xrhsh καθετου σταθεροποιητη
+7
gregorakis
cgakis
avacus
imperiumgraecum
taramas
JDeviant
gr68
11 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
xrhsh καθετου σταθεροποιητη
εχω μια ερωτηση να κανω,τι χρειαζεται ο καθ.σταθεροποιητησ στα χεβυ?στην μεταφραση λεει πωσ αυξανει 20%την σκοπευση κατα την διαρκεια κινησησ του αρματοσ και περιστροφησ του πυργου.αν πυροβολησω ομωσ κατα την κινηση η την περιστροφη ο κυκλοσ σκοπευσησ ειναι μεγαλοσ και το αποτελεσμα επιτυχιασ γνωστο(συνηθωσ δεν πετυχαινει ουτε γαιδαρο που λεμε στην Καλαματα)αρα προσ τι η χρηση?δεν ειναι προτιμοτερο η χρησιμοποιηση αυτου του εργαλειου που κλεινει πιο γρηγορα τον κυκλο?Για να το χρησιμοποιουν οι περισσοτεροι(αν οχι ολοι)μαλον κατι δεν εχω παρει χαμπαριλογω μεταφρασησ.
gr68- Αριθμός μηνυμάτων : 170
Απ: xrhsh καθετου σταθεροποιητη
Enhanced Gun Laying Drive: -10% aim time while starting from the standard gun
Vertical Stabilizer: -20% starting spread but standard aim time
Αυτο σημαινει οτι με το EGLD το οπλο σου θα παρει λιγοτερο χρονο για να σημαδευσει πληρως ενω με το VS ο 'κυκλος' θα ξεκινησει να μικραινει απο πιο μικρος. Δηλαδη εαν κανεις snipe απο μακρια και εχεις 'χρονο' συμφερει να εχεις το EGLD αλλα οταν εισαι σε κοντινες αποστασεις και μαχεσε , ο κυκλος σου θα ειναι 'ετοιμος να ριξει' πιο γρηγορα (οχι πληρως κλειστος αλλα αρκετα)
Γιαυτο και το προτιμαμε το VS στα βαρια αρματα γιατι κατα 80% μαχεσε σε αποστασεις 50-150μ
Δες και σχετικο Λινκ
Vertical Stabilizer: -20% starting spread but standard aim time
Αυτο σημαινει οτι με το EGLD το οπλο σου θα παρει λιγοτερο χρονο για να σημαδευσει πληρως ενω με το VS ο 'κυκλος' θα ξεκινησει να μικραινει απο πιο μικρος. Δηλαδη εαν κανεις snipe απο μακρια και εχεις 'χρονο' συμφερει να εχεις το EGLD αλλα οταν εισαι σε κοντινες αποστασεις και μαχεσε , ο κυκλος σου θα ειναι 'ετοιμος να ριξει' πιο γρηγορα (οχι πληρως κλειστος αλλα αρκετα)
Γιαυτο και το προτιμαμε το VS στα βαρια αρματα γιατι κατα 80% μαχεσε σε αποστασεις 50-150μ
Δες και σχετικο Λινκ
JDeviant- Αριθμός μηνυμάτων : 69
Βασικά εγώ έχω κρίνει το VS απαραίτητο στα medium άρματα παρά στα heavy εχεις άλλη άποψη?
taramas- Αριθμός μηνυμάτων : 747
Γενικά, VS>EGLD κατ' εμέ, λόγω του τεράστιου ποσοστού μείωσης του πλήρως διεσταλμένου κύκλου κατά 20%
EGLD, κατά προτίμηση, στα arties.
EGLD, κατά προτίμηση, στα arties.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την imperiumgraecum στις Πεμ Αυγ 14, 2014 2:16 pm, 1 φορά
imperiumgraecum- Αριθμός μηνυμάτων : 444
Medium και heavy VS ενω αρματα που μενουν ακινητα EGLD. Σε γεμιστηρες που δεν πέρνουν rammer υπάρχουν setup που βαζεις και τα 2 (VS-EGLD)
avacus- Αριθμός μηνυμάτων : 8
στο AMX 50B εγω εχω και τα 2 VS και EGLD τωρα που ετοιμαζω το Τ57 το ιδιο setup θα χρησιμοποιησω σιγουρα
αλλα για παραδειγμα στο IS7 εχω VS λογω επιθετηκοτητας RUSH αρα βολες εν κινηση ενω στο IS4 αμυντικο αρμα EGLD
στα medium VS εκτος απο το Patton (τρομερη ευστοχια εν κινηση χωρις τιποτα)
βεβαια αν θες να δουλεψουν τα equipment καλα θελουν και τα αναλογα skills στο πληρωμα.
ενα VS μονο του θα σου κανει δουλεια μεχρι ενος σημειου αλλα ενα VS την ωρα που ο gunner εχει snap shot και o driver smouth ride εκει θα στα δωσει ολα
αλλα για παραδειγμα στο IS7 εχω VS λογω επιθετηκοτητας RUSH αρα βολες εν κινηση ενω στο IS4 αμυντικο αρμα EGLD
στα medium VS εκτος απο το Patton (τρομερη ευστοχια εν κινηση χωρις τιποτα)
βεβαια αν θες να δουλεψουν τα equipment καλα θελουν και τα αναλογα skills στο πληρωμα.
ενα VS μονο του θα σου κανει δουλεια μεχρι ενος σημειου αλλα ενα VS την ωρα που ο gunner εχει snap shot και o driver smouth ride εκει θα στα δωσει ολα
cgakis- Αριθμός μηνυμάτων : 360
... EGLD μόνο σε γεμιστήρες για τις ενδιάμεσες βολές ... ααα και σε arties και στο FV(183) που είναι σαν arty ... δε βλέπω άλλη χρησιμότητα, -10% aiming time αφού όποιο άρμα και να έχεις μέχρι να γεμίσεις έχεις κάνει full aim ... τον συνδυασμό των VS & EGLD δεν τον έχω δοκιμάσει, κάποιοι τον προτείνουν για το is7 αλλά μέχρι τώρα δεν έχω αποχωριστεί σε κανένα μου άρμα το vent ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
Στα γαλλικά heavies vs+egld είναι απαραίτητα
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
παντα προτιματε το vs απο egld 20% μικροτερος κυκλος σου δινει πιο γρηγορο κλεισιμο κυκλου
απο το -10% στον χρονο aiming.και εξηγω
¨οδηγεις ενα αμαξι με 100χλμ την ωρα και θες να διανυσεις 1000χλμ.(1000χλμ= ο κυκλος σκοπευσης 100χλμ= ι ταχυτητα σκοπευσης)
με το vs 1000-20%=800 δια 100 = 8 ωρες
με το egld 100+10%=110χλμ δλδ θες 9 ωρεςγια να διανυσεις τα 1000χλμ.
ελπιζω να εγινα κατανοητος
vs λοιπον σε ολα εκτος apo arty oπou βαζουμε egld.και egld αναγκαστικα στα μικρα που δεν περνουν ακομα vs.
και τα 2 μαζι σε αρματα που εχουν 2.9 sec aiming time και πανω e100,t34.is7,is4 κτλ
το vents ειναι το πιο αχρηστο equipment που μπορεις να φορτωσεις στο αρμα σου.
5% στο crew skill μεταφραζετε σε 2% bonus στο καθε skill. πχ 100% cammo + vents =105% cammo αυξηση μολις 2% και 2.7% στα skill του commander.
χρισιμο σε μερικα αρματα που απλα δεν εχει κατι αλλο να βαλεις σε συνδιασμο με bia gia na pame sto +4%.
¨οδηγεις ενα αμαξι με 100χλμ την ωρα και θες να διανυσεις 1000χλμ.(1000χλμ= ο κυκλος σκοπευσης 100χλμ= ι ταχυτητα σκοπευσης)
vs λοιπον σε ολα εκτος apo arty oπou βαζουμε egld.και egld αναγκαστικα στα μικρα που δεν περνουν ακομα vs.
και τα 2 μαζι σε αρματα που εχουν 2.9 sec aiming time και πανω e100,t34.is7,is4 κτλ
5% στο crew skill μεταφραζετε σε 2% bonus στο καθε skill. πχ 100% cammo + vents =105% cammo αυξηση μολις 2% και 2.7% στα skill του commander.
χρισιμο σε μερικα αρματα που απλα δεν εχει κατι αλλο να βαλεις σε συνδιασμο με bia gia na pame sto +4%.
TYRAELL75- Αριθμός μηνυμάτων : 256
Το vents δεν είναι άχρηστο σε όλα τα άρματαTYRAELL75 έγραψε:παντα προτιματε το vs απο egld 20% μικροτερος κυκλος σου δινει πιο γρηγορο κλεισιμο κυκλου
Στα γαλλικά heavies είναι απαραίτητο,αλλά και σε άλλα άρματα,ας πούμε στο tiger 1 που έχω vents είναι πολύ αποτελεσματικόTYRAELL75 έγραψε:για διευκρινισε
και πες μου σε παρακαλω πως βαζεις υπογραφη
το εγραψα και πιο πανω σε μερικα αρματα ειναι αποτελεσματικο με bia για να πας στο 4%,πως ακριβως καταλαβενεις αυτην την διαφορα του 2%?
εγω ας πουμε το χρησιμοποιω στο 1390 αντι για cammo net σε setup egld,optics,vents
πως κανω την υπογραφη να φαινεται κανονικα και οχι σαν link?
εγω ας πουμε το χρησιμοποιω στο 1390 αντι για cammo net σε setup egld,optics,vents
πατα 'insert image' οχι insert link
JDeviant- Αριθμός μηνυμάτων : 69
Πας στο insert image,αν θυμάμαι καλά.Έχοντας 1000+ μάχες με το Tiger1,εντοπίζω την διαφορά στον χρόνο αναγόμωσης,στην ευστοχία και ίσως στο spottingTYRAELL75 έγραψε:το εγραψα και πιο πανω σε μερικα αρματα ειναι αποτελεσματικο με bia για να πας στο 4%,πως ακριβως καταλαβενεις αυτην την διαφορα του 2%?
θελεις να μου πεις οτι καταλαβενεις διαφορα 2% στα 7 δευτερολεπτα?κανε την πραξη να δεις ποσο πιο γρηγορα γεμιζεις.
spoting??τι ακριβως spotareis με το tiger? και τυφλο ειναι με 370 μετρα view range και χωρις cammo value ουτε καν mouse κανεις outspot.
τι setup χρησιμοποιεις?
δεν διαφωνω με την επιλογη σου καθως τα tiger ειναι στην κατηγορια αρματων που δεν εχει τπτ αλλο να τους βαλεις απανω και εγω vents τουσ φορουσα.
και τωρα στο tigerp vents εχω αλλα κανει πολυ μικρη διαφορα
spoting??τι ακριβως spotareis με το tiger? και τυφλο ειναι με 370 μετρα view range και χωρις cammo value ουτε καν mouse κανεις outspot.
τι setup χρησιμοποιεις?
δεν διαφωνω με την επιλογη σου καθως τα tiger ειναι στην κατηγορια αρματων που δεν εχει τπτ αλλο να τους βαλεις απανω και εγω vents τουσ φορουσα.
Δεν χρειάζεται,έχω το jimbo,από τα μειώνει 0,2,αν θυμάμαι καλά είναι 5,2 secs η αναγόμωση στο tiger μου.Βάζω vents egld rammer,συν το bias,που έχω.Αυτά τα δευτερόλεπτα που spotαρω πιο γρήγορα τα αντίπαλα heavies,συνήθως,για μένα είναι πολύτιμα,ειδικά με τον σύντομο χρόνο αναγόμωσης,ρίχνω 1 βολή και μέχρι να λάβουν θέση,είμαι έτοιμος να ρίξω και 2ηTYRAELL75 έγραψε:θελεις να μου πεις οτι καταλαβενεις διαφορα 2% στα 7 δευτερολεπτα?κανε την πραξη να δεις ποσο πιο γρηγορα γεμιζεις.
τι setup χρησιμοποιεις?
ωραια και που διαφωνεις με αυτα που λεω?αυτα ειπα και εγω σε καπια αρματα που δεν υπαρχει κατι αλλο χρησιμο βαζεις vents σε συνδιασμο με bia.για το egld τα λεω στο αρχικο μου σποτ.διαβασε το σωστα πριν απαντησεις.0.2 μαζι με to bia σκετο vents 0.1 sec.
Nah το bia δεν έχει ανοίξει ακόμαTYRAELL75 έγραψε:ωραια και που διαφωνεις με αυτα που λεω?αυτα ειπα και εγω σε καπια αρματα που δεν υπαρχει κατι αλλο χρησιμο βαζεις vents σε συνδιασμο με bia.για το egld τα λεω στο αρχικο μου σποτ.διαβασε το σωστα πριν απαντησεις.0.2 μαζι με to bia σκετο vents 0.1 sec.
5,5 sec reload με 100% crew kai rammer.Sanguinius έγραψε:Nah το bia δεν έχει ανοίξει ακόμαTYRAELL75 έγραψε:ωραια και που διαφωνεις με αυτα που λεω?αυτα ειπα και εγω σε καπια αρματα που δεν υπαρχει κατι αλλο χρησιμο βαζεις vents σε συνδιασμο με bia.για το egld τα λεω στο αρχικο μου σποτ.διαβασε το σωστα πριν απαντησεις.0.2 μαζι με to bia σκετο vents 0.1 sec.
5.5χ2%=0,1 και αλλο 0,1 το bia=0,2 απο 5.5 σε 5.3.
αν εδινε το vent μονο του 0,2 στα 5.5 και αλλα τοσα το bia συνολο 0.4sec στα 5,5
δλδ στα 11 δευτερολεπτα περιπου 1 δευτερολεπτο ολοι στα heavy μας θα ειχαμε vents.
νομιζω τα εγραψα αρκετα απλα να τα καταλαβεις.αν εσυ κρινεις τωρα χρησιμο το vents και καλυτερο το egld απο το stabilizer
βαζε αυτα επανω. εγω την ενημερωση σου την εκανα.
... ο τίγρης δεν παίρνει vs και ο δικός μου έχει 461m actual view range, μόνο "τυφλό" δεν τον λες ... βάζω vents σε όλα σχεδόν τα άρματά μου ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
εχεις δικιο ειχα στο μυαλο μου το tiger2 το εχω πουλησει εδω και καιρο. ναι το ξερω οτι αγαπας vents εγραψες και σε αλλο post.gregorakis έγραψε:... ο τίγρης δεν παίρνει vs και ο δικός μου έχει 461m actual view range, μόνο "τυφλό" δεν τον λες ... βάζω vents σε όλα σχεδόν τα άρματά μου ..
ι διαφωνια μου δεν ειναι το vents στο tiger 1 αλλα το οτι γενικα ειναι απο τα χειροτερα equipment που μπορεις να βαλεις πανω σε αρμα γενικα.οπως ειπα και πριν υπαρχουν αρματα
που βαζεις αναγκαστικα vents γιατι δεν εχει κατι αλλο να βαλεις.
τυφλο ναι ειναι με 370 base view range αμα του βαλεις και κυαλλια απανω και κατσεις ακινιτος θα παει παραπανω δεν μου λεει κατι αυτο.
εχεις vents σε ολα σου τα αρματα, σε πιανου την θεση?δεν βαζεις rammer i vertical σε medium για να βαλεις vents?kai den βαζεις egld sta heavy για το vents?
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk