ελληνες απο ελληνικη κλαν βριζουν ασυστολα.κλαν BARHS Ο ΑΡΧΗΓΟς ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΑΝΕΜΑS!!!!!
+4
Marita89
grekios
alhueta
gioorgoos
8 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
ελληνες απο ελληνικη κλαν βριζουν ασυστολα.κλαν BARHS Ο ΑΡΧΗΓΟς ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΑΝΕΜΑS!!!!!
πετυχα σε μαχη 2 καλα πατριωτακια.. με το που εφαγε αρτιλερια αρχισε το βρισιμο!! Ξεπερασε τα ορια οταν αρχισε να βριζει μανες!!! Να τον χαιρονται τον Αρχηγουλη τους οι μακακες της κλαν BARHS!!!
λινκ για βιντεο
http://wotreplays.com/site/1681464#northwest-gioorgoos-t92
καντε τους ρομπα παιδια!!!
gioorgoos
αρχηγος Greek-Medusa
λινκ για βιντεο
gioorgoos
αρχηγος Greek-Medusa
Απ: ελληνες απο ελληνικη κλαν βριζουν ασυστολα.κλαν BARHS Ο ΑΡΧΗΓΟς ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΑΝΕΜΑS!!!!!
Τους τσίγκλισες και εσύ πολύ ρε Γιώργο. Δεν τους δικαιολογώ αλλά τους είπες και εσύ διάφορα και γενικά καλό είναι να μην απαντάμε στις όποιες προκλήσεις.
alhueta- Αριθμός μηνυμάτων : 15
Απ: ελληνες απο ελληνικη κλαν βριζουν ασυστολα.κλαν BARHS Ο ΑΡΧΗΓΟς ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΑΝΕΜΑS!!!!!
Αν θες να μην σε βρίζουν, μην προκαλείς!!! Και καλυτερα μην το συνεχίζεις, αποκαλώντας μια ολόκληρη clan μαλακες!!!gioorgoos έγραψε:πετυχα σε μαχη 2 καλα πατριωτακια.. με το που εφαγε αρτιλερια αρχισε το βρισιμο!! Ξεπερασε τα ορια οταν αρχισε να βριζει μανες!!! Να τον χαιρονται τον Αρχηγουλη τους οι μακακες της κλαν BARHS!!!
λινκ για βιντεο
gioorgoos
αρχηγος Greek-Medusa
Δεν κατάλαβα όμως γιατί νευρίασες όταν σε ειπε nooba? Δεν ειναι βρισιά, η αληθεια ειναι!!!
grekios- Αριθμός μηνυμάτων : 17
νομιζεις οτι νευριασα στο Nooba??? κανεις λαθος.. η καζουρα ειναι ανεκτη, το να βριζεις μανες κτλ δεν ειναι!!...και κανενας δεν εχει δικαιωμα να το κανει. το αν ειμαι νοομπας το ξερουν αυτοι που παιζουν μαζι μου...
δες και το 1ο account μου... Fthonos
Επιμενω οτι οσοι ειναι σε μια κλαν με τετοιο αρχηγο, και μιλαω σαν αρχηγος κλαν 80 ατομων, ειναι αξιοι ης μοιρας τους και καθε χαρακτηρισμου...εχω διωξει ατομα για πολυ λιγοτερα.
υ.γ. ο συγκεκριμενος υπανθρωπος δεν ειναι πλεον μελος της κλαν BARHS. αποχωρησε την ιδια μερα.
Επιμενω οτι οσοι ειναι σε μια κλαν με τετοιο αρχηγο, και μιλαω σαν αρχηγος κλαν 80 ατομων, ειναι αξιοι ης μοιρας τους και καθε χαρακτηρισμου...εχω διωξει ατομα για πολυ λιγοτερα.
υ.γ. ο συγκεκριμενος υπανθρωπος δεν ειναι πλεον μελος της κλαν BARHS. αποχωρησε την ιδια μερα.
Drama is back on the menu boys! Χαιρομαι που προσφερατε μια νοτα απ το παρελθον στο φορουμ!Επισης η ατακα αυτη gioorgoos μου αρεσε,καλη συνεχεια παιδια!gioorgoos έγραψε:το αν ειμαι νοομπας το ξερουν αυτοι που παιζουν μαζι μου...
Marita89- Αριθμός μηνυμάτων : 230
πες μου ότι είναι από το LOTR
Drama is back on the menu boys!
JohnMactavish22- Αριθμός μηνυμάτων : 23
χαχα εισαι ΘΕΟΣ δεν περιμενα να το πιασει κανεις!!Ευγε!JohnMactavish22 έγραψε:πες μου ότι είναι από το LOTR
Drama is back on the menu boys!
Marita89- Αριθμός μηνυμάτων : 230
Ωπ, LOTR fan detector alarm
imperiumgraecum- Αριθμός μηνυμάτων : 444
JDeviant- Αριθμός μηνυμάτων : 69
Marita89 έγραψε:χαχα εισαι ΘΕΟΣ δεν περιμενα να το πιασει κανεις!!Ευγε!
να το κάνουμε και σωστά
JohnMactavish22- Αριθμός μηνυμάτων : 23
Από τα αγαπημένα μου memes και από τις καλύτερες ατάκες του έπους GoTJDeviant έγραψε:
intopic
τον τσίγκλισες πολύ φίλε giorgos και επειδή εσύ θίχτηκες με την αναφορά που έκανε δε σημαίνει ότι αυτός δεν εκνευρίστηκε νωρίτερα με τα πειράγματά σου.
Το 2ο πιο σπαστικό πράγμα στο wot, μετά την αρτιλεριά, είναι να σε σχολιάζει ο αρτιλεράς.
Arxiereas_- Αριθμός μηνυμάτων : 197
Παρόμοια θέματα
» Απορεία με όνομα ομάδας HELAS
» Αθάνατοι ως Έλληνες
» Ελληνική Κοινότητα - Προκήρυξη
» ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΜΑΝΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
» ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ!
» Αθάνατοι ως Έλληνες
» Ελληνική Κοινότητα - Προκήρυξη
» ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΜΑΝΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
» ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ!
Σελίδα 1 από 1