Hellas_Greece
+2
patatomhden
Sanguinius
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Hellas_Greece
Για όσους το ξέρουν ή όχι,o trexas,έχει φτιάξει το ομότιτλο κανάλι (για αυτούς δεν κατάλαβαν,το κανάλι έχει όνομα Hellas_Greece,όπως και ο τίτλος του topic)μέσα στο WoT.Ποτέ δεν είχε πολύ κόσμο (όλοι ξέρουμε γιατί),ΑΛΛΑ μπορεί να γίνει ένα καλό channel για platoon μεταξύ Ελλήνων,το σημαντικότερο όμως είναι η βοήθεια που παρείχε σε Έλληνες αρχάριους,αιτούντες παροχής βοήθειας όσον αφορά το game.Πλέον το channel το φτιάχνω μόνο εγώ,ίσως και να κάνω λάθος, και είναι κρίμα να τερματιστεί η λειτουργία του.Όποτε μπαίνω θα το φτιάχνω,αλλά μέχρι τον Νοέμβριο δεν το κόβω να μπαίνω συχνά.Οπότε όσοι θέλετε να κάνετε platoon,μαζί μου,με έναν αρχάριο όταν το ζητήσει ή έστω να τον βοηθήσετε,να μπαίνετε στο κανάλι και να το φτιάχνεται,όταν θα διαγράφεται και δεν θα το έχω φτιάξει ακόμα.Θα προσπαθώ να μπαίνω στο channel και στο WoT,όσο πιο συχνά μπορώ,να κάνω κάνα platoon,με όποιον θέλει,θα βοηθάω,όποιος χρειάζεται βοήθεια,μην το αφήσετε να χαθεί το κανάλι,παρακαλώ.oh και όταν μπαίνετε στο κανάλι και μιλάτε σε κάποιον και δεν απαντάει,δεν σας αγνοεί,είτε παίζει μάχη είτε είναι afk.Περιμένετε μέχρι να γυρίσει και μην βγαίνετε από το κανάλι!
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
Απ: Hellas_Greece
καλη ιδεα το channel...κ παλαιοτερα το εφτιαχνε ο kostis_larsson,αλλα δεν μαζευε κ πολυ κοσμο!!!Την στηριξη μας την εχει παντως...sorry που δεν μιλαω στο channel,το εγραψα κ στο αλλο forum,αλλα εχω φαει ban!!!:DD
TasosHellbound- Αριθμός μηνυμάτων : 29
Στο χέρι μας είναι να μαζέψει κόσμο και να το κρατήσουμε ζωντανό.Είναι κάτι ωραίο,μακριά από τα φιντάνια τις ελληνικές clan.Από Έλληνες παίχτες για Έλληνες παίχτες
Καλημέρα κ από μένα, το κανάλι το πρωτοείχε φτιάξει για την ιστορία ο PanKratis.
Με το καιρό ατόνισε κ κάποια στιγμή ουσιαστικά σταματήσαμε να το ανεβάζουμε.
Αν υπάρχει έστω κ ένας ακόμα όπως ο Sanguinius είμαι μέσα για να συνεχίσουμε την προσπάθεια.
Τα λέμε ingame
Με το καιρό ατόνισε κ κάποια στιγμή ουσιαστικά σταματήσαμε να το ανεβάζουμε.
Αν υπάρχει έστω κ ένας ακόμα όπως ο Sanguinius είμαι μέσα για να συνεχίσουμε την προσπάθεια.
Τα λέμε ingame
trexas- Αριθμός μηνυμάτων : 337
Μ' αρέσει η ιδέα, μπορούμε να έχουμε ένα standard format για το όνομα(όπως το τρέχον), και να υπάρχουν κάποια άτομα με συχνή συμμετοχή(σαν και του λόγου μου ), για να κρατούν το κανάλι όρθιο όποτε πέφτει, είτε λόγω λήξης χρόνου είτε λόγω restart του server.
imperiumgraecum- Αριθμός μηνυμάτων : 444
+1imperiumgraecum έγραψε:Μ' αρέσει η ιδέα, μπορούμε να έχουμε ένα standard format για το όνομα(όπως το τρέχον), και να υπάρχουν κάποια άτομα με συχνή συμμετοχή(σαν και του λόγου μου ), για να κρατούν το κανάλι όρθιο όποτε πέφτει, είτε λόγω λήξης χρόνου είτε λόγω restart του server.
Aνέβασα channel πριν 2 λεπτά, θα είναι up για κανά 2ημερο, μέχρι να λήξει
imperiumgraecum- Αριθμός μηνυμάτων : 444
imperiumgraecum έγραψε:Aνέβασα channel πριν 2 λεπτά, θα είναι up για κανά 2ημερο, μέχρι να λήξει
Συγχαρητήρια, ειλικρινά χαίρομαι που βλέπω οτι μπορείς να κάνεις και χρήσιμα πράγματα, μακάρι να συνεχίσεις έτσι, το ειπα και στο άλλο φορουμ η ιδέα είναι θετικότατη και νομίζω οτι οποιος έχει χρόνο πρέπει να συμμετάσχει.
taramas- Αριθμός μηνυμάτων : 747
Κατ αρχάς ευχαριστώ όλα τα παιδιά που φρόντισαν το κανάλι,όσο έλειπα.Αφού τελείωσε η σεζον στο LoL,θα λιώνω στο WoT,οπότε θα αναλάβω και πάλι τα καθήκοντα της συντήρησης του channel.ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ,ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΓΕΝΕΙΑ,ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ AFK Η ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΧΗ,ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk
» ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ