κλεινει το ιντερνετ
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
κλεινει το ιντερνετ
γεια σας. έχω ένα πρόβλημα εδώ και 6 μήνες περίπου. όταν πάω να μπω στο παιχνίδι στο wot ενώ δίνω κωδικό και email μετά από λίγα δευτερόλεπτα κλείνει η σύνδεση στο ίντερνετ και βγάζει μήνυμα [έχετε αποσυνδεθεί από τον server].μήπως έχει κανείς ιδέα τι φταίει. παίζω εδώ και 2,5 χρόνια και δεν είχα κανένα πρόβλημα. ευχαριστώ για την υπομονή σας.
kodhga- Αριθμός μηνυμάτων : 1
Απ: κλεινει το ιντερνετ
κλείνει η σύνδεση;! αυτό ακούγεται λίγο ακραίο ξέρεις.
εμένα με ξεσυνδέει απ'το παιχνίδι όταν έχω εγκατεστημένο το xvm από τότε που έβαλαν την ενεργοποίηση μέσω του xvm site. κάπου κομπλάρει λογικά με το firewall ή με κάτι τελοσπάντων, το θέμα είναι: βγάλε το xvm αν το χρησιμοποιείς, ή το modpack αν χρησιμοποιείς (μπορεί να κατέβασες καμιά "περίεργη" έκδοση με malwares κτλ). αν συνεχίζει, postαρε screenshots όπως λέει ο hoannis κι ίσως μπορέσει να βοηθήσει κάποιος γνώστης εδώ.
εμένα με ξεσυνδέει απ'το παιχνίδι όταν έχω εγκατεστημένο το xvm από τότε που έβαλαν την ενεργοποίηση μέσω του xvm site. κάπου κομπλάρει λογικά με το firewall ή με κάτι τελοσπάντων, το θέμα είναι: βγάλε το xvm αν το χρησιμοποιείς, ή το modpack αν χρησιμοποιείς (μπορεί να κατέβασες καμιά "περίεργη" έκδοση με malwares κτλ). αν συνεχίζει, postαρε screenshots όπως λέει ο hoannis κι ίσως μπορέσει να βοηθήσει κάποιος γνώστης εδώ.
Gooakis- Αριθμός μηνυμάτων : 120
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk
» ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ