Ποιές γραμμές θα προχωρήσετε πρώτες στο open beta?
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Ποιές γραμμές θα προχωρήσετε πρώτες στο open beta?
Η ερώτηση αφορά κυρίως όσους συμμετείχαν στο CBT και έχουν δει ήδη τι παίζει με τα πλοία των 2 χωρών που υπάρχουν για την ώρα στο παιχνίδι.
Εγώ σκέφτομαι να προχωρήσω αμερικάνικα battleships και cruisers και γιαπωνέζικα destroyers.
Στα ΒΒ κατάφερα να φτάσω μέχρι tier 5 και ενώ στην αρχή ενθουσιάστικα με τα 21,5km εμβέλειας του γιαπωνέζικου Kongo, πολύ γρήγορα συνειδητοποίησα πως σε απόσταση πάνω από 15km δεν μπορούσα να πετύχω τίποτα (ισως και να φταίει η νουμπιά μου δεν ξερω). Έτσι θα προτιμήσω το πιο close & personal των αμερικάνων για αρχή.
Στα cruisers επίσης για κάποιο λόγο τα πήγα ποιό καλά με τους αμερικάνους (εφτασα μέχρι το Clevelant tier 6) και μου άρεσαν όλα τα tier μέχρι εκεί.
Στα DD τωρα, τζαπώνια και πάλι τζαπώνια! Μου αρέσει περισσότερο η φιλοσοφία τους. Η πολύ μικρή εμβέλεια εντοπισμού που πάντα είναι μικρότερη από την εμβέλεια των τορπιλών τους τα κανουν ιδανικά για hit & run και ambusses. Το στυλ των αμερικάνικων αν και δεν τα προχώρησα πολύ μου φέρνει πιο πολύ σε εφόδους αυτοκτονίας (πολύ μικρό range στις τορπίλες και χειρότερη κάλυψη).
Για τα carriers δεν θα πω τίποτα. Ισα που τα δοκίμασα. Θα πώ μόνο μια λέξη. ΒΑΡΕΤΑ!!!!!
Εγώ σκέφτομαι να προχωρήσω αμερικάνικα battleships και cruisers και γιαπωνέζικα destroyers.
Στα ΒΒ κατάφερα να φτάσω μέχρι tier 5 και ενώ στην αρχή ενθουσιάστικα με τα 21,5km εμβέλειας του γιαπωνέζικου Kongo, πολύ γρήγορα συνειδητοποίησα πως σε απόσταση πάνω από 15km δεν μπορούσα να πετύχω τίποτα (ισως και να φταίει η νουμπιά μου δεν ξερω). Έτσι θα προτιμήσω το πιο close & personal των αμερικάνων για αρχή.
Στα cruisers επίσης για κάποιο λόγο τα πήγα ποιό καλά με τους αμερικάνους (εφτασα μέχρι το Clevelant tier 6) και μου άρεσαν όλα τα tier μέχρι εκεί.
Στα DD τωρα, τζαπώνια και πάλι τζαπώνια! Μου αρέσει περισσότερο η φιλοσοφία τους. Η πολύ μικρή εμβέλεια εντοπισμού που πάντα είναι μικρότερη από την εμβέλεια των τορπιλών τους τα κανουν ιδανικά για hit & run και ambusses. Το στυλ των αμερικάνικων αν και δεν τα προχώρησα πολύ μου φέρνει πιο πολύ σε εφόδους αυτοκτονίας (πολύ μικρό range στις τορπίλες και χειρότερη κάλυψη).
Για τα carriers δεν θα πω τίποτα. Ισα που τα δοκίμασα. Θα πώ μόνο μια λέξη. ΒΑΡΕΤΑ!!!!!
Απ: Ποιές γραμμές θα προχωρήσετε πρώτες στο open beta?
Πιό* συμφωνώ σε όλα εκτός από τα ΒΒ των Ιαπώνων,τα προτιμώ από τα αμερικάνικαsisifos έγραψε:Η ερώτηση αφορά κυρίως όσους συμμετείχαν στο CBT και έχουν δει ήδη τι παίζει με τα πλοία των 2 χωρών που υπάρχουν για την ώρα στο παιχνίδι.
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
Δεν λέω πως είναι κατώτερα...ίσα-ίσα. Απλά δεν μπορώ να έχω αποτελεσματικές βολές σε μεγάλες αποστάσεις, οπότε αυτομάτως χάνω το ένα από τα δύο ατού τους (εμβέλεια και ταχύτητα). Αν μπορούσα να έχω καλή ευστοχία σε τόσο μεγάλες αποστάσεις θα τα προτιμούσα και γω.
θα παιξω με ιαπωνικα πλοια
japan cruisers καλυτερο reload time, aiming time, speed υστερουν εναντι των αμερικανικων μονο στα αντιεροπορικα
εχουν τορπιλες μεχρι και το tier10 αν και ειναι στην πρυμη του πλοιου και αυτο συνεπαγεται μεγαλες γωνιες στροφης ωστε να σημεδεψεις κατι που υπαρχει απεναντι σου και σου ερχεται ελπιζω μεχρι αυριο να εχω αγορασει το Ibuki
japan batleships μεγαλυτερο range οπλων (στα μεγαλα range 15km και επανω προσωπικη γνωμη μονο HE) ταχυτητα αντιεροπορικη καλυψη εχω το Izumo
japan cruisers καλυτερο reload time, aiming time, speed υστερουν εναντι των αμερικανικων μονο στα αντιεροπορικα
εχουν τορπιλες μεχρι και το tier10 αν και ειναι στην πρυμη του πλοιου και αυτο συνεπαγεται μεγαλες γωνιες στροφης ωστε να σημεδεψεις κατι που υπαρχει απεναντι σου και σου ερχεται ελπιζω μεχρι αυριο να εχω αγορασει το Ibuki
japan batleships μεγαλυτερο range οπλων (στα μεγαλα range 15km και επανω προσωπικη γνωμη μονο HE) ταχυτητα αντιεροπορικη καλυψη εχω το Izumo
cgakis- Αριθμός μηνυμάτων : 360
Αρχικά US Cruisers (Des Moines) 5.9sec reload και high AA cover, ακολούθως IJN Cruisers (Zao) torps και concealment. Τέλος US/IJN Battlesships. Για CV δεν έχω σκεφτεί τουλάχιστον τίποτα ακόμη.
perseas- Αριθμός μηνυμάτων : 176
ομορφιες, εχει παρει κανενας 10αρi το γερμανικο cruiser??
και αν ναι αν του ειναι ευκολο να πει εντυπωσεις
και αν ναι αν του ειναι ευκολο να πει εντυπωσεις
falakros- Αριθμός μηνυμάτων : 108
Παρόμοια θέματα
» Πλησιάζει το open beta στα άρματα
» WoWS - To Open Beta είναι εδώ
» Έρχεται το Open Beta στο World of Warships
» Πρώτες σκέψεις
» Beta Test.
» WoWS - To Open Beta είναι εδώ
» Έρχεται το Open Beta στο World of Warships
» Πρώτες σκέψεις