τοδα κιαυτο......
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
τοδα κιαυτο......
συνηθωs τα ποσοστα μου,ειναι λιγο πανω,λιγο κατω απο το 50 %.
τετοια ξεφτιλα ομωs,δεν θυμαμαι να εχω ξαναφαει.
επαιξα7 μαχεs με το πατον το 9αρι,3 με το ε75,1με το τ44 και 26με το ιs6(να μαζεψω κανα φραγκο).
αποτελεσμα,ποσοστο σε 37 μαχεs,27,03%.
αν δεν πυροβολουσα καθολου,πιθανον να πηγαινε και πολυ πιο κατω.
εκανα 1804 νταματζ,που δεν νομιζω να ειναι και τοσο ασχημο,γιαυτο το σκορ.
ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΛΕΓΕΤΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΠΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 40%.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΣ.
τριχεs,μαυτα που ειδα σημερα παs ανετα.
επαιξα7 μαχεs με το πατον το 9αρι,3 με το ε75,1με το τ44 και 26με το ιs6(να μαζεψω κανα φραγκο).
ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΛΕΓΕΤΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΠΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 40%.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΣ.
gr68- Αριθμός μηνυμάτων : 170
Απ: τοδα κιαυτο......
40% γενικό w/r,όχι για μερικές μάχες.Πεοσπάντων,ή είχες κακές ομάδες ή δεν έπαιξες τακτικά σωστά,γιατί και καλό μέσο όρο dmg έβγαλες για το taverage tier και το kill ratio σου ήταν πολύ καλόgr68 έγραψε:συνηθωs τα ποσοστα μου,ειναι λιγο πανω,λιγο κατω απο το 50 %.
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
Και εγώ τελευταία κάνω αρκετά κακά game sessions, με 2500-2800wn8(πολύ κατώτερα του account μου). Πιθανώς να φταίει που grind-αρα amx-foch και ob430v2 . Aυτό το foch, ειδικά, το σιχάθηκε και η πιο απομακρυσμένη σπιθαμή της ψυχής μου.
Για το Winrate, κάνε platoons με κανά 2 φιλαράκια. Δεν γίνεται διαφορετικά.
imperiumgraecum- Αριθμός μηνυμάτων : 444
Ας έκανα κι εγώ τέτοια scores στο wn8 και θα μου ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στην Γαίαimperiumgraecum έγραψε:Και εγώ τελευταία κάνω αρκετά κακά game sessions, με 2500-2800wn8(πολύ κατώτερα του account μου). Πιθανώς να φταίει που grind-αρα amx-foch και ob430v2 . Aυτό το foch, ειδικά, το σιχάθηκε και η πιο απομακρυσμένη σπιθαμή της ψυχής μου.
Άμα δεις ότι κάνεις 2 μάχες με ένα άρμα και δεν κερδίζει, άλλαξε άρμα. Μέχρι να βρεις πιο κερδίζει και παίξε μ' αυτό. Μετά και τα τελευταία στραπάτσα αυτό κάνω.
Το πιο πρόσφατο: Παίζω πού και πού IS3 που το ξαναγόρασα τελευταία για να έχω ένα τ8 heavy. Το διπλό το παίρνω κάθε μέρα και αν κάνω platoon 8άρια το τιμώ δεόντως. Υπ' όψιν το είχα παίξει ως αρχάριος (χωρίς premium account=πολλές μάχες) και τα νούμερά του ήταν επιεικώς τραγικά (900-1000 avg dmg, 42%wr). Μέσα σε 60-70 μάχες το ανέβασα 48% και 1400avg ενώ έχω και 2 αστέρια πάνω στο πυροβόλο (άσχετο).
Προχθές δεν κέρδισα ούτε μία random (από τις 5 που έπαιξα), έφτασα σε σημείο να κάνω 5 απανωτά ding σε IS που στήθηκε τσολιάς μπροστά μου στα 100μ, η 1η βολή που έτρωγα σε κάθε μάχη από οποιοδήποτε άρμα χτυπούσε το ammorack (έχω safe stowage), ανατινάχτηκα 3 φορές, δεν κατάφερα σε καμία μάχη να κάνω πάνω από 1500dmg και γενικά το παιχνίδι έκανε ό,τι μπορούσε για να μου θυμίσει πόσο ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟ είναι κάποιες φορές. Το ίδιο συνεχίστηκε και στα stronghold παρ' όλο που έβαλα και wet ammorack, με τη διαφορά ότι εκεί έκανε κάποιες νίκες (να 'ναι καλά η υπόλοιπη ομάδα).
Κάθε μέρα είναι κάποια άρματα που δεν είναι ούτε να τα ακουμπάς. Και μερικά παραδείγματα από χαμένες μάχες..
H μάχη με το βιονικό IS.. 9 βολές 8 στο στόχο 3 pen.... στα 100m
Ιδού το βιονικό IS που dingάρει βολές IS3 ακόμη και στα πλάγια
Μια άλλη μέρα, Τ110Ε5 χωρίς καμία νίκη σε 8 άκρως ψυχαγωγικά παιχνίδια σαν αυτό...
Να ζεις με 10άρι heavy στο βράχο που χτυπιούνται τα heavy στην Airfield, τόσο ώστε να κάνεις 15 βολές στο στόχο και να σε πηδ@ει γιατί έτσι γουστάρει το παιχνίδι, ε άντε σάλτα και..
Ούτε καν με Matilda IV o νουμπάς...
Κάνε όσο damage θες, ζήσε και μέχρι το τέλος. Που να χτυπιέσαι νουμπά, ΔΕΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΕΙΠΑΜΕ!
To αντίπαλο Τ44 έπαιζε από την αντίθετη μεριά από εμένα στο χάρτη και τερμάτισε full hp με 2600 dmg blocked by armor, invader και steel wall.... γιατί έτσι γουστάρει το wot..
Πριν 2 βδομάδες 11 σερί ήττες με bc και άπειρα ακόμα ξεφτιλίκια του MM και του RNG που δεν έχω κρατήσει αλλά μπορούμε να μιλάμε με τις ώρες γι' αυτά..
και για να μη ξεχνιόμαστε,
"το world of tanks είναι ένα παιχνίδι ψυχαγωγίας και διασκέδασης"
Το πιο πρόσφατο: Παίζω πού και πού IS3 που το ξαναγόρασα τελευταία για να έχω ένα τ8 heavy. Το διπλό το παίρνω κάθε μέρα και αν κάνω platoon 8άρια το τιμώ δεόντως. Υπ' όψιν το είχα παίξει ως αρχάριος (χωρίς premium account=πολλές μάχες) και τα νούμερά του ήταν επιεικώς τραγικά (900-1000 avg dmg, 42%wr). Μέσα σε 60-70 μάχες το ανέβασα 48% και 1400avg ενώ έχω και 2 αστέρια πάνω στο πυροβόλο (άσχετο).
Προχθές δεν κέρδισα ούτε μία random (από τις 5 που έπαιξα), έφτασα σε σημείο να κάνω 5 απανωτά ding σε IS που στήθηκε τσολιάς μπροστά μου στα 100μ, η 1η βολή που έτρωγα σε κάθε μάχη από οποιοδήποτε άρμα χτυπούσε το ammorack (έχω safe stowage), ανατινάχτηκα 3 φορές, δεν κατάφερα σε καμία μάχη να κάνω πάνω από 1500dmg και γενικά το παιχνίδι έκανε ό,τι μπορούσε για να μου θυμίσει πόσο ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟ είναι κάποιες φορές. Το ίδιο συνεχίστηκε και στα stronghold παρ' όλο που έβαλα και wet ammorack, με τη διαφορά ότι εκεί έκανε κάποιες νίκες (να 'ναι καλά η υπόλοιπη ομάδα).
Κάθε μέρα είναι κάποια άρματα που δεν είναι ούτε να τα ακουμπάς. Και μερικά παραδείγματα από χαμένες μάχες..
H μάχη με το βιονικό IS.. 9 βολές 8 στο στόχο 3 pen.... στα 100m
Ιδού το βιονικό IS που dingάρει βολές IS3 ακόμη και στα πλάγια
Μια άλλη μέρα, Τ110Ε5 χωρίς καμία νίκη σε 8 άκρως ψυχαγωγικά παιχνίδια σαν αυτό...
Να ζεις με 10άρι heavy στο βράχο που χτυπιούνται τα heavy στην Airfield, τόσο ώστε να κάνεις 15 βολές στο στόχο και να σε πηδ@ει γιατί έτσι γουστάρει το παιχνίδι, ε άντε σάλτα και..
Ούτε καν με Matilda IV o νουμπάς...
Κάνε όσο damage θες, ζήσε και μέχρι το τέλος. Που να χτυπιέσαι νουμπά, ΔΕΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΕΙΠΑΜΕ!
To αντίπαλο Τ44 έπαιζε από την αντίθετη μεριά από εμένα στο χάρτη και τερμάτισε full hp με 2600 dmg blocked by armor, invader και steel wall.... γιατί έτσι γουστάρει το wot..
Πριν 2 βδομάδες 11 σερί ήττες με bc και άπειρα ακόμα ξεφτιλίκια του MM και του RNG που δεν έχω κρατήσει αλλά μπορούμε να μιλάμε με τις ώρες γι' αυτά..
και για να μη ξεχνιόμαστε,
"το world of tanks είναι ένα παιχνίδι ψυχαγωγίας και διασκέδασης"
Arxiereas_- Αριθμός μηνυμάτων : 197
Καλά εγώ εδώ την έχω καταβρεί. Παίζω T37 light tank, ~1600dmg + 2-3 kills = 9.5k wn8
Λάϊκ ε μπώς
Λάϊκ ε μπώς
imperiumgraecum- Αριθμός μηνυμάτων : 444
Και πολύ καλά κάνεις. Αποκάλυψη στα Τ6 CWs το Τ37.
Εγώ πάλι τα άρματα που μου φτιάχνουν wn8 αντί να τα κρατάω, μόλις τελειώσει το grinding τα πουλάω και φτου ξανά στοκ το επόμενο. Μόνο WN8 δε φτιάχνεται έτσι αλλά τελευταία την είδα τη δουλειά και θα πάει το εξαρο-οκτάρι σύννεφο
Εγώ πάλι τα άρματα που μου φτιάχνουν wn8 αντί να τα κρατάω, μόλις τελειώσει το grinding τα πουλάω και φτου ξανά στοκ το επόμενο. Μόνο WN8 δε φτιάχνεται έτσι αλλά τελευταία την είδα τη δουλειά και θα πάει το εξαρο-οκτάρι σύννεφο
ρε παιδια,με τα ιδια αρματα σε 19 μαχεs χτεs,88%ποσοστο νικων αλλα σε
19 μαχεs.
kaι με νταματζ 50 ποντουs πιο λιγο.
19 μαχεs.
gr68- Αριθμός μηνυμάτων : 170
Ψήσου,Tiger H/2 amx 50-100,φτιάχνω πληρώματα για αυτά,για να τα στείλω στο e-75 και AMX m4Arxiereas_ έγραψε:Και πολύ καλά κάνεις. Αποκάλυψη στα Τ6 CWs το Τ37.
Σου έτυχαν σκατά ομάδες,μην μασάς που να δεις,σήμερα τις δικές μου,9 μάχες έπαιξα και τώρα το γύρισα στο LoLgr68 έγραψε:ρε παιδια,με τα ιδια αρματα σε 19 μαχεs χτεs,88%ποσοστο νικων αλλα σε
19 μαχεs.
Exp: 4596imperiumgraecum έγραψε:Καλά εγώ εδώ την έχω καταβρεί. Παίζω T37 light tank, ~1600dmg + 2-3 kills = 9.5k wn8
Λάϊκ ε μπώς
damage: 2749
frags: 4
WN8: 19 013 (100)
Δίνει αβέρτα το μωρό..
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung