World of Tanks Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Ξεκατίνιασμα

4 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω

Ξεκατίνιασμα Empty Ξεκατίνιασμα

Δημοσίευση από theknownunknown Δευ Μάης 25, 2015 6:45 am

Και εκεί που καθόμουν μου ήρθε μια ιδέα.Να κάνω ένα site στο οποίο μπορεί ο καθένας να γράψει ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ(παντα στα παισια του wot).Και τι εννοω...Ξερεις κατι για μια ομαδα και θες να το μαθουν ολοι αλλα να το κανεις ανωνυμα?Θες να 'καρφώσεις' π..στιά κάποιου ανωνυμα?Πλεον μπορεις να το κάνεις στο anonimowot.wordpress.com
theknownunknown
theknownunknown

Αριθμός μηνυμάτων : 27

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ξεκατίνιασμα Empty Απ: Ξεκατίνιασμα

Δημοσίευση από sisifos Δευ Μάης 25, 2015 10:42 pm

Θεωρητικά ίσως και να έχει πλάκα μέχρι ένα σημείο,αλλά επειδή ο κόσμος μας δεν είναι αγγελικά πλασμένος, αναρωτιέμαι τι θα γίνει αν κάποιοι αρχίσουν να εκμεταλεύονται αυτήν την ανωνυμία προσπαθώντας πίσω από αυτήν να βλάψουν και να συκοφαντήσουν ομάδες και άτομα.
Ποιός θα με εμποδίσει ας πούμε πίσω από την ασφάλεια της ανωνυμίας μου να αρχίσω να λέω ότι θέλω για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ γνωστά άτομα και ομάδες της κοινότητας και πως αυτά τα άτομα ή ομάδες θα υπερασπίσουν τον εαυτό τους από έναν ανώνυμο που λέει ότι θέλει?
Οπως είπα, καλή η πλάκα και το trolling, μέχρι να γίνεις εσύ ο στόχος.
sisifos
sisifos
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 282

http://wotgr.blogspot.gr

Δημοσίευση από imperiumgraecum Δευ Μάης 25, 2015 11:26 pm

sisifos έγραψε:Ποιός θα με εμποδίσει ας πούμε πίσω από την ασφάλεια της ανωνυμίας μου να αρχίσω να λέω ότι θέλω για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ γνωστά άτομα και ομάδες της κοινότητας

Εγώ αυτό το κάνω συνέχεια bounce bounce
imperiumgraecum
imperiumgraecum

Αριθμός μηνυμάτων : 444

Δημοσίευση από sisifos Δευ Μάης 25, 2015 11:40 pm

Έπιασα το point σου αλλά μολονότι δεν ξέρω αν σε λένε Γιώργο, Γιάννη ή Δημήτρη, αν είσαι 20 ή 50, αν είσαι ξανθομάλλα ή μελαχρινός, παρόλα αυτά έχεις ένα μόνιμο εκονικό avatar τον imperium ο οποίος αντιπροσωπευει αυτά που λές και στον οποίο απευθύνομαι.
Αντίθετα σε ένα ποστ που έχει υπογραφή "anonymous" και την μια φορά μπορεί να είναι γραμμένο από σενα ενώ την άλλη από κάποιο άλλο μελαχρινό ομορφόπαιδο είναι ποιό ανώνυμο και από την ανωνυμία του ίντερνετ Razz
Ελπίζω να έπιασες το δικό μου point Razz
sisifos
sisifos
Admin

Δημοσίευση από Sanguinius Τρι Μάης 26, 2015 2:34 am

Me liek dis,pls Dolan du it.BTW ποιος νοιάζεται για αυτά που γράφουν στο ιντερνετ.Πόσο μάλλον όταν είναι κι ανώνυμος
Sanguinius
Sanguinius

Αριθμός μηνυμάτων : 968

Δημοσίευση από sisifos Τρι Μάης 26, 2015 4:21 am

...πάντως με το καλημέρα γίνεται αυτό ακριβώς που φοβόμουν πως θα γίνει.... ενυγουεη, νεβερμαιντ...ιτς τζαστ μαη οπινιον Rolling Eyes
sisifos
sisifos
Admin

Επιστροφή στην κορυφή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης