Τι άλλαξε???
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Τι άλλαξε???
... γνωρίζει κανείς τι έχει αλλάξει στα "marks of exellence" ??? από εκεί που ήταν σχεδόν αδύνατο να πάρεις το 3ο τώρα είναι σχεδόν αστείο ... με 3 μάχες από 89% που ήμουν πριν το 9,3 (και ήμουν στο 89% για πάρα πολύ καιρό) με πήγε 95%
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
Απ: Τι άλλαξε???
9.3 patch notes:
As a result of statistics analysis, excessively high values for obtaining Marks of Excellence lowered
Προφανώς είχαν κάποιες standard τιμές για τα διακριτικά (που κανείς δεν έπιανε ειδικά για το 3ο) και τα χαμήλωσαν ή τα άφησαν ελεύθερα να καθορίζονται από το avg dmg όσων παίζουν το άρμα τις τελευταίες 14 μέρες. Γιατί δεν θυμάμαι το τελευταίο να αναγραφόταν στην περιγραφή, πριν το update
Let me guess, για το 416 σου λες
As a result of statistics analysis, excessively high values for obtaining Marks of Excellence lowered
Προφανώς είχαν κάποιες standard τιμές για τα διακριτικά (που κανείς δεν έπιανε ειδικά για το 3ο) και τα χαμήλωσαν ή τα άφησαν ελεύθερα να καθορίζονται από το avg dmg όσων παίζουν το άρμα τις τελευταίες 14 μέρες. Γιατί δεν θυμάμαι το τελευταίο να αναγραφόταν στην περιγραφή, πριν το update
Let me guess, για το 416 σου λες
Arxiereas_- Αριθμός μηνυμάτων : 197
... όχι έχω πολύ καιρό να παίξω 416, το t67 (τέως t49) είναι το πρώτο μου τρίστερο ... αυτό που λες μάλλον έγινε, οπότε παίζει ρόλο το πότε θα παίξεις ένα άρμα, αν δηλαδή το παίζουν παράλληλα οι unicums ... πάντως, προσωπική μου άποψη είναι το 3ο τουλάχιστο mark να αποκτιέται δύσκολα ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
Κάτι τέτοιο εικάζω κι εγώ, το έκαναν σαν το σύστημα των mastery badgesgregorakis έγραψε:οπότε παίζει ρόλο το πότε θα παίξεις ένα άρμα, αν δηλαδή το παίζουν παράλληλα οι unicums ...
Aντί να κάτσουν να βελτιώσουν τα bugs και να balance-άρουν τα imba άρματα, βάζουν μέσα στο game κάθε λογής μαλακ.....εμμμ, ανουσιουργήματα, χωρίς λόγο ύπαρξης
imperiumgraecum- Αριθμός μηνυμάτων : 444
/off topic
μια που λες για bugs, αντιμετωπίζει κανείς άλλος stuttering ("σπασίματα" στην κίνηση) οποτεδήποτε ακόμα και με υψηλά FPS ή πάγωμα 2-3s (σαν lagάρισμα) όταν μπαίνει σε sniper mode με συγκεκριμένα άρματα, μετά το τελευταίο patch?
μια που λες για bugs, αντιμετωπίζει κανείς άλλος stuttering ("σπασίματα" στην κίνηση) οποτεδήποτε ακόμα και με υψηλά FPS ή πάγωμα 2-3s (σαν lagάρισμα) όταν μπαίνει σε sniper mode με συγκεκριμένα άρματα, μετά το τελευταίο patch?
Αφού το έχουμε πει, είσαι τιτανοτεράστιος !!!!gregorakis έγραψε:... γνωρίζει κανείς τι έχει αλλάξει στα "marks of exellence" ??? από εκεί που ήταν σχεδόν αδύνατο να πάρεις το 3ο τώρα είναι σχεδόν αστείο ... με 3 μάχες από 89% που ήμουν πριν το 9,3 (και ήμουν στο 89% για πάρα πολύ καιρό) με πήγε 95
Convii- Αριθμός μηνυμάτων : 92
Είμαι κοντά στο τρίτο (3) αστέρι για το T26E4 πειράζει???
Convii- Αριθμός μηνυμάτων : 92
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk
» ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ