Τροποι βελτιωσης του παιχνιδιου
+5
Astronautis
BLACK72
ee3509
Λονγκ Μήτσος
power4
9 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Τροποι βελτιωσης του παιχνιδιου
Σε αυτό το topic μπορούμε να συζητάμε για προγράμματα και αλλαγές που μπορούν να βελτιώσουν το παιχνίδι μας καταπολεμώντας τα ping,lag κτλ.
Μερικες λυσεις για αυτα :
Εγω χρησιμοποιω το gamebooster απο την iobit που βελτιωνει την λειτουργια του υπολογιστη και αυξανει τα FPS με ένα κλικ,κάνει διάγνωση του συστήματος και προτείνει αλλά προγράμματα σύμφωνα με την κατάσταση του υπολογιστή ,ακομα με την νεα εκδοση διχνει και την θερμοκρασια του συστηματος και εχει ελληνικο μενου !
gamebooster
Αλλος τροπος :
παμε στο παρακατω δρομο : (κανουμε αναζητηση απο την εναρξη για appdata)appdata-->roaming-->wargaming.net-->worldoftanks-->preferances(στο τελευταιο κανουμε ανοιγμα με σημειωματαριο)
μετα θα βγει μια απεραντη λιστα και θα πρεπει να αλλαξετε το 0 σε 1 η 2 για να μειωσετε την ποιοτητα του του εδαφους στους χαρτες ετσι στην αρχη εχουμε το :
<entry>
<label> TERRAIN_MESH_RESOLUTION </label>
<activeOption> 0 </activeOption>
</entry>
και μετα εχουμε :
<entry>
<activeOption> 1 </activeOption>
</entry>
η
<entry>
<activeOption> 2 </activeOption>
</entry>
οσο μεγαλητερο το νουμερο (με οριο το 2) τοσο λιγοτερο pink ,αφου βαλουμε το νουμερο που θελουμε παταμε αρχειο και αποθηκευση και τελειωσαμε !
(ΠΡΟΣΟΧΗ!!! υπαρχει περιπτωση να κολαει ο χαρτης καμια φορα (προτεινετε το 1 για να μην υπαρχει κανενα προβλημα) δεν γνωριζω αν σε καθε update γινετε reset και αν υπαρξει καποιο προβλημα επαναλαμβανετε το παραπανω και αλλαζετε τα 1 και 2 με το αρχηκο 0)
Μερικες λυσεις για αυτα :
Εγω χρησιμοποιω το gamebooster απο την iobit που βελτιωνει την λειτουργια του υπολογιστη και αυξανει τα FPS με ένα κλικ,κάνει διάγνωση του συστήματος και προτείνει αλλά προγράμματα σύμφωνα με την κατάσταση του υπολογιστή ,ακομα με την νεα εκδοση διχνει και την θερμοκρασια του συστηματος και εχει ελληνικο μενου !
gamebooster
Αλλος τροπος :
παμε στο παρακατω δρομο : (κανουμε αναζητηση απο την εναρξη για appdata)appdata-->roaming-->wargaming.net-->worldoftanks-->preferances(στο τελευταιο κανουμε ανοιγμα με σημειωματαριο)
μετα θα βγει μια απεραντη λιστα και θα πρεπει να αλλαξετε το 0 σε 1 η 2 για να μειωσετε την ποιοτητα του του εδαφους στους χαρτες ετσι στην αρχη εχουμε το :
<entry>
<activeOption> 0 </activeOption>
</entry>
και μετα εχουμε :
<entry>
<activeOption> 1 </activeOption>
</entry>
η
<entry>
<activeOption> 2 </activeOption>
</entry>
οσο μεγαλητερο το νουμερο (με οριο το 2) τοσο λιγοτερο pink ,αφου βαλουμε το νουμερο που θελουμε παταμε αρχειο και αποθηκευση και τελειωσαμε !
(ΠΡΟΣΟΧΗ!!! υπαρχει περιπτωση να κολαει ο χαρτης καμια φορα (προτεινετε το 1 για να μην υπαρχει κανενα προβλημα) δεν γνωριζω αν σε καθε update γινετε reset και αν υπαρξει καποιο προβλημα επαναλαμβανετε το παραπανω και αλλαζετε τα 1 και 2 με το αρχηκο 0)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την power4 στις Πεμ Ιουν 14, 2012 2:41 am, 2 φορές συνολικά
power4- Αριθμός μηνυμάτων : 505
Απ: Τροποι βελτιωσης του παιχνιδιου
Δηλαδή πρακτικά πράγματα ή whish lists?
Λονγκ Μήτσος- Αριθμός μηνυμάτων : 86
Εγω χρησιμοποιω το gamebooster απο την iobit που βελτιωνει την λειτουργια του υπολογιστη και αυξανει τα FPS με ένα κλικ,κάνει διάγνωση του συστήματος και προτείνει αλλά προγράμματα σύμφωνα με την κατάσταση του υπολογιστή
http://www.iobit.com/gamebooster.html
Έχει επεξεργασθεί από τον/την power4 στις Σαβ Μαρ 17, 2012 5:42 am, 1 φορά
κάνει τίποτα μετρήσιμο αυτό ?
(Δηλαδή το καταλαβαίνεις εάν τρέχει ή οχι ?)
(Δηλαδή το καταλαβαίνεις εάν τρέχει ή οχι ?)
Γινε πιο συγκεκριμένος τα FPS ή το gamebooster;
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω ούτε τα ping ούτε τα fps ......
τι είναι αυτά ρε παιδιά?
'Εχω ένα λαπ τοπ με i5 επεξεργαστή και έχει κάρτα γραφικών Ati Radeon 1 gb, το χρειάζομαι το παραπάνω πρόγραμα ή οχι?
τι είναι αυτά ρε παιδιά?
'Εχω ένα λαπ τοπ με i5 επεξεργαστή και έχει κάρτα γραφικών Ati Radeon 1 gb, το χρειάζομαι το παραπάνω πρόγραμα ή οχι?
BLACK72- Αριθμός μηνυμάτων : 57
Αν δεν έχεις πρόβλημα με το παιχνίδι(κολλήματα κλπ.) ΟΧΙ, δε το χρειάζεσαι.BLACK72 έγραψε:Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω ούτε τα ping ούτε τα fps ......
τι είναι αυτά ρε παιδιά?
Τα fps(frames per second) και το ping είναι αυτά που σου βγάζει πάνω αριστερά στην οθόνη του παιχνιδιού όταν παίζεις.
Και τα δύο έχουν να κάνουν με το πόσο ομαλά παίζει το game.
Το ένα(fps), εξαρτάται απο τις δυνατότητες του υπολογιστή σου και τα γραφικά του παιχνιδιού και το άλλο(ping), εξαρτάται απο την ποιότητα της σύνδεσης(internet) που έχεις.
Εγώ προσωπικά προτιμώ να κατεβάσω τα γραφικά μου προκείμενου να έχω περισσότερα FPS παρά να τρέχω ένα επιπλέον πρόγραμμα...
Astronautis- Αριθμός μηνυμάτων : 433
power4 έγραψε:Γινε πιο συγκεκριμένος τα FPS ή το gamebooster;
ρωτάω αν το gamebooster έχει σαν αποτέλεσμα μετρήσιμη διαφορά στα fps, και αν ναι πόσο
Κύρια λειτουργία του είναι ο καθαρισμός του δίσκου και κλείσιμο προγραμμάτων που επιβαρύνουν τον υπολογιστή όπως utorrent,xfire,updaters οπότε αν θέλουμε να ανοίξουμε κάποιο πρόγραμμα καλό θα ήταν να το κάνουμε όταν το booster είναι ενεργοποιημενο, η βελτίωση του υπολογιστή φτάνει περίπου τα 24% και επιδρά σε όλα τα παιχνίδι ,την βελτίωση την βλέπετε μέσα στο παιχνίδ,εγώ προσωπικα εχω φτάσει στα 41 FPS σε καλές μέρες
Εμένα μου γράφει από 50 fps εως 58, και από 110 ping εως 130, καλά ειναι?
Τρίκαλα με τέτοιο FPS θα κατέβαζα άλλο παιχνίδι,θα άκουγα μουσική από το YouTube ,θα chatαρα ,θα έπαιζα wot σύγχρονος και θα μου περίσσευαν
ΕΕΕΕΕ...... Καλά βλέπω και καμιά τσοντούλα ταυτόχρονα χεχεχε!
ΦΡΙΚΗ !!! ,γι'αυτό ρε δεν σ'αρέσει το voice chat ;
Δεν νομίζω να θέλατε να ακούτε τα βογκητά την ώρα της μάχης , χαχαχαχα
Δεν νομίζω να ακούγονται μπες την παρασκευή το μεσημέρι να τσεκαρουμε αυτό και το youtube που θέλω εγώ ,αν και δεν θα είχα πρόβλημα
πμ; ρε παιδιά μην με ταλαιπωρείται με συντομογραφία
English : pm = personal messagepower4 έγραψε:πμ; ρε παιδιά μην με ταλαιπωρείται με συντομογραφία
Ελληνικά : πμ = Προσωπικό μήνυμα
Astronautis- Αριθμός μηνυμάτων : 433
Εγώ πάντος το μόνο πού χρησιμοποιώ για το παιχνίδι και έχει πολύ καλά αποτελέσματα , (ειδικά σε σταθερές βολές ) είναι το παρακάτω:
http://www.biosbalance.gr/product_info.php?products_id=233&ref=5&gclid=CL6q2rGm8a4CFQnP3wodUQyPKA
http://www.biosbalance.gr/product_info.php?products_id=233&ref=5&gclid=CL6q2rGm8a4CFQnP3wodUQyPKA
BLACK72 έγραψε:Εγώ πάντος το μόνο πού χρησιμοποιώ για το παιχνίδι και έχει πολύ καλά αποτελέσματα , (ειδικά σε σταθερές βολές ) είναι το παρακάτω:
μου έφυγε η μπύρα από τις μύτες
death_shadow- Αριθμός μηνυμάτων : 29
power4 έγραψε:Εγω χρησιμοποιω το gamebooster απο την iobit που βελτιωνει την λειτουργια του υπολογιστη και αυξανει τα FPS με ένα κλικ,κάνει διάγνωση του συστήματος και προτείνει αλλά προγράμματα σύμφωνα με την κατάσταση του υπολογιστή
Με έσωσες αρχοντα μου. πλέον τα ping ειναι σταθερα 90-130 με αυτό το προγραμμα, παλια βαρούσανε καποιες φορές και 999 και καταστρέφαν το παιχνίδι. Στα FPS η διαφορά δεν ειναι τόσο μεγάλη αλλά εκει δεν είχα πρόβλημα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ SITE ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. KEEP WALKING GUYS
atreidisGR- Αριθμός μηνυμάτων : 36
νεος τροπος προστεθηκε στο αρχηκο post !
καλό το παιχνίδι κ χαβαλέ έχει κ άμα έχεις κ παρέα ακόμα καλύτερα όπως παντού,? άμα τα fps δηλ. το εργαλείο σου είναι χάλι σαν το δικό μου λαπτοπ, δεν εχει καρτα γραφικών χρησιμοποιεί αυτη του επεξεργαστή οπότε έπαιζα με 6/7 fps, αστα βρἀστα , το παρατησα, ειπα να ξαναδοκιμάσω αλλά τι περιμένεις....
καμιά πρόταση για κάρτα γραφικών σε laptop που επιτρέπει αξιοπρεπές παίξιμο?
ευχαριστώ Χρήστος.
c64v25
καμιά πρόταση για κάρτα γραφικών σε laptop που επιτρέπει αξιοπρεπές παίξιμο?
ευχαριστώ Χρήστος.
c64v25
chrisv- Αριθμός μηνυμάτων : 3
To gamebooster το ειχα χρησιμοποιήσει στο προηγούμενο pc μου για εμφανής λόγους (fps 18-35) δυστυχώς δεν με βοήθησε γιατί ουτως ή άλλως διεργασίες και background τις έκοβα απο μόνος μου, ειναι εξυπηρετικό σε οσους εχουν προβλημα και θελουν με το πάτημα ενος κουμπιου να κλείνουν τις μη χρήσιμες λειτουργίες.
Το ping δυστυχώς είναι πρώτα απο όλα θέμα γραμμής και στις περισσότερες περιοχές η γραμμή δεν ειναι αξιόπιστη, γενικά κειμένεται μεταξύ 85-120 και μόνο στους τυχερούς πάει παρακάτω, αυτό που σίγουρα επηρεάζει ειναι το XVM γιαυτό και οποτε το έβαλα ηταν σε light έκδοση, επίσης το server target επηρεάζει το ping έστω και λίγο αριθμητικά αλλά δυστυχώς οταν παίζεις με τέτοια νούμερα ping ακόμα και το +-5 ειναι σημαντικό.
Το ping δυστυχώς είναι πρώτα απο όλα θέμα γραμμής και στις περισσότερες περιοχές η γραμμή δεν ειναι αξιόπιστη, γενικά κειμένεται μεταξύ 85-120 και μόνο στους τυχερούς πάει παρακάτω, αυτό που σίγουρα επηρεάζει ειναι το XVM γιαυτό και οποτε το έβαλα ηταν σε light έκδοση, επίσης το server target επηρεάζει το ping έστω και λίγο αριθμητικά αλλά δυστυχώς οταν παίζεις με τέτοια νούμερα ping ακόμα και το +-5 ειναι σημαντικό.
taramas- Αριθμός μηνυμάτων : 747
@chrisv
Και το cpu παίζει ρόλο και η κάρτα γραφικών.
Το wot έχει πολύ κακό optimization για το cpu, και χρησιμοποιεί μόνο ένα core.
Και το cpu παίζει ρόλο και η κάρτα γραφικών.
Το wot έχει πολύ κακό optimization για το cpu, και χρησιμοποιεί μόνο ένα core.
Παρόμοια θέματα
» ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ (WOT)
» Ελληνική μετάφραση παιχνιδιού
» ΕΛΛΗΝΙΚΟ MOD ΗΧΩΝ ΕΝΤΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
» Ελληνική μετάφραση παιχνιδιού
» ΕΛΛΗΝΙΚΟ MOD ΗΧΩΝ ΕΝΤΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung