World of Tanks Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

WoT Greek League

+15
panba
ladakis2105
admin
patatomhden
gregorakis
Major_D
Panoswolf
Convii
TakisGoutsis
fc_rex
sisifos
alhueta
Marita89
JDeviant
WoTGreekLeague
19 απαντήσεις

Σελίδα 6 από 7 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

WoT Greek League - Σελίδα 6 Empty Απ: WoT Greek League

Δημοσίευση από Major_D Παρ Απρ 10, 2015 2:18 am

Καλημέρα. 
Το παιχνίδι με τους frapedes ήταν πολύ δυνατό και πιστεύω οτι χάθηκε στο σημείο που αποσυνδέθηκε ο fc μας. Η ομάδα αποσυντονίστηκε και ήρθε η ήττα στο ποιο κομβικό σημείο των μαχών. Είχαμε πάρει τα πάνω μας καθώς ήμασταν μπροστά στο σκορ και το σχέδιο που είχε στο μυαλό του ο Prevmaniac, πιθανότατα θα κέρδιζε το round. Δεν καταφέραμε να περιορίσουμε το άγχος μας και χάσαμε απο μια ομάδα που έκανε 3 ίδιες επιθέσεις και 2 ίδιες άμυνες. Μπράβο στους frapedes γιατί αποδεικνύουν ότι δικαίως είναι πρώτοι στον όμιλο.

Μετά είχαμε τον αγώνα με τους 1821Α ,όπου κλείσαμε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές στο σπίτι και περιορίσαμε το λαγκ στο μηδέν, εφαρμόσαμε τα σχέδια μας, ρίξαμε τις παγίδες μας και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα που όμως στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έδειξε τον καλό της εαυτό. Μπράβο και στην 1821Α και ευχόμαστε καλή συνέχεια στα πλέι οφ ελπίζοντας να ήμαστε εμείς στην 2η και οχι στην 3η θέση της κανονικής διάρκειας. 

Εχθές στα παιχνίδια με την PNX2 περιμέναμε μεγαλύτερη αντίσταση οπως στο προηγούμενό μας παιχνίδι που ειχε τελειώσει με 2-3 υπέρ μας. Δυστυχώς όμως στο τελευταίο round έμεινε με 6 παίχτες και χάσανε. Συγχαρητήρια για την συμμετοχή της PNX2 που όπως είπε και ο Νίκος , σεβάστηκαν το πρωτάθλημα και συνέχισαν να μάχονται μέχρι το τέλος , χωρίς να περιμένουν τίποτα. Respect παιδιά και στο επόμενο πρωτάθλημα θα τα πάτε σίγουρα καλύτερα, μετά από αυτήν την εμπειρία!

Να πω ένα μεγάλο μπράβο και ένα ευχαριστώ στα παιδιά της ομάδος μου 
Prevmaniac
kostasfme
Dimmelis
Kontos4
Telejunior
ilias910
costasmess
NONTASLOUD
Kreato
Major_D
Major_D

Αριθμός μηνυμάτων : 36

http://soga.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από ladakis2105 Παρ Απρ 10, 2015 8:00 am

Καιρό είχα να ποστάρω, τώρα που τελείωσε το κανονικό πρωτάθλημα και πάμε για playoff, θα πω δυο λόγια:

Γενικά.
Η διοργάνωση είναι άκρως ανταγωνιστική, αποδεικνύεται στην πράξη. Oλες οι ομάδες είναι ικανές για τα πάντα. Υπάρχει υψηλό επίπεδο, κανείς δεν διαφωνεί.

Συγχαρητήρια στους SoGA, μια ομάδα που συμπαθώ ιδιαίτερα, εξαιτίας ίσως του Major_D, τον οποίο χαρακτηρίζω ως την ευγενική και ήρεμη δύναμη. Παρά το DC που είχαν  στο μεταξύ μας παιχνίδι, δεν κάνανε μανούρα ούτε σχόλια (τουλάχιστον αυτοί).

Το είχα γράψει, Παρ Mar 27, 2015 2:01 am, οι GUN μπορούν. Και πλέον είναι στο χέρι τους η τετράδα καθώς οι SoGA εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουν τους μαχητικούς GRADA. Το κίνητρο της 2ης θέσης είναι ισχυρό και τους εύχομαι καλή επιτυχία.

Αναφορικά με την ομάδα μου, κάποιες προσωπικές νότες:
Μετά τους GUN (κακώς δεν κατέβηκαν στο 2ο μεταξύ μας game, το λέω και πάλι), η βαθμολογία είχε πάψει να μας απασχολεί. Λίγο η κούραση, λίγο το σπάσιμο νεύρων απο μια διαρκή αμφισβήτηση και ingame “χαριτωμένα”, λίγο το περασμένο της ώρας (στο δεύτερο μισό όλα σχεδόν τα παιχνίδια στις 23:10 δημιούργησαν θέμα στους περισσότερους), δημιούργησε ενα διαφορετικό κλίμα στην ομάδα, κάτι το οποίο προσπαθήσαμε να μη βγεί παραέξω. Αποσυντονιστήκαμε αρκετά αλλά, θεωρώ ότι διαχειριστήκαμε την κρίση με τον καλύτερο τρόπο,  έχοντας τις λιγότερες απώλειες.
Αναγκαστικά κάναμε rotation (όποια δυνατότητα είχαμε την εξαντλήσαμε), δεν παίξαμε νέα συστήματα (διαχειριστήκαμε τα πλάνα μας), παίξαμε συντηρητικά, κατενάτσιο όπως λένε και οι Ιταλοί. Δοκιμάσαμε 1-2 ως field commander, δοκιμάσαμε ίδια σύνθεση άμυνα επίθεση κ.λ.π. Και να πω την αλήθεια το είχαμε ανάγκη το κάτι διαφορετικό.

Και κάποια ειδικότερα (παραπονάκια...), μόνο για αυτούς που έχουν παρακολουθήσει τα παιχνίδια.
Στα τελευταία παιχνίδια, όταν κερδίζουμε ακούω ότι ο αντίπαλος δεν έπαιξε καλά, και κερδίσαμε όχι γιατί παίξαμε εμείς καλά (απαξίωση). Αν αυτό και αν εκείνο, και εάν είχα καρούλια θα ήμουν τράμ συμπληρώνω εγώ. Οταν χάνουμε, ακούω ότι ο αντίπαλος έπαιξε καλύτερα (ε προφανώς και έπαιξε καλύτερα για να κερδίσει). Δεν υπάρχει ούτε ενα παιχνίδι που να άκουσα ότι κάναμε κάτι καλά. Καμία αναφορά για επιλογή αρμάτων, στήσιμο ομάδας, τακτική, τίποτα. Πάντα ο αντίπαλος κάνει λάθος και κερδίζουμε. Παράδειγμα: Oταν ενα Τ37 βγάζει ένα ΑΜΧ50100, και ακούς «κρίμα για το ΑΜΧ” αντί να ακούς «μπράβο στο Τ37», τότε είναι πραγματικά κρίμα. Οταν όλη η ομάδα των CHAOS παίζει απέναντι σε ένα Τ32 και λέω να μη βγεί κανένας να πάρει βολές (και στις 3 άμυνες!!!) , ε,  μάλλον δεν κερδίσαμε στις λεπτομέρειες. Τελος πάντων, τόσο αντιπαθείς είμαστε? Μάλλον...

Οταν στο παιχνίδι με τους SoGA έχουμε dc τον jazzer στην αρχή του 3ου παιχνιδιού και κάνουμε σκατά στήσιμο, γιατί πήραμε απόφαση στιγμής, δεν «φάνηκε»???? Σε εμάς φάνηκε όμως...
Οταν στο ίδιο παιχνίδι έχουμε απανωτά dc απο giftgod, kardasi δεν είναι κρίμα? Διευκρινίζω ότι δεν φταίει ο αντίπαλος γιατί φυσικά και δεν καταλαβαίνει τίποτα.
Στο επίμαχο round με το dc των SoGA θα διαφωνίσει κανένας ότι το ΑΜΧ πήρε καλή θέση? Ελα τώρα, μην τρελαθώ, απλώς αστόχησε στις βολές, διαφορετικά θα μας είχε σακατέψει και σε αυτή την περίπτωση σίγουρα θα είχαμε σχολιασμό για το παιχνίδι. Εμείς νομίζαμε ότι ο Major_D μας έκανε πλάκα (πραγματικά!) γιατί το ΑΜΧ είχε βολές στην πλάτη της άμυνάς μας. Οταν είδα το video, κατάλαβα φυσικά. Οπως και να έχει όμως, θεωρώ ότι η νίκη αυτή (όπως και πολλές άλλες) απαξιώθηκε σχετικά άδικα, δέστε όλοι το video και βγάλτε συμπεράσματα. Φίλε Major_D δεν ξέρω τι άλλο σχέδιο είχατε αλλά και αυτό δεν μου φάνηκε άσχημο. Είναι αλήθεια πάντως ότι ενα dc σε αποσυντονίζει, το βιώσαμε και εμείς.
Στο παιχνίδι με τους CHAOS ο φίλος μας γράφει «και γιατί θέλατε repick ρε μάγκες?» και υπάρχει μουγκα... Συγνώμη, θα απολογηθούμε γιατί θέλουμε repick? Για να δούμε «ρε μάγκα» ποιόν θα ρήξουμε στο νερό να κάνει μπάνιο. Και τον στείλαμε...Η για να δούμε ποιός θα στείλει many-many IS3 απέναντι στο T32 (θα μπορούσε να κάνει περισσότερο dmg απο 2.256 - και να τελείωναν τα βλήματα θα πετούσα τα καθίσματα, θα τρυπούσαν και αυτά...). Στο 2-0 χαλαρώσαμε, υπερβολικά όμως.
Και φυσικά, υπάρχει ομάδα με λιγότερα χαμένα rounds απο εμάς...! Συμπέρασμα???

Ουφ, βαρέθηκα. Νομίζω ότι όλοι στην ομάδα, αν μας πιάσεις απο την μύτη θα σκάσουμε απο τα αυτιά, αλλά είχαμε πάρει απόφαση, συνεχίζουμε. Ισως όμως κάποιος πρέπει να μιλήσει με τον αρχηγό της ομάδας μας, νας μας πεί τι δεν αρέσει και υπάρχει αυτή η κριτική και  έρπουσα «φαγούρα». Γιατί όταν υπάρχει φαγούρα, υπάρχουν και  νεύρα. Δεν ξέρω, εκφράζω προσωπική άποψη.

Θα ξαναμπώ μετά την Ανάσταση, εάν θέλει να απαντήσει κάποιος, παρακαλώ να είναι αυστηρός. Εάν κάπου λέω αναλήθειες, ψέματα, βλακίες, ή μαλακίες (να το πώ) τα σχετικά υπάρχουν στο tube (παρακαλώ να τα δεί ...).

Λοιπόν, με αυτά και με τα άλλα, έφτασε η  ώρα για τις προετοιμασίες. Ευχομαι σε όλους, συμετέχουσες ομάδες και διοργάνωση,  καλή Ανάσταση και καλή ξεκούραση.

P.S.: Εχω ενα καταπληκτικό mod που γυρνά το αρνί χωρίς μηχανισμό, περιμένω να κατηγορηθούμε και για αυτό...

ladakis2105

Αριθμός μηνυμάτων : 28

Δημοσίευση από Panoswolf Σαβ Απρ 11, 2015 4:57 am

Παρακολούθησα το παιχνίδι σας με τους chaos και είδα οτι γενικά μίλαγαν για την απόδοση των chaos και όχι τη δική σας. Όντως στις νίκες σας δεν είπαν οτι παίξατε καλα,αλλά ούτε στις ήττες σας οτι παίξατε ασχημα. Πιστεύω οτι όλοι θεωρούμε δεδομενο οτι παίζετε καλα και για αυτό δε χρειάζεται να αναφέρεται συνεχεια. Εξάλου μια ήττα έχετε! Αυτό μιλάει από μόνο του.

Θα συμφωνήσω οτι στο θέμα του repick δεν έχει κανένας το δικαίωμα να το σχολιάσει,εννοείται οτι μπορείς να κανείς και να πάρεις ακομα και τα ίδια άρματα.πιο είναι το πρόβλημα σε αυτό? Είναι στρατηγική των frape και δικαίωμα τους. Το οτι μπορεί να υπαρχει μια συμπάθεια για τον "αδύναμο" μη σας χαλάει. Πιστεύω θα ήταν πολύ μονότονο να λέγαμε οτι οι grape θα νικήσουν πάλι γιατι έχουν ομαδαρα. Οι εκπλήξεις έχουν το ενδιαφέρον τους! Αλλά και μόνο που θεωρείται έκπληξη η ήττα σας αυτό λέει πολλά νομίζω..  :-)
Panoswolf
Panoswolf

Αριθμός μηνυμάτων : 40

Δημοσίευση από Panoswolf Σαβ Απρ 11, 2015 5:28 am

Επίσης οι σχολιαστές σχεδόν σε όλα τα ματσ συνήθως σχολιάζουν τι λάθος έκανε η χαμένη ομάδα και όχι ποσο καλα έπαιξε η νικήτρια... Δεν είναι κάτι προσωπικο με εσας. Αυτό βλέπω εγώ που έχω δει σχεδόν όλους τους αγωνες
Panoswolf
Panoswolf

Δημοσίευση από ladakis2105 Σαβ Απρ 11, 2015 10:40 am

Panoswolf μπορεί (μάλλον) και να έχεις δίκιο, θα τα πούμε...

ΤΩΡΑ!

Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή επιτυχία στους δύσκολους αγώνες που έχουμε:

Σήμερα βράδυ εναντίον της μαγειρίτσας.  Δύσκολος αντίπαλος αλλά θα τον καταβάλουμε...

Αύριο μεσημέρι με την ομάδα του κατσικιού. Δύσκολος αντίπαλος, θα τον καταβάλουμε και αυτόν...

Αύριο βράδυ όμως απέναντι στην ομάδα της χώνευσης, νομίζω θα τα βρούμε σκούρα. Και δεν υπάρχει και ισοπαλία να την κυνηγήσουμε...

Καλή Ανάσταση και όσοι ταξιδέψουν αύριο να γυρίσουν ασφαλείς στις οικογένειές τους.

ladakis2105

Δημοσίευση από Major_D Σαβ Απρ 11, 2015 10:47 am

Καλή Ανάσταση, χρόνια πολλά και καλό Πάσχα σε εσάς και τις οικογένειές σας. Να περάσετε όμορφα και να πάτε και να γυρίσετε με ασφάλεια όλοι σας και όλοι μας!

Δημήτρη(ladakis2105) κανε προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα με την χώνεψη. Έχω κάνα δυο σχέδια να σου δώσω. Το ένα χωρίς σόδα....
Major_D
Major_D

Δημοσίευση από ladakis2105 Σαβ Απρ 11, 2015 10:56 am

Δύσκολα φίλε, με σόδα ή χωρίς θα είναι ντέρμπυ.
by the way, την 2η νομίζω την έχετε. Οι pnx σίγουρα θα κόψουν round. Το πιστεύω και το θέλω. Νομίζω μετά υπάρχει πιθανότητα να ξαναπαίξουμε αντίπαλοι. Βαριέμαι να διαβάσω τα ζευγάρια τώρα...

ladakis2105

Δημοσίευση από ladakis2105 Σαβ Απρ 11, 2015 10:57 am

Και δεν εβαλες 5 arty και με περίμενες στην γωνία στο 1ο round. Κατεργάρη...

ladakis2105

Δημοσίευση από Panoswolf Σαβ Απρ 11, 2015 12:12 pm

Καλή ανάσταση σε όλους σας! Καλές μάχες και μη ξεχάσετε να "φορτώσετε" χρυσά μαχαιροπήρουνα!!!!
Panoswolf
Panoswolf

Δημοσίευση από ladakis2105 Σαβ Απρ 11, 2015 1:57 pm

Καλό!!!

ladakis2105

Δημοσίευση από Major_D Σαβ Απρ 11, 2015 9:58 pm

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά!!!

ps: Δημήτρη, χωρίς να θέλω να προσβάλω τις υπόλοιπες ομάδες, και εγώ πιστεύω οτι στα play off θα ξαναβρεθούμε και θα τολμήσω να πω οτι θα είναι και ο τελικός αγώνας του πρωταθλήματος FRAPEDES Vs SoGA. 

See you soon !
Major_D
Major_D

Δημοσίευση από Panoswolf Κυρ Απρ 12, 2015 1:33 am

Δε νομίζω major! Οι frappedes θα αποκλειστούν οριστικά από όλα τα πανελλήνια,Ευρωπαϊκά και παγκόσμια τουρνουά!!! Μολις πριν λιγα posts ο ladakis παραδέχτηκε ότι χρησιμοποιεί mods!!!!
(δεν έχει σημασία που είναι για να γυριζει το αρνί, παραμένει mod!!!! Razz )
Panoswolf
Panoswolf

Δημοσίευση από dfk_7677 Τρι Απρ 14, 2015 4:30 am

Χρόνια πολλά και από μένα! Να είστε όλοι καλά με υγεία.

Να πω κι εγώ μερικά πράγματα μια που αναφέρθηκε ο σχολιασμός. Εγώ προσωπικά δεν έχω συμπάθειες και αντιπάθειες ανάμεσα στις ομάδες. Δε γνώριζα κανέναν πριν από το τουρνουά και τώρα ουσιαστικά γνώρισα τα παιδιά που ήρθαν στο σχολιασμό κάποιες φορές.

Αναγνωρίζω ότι ο σχολιασμός μου αναφέρεται περισσότερες φορές στα αρνητικά παρά στα θετικά. Ο λόγος για αυτό είναι ότι πιστεύω ότι υπάρχουν σε όλες τις ομάδες περιθώρια βελτίωσης και ένας τρόπος να τα εκμεταλλευτούν είναι να αποφεύγουν λάθη. Θέλω να τονίζω ότι πιστεύω ότι έγινε λάθος ώστε οι ομάδες να παίρνουν κάτι από αυτό και να γίνονται καλύτερες.

Αυτό δε σημαίνει ότι δεν εκτιμώ την προσπάθεια που έχει γίνει από όλες τις ομάδες και νομίζω ότι αυτό το έχουμε τονίσει και ο Νίκος και εγώ. Έχουμε δει βελτίωση σε όλες τις ομάδες και το έχουμε αναγνωρίσει.

Όσον αφορά τα παιχνίδια των FRAPPEDES είναι λογικό κι εμείς όπως και όλοι να αναμένουμε μια καλή εμφάνιση. Είναι η ομάδα που έχει επιδείξει μέχρι τώρα την καλύτερη απόδοση κατά τη γνώμη μου, οπότε έχουμε και υψηλές απαιτήσεις Razz
dfk_7677
dfk_7677

Αριθμός μηνυμάτων : 65

http://httpσ://www.heat-clan.gr

Δημοσίευση από ladakis2105 Τετ Απρ 15, 2015 2:53 am

Βλέπετε τι λέω? Ξανά προσπάθεια απαξίωσης της ομάδας μας. Και ιδού απόδειξη τρανή:

Panoswolf, είπα ότι έχω mod …

…WordReference English-Greek Dictionary © 2015:
Κύριες μεταφράσεις
mod n   (person: 1960s youth)    καλοντυμένος νεαρός με δίκυκλο
                The clothes that the mods wore look comical now.
mod n   abbr, informal (moderator)         διαιτητής, μεσολαβητής ουσ.αρ.
                 (καθομιλουμένη)           μεσάζοντας ουσ.αρ.

Δηλαδή έχω ένα μεσάζοντα (ο ταβερνιάρης π.χ.) ο οποίος θα γυρνά το κατσικάκι μας, που το μεμπτό?

Πέρα από την πλάκα παιδιά, σήμερα είναι καθοριστική μέρα και έχω αγωνία. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!

Θα κόψουν round οι PNX? Πιστεύω ναι! Εχουν τουλάχιστον 2 άμυνες και εάν βάλουν βαρύ σχήμα, έστω και με κλασσικό αμυντικό σχήμα, νομίζω έχουν πολύ καλές πιθανότητες (ακόμα και για νίκη). Τι θέλει η άμυνα? Μόνο όταν δούμε όλη την αντίπαλη ομάδα, rotate και καλό focus fire. Εάν δω light ή χαριτωμένα άρματα (TD και άλλα) στην άμυνα, θα ξενερώσω πραγματικά. Διακινδυνεύω σύνθεση 1821A: T37, AMX 50100, 110 και IS3X4. Διακινδυνεύω και σύστημα επίθεσης: Spot στην 1 για να διαγνώσουν στήσιμο και συγκρατημένη επίθεση στο CAP 2 με το ΑΜΧ στην στήλη 3 να παίρνει μακρινές βολές κατά το rotate.

Οι GUN θα κερδίσουν τους CHAOS? Εάν ναι, game over. Διαφορετικά, οι CHAOS έχοντας το αβαντάζ του 3-0 στο μεταξύ τους παιχνίδι, θα τα δώσουν όλα  στην τελευταία αγωνιστική. Κόλαση…

Η νύχτα θα κλείσει έντονα, καθώς περιμένω να δώ SoGA να βγάζουν σπίθες. Μειονέκτημά τους φυσικά ο Major_D που δεν ξέρει να στοχεύει...

dfk μη κάνετε καμιά ξερή και έχουμε πρόβλημα στο stream, θα γίνει χαμός. 
Επι της ευκαιρίας, δεν είπα ποτέ ότι υπάρχει προκατάληψη. Απλώς, επειδή έχετε πολύ εμπειρία και ικανότητες, μην περιορίζεστε μόνο στο εάν πέρασε μια βολή ή όχι ή πότε θα ξαναγεμίσει ενα ΑΜΧ. Για παράδειγμα, πριν καν ξεκινήσει κάθε round, από την εμπειρία και μόνο έχετε εικόνα των mismatch. Σίγουρα δεν θα έχει διαφύγει της προσοχής σας η υποδειγματική καθοδήγηση των 1821Β (απλά καταπληκτικά rotate) ή η αποφασιστικότητα των 1821A (όταν βάζουν κεφάλι κάτω και pushάρουν με τα IS3) και πόσα άλλα. Θέλω να πω ότι η κάθε ομάδα έχει ένα χαρακτηριστικό gameplay το οποίο ίσως θα πρέπει και αυτό να αξιολογείται. Τες πα, κάνετε πολύ καλή δουλειά σας βγάζω το καπέλο.

Ε, πρέπει να παραπονεθούμε και για κάτι, για να υπάρχει pregame ενδιαφέρον…
Όποιος δεν δει σήμερα stream δεν έχει δει πρωτάθλημα, έτσι απλά...

ladakis2105

Δημοσίευση από Marita89 Τετ Απρ 15, 2015 9:29 am

Τελικα το πρωταθλημα εχει φανατικους οπαδους οπως βλεπω,μπραβο παιδια,καλη τυχη σε ολους,περιμενω και εγω με αγωνια.

Marita89

Αριθμός μηνυμάτων : 230

Δημοσίευση από Major_D Τετ Απρ 15, 2015 9:47 am

Τελειώνουν τα σενάρια και οι υποθέσεις για την 4αδα σήμερα το βράδυ. Σήμερα θα ξέρουμε την κατάταξη στα play off. Μπράβο σε όλους μας για το επίπεδο και την αγωνιστική θέληση για ένα ακόμα καλό παιχνίδι. Για όσους παίζουν σήμερα, καλή μας επιτυχία. Για όσους θα παρακολουθούν στο stream, καλή τηλεθέαση. Για όσους νομίζουν ότι δεν ξέρω να στοχεύω, θα το μάθουν στα play off στον μεταξύ μας αγώνα.....
Major_D
Major_D

Δημοσίευση από ladakis2105 Τετ Απρ 15, 2015 10:38 pm

Αυτός ο όμιλος, τι να πει κανείς…
Και να ολοκληρωθούν όλα τα παιχνίδια του, ακόμα θα βγαίνουν καπνοί…

Οκ, οι G_U_N πέρασαν. Σφιχτοί στις άμυνες και σαρωτικοί στις επιθέσεις θα έλεγα. Είχαν το momentum που πηγάζει από την δίψα για διάκριση και τα κατάφεραν. Αξια βρίσκονται στην τετράδα αλλά τώρα αρχίζουν τα πιο δύσκολα. Χρειάζεται δουλειά εάν θέλουν το κάτι παραπάνω, μακάρι…

Με τους SoGA και 1821Α τι γίνεται? Βλέπω σύννεφα να πλησιάζουν αλλά gentlemen, ψυχραιμία πάνω από όλα…

Λοιπόν, οι PNX δεν κατέβηκαν και υπάρχει πρόβλημα ή μάλλον έχουν πρόβλημα. Είναι ηλίου φαεινότερο. Όπως και να έχει, θα βρεθούν στη γωνία γιατί ότι και να κάνουν, θα δεχτούν πυρά:
a)      Εάν δεν κατέβουν στο τελευταίο παιχνίδι, θα μηδενιστούν και θα κατηγορηθούν ότι ευνόησαν τους SoGA.
b)      Εάν κατέβουν στο τελευταίο παιχνίδι, θα κατηγορηθούν ότι ευνόησαν τους 1821Α.

Και τα δύο σενάρια δίνουν λαβή για κατηγορίες αλλά νομίζω ότι (οι PNX) δεν το αξίζουν, αδικούν τους εαυτούς τους. Είχαν μαχητικότητα και ήταν πάντα φρέσκοι παρουσιάζοντας κάτι ενδιαφέρον, κάτι διαφορετικό. Μπορεί όντως να  μη μπόρεσαν να κατεβάσουν ομάδα στο συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά μετά τις εξελίξεις, αυτοί θα αποφασίσουν ποιος θα είναι 2ος και όλοι οι άλλοι θα κοιτούν αμήχανα. Αυτοί έχουν το καρπούζι αυτοί έχουν και το μαχαίρι. Και δεν υπάρχει κανένας τρόπος η διοργάνωση να παρέμβει, απλώς θα ακολουθεί.

Προσωπικά πιστεύω ότι στο τελευταίο παιχνίδι δεν θα κατέβουν. Ως σύγχρονος Πόντιος Πιλάτος θα νίψουν τας χείρας τους και θα πούνε:  Παίδες τι λέτε? Απλά δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε, τι να κάνουμε? Βρέστε τα μεταξύ σας, καλή συνέχεια…

Και κανένας δεν θα μπορεί να πει τίποτα γι’αυτό.

Τελικά, το μη χείρον είναι πάντα βέλτιστο? Ας περιμένουμε να δούμε.

Φιλε Panoswolf, στο μεταξύ μας τι θα γίνει? Όλα είναι ανοιχτά, δυο σερί νίκες γίνονται. Κατά την άποψή μου, η διαχείριση των χαρτών είναι το σημαντικότερο όλων και εκεί θα κριθούν τα παιχνίδια. Σας εύχομαι καλή επιτυχία και ειλικρινά ο καλύτερος να κερδίσει. Και ως εδώ που φτάσαμε, είναι επιτυχία για όλους.

ladakis2105

Δημοσίευση από ladakis2105 Τετ Απρ 15, 2015 11:28 pm

Sorry, κάτι που είχα ξαναρωτήσει αλλά όχι με τον σωστό τρόπο.

Οι υπεύθυνοι των ομάδων θα επικοινωνούν με τον admin με pm και θα τον ενημερώνουν για τα 7 άρματα που θα χρησιμοποιήσουν πριν την έναρξη κάθε round…

Υποθέτω ο χάρτης θα είναι γνωστός, ή κάνω λάθος?

ladakis2105

Δημοσίευση από Major_D Πεμ Απρ 16, 2015 12:11 am

Καλημέρα! 

Τέλος και για μας η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.....ή μήπως όχι? ***

Πρώτα απ'όλα, να πούμε ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο (Gregorakis), στον Διονύση (dfk_7677) και στον Θανάση (von_kalts) για την προσπάθεια που κάνουν ώστε να υπάρξει ένα πρωτάθλημα στο World of Tanks ανταγωνιστικό και δίκαιο.

Δεύτερον, να πω συγχαρητήρια σε όσους περάσαν στα play off και να ευχηθώ να περάσουμε καλά και να κερδίσει ο καλύτερος. Σε όσους δεν θα συνεχίσουν στα play off ας μην στεναχωριούνται γιατί από όσο ξέρω θα υπάρξει κάτι σαν β' εθνική όπου θα αγωνιστούν ξανά και θα έχουν περισσότερη εμπειρία από νεοσυσταθείσες ομάδες. 

Τώρα πάμε στα χθεσινοβραδινά. Βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας. Η Grada με παίχτη λιγότερο κατάφερε να βγάλει μία απο τις 2 άμυνες με επαγγελματικό τρόπο. Η αλήθεια είναι οτι σε κάποια φάση αναρωτηθηκε ο Διονύσης πως θα ήταν μια ομάδα με 7αρη άρτυ στο σεταπ και είπαμε να το δοκιμάσουμε. Προφανός δεν μας βγήκε.  Άξια ομάδα η GRADA και είναι πραγματικά στενάχωρο που δεν θα έιναι στα play off. Συγχαρητήρια για την συμμετοχή και ελπίζουμε να σας δούμε στο επόμενο πρωτάθλημα.

Και τώρα η περιβόητη PNX. Είναι 3 τα ενδεχόμενα. 
1. Παίζουν σήμερα, βγαίνουμε 3η θέση
2. Δεν παίζουν σήμερα, βγαίνουμε 2η θέση
3. Το τρίτο ενδεχόμενο θα πρέπει να περιμένετε για να το μάθετε, όπως θα περιμένουμε και εμείς μαζί με την 1821Α που αν πραγματοποιηθεί θα είναι και το πιο δίκαιο κατά την γνώμη μου.

Υπομονή λοιπόν και τα νέα είναι στο δρόμο.....με χελώνα....κουτσή σε 2 πόδια....και αλτσχάιμερ....Razz 

Ps : ladakis2105 στο meeting θα είσαι στις 10/5 ? Γιατι κατεβάζω την ομάδα Αθήνα από Θεσσαλονίκη και λέμε να κάνουμε ένα rematch....
Major_D
Major_D

Δημοσίευση από gregorakis Πεμ Απρ 16, 2015 12:20 am

... έχει ανακοινωθεί η διαδικασία αλλά ας τα ξαναπούμε μια φορά ακόμα, δεν κάνει κακό ... οι χάρτες είναι 6 και για κάθε αγώνα οι admins έχουν ήδη αφαιρέσει τον έναν από αυτούς, άρα απομένουν 5 ... η ομάδα με το χαμηλότερο seed επιλέγει να αφαιρέσει έναν ακόμα και κατόπιν η άλλη ομάδα αφαιρεί άλλον έναν, άρα έχουμε 3 χάρτες ... η ομάδα με το χαμηλότερο seed επιλέγει από αυτούς τους τρεις τον χάρτη για τον πρώτο αγώνα και η άλλη ομάδα έναν ακόμα χάρτη για το δεύτερο αγώνα και σε περίπτωση που χρειαστεί και τρίτο round θα γίνει στο χάρτη που θα έχει απομείνει ... θα γνωρίζουμε λοιπόν τους χάρτες για τον κάθε αγώνα από την αρχή ... κάθε αγώνας θα είναι BO3 και πρώτα θα επιλέγει πλευρά η ομάδα με το καλύτερο seed ... 

... τώρα για τον τρόπο επιλογής αρμάτων ... οι δύο αρχηγοί θα ανοίγουν ένα chat με τον admin (ένα ο καθένας) και όταν τους ζητηθεί θα αναγράφουν το πλήρες setup της ομάδας τους, δηλαδή και τα 7 άρματα ...

... όλα αυτά βέβαια βρίσκονται εδώ: http://wotgreekleague.wargamer.gr/index.php/item/42-playoff-structure.html
gregorakis
gregorakis

Αριθμός μηνυμάτων : 841

Δημοσίευση από ladakis2105 Πεμ Απρ 16, 2015 12:44 am

Νίκο sorry, είμαι λίγο τυπολάτρης ίσως αλλά πραγματικά δεν θέλω να σε κουράσω. Να επαναδιατυπώσω την ερώτηση λοιπόν:

Ποιο από τα κάτωθι είναι σωστό:

a)      Οι ομάδες δηλώνουν άρματα (κρυφά) και στην συνέχεια η ομάδα με το χαμηλό seed διαλέγει χάρτη για το συγκεκριμένο round.
b)      Οι ομάδες δηλώνουν άρματα (κρυφά) εφόσον η ομάδα με το χαμηλό seed έχει διαλέξει χάρτη για το συγκεκριμένο round.

Το α) ή το β)?

ladakis2105

Δημοσίευση από ladakis2105 Πεμ Απρ 16, 2015 12:50 am

Major_D θέλω να έρθω, αλλά χρειάζομαι χρόνο να το μεθοδεύσω. Πρέπει να το συνδυάσω και με κάτι άλλο, ίσως αντισταθμιστικό όφελος για την γυναίκα. Θα το προσπαθήσω και θα ξέρω με σιγουριά σχετικά  σύντομα.
Μην παρεξηγηθώ, κουμάντο σπίτι μου κάνω εγώ (όταν λείπει η γυναίκα…) . 

ladakis2105

Δημοσίευση από ladakis2105 Πεμ Απρ 16, 2015 1:10 am

WoT Greek League - Σελίδα 6 Images?q=tbn:ANd9GcRL_GaakLAPUWnAEi8sF1HixUx3gc3Io1tKlCqPU8YzSzlzKgpB

ladakis2105

Δημοσίευση από gregorakis Πεμ Απρ 16, 2015 2:17 am

... νομίζω πως ήμουν σαφής: πρώτα επιλέγονται και οι τρεις χάρτες για τις μάχες (τις δύο σίγουρες και την πιθανή τρίτη) ... μετά ανά μάχη επιλέγονται πλευρές και άρματα ... πως θα ήταν δυνατό να επιλέγονταν άρματα χωρίς να γνωρίζουμε χάρτη και πλευρά ?
gregorakis
gregorakis

Αριθμός μηνυμάτων : 841

Δημοσίευση από ladakis2105 Πεμ Απρ 16, 2015 2:28 am

ok, ok, μη βαράτε τον πιανίστα, με κάλυψες με το τελευταίο (...πως θα ήταν δυνατό να επιλέγονταν άρματα χωρίς να γνωρίζουμε χάρτη και πλευρά ?).

Monday then...

ladakis2105

Σελίδα 6 από 7 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης