Παγκόσμια πρωτοτυπία. Account locked for Insults and Provocation
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Παγκόσμια πρωτοτυπία. Account locked for Insults and Provocation
Ναι, το κατάφερα. Μπαίνω να πάρω το 1000άρικο από το overwolf και βλέπω τούτο:
Στην αρχή λέω δε μαμιέσαι, μετά από τέτοια ξεφτιλίκια του ΜΜ όλο το ΣΚ όρεξη σε είχα να κάτσω να παίξω.
Το ξανακοιτάζω και βλέπω την αιτία. Μπα λέω, από πότε κλειδώνει λογαριασμός για τέτοιο λόγο? Εδώ ο άλλος χρησιμοποιούσε cheat και τον μπαναραν για 7 μέρες μόνο.
Googlάρω και δε βρίσκω παρόμοιο thread από κανένα server (btw, έπεσα σε ένα θέμα του imperium στο επίσημο forum για το επετειακό του (10o) chatban )
Email αυτή τη φορά δεν έστειλαν αλλά υποθέτω ξεκίνησε από χθες η ποινή.
So, γατάκια Laskas, imperium και λοιποί θερμοκέφαλοι. Disable chat εκτός αν βρίσκετε τα κλειδώματα λογαριασμού μια καλή ευκαιρία να ασχοληθείτε και με τίποτα άλλο
Στην αρχή λέω δε μαμιέσαι, μετά από τέτοια ξεφτιλίκια του ΜΜ όλο το ΣΚ όρεξη σε είχα να κάτσω να παίξω.
Το ξανακοιτάζω και βλέπω την αιτία. Μπα λέω, από πότε κλειδώνει λογαριασμός για τέτοιο λόγο? Εδώ ο άλλος χρησιμοποιούσε cheat και τον μπαναραν για 7 μέρες μόνο.
Googlάρω και δε βρίσκω παρόμοιο thread από κανένα server (btw, έπεσα σε ένα θέμα του imperium στο επίσημο forum για το επετειακό του (10o) chatban )
Email αυτή τη φορά δεν έστειλαν αλλά υποθέτω ξεκίνησε από χθες η ποινή.
So, γατάκια Laskas, imperium και λοιποί θερμοκέφαλοι. Disable chat εκτός αν βρίσκετε τα κλειδώματα λογαριασμού μια καλή ευκαιρία να ασχοληθείτε και με τίποτα άλλο
Arxiereas_- Αριθμός μηνυμάτων : 197
Απ: Παγκόσμια πρωτοτυπία. Account locked for Insults and Provocation
Πω ρε πούστη οι ********** της Riot ήρθαν και στο WoT omfa
Admin:
Κόσμια !!
Admin:
Κόσμια !!
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
ΓΟΥΑΤ ΤΗΕ ΑΚΤΙΟΥΑΛ ΦΑΚ ποτσ γενεν ατο
Πρώτη φορά από τότε που δημιούργησαν τo report system βλέπω να τρώει κάποιος ban για insults and provocation
Πρώτη φορά από τότε που δημιούργησαν τo report system βλέπω να τρώει κάποιος ban για insults and provocation
imperiumgraecum- Αριθμός μηνυμάτων : 444
Στο pre-season για το season 4 έφαγα 1 μήνα ban στο account,στο season τώρα έφαγα ban στο chat για 3000 pvp games και όταν έφτασα στα 1250 μου μετέτρεψαν το chat ban σε chat restriction (των 12 μηνυμάτων με χρόνο ανανέωσης 30 λεπτών).Φαντάσου το αυτό στο WoTimperiumgraecum έγραψε:ΓΟΥΑΤ ΤΗΕ ΑΚΤΙΟΥΑΛ ΦΑΚ ποτσ γενεν ατο
Στο wot πάντως 1η φορά πρέπει να συνέβη.
Ενηγουεη, δεν περίμενα καμιά θετική εξέλιξη αλλά είπα να τρολάρω λίγο το support. Μερικές ώρες μετά το μήνυμα που έστειλα για το συμβάν με την ερώτηση "δηλαδή με βάζετε και φυσικό πρόστιμο αφαιρώντας μου premium time για ανταλαγή ΓΡΑΠΤΩΝ φράσεων??" πήρα μια ανέλπιστη απάντηση...
We are very sorry about what happened. I have just unlocked your account and compensated the premium time lost during those two days.
Η αλήθεια είναι ότι είχα μπινελικωθεί με πολύ κόσμο, όχι σε σημείο να πέσουν μάνες και κόρες αλλά βλάκα άσχετε κοιμισμένε και τέτοια. Το πρόβλημα όμως είναι όταν τα βάζεις με πλατούν. Ξέρετε, κάτι μαγκάκια που επιδίδονται σε κάθε είδους πράξεις bullying μόνο όταν είναι με παρέα (λες και είμαστε σε κανα μπαρ). Έτσι και σε πατήσει από ένα report ο καθένας κοντεύεις το θαύμα. Ε, έτυχε και τα έβαλα με 4-5 σε μια μέρα οπότε το chatban το είχα σίγουρο. Όμως τώρα που μπήκα ούτε chatban μου έριξαν. Ό,τι να' ναι
Όπως και να έχει ανακοινώνω στην Ελληνική κοινότητα την ίδρυση της ΕΜΑ (Ένωση Μπαναρισμένων του Αρματοπαίχνιδου) και μου αποδίδω τον τίτλο του επίτιμου προέδρου, ένεκα που πήρα τέτοια διάκριση (mark of excellence).
Ενηγουεη, δεν περίμενα καμιά θετική εξέλιξη αλλά είπα να τρολάρω λίγο το support. Μερικές ώρες μετά το μήνυμα που έστειλα για το συμβάν με την ερώτηση "δηλαδή με βάζετε και φυσικό πρόστιμο αφαιρώντας μου premium time για ανταλαγή ΓΡΑΠΤΩΝ φράσεων??" πήρα μια ανέλπιστη απάντηση...
We are very sorry about what happened. I have just unlocked your account and compensated the premium time lost during those two days.
Η αλήθεια είναι ότι είχα μπινελικωθεί με πολύ κόσμο, όχι σε σημείο να πέσουν μάνες και κόρες αλλά βλάκα άσχετε κοιμισμένε και τέτοια. Το πρόβλημα όμως είναι όταν τα βάζεις με πλατούν. Ξέρετε, κάτι μαγκάκια που επιδίδονται σε κάθε είδους πράξεις bullying μόνο όταν είναι με παρέα (λες και είμαστε σε κανα μπαρ). Έτσι και σε πατήσει από ένα report ο καθένας κοντεύεις το θαύμα. Ε, έτυχε και τα έβαλα με 4-5 σε μια μέρα οπότε το chatban το είχα σίγουρο. Όμως τώρα που μπήκα ούτε chatban μου έριξαν. Ό,τι να' ναι
Όπως και να έχει ανακοινώνω στην Ελληνική κοινότητα την ίδρυση της ΕΜΑ (Ένωση Μπαναρισμένων του Αρματοπαίχνιδου) και μου αποδίδω τον τίτλο του επίτιμου προέδρου, ένεκα που πήρα τέτοια διάκριση (mark of excellence).
+1,τουλάχιστον πήρες πίσω το premiumArxiereas_ έγραψε:Στο wot πάντως 1η φορά πρέπει να συνέβη.
αλλά έχασα το 100άρικο του overwolf..
Μην μασάς ούτε εγώ τα πήρα :ΡArxiereas_ έγραψε:αλλά έχασα το 100άρικο του overwolf..
... δεν έχασες τίποτα, μέχρι 30/11 είναι το giveaway ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση κ. Gregorakisgregorakis έγραψε:... δεν έχασες τίποτα, μέχρι 30/11 είναι το giveaway ...
Convii- Αριθμός μηνυμάτων : 92
... μπα άκυρο, giveaway expired !!! ... μλκια μου που δεν έκατσα να βγάλω 5-6 codes να υπάρχουν (έβγαλα μόνο 4 και τους χρησιμοποίησα όλους ) ... είναι πολλοί παίκτες που δεν πρόλαβαν ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
δεν ξέρεις το ρητό αν πετύχει η μλκ τύφλα να'χει το.....gregorakis έγραψε:... μπα άκυρο, giveaway expired !!! ... μλκια μου που δεν έκατσα να βγάλω 5-6 codes να υπάρχουν (έβγαλα μόνο 4 και τους χρησιμοποίησα όλους ) ... είναι πολλοί παίκτες που δεν πρόλαβαν ...
Convii- Αριθμός μηνυμάτων : 92
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk
» ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ