World of Tanks Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Τέλος εκλογών.

+5
gregorakis
Sanguinius
imperiumgraecum
ee3509
Founder
9 απαντήσεις

Σελίδα 2 από 2 Επιστροφή  1, 2

Πήγαινε κάτω

Τέλος εκλογών. - Σελίδα 2 Empty Απ: Τέλος εκλογών.

Δημοσίευση από sisifos Δευ Αυγ 18, 2014 9:06 am

Αν είχες θέμα με την γραφή σου να το έλεγες όπως το είπε και ο EMA. Δεν είναι κακό και κανείς δεν θα παραπονιόταν, είμαι σίγουρος.
Στοιχημα που έβαλα και εχασα δεν είδα ακόμα φίλε μου. Πετάς μια σπόντα, (ναι σπόντα και όχι ευχή γιατί αν ήθελες να ευχηθείς θα έλεγες απλά ενα καλό επιτυχία), πως εθελοτυφλούσαμε και ήμασταν άδικοι και το μόνο παράδειγμα που βρίσκεις να μου πεις είναι το παραπάνω???????
Ναι ρε θέλαμε να σε φιμώσουμε προσωπικά εσένα και σβήναμε τα greeklish σου ενώ αφήναμε των αλλονών. ΕΛΕΟΣ!

Να κάνω poll να επιβεβαιωθώ? Δεν θέλω καμιά επιβεβαίωση. Να ξεκολλήσετε επιτέλους θέλω και να αφήσετε αυτούς που ανέλαβαν μια δουλειά, που κανείς από όλους εσας τους εξυπνάκηδες, δίκαιους και σοφούς δεν τόλμησε να αναλάβει, αλλά παρόλα αυτά συνεχίζετε να έχετε άποψη, να την κάνουν.
Εγώ προσωπικά κατάλαβα πολύ καλά με τι είχα να κάνω τόσο καιρό. Ασχολήθηκα 2 χρόνια, έχασα τόσο από το χρόνο μου, απλά για να έχετε ένα φόρουμ να μιλάτε σαν άνθρωποι στα ελληνικά για το παιχνίδι που παίζετε. Δεν αποσκοπούσα σε κανένα κέρδος και δεν περίμενα κανένα ευχαριστώ. Αλλά δεν περίμενα και ποτέ να γίνει και αυτό που έγινε. Πέρα από μερικές εξαιρέσεις όλοι οι υπόλοιποι (και εννοώ τους συχνούς θαμώνες) είστε ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ!
Αυτό έδειξε το "poll" που έκανα τόσο καιρό και δεν χρειάζομαι κανένα άλλο.

Και που είσαι, δεν είμαι το γαιδούρι σου να μου λες "ούστ" οκ? Μάθε να μιλάς πολιτισμένα.
sisifos
sisifos
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 282

http://wotgr.blogspot.gr

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από Sanguinius Δευ Αυγ 18, 2014 9:38 am

Έλα ρε φίλες,γιατί είναι πράσινο το όνομα του σίσιφου;Θέλω κι εγώ Sad
Sanguinius
Sanguinius

Αριθμός μηνυμάτων : 968

Δημοσίευση από sisifos Δευ Αυγ 18, 2014 9:43 am

Sanguinius έγραψε:Έλα ρε φίλες,γιατί είναι πράσινο το όνομα του σίσιφου;Θέλω κι εγώ Sad

Μπες σε ελληνική ομάδα και στείλε pm στον admin να σε βάλει στο group "Clan Members". Όχι πως θα κερδίσεις τίποτα...απλά θα χάσεις την ηρεμία σου.

Αν και γω μάλλον από το κακό μου πρασίνισα  Twisted Evil 
sisifos
sisifos
Admin

Δημοσίευση από Sanguinius Δευ Αυγ 18, 2014 9:48 am

Meh,δεν ξαναπατάω σε,ελληνική clan
Sanguinius
Sanguinius

Αριθμός μηνυμάτων : 968

Δημοσίευση από gr68 Δευ Αυγ 18, 2014 9:58 am

σε καποιον που μου λεει δημοσια αν χεστηκα(ο πολιτισμενοσ λογοσ),εχω μαθει να απαντω με ΟΥΣΤ.
Αν με προσβαλει καποιοσ εδω,ειναι δικαιωμα μου να τον προσβαλω.
Απο παρτη μου εισαι ταπομενοσ,και σου λεω ριξε τουσ τονουσ
Στην νεα προσπαθεια και στον νεο μοντ ειπα μια ευχη,εντελωσ καλοπροαιρετα. Το ιδιο ειχα κανει και με τον προηγουμενο οταν ανελαβε.Και τουλαχιστον για τον ιμπεριουμ,τον συμπαθω κιολασ,ενω τον φαουντερ οχι.Τι να του ελεγα? Κακη αρχη ναχεισ?Να εισαι αδικοσ? Να εισαι δικαιωσ του εγραπσα και καλη αρχη.Ανδεν με ξαναπροσβαλεισ,δεν ξαναγραφω και δεν το συνεχιζω.
Η ολη ιστορια ξεκινησε απο σενα,γιατι εχεισ την μυγα στην κολοτσεπη και μυγιαζεσαι.
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ πολυ να τελειωνει γιατι με κουρασε.ΓΡΑΠΣΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ,ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ,ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
ΚΑΙ επειδη σε μαθαμε πωσ σκεφτεσαι,απαντα να τελειωνουμε Very Happy
gr68
gr68

Αριθμός μηνυμάτων : 170

Δημοσίευση από DeadlySin Δευ Αυγ 18, 2014 10:18 am

Eγω σαν νεος στο φορουμ να σας ευχηθω καλη νεα αρχη και ελπιζω να "στρωσει" η υποθεση σιγα σιγα και ετσι το φορουμ να αποκτησει ζωη με τη καλη εννοια και οχι με την εννοια των καυγαδων κτλ.
DeadlySin
DeadlySin

Αριθμός μηνυμάτων : 56

Δημοσίευση από sisifos Δευ Αυγ 18, 2014 10:22 am

@gr68
Δεν έγραψα για σενα προσωπικά. Ποσώς με ενδιαφέρεις σε ατομικό επίπεδο. Απάντησα σε μια πρόκληση σου. Αν δε θες να ασχολούνται μαζί σου μην προκαλείς.
Σου ζήτησα να μου πεις που είμασταν τόσο άδικοι, μου έδωσες το παράδειγμά σου και σου απάντησα. Οι υπόλοιποι έχουν κρίση και κρίνουν.
Αν έχεις να προσθέσεις κάποια άλλη σημαντική αδικία που έγινε εις βάρους σου, ευχαρίστως να την ακούσω (θα προτιμούσα βέβαια να περιοριστεις σε πράξεις δικιες μου και όχι άλλων καθώς έτσι με υποχρεώνεις να μιλάω για λογαριασμό άλλων).
Αλλιώς το θέμα λήγει εδώ.
sisifos
sisifos
Admin

Δημοσίευση από Founder Δευ Αυγ 18, 2014 10:35 am

Τα πράγματα είναι απλά μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε αλλά τα παράπονα για τους κανόνες και mod πραγματικά είναι περιττά και ξέρετε γιατί?? γιατί εσείς ψηφίσατε και βγάλετε mods που σας αντιπροσωπεύουν. Το αν δεν δηλώσατε για MODs δεν είναι πρόβλημα δικό μου ούτε του imperium. Αν εσείς απαξιώσατε το δικό σας δημοκρατικό σύστημα δεν είναι προφανώς πρόβλημα ενός τρίτου (founder).  Όσον αφορά τον sisifo και την γκρίνια του gr68 και την όλη συζήτηση αναλογιστείτε ένας προς ένας τι έχετε δώσει στο community και ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτο(νομίζω σωστά το έγραψα) είτε στον sisifo είτε στον κάθε sisifo. 

Αν κάποιος θέλει πράσινο ονοματάκι υπάρχουν οδηγίες για την απόκτησή του.

Imperium καλή αρχή σου εύχομαι και σιδηροκέφαλος αν και θα προτιμούσα να μην είσουν ένα άτομα αλλά 3-4 για να δουν την γλύκα. Δυστυχώς κάποιοι αγαπούν την δημοκρατία μόνο όσο μακριά πάνε τα λόγια που έχουν γραφτεί ανώνυμα από ένα υπολογιστή και στην θεωρία. 

P.S Για να μιλήσω και σαν άτομο και όχι σαν founder όποιος νομίζει ότι έχει δώσει πραγματικά παραπάνω από τον sisifo για αυτό το community ας μην ρίξει το λίθο ας έρθει και να μου ζητήσει ψυχολόγο θα του δώσω τον ίδιο που μου συνέστησαν κάποιο από εδώ μέσα.
Founder
Founder
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 786

Δημοσίευση από ee3509 Δευ Αυγ 18, 2014 10:44 am

Το "ς" είναι το πλήκτρο "w"
ee3509
ee3509

Αριθμός μηνυμάτων : 253

http://unregulatedwotgr.forumgreek.com/

Δημοσίευση από gregorakis Δευ Αυγ 18, 2014 10:49 am

... όσοι είμαστε σε "ξένη" ομάδα, και στη διοίκησή της βεβαίως βεβαίως, τι χρώμα γίνεται το όνομά μας???
gregorakis
gregorakis

Αριθμός μηνυμάτων : 841

Δημοσίευση από gr68 Δευ Αυγ 18, 2014 10:53 am

ΠΡΟΣ ΦΑΟΥΝΤΕΡ,ναι ρε φιλε  εχει δωσει απειρα παραπανω ,εγω πρωτοσ νατον ανεβασω στον ΟΛΥΜΠΟ του WOT.(AN ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΤΡΟΛΑΡΩ,ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ)
 αυτο δεν δινει σε κανεναν το δικαιωμα να ερμηνευει τον αλλο,οπωσ αυτοσ νομιζει,και να προκαλει χωρισ αντιλογο.
gr68
gr68

Δημοσίευση από sisifos Δευ Αυγ 18, 2014 10:58 am

gr68 έγραψε:ΠΡΟΣ ΦΑΟΥΝΤΕΡ,ναι ρε φιλε  εχει δωσει απειρα παραπανω ,εγω πρωτοσ νατον ανεβασω στον ΟΛΥΜΠΟ του WOT.(AN ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΤΡΟΛΑΡΩ,ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ)
 αυτο δεν δινει σε κανεναν το δικαιωμα να ερμηνευει τον αλλο,οπωσ αυτοσ νομιζει,και να προκαλει χωρισ αντιλογο.

Αυτό που κάνεις τώρα τι είναι? Δεν είναι αντίλογος? Σε εμποδίζει κανείς να μιλήσεις? Ισα ίσα σου έδωσα την πάσσα να μας πεις αναλυτικά τα παράπονα σου.
sisifos
sisifos
Admin

Δημοσίευση από Founder Δευ Αυγ 18, 2014 11:31 am

@gr68 πραγματικά θα ήθελα να ξέρω τη έχεις κάνει για το Ελληνικό community. 
Πραγματικά αναρωτιέμαι δηλαδή ?
Εγώ ένα-δύο άτομα γνώρισα που ενδιαφέρθηκαν για το community σαν community.
Ένας απο αυτούς είναι ο sisifos που έκατσε και έφτιαξε το forum όταν παραπονιόταν όλος ο κόσμος στην WG, έκανε guide, άνοιξε δωμάτιο raidcal, βοήθησε άτομα, ανέχτηκε την πάρτη μας για κοντά 3 χρόνια στο forum ενώ έψαχνε να βρει mods και κανένας δεν βοηθούσε ?
Τώρα αν θεωρείς ότι έχεις κάνει κάτι παραπάνω με γεια σου με χαρά σου αλλά πολύ αμφιβάλω ή το έκανες πολύ stealthy. 

Ε μπας περίπτωση το topic ήταν μια ανακοίνωση ουσιαστικά και όχι αφορμή για να πέσουμε σε ατέρμον βρόγχο για το ποιος την έχει ποιο μεγάλη. 
Η ανακοίνωση ήταν απλή, μπήκε ένα παιδί moderator και άλλαξαν οι κανόνες. Το αν αρέσουν η όχι δεν είναι σε συζήτηση αφού υπάρχει εκλεγμένο moderating team (Imperium) το οποίο ζήτησε τις όποιες αλλαγές ήθελε.
Founder
Founder
Admin

Δημοσίευση από gr68 Δευ Αυγ 18, 2014 11:58 am

ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ.ΔΕΝ ΤΡΟΛΑΡΙΣΑ,ΕΥΧΗ ΕΙΠΑ.ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΤΟ ΣΙΣΣΙΦΟ. ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ  ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΑΛΛΗΘΩΡΗΣΕΤΕ,ΕΓΡΑΨΑ ΜΗΝ ΑΛΛΗΘΩΡΗΣΕΙΣ .ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ.ΤΟΝ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΙΣ ΚΟΛ ΟΟΜΑΔΕΣ.ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ?ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝΑ ΕΓΩ ΜΟΝΤ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΕ ΦΙΛΕ, 
Στο επωμενο μνμ,θα σασ πω για τα νεφελιμ την αληθεια.Δεν τα σκοτωσε μονοs του ο  37εμα,μαζι τα σκοτωσαμε
πλεον,μονο τετοιεs απαντησειs θα δινω,βλεπω συσπηρωση του κοπαδιου,καλα το πατε.
ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑ ΜΑΓΑΖΙ,σε ανυποπτο χρονο.Ασε με ρε συ.
gr68
gr68

Δημοσίευση από imperiumgraecum Δευ Αυγ 18, 2014 12:14 pm

Ηρεμήστε γιατί θα βγάλω το ke-ho μου να σας πάρει όλους kolobanov
imperiumgraecum
imperiumgraecum

Αριθμός μηνυμάτων : 444

Δημοσίευση από Founder Δευ Αυγ 18, 2014 12:42 pm

@gr68 όπως σου είπα δεν με εν διαφέρεις μαι σαν άτομο αλλά όταν γράφεις κάτι πρέπει να περιμένεις απάντηση.
Founder
Founder
Admin

Δημοσίευση από sisifos Δευ Αυγ 18, 2014 1:08 pm

imperiumgraecum έγραψε:Ηρεμήστε γιατί θα βγάλω το ke-ho μου να σας πάρει όλους kolobanov

lol! lol! lol! lol! lol! lol! 
sisifos
sisifos
Admin

Σελίδα 2 από 2 Επιστροφή  1, 2

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης