Kαλησπερα
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Kαλησπερα
Ομολογω οτι δεν ηξερα καν πως υπαρχει Ελληνικη κοινοτητα παικτων του Wot και βρεθηκα εδω κατα τυχη αλλά ευελπιστω οτι θα μεινω Εχω ψιλοκαιρο που παιζω αν και ενιοτε κανω παυσεις γιατι θεωρω πως το wot σε κουραζει ευκολα με το xp grinding και τις πολλες φορες αθλιες ομαδες στις public battles. Αυτα πανω κατω, για οτιδηποτε αλλο μπορειτε να ρωτησετε.
DeadlySin- Αριθμός μηνυμάτων : 56
Απ: Kαλησπερα
... καλώς ήλθες ... ωραίο clan tag ...
... είμαι χαρούμενος όταν βλέπω νέους παίκτες με καλά stats ...
... είμαι χαρούμενος όταν βλέπω νέους παίκτες με καλά stats ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
Τώρα που μας βρήκες να 'σαι σίγουρος πως θα αλλάξει όλη σου η ζωή [/joke]
Καλώς ήρθες φίλε!
Καλώς ήρθες φίλε!
Γεια χαρα κι απο μενα, καλως ηρθες Deadly. Κι εγω καινουριος ειμαι , σας χαιρετω ολους και θα ηθελα ενα λινκ για τα στατιστικα στην υπογραφη να μου πειτε πως να βαλω (οπως ο Sιsifos πιο πανω)
Καλες μαχες
Καλες μαχες
JDeviant- Αριθμός μηνυμάτων : 69
http://wotlabs.net/sig/eu/JDeviant/signature.png
http://wotlabs.net/sig_dark/eu/JDeviant/signature.png
... το πρώτο είναι άσπρο σαν το δικό μου το δεύτερο είναι μαύρο σαν του sisifos ... στην υπογραφή σου πατάς "insert image" και κάνεις copy paste όποιο από τα 2 σου αρέσει περισσότερο ...
http://wotlabs.net/sig_dark/eu/JDeviant/signature.png
... το πρώτο είναι άσπρο σαν το δικό μου το δεύτερο είναι μαύρο σαν του sisifos ... στην υπογραφή σου πατάς "insert image" και κάνεις copy paste όποιο από τα 2 σου αρέσει περισσότερο ...
Eυχαριστω για το καλωσορισμα παιδες
Τα στατιστικα μου χρηζουν βελτιωσης αλλά η αποδοση μου δεν ειναι και πολυ σταθερη. Τα μελη της ομαδας ειναι φιλοι που οι περισσοτεροι γνωριζομαστε απο κοντα και δεν εχουμε ασχοληθει ποτε με clan wars κτλ γιατι ουτε αρκετοι ειμαστε αλλά ουτε αρκετα καλοι. Αρκουμαστε σε κανα platoon και να λεμε ο ενας τον αλλο nooba
Τα στατιστικα μου χρηζουν βελτιωσης αλλά η αποδοση μου δεν ειναι και πολυ σταθερη. Τα μελη της ομαδας ειναι φιλοι που οι περισσοτεροι γνωριζομαστε απο κοντα και δεν εχουμε ασχοληθει ποτε με clan wars κτλ γιατι ουτε αρκετοι ειμαστε αλλά ουτε αρκετα καλοι. Αρκουμαστε σε κανα platoon και να λεμε ο ενας τον αλλο nooba
... τα στατιστικά σου για 6k battles είναι υψηλά ... αν και των φίλων σου είναι αντίστοιχα, έχετε μέλλον σαν clan ...
Μια χαρά στατιστικά έχεις,αν και να ξέρεις αυτά δεν μετράνε τα πάντα rng και πόσες paysafe έδωσες.Επίσης αν χρησιμοποιείς mods γιατί οπως είναι γνωστό,είναι όλα cheats.
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
Εχω δωσει ενα 10ευρω αλλά εκανα το λαθος να πληρωσω με paypal αντι για paysafe και ετσι δεν με βοηθησε το παιχνιδι
Με 500 euros γίνεσαι unicum :ΡDeadlySin έγραψε:Εχω δωσει ενα 10ευρω αλλά εκανα το λαθος να πληρωσω με paypal αντι για paysafe και ετσι δεν με βοηθησε το παιχνιδι
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk
» ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ