Τ-44 Κάτι νέο...
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Τ-44 Κάτι νέο...
Το Τ-44 είναι tier8 μέσο άρμα στο Ρώσικο tech tree.
Ακολουθεί το Τ-43 κ είναι πριν το Τ-54 εξελικτικά στα Ρώσικα μέσα άρματα.
Το Τ-44 είναι ουσιαστικά το άρμα που θα αντικαθιστούσε το στόλο των Τ-34 κ των παραλλαγών του.
Έχοντας πολύ καλύτερη θωράκιση από τους προκατόχους του, καλύτερα όπλα, επιδόσεις κ ανάρτηση ουσιαστικά έδειξε το μέλλον των αρμάτων (μικρό μέγεθος κ ευκινησία, ισχύς πυρός κ αντοχή στο πεδίο μάχης).
Δυστυχώς δεν πρόλαβε να παραχθεί σε τέτοιους αριθμούς ώστε να γίνει κ γνωστό όπως οι προκάτοχοί του λόγω της λήξης του πολέμου.
Ακολουθεί το Τ-43 κ είναι πριν το Τ-54 εξελικτικά στα Ρώσικα μέσα άρματα.
Το Τ-44 είναι ουσιαστικά το άρμα που θα αντικαθιστούσε το στόλο των Τ-34 κ των παραλλαγών του.
Έχοντας πολύ καλύτερη θωράκιση από τους προκατόχους του, καλύτερα όπλα, επιδόσεις κ ανάρτηση ουσιαστικά έδειξε το μέλλον των αρμάτων (μικρό μέγεθος κ ευκινησία, ισχύς πυρός κ αντοχή στο πεδίο μάχης).
Δυστυχώς δεν πρόλαβε να παραχθεί σε τέτοιους αριθμούς ώστε να γίνει κ γνωστό όπως οι προκάτοχοί του λόγω της λήξης του πολέμου.
trexas- Αριθμός μηνυμάτων : 337
Απ: Τ-44 Κάτι νέο...
Ωραίος.
Για πες λίγο λεπτομέρειες για το όχημα στο παιχνίδι.Εγώ δυστυχώς έχω μέχρι 6ου και ξεκλειδώσει 7ου.
Όσο για το πραγματικό όχημα δεν θα συμφωνήσω μαζί σου.Όσες πηγές έχω αναφέρουν ότι ήταν μια αποτυχία γιατί είχε πολλά προβλήματα ιδίως με τον οπλισμό που απλά δεν χωρούσε στον πύργο.Έτσι όσα βλέπετε στο παιχνίδι για το ROF είναι μπαρούφες.
Τέλος οι αποτυχία του Τ-44(που παραγόταν ταυτόχρονα με το Τ-34/85) έδωσε λαβή στην ανάπτυξη του Τ-54 το 1946.
Για πες λίγο λεπτομέρειες για το όχημα στο παιχνίδι.Εγώ δυστυχώς έχω μέχρι 6ου και ξεκλειδώσει 7ου.
Όσο για το πραγματικό όχημα δεν θα συμφωνήσω μαζί σου.Όσες πηγές έχω αναφέρουν ότι ήταν μια αποτυχία γιατί είχε πολλά προβλήματα ιδίως με τον οπλισμό που απλά δεν χωρούσε στον πύργο.Έτσι όσα βλέπετε στο παιχνίδι για το ROF είναι μπαρούφες.
Τέλος οι αποτυχία του Τ-44(που παραγόταν ταυτόχρονα με το Τ-34/85) έδωσε λαβή στην ανάπτυξη του Τ-54 το 1946.
Λονγκ Μήτσος- Αριθμός μηνυμάτων : 86
Ιστορικά το Τ-44 χρησιμοποιούσε 85mm & 100mm πυροβόλα.
Είχε όντως προβλήματα χώρου κ εγκαταλείφθηκε γρήγορα σαν παραγωγή λόγω των προβλημάτων που είχε. Όμως πάνω στα καλά του στοιχεία βασίστηκαν κ δίνοντας λύσεις στα προβλήματα του εμφανίστηκαν τα Τ-54/55.
ingame τώρα, έχει οπλισμό τα 85mm ZiS-53 & D5T-85BM με τον stock πύργο.
Με τον μεγάλο πύργο μπορεί κ φορά τα 100mm D10T/LB-1/D-25-44. Προσωπικά θεωρώ το LB-1 ως την καλύτερη επιλογή από τα τρία αφού λόγω RoF/penetration/damage.
Έχει πολύ μικρό όγκο κ στρίβει γρήγορα, πιάνοντας κ πολύ καλές ταχύτητες.
Η θωράκιση του αντέχει αρκετά έως πολύ....
Οι περισσότεροι ΔΕΝ θα το κρατήσουν στο γκαράζ τους αφού θα πάρουν το Τ-54 κ στα clan war θα προτιμήσουν IS-3 ή κάτι αντίστοιχο.
Είχε όντως προβλήματα χώρου κ εγκαταλείφθηκε γρήγορα σαν παραγωγή λόγω των προβλημάτων που είχε. Όμως πάνω στα καλά του στοιχεία βασίστηκαν κ δίνοντας λύσεις στα προβλήματα του εμφανίστηκαν τα Τ-54/55.
ingame τώρα, έχει οπλισμό τα 85mm ZiS-53 & D5T-85BM με τον stock πύργο.
Με τον μεγάλο πύργο μπορεί κ φορά τα 100mm D10T/LB-1/D-25-44. Προσωπικά θεωρώ το LB-1 ως την καλύτερη επιλογή από τα τρία αφού λόγω RoF/penetration/damage.
Έχει πολύ μικρό όγκο κ στρίβει γρήγορα, πιάνοντας κ πολύ καλές ταχύτητες.
Η θωράκιση του αντέχει αρκετά έως πολύ....
Οι περισσότεροι ΔΕΝ θα το κρατήσουν στο γκαράζ τους αφού θα πάρουν το Τ-54 κ στα clan war θα προτιμήσουν IS-3 ή κάτι αντίστοιχο.
trexas- Αριθμός μηνυμάτων : 337
Χτες κατάφερα να πάρω ένα Τ-44, είναι ακόμα stock αλλά που θα πάει θα του βάλω απ' όλα τα καλά...
Αφού κατάφερα να περάσω από τα KV-13 και Τ-43 που δε μου άρεσαν και τόσο, ελπίζω αυτό το medium να είναι πολύ καλύτερο.
Αφού κατάφερα να περάσω από τα KV-13 και Τ-43 που δε μου άρεσαν και τόσο, ελπίζω αυτό το medium να είναι πολύ καλύτερο.
Kostis_Larsson- Αριθμός μηνυμάτων : 651
T-43 το καταλαβαινω, αλλα το kv-13 ειναι απο τα ποιο καλα και ευχαριστα αρματα για το tier τους. Σε σχεση με αλλα, πχ vk3002db, το οποιο ειναι τρελη πατατα και το σουταρα επι τοπου μολις ανοιξα Tiger / Panther, το kv-13 το εδιωξα με βαρια καρδια.
obadiah- Αριθμός μηνυμάτων : 10
Με το καινούριο patch 0.8 το Τ-44 έχει γίνει πολύ διασκεδαστικό στην οδήγηση.
Kostis_Larsson- Αριθμός μηνυμάτων : 651
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk
» ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ