεβουν τα κτιρια γρηγορα ωστε να φτασεις στο +50% στα xp στα credits ή σε οτι αλλο
θες πολλα boxes για να δωσεις τις οποιες ωρες θες στην clan αλλα θες και boxes για να αναβαθμησεις τα κτηρια
νομιζω οτι ειναι νωρις ακομα "ειδομεν"
εκεινο το κομματι με τα earn boxes το ψαχνω παντως
σαν πρωτη εντυπωση νομιζω οτι το extra boxes ειναι αυτο που θα βοηθησει για να ανεβουν τα κτιρια γρηγορα ωστε να φτασεις στο +50% στα xp στα credits ή σε οτι αλλο
θες πολλα boxes για να δωσεις τις οποιες ωρες θες στην clan αλλα θες και boxes για να αναβαθμησεις τα κτηρια
νομιζω οτι ειναι νωρις ακομα "ειδομεν"
Ερώτηση για κάτι που με έχει μπερδέψει λίγο. Τα μέλη της clan έχουν την επιλογή να μετακινηθούν (attachment) σαν αμυντική δύναμη σε κάποιο απο τα κτίρια που έχει χτίσει η clan. Αρχικά όλοι είναι στο Command Center. Έχει για την ώρα κάποια χρήση αυτό ή θα είναι κάτι που θα μας χρησιμεύσει όταν ανοίξουν οι attack&defend μάχες? Και επίσης μπορεί ένας που έχει μετακινηθεί σε κάποιο άλλο κτίριο να συμμετάσχει σε skirmisses μαχες μαζί με άλλους που είναι σε άλλα κτίρια?
ναι δεν νομιζω εχθες εβαλα 20 παιδια στο πρωτο κτιριο που εφτιαξα σαν αμυντικη δυναμη οι υπολοιποι 72 μεινανε στο command center παιξαμε ολοι μαζι χωρις κανενα προβλημα
οι μετακινησεις γινονται απο και προς το command center στα κτιρια αλλα και μεταξυ των κτιριων
στο command center ειναι η δυναμη της clan και απο εκει γινονται τα attachments για πρωτη φορα
οι μετακινησεις γινονται απο και προς το command center στα κτιρια αλλα και μεταξυ των κτιριων
στο command center ειναι η δυναμη της clan και απο εκει γινονται τα attachments για πρωτη φορα
... ναι αλλά τα ip που κερδίζει το κάθε μέλος πηγαίνουν στο κτίσμα του οποίου αποτελεί φρουρά ... αν έχω καταλάβει σωστά καθώς δεν είμαι commander και δεν έχω ασχοληθεί στην πράξη με το θέμα ...
... αν υπάρχει clan που ψάχνει commander για part time εργασία στο stronKhold ας με ενημερώσει ...
... αν υπάρχει clan που ψάχνει commander για part time εργασία στο stronKhold ας με ενημερώσει ...
οχι τα boxes ή ip μαζευονται στο storage και απο εκει ο commander τα κανει μοιρασια αν εχω καταλαβει και εγω καλα
gregorakis έγραψε:... ναι αλλά τα ip που κερδίζει το κάθε μέλος πηγαίνουν στο κτίσμα του οποίου αποτελεί φρουρά ... αν έχω καταλάβει σωστά καθώς δεν είμαι commander και δεν έχω ασχοληθεί στην πράξη με το θέμα ...
cgakis έγραψε:οχι τα boxes ή ip μαζευονται στο storage και απο εκει ο commander τα κανει μοιρασια αν εχω καταλαβει και εγω καλα
Βασικά έχετε και οι 2 δίκιο. Όσοι έχουν μετακινηθεί σε κτίρια προσφέρουν τα IR Που κερδίζουν σε αυτά τα κτίρια. Όσοι έχουν μείνει στο Command Center προσθέτουν τα IR που βγάζουν στο Command Center, από το οποίο ο commander μπορεί να τα μεταφέρει στα κτίρια που χρειάζονται.
Btw έκατσα και διάβασα το αναλυτικό και ομολογουμένος αρκετά μεγάλο guide της WG και θεωρώ πως μάλλον το κατανόησα
Σκεφτηκα λοιπόν αφού μάλλον θα ενδιαφερθούμε και θα ασχοληθούμε όλοι με το θέμα να φτιάξω ένα παρόμοιο στα ελληνικά. Όχι google translation, αλλά σε απλά ελληνικα με εικόνες κλπ. Το έχω ξεκινήσει ήδη αλλά θέλει δουλίτσα γιατί είναι μεγάλο. Όταν το τελιώσω θα δώσω λινκ. Πιστευω θα είναι χρήσιμο σε παιδια που δεν πολυ έχουν την αγγλική.
και εμεις που την εχουμε να μην σου πω τι την κανουμε
btw +1 για την κινηση να ασχοληθεις με τη μεταφραση
btw +1 για την κινηση να ασχοληθεις με τη μεταφραση
gregorakis έγραψε:...διόρθωσε τα ορθογραφικά στο poll διότι ο imperium δε θα καταδεχτεί να ψηφίσει ...
sisifos έγραψε:Για το ορθογραφικό, αν εννοείς το "ενδιαφέρων", το είδα μετά πως είναι μετοχή ουδέτερου
Oι προσευχές στους θεούς της ορθογραφίας, της σύνταξης και του λεξιλογίου έπιασαν τόπο
imperiumgraecum- Αριθμός μηνυμάτων : 444
imperiumgraecum έγραψε:gregorakis έγραψε:...διόρθωσε τα ορθογραφικά στο poll διότι ο imperium δε θα καταδεχτεί να ψηφίσει ...sisifos έγραψε:Για το ορθογραφικό, αν εννοείς το "ενδιαφέρων", το είδα μετά πως είναι μετοχή ουδέτερου
Oι προσευχές στους θεούς της ορθογραφίας, της σύνταξης και του λεξιλογίου έπιασαν τόπο
Λολ imperium
Έτσι μου 'ρχεται να αρχίσω τα ορθογραφικά επίτηδες μόνο και μόνο για να διαβάζω τις αντιδράσεις σου!
Well done sisife....sisifos έγραψε:To ελληνικό guide που υποσχέθηκα:
http://wotgr.blogspot.gr/2014/08/strongholds-guide.html
BeMyBan- Αριθμός μηνυμάτων : 44
Υπέροχη προσθήκη,αν και δεν πρόκειται ποτέ α παίξω :Ρ
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ