ISU 152 vs Rhm Borsig Waffenträger
+6
panos13
Sanguinius
Arxiereas_
cgakis
imperiumgraecum
DeadlySin
10 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Ποιο απο τα 2 td προτιματε και γιατι?
Προσωπικα μισησα το isu στην αρχη αλλά μολις ξεκλειδωσα το bl10 αρχισα να καταλαβαινω ποσο δυνατο αρμα ειναι. Εχει κερδισει μια μονιμη θεση στο γκαραζ μου. Το rhm borsig το απεκτησα προσφατα και ειναι ενα πολυ δυνατο αρμα (op θα ελεγα).
Το κακο ειναι οτι στις λιγες μαχες που εκανα με αυτο μεχρι τωρα ολο χανω κι ας εχω σχετικα καλη επιδοση. Περα απο το οτι το δικο μου ειναι καταραμενο μαλλον βρισκω το οτι ειναι πολυ ευκολο να κανεις dmg με αυτο το αρμα και να παραμενεις αορατος. Σε μαχες σε πολεις εχει πλεονεκτημα σε σχεση με το isu λογω πυργου, σε αλλους χαρτες εχει πλεονεκτημα λογω viewrange και οτι δεν χρειαζεται να "σπαει" το camo net και τα binoculars. Με λιγα λογια πιστευω οτι θεωρητικα το borsig ειναι πιο καλο αλλά στη πραξη ειχα πιο καλα παιχνιδια με το isu. Οταν παιξω περισσοτερες μαχες με το borsig θα εχω πιο ολοκληρωμενη αποψη αλλά μεχρι τοτε μπορειτε να πειτε εσεις τη γνωμη σας
Προσωπικα μισησα το isu στην αρχη αλλά μολις ξεκλειδωσα το bl10 αρχισα να καταλαβαινω ποσο δυνατο αρμα ειναι. Εχει κερδισει μια μονιμη θεση στο γκαραζ μου. Το rhm borsig το απεκτησα προσφατα και ειναι ενα πολυ δυνατο αρμα (op θα ελεγα).
Το κακο ειναι οτι στις λιγες μαχες που εκανα με αυτο μεχρι τωρα ολο χανω κι ας εχω σχετικα καλη επιδοση. Περα απο το οτι το δικο μου ειναι καταραμενο μαλλον βρισκω το οτι ειναι πολυ ευκολο να κανεις dmg με αυτο το αρμα και να παραμενεις αορατος. Σε μαχες σε πολεις εχει πλεονεκτημα σε σχεση με το isu λογω πυργου, σε αλλους χαρτες εχει πλεονεκτημα λογω viewrange και οτι δεν χρειαζεται να "σπαει" το camo net και τα binoculars. Με λιγα λογια πιστευω οτι θεωρητικα το borsig ειναι πιο καλο αλλά στη πραξη ειχα πιο καλα παιχνιδια με το isu. Οταν παιξω περισσοτερες μαχες με το borsig θα εχω πιο ολοκληρωμενη αποψη αλλά μεχρι τοτε μπορειτε να πειτε εσεις τη γνωμη σας
DeadlySin- Αριθμός μηνυμάτων : 56
Απ: ISU 152 vs Rhm Borsig Waffenträger
Oσο και αν είναι το αγαπημένο μου άρμα το ISU-152, θα ψηφίσω το borsig. Το turret και το camo είναι τεράστια πλεονεκτήματα
imperiumgraecum- Αριθμός μηνυμάτων : 444
borsig και εγω πολλα τα πλεονεκτηματα
cgakis- Αριθμός μηνυμάτων : 360
Καλή ερώτηση
Camo: rhm
gun: isu
mobility: rhm
armor: isu
Βασικά δεν ξέρω και πως είναι μετά τα νερφ που έγιναν, έχω πολύ καιρό να τα παίξω.
Δεν μπορώ να αποφασίσω :/
Βασικά δεν ξέρω και πως είναι μετά τα νερφ που έγιναν, έχω πολύ καιρό να τα παίξω.
Arxiereas_- Αριθμός μηνυμάτων : 197
Ενώ,αν δεν είχες καιρό να παίξεις θα αποφάσιζες ε;Το rhm είναι ανώτερο,λόγω cammo και περιστρεφόμενου πύργου και καλύτερης ευστοχίαςArxiereas_ έγραψε:Καλή ερώτηση
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
Arxiereas_ έγραψε:Καλή ερώτηση
και το isu και το rhm,δεν εχουν θωρακιση.το isu μονο στο οπλο,στο manlet,αλλα τι να σου κανει..απο οπλο,βγαζουν τα ιδια,απλα το rhm πρεπει να χει καλυτερη ευστοχια και λιγοτερο pen
Σαν κανόνι δεν με απογοήτευσε το rhm αλλά μου άρεσε περισσότερο του ISU. Τρυπάει περισσότερο, έχει πιο πολύ alpha..
Από armor το ISU θα σου βγάλει κι από κανένα ding, το rhm θα τα ρουφήξει όλα, είναι ευάλωτο σε HE με ό,τι αυτό συνεπάγεται και αρπάζει σε κάθε βολή critical. Κοντολογίς, έτσι και ανάψει την έβαψε αλλά και δύσκολα ανάβει.
Δύσκολη επιλογή
Από armor το ISU θα σου βγάλει κι από κανένα ding, το rhm θα τα ρουφήξει όλα, είναι ευάλωτο σε HE με ό,τι αυτό συνεπάγεται και αρπάζει σε κάθε βολή critical. Κοντολογίς, έτσι και ανάψει την έβαψε αλλά και δύσκολα ανάβει.
Δύσκολη επιλογή
Arxiereas_- Αριθμός μηνυμάτων : 197
rhm και τα μυαλα στα καγκελα
cammo+turrent κανουν την διαφορα
cammo+turrent κανουν την διαφορα
fc_rex- Αριθμός μηνυμάτων : 29
Gia sobara pexnidia RHM
gia saspens ISU simadebis anabis kandilaki les to pater imon kai aritero klik kai klinis kai ta matia ka me ha mehaaaaaaaa
gia saspens ISU simadebis anabis kandilaki les to pater imon kai aritero klik kai klinis kai ta matia ka me ha mehaaaaaaaa
37EMA- Αριθμός μηνυμάτων : 250
rhm για κανονι - πυργο - και πολυ καλο καμουφλαζ με skills, δυχτι και να ειναι μπογια παραλλαγης στο αρμα......
τωρα η μπογια αν ειναι ANTI-IR δεν ξερω
τωρα η μπογια αν ειναι ANTI-IR δεν ξερω
falakros- Αριθμός μηνυμάτων : 108
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT