World of Tanks Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

1 χρόνος KISS-

+12
dfk_7677
antkon
mparek4
37EMA
taramas
fotis12345
Sanguinius
galanosauros
theknownunknown
BIF
imperiumgraecum
PuN1Sh3R
16 απαντήσεις

Σελίδα 2 από 2 Επιστροφή  1, 2

Πήγαινε κάτω

1 χρόνος KISS- - Σελίδα 2 Empty Απ: 1 χρόνος KISS-

Δημοσίευση από taramas Δευ Δεκ 28, 2015 8:36 am

χαχαχα, είστε άπαιχτοι, μια κατηγορία ο καθένας, βρήκαμε την KISS τώρα να βελάξουμε, αντε να δούμε την επόμενη ή μήπως υπάρχουν και στεγανά για κάποιες ομάδες? είναι κάποιοι στο απυρόβλητο? 

Ρε αφήστε τον καθένα να κάνει αυτό που νομίζει καλύτερο, ασχοληθείτε με την κατσίκα σας ούτως η άλλως η κατσίκα του γείτονα θα ψοφήσει γιατί δεν υπάρχουν Ελληνες που να την φροντίζουν.

taramas

Αριθμός μηνυμάτων : 747

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από fotis12345 Δευ Δεκ 28, 2015 8:39 am

οχ οχχχχχχχ οχιιιι τορα εσει απο που ξεφιτροσες?????? αλος παλυ απο εδω ....... ακομι μορε δεν σε μπαναρανε εσενα?????  οι παναιαμου ,  ολα τα καλα πεδακια εδο μαζεφτικαν...
fotis12345
fotis12345

Αριθμός μηνυμάτων : 45

Δημοσίευση από taramas Δευ Δεκ 28, 2015 8:40 am

Και για να μην το ξεχάσω, χρόνια πολλα στην KISS και εύχομαι να τα λέμε και στα επόμενα χρόνια με υγεία, και επιτέλους ενωθείτε όλοι οι Ελληνες (οχι σε μια ομάδα, δεν εννοώ αυτό) ενωθείτε στο παιχνίδι, μην καταστρέφετε οτι κάνει κάποιος άλλος, προσπαθήστε να κάνετε κατι καλύτερο.

taramas

Δημοσίευση από taramas Δευ Δεκ 28, 2015 8:44 am

fotis12345 έγραψε:οχ οχχχχχχχ οχιιιι τορα εσει απο που ξεφιτροσες?????? αλος παλυ απο εδω ....... ακομι μορε δεν σε μπαναρανε εσενα?????  οι παναιαμου ,  ολα τα καλα πεδακια εδο μαζεφτικαν...

Τώρα αλήθεια και να ήθελα να σου απαντήσω δεν μπορώ, δυσκολεύομαι να καταλάβω την γλώσσα που χρησιμοποιείς, γύρνα το σε greeglish μπορεί κάτι να πιάσω, είναι κρίμα ρε αγόρι μου, είσαι μικρότερος απο τα παιδιά μου, ακόμα και να θέλεις να βρίσεις κάποιον πρέπει να μπορεί να το διαβάσει αλλιώς δεν έχει νόημα.

taramas

Δημοσίευση από fotis12345 Δευ Δεκ 28, 2015 8:48 am

Παν τραβα και δες στα προτα post το γιατι δυσκολευομαι (να γραψω).  τορα ο Cgakis σου λειπει εσενα. Συγουρα με εσας μπροστα θα πεμε μπροστα.
fotis12345
fotis12345

Δημοσίευση από Sanguinius Δευ Δεκ 28, 2015 9:15 am

fotis12345 έγραψε:ρε γαλανε δεν κουραστικες ρε ? ασε  εμενα στην τρελα μου. Για πες μου λιγο αυτα που λεω για εσας δεν ισχιουν?Διλαδη οι ισχυρισμοι μου ειναι λαθος? Και πορτα δεν εφαγα απο πουθενα Sanguinus Θα σε παρακαλουσα επιδυ δεν ξερεις μιν σχολιαζεις. Και αποφασισα τοτε γαλενε να παω στην ομαδα οπου θα ευχαριστιομουν να πεζω και θα ειχαν και αυτοι μια στιχιοδη συμπεριφορα. Τορα για κατι EFE πεταξες, ναι  εχεις δικεο μαλακιες και παλι μαλακιες εξαλου ουτε απεξο δεν θα περνουσα. Αλλα ξερεις αυτο το αποκαλουν αροστια. Οταν φτασις σε εκινο το σιμειο του να σκεφτεσαι μονο το WIN8 αλαζεις  τελιος . Ευτιχος ειταν κατι που ηρθε και περασε για μενα. Αλλα ξερεις...... δεν ειμουν εγω αυτος που κλιδονοταν ολη μερα σε ενα room στο TS μαζει με αλους δυο για να ανεβασω το WN8 μου. Και ουτε εχω προσβαλη ωπος εσεις αφτους που απλα δεν εχουν ηδια stats με εμενα.
Δεν χρειάζεται να ξέρω.Μπαμ κάνει,πως απλά βγάζεις την χολή σου,είτε γιατί έφαγες πόρτα ή επειδή δεν <<εκτίμησαν>> τις ικανότητες σου και απλά βγάζεις την χολή σου,χωρίς σοβαρό λόγο.Αν σε πειράζει,που στην κλαν τους βάζουν από πρασινάδες έως unica,γίνε και συ
Sanguinius
Sanguinius

Αριθμός μηνυμάτων : 968

Δημοσίευση από 37EMA Δευ Δεκ 28, 2015 9:28 am

kato ta xeria apo to Fotaki vre savres 
ETSAAA pesta foti ebene 

Pote tha kamh ksasteria gia emas ta NOOBADAKIA
37EMA
37EMA

Αριθμός μηνυμάτων : 250

Δημοσίευση από fotis12345 Δευ Δεκ 28, 2015 9:32 am

ακου sanguinius αστο μην σχολιαζεις αλλο. Δεν εχεις προφανος ιδεα.
fotis12345
fotis12345

Δημοσίευση από 37EMA Δευ Δεκ 28, 2015 9:34 am

kai ta dika mou xronia polla stin KISS
kai is anoter paidia
37EMA
37EMA

Αριθμός μηνυμάτων : 250

Δημοσίευση από Sanguinius Δευ Δεκ 28, 2015 10:14 am

fotis12345 έγραψε:ακου sanguinius αστο μην σχολιαζεις αλλο. Δεν εχεις προφανος ιδεα.
Καλύτερα,θα ήταν να μην σχολιάζεις εσύ,γιατί με το να κατηγορείς μια ομάδα,επειδή έφαγες,είναι πολύ άσχημο και δημιουργείς προβλήματα από 'κει που δεν υπάρχουν
Sanguinius
Sanguinius

Δημοσίευση από galanosauros Δευ Δεκ 28, 2015 10:29 am

Sanguinius το φίλε, σχήμα λόγου... Smile 

Ευχαριστούμε όλους για τις ευχές σας. 
galanosauros
galanosauros

Αριθμός μηνυμάτων : 50

Δημοσίευση από mparek4 Δευ Δεκ 28, 2015 3:40 pm

i patatomhden postare gia event kai o alos o noobas  katebazi mpinelikia oti nane tespa.
xronia pola kales epitixies gia tin kiss
mparek4
mparek4

Αριθμός μηνυμάτων : 106

Δημοσίευση από antkon Τρι Δεκ 29, 2015 2:26 am

Χρονια πολλα πεδες της KISS  οσο για τα υπολοιπα τι να πω ....... ρε ανθρωπε εδω εχουμε σοβαροτερα προβληματα ολοι  και στην τελικη κατσε και εσυ σε ενα δωματιο να ανεβαζεις  WN8 

την καλημερα μου

1 χρόνος KISS- - Σελίδα 2 Signature

antkon

Αριθμός μηνυμάτων : 68

Δημοσίευση από dfk_7677 Τρι Δεκ 29, 2015 3:17 am

Sanguinius έγραψε:Really now?Σταματήστε να δένεστε μέσα από ένα game.Οι εικονικές φιλίες που κάνετε,τελειώνουν τόσο εύκολα,όσο ξεκίνησαν.Τίποτα δεν μένει.Ξεκολλήστε το μυαλό σας και συμπεριφερθείτε σαν έλλογα όντα

Εγώ έχω τελείως διαφορετική εμπειρία. Δες μερικές εικονικές φιλίες.

On topic: Χρόνια πολλά στην KISS.

Υ.Γ: Ίσως κάποιοι βλέπουν το gaming όχι ως χόμπι, που μπορείς να κάνεις φιλίες, αλλά ως καριέρα, όπου αλλάζεις clan όπως αλλάζεις εταιρίες, ανάλογα ποια σου προσφέρει τα περισσότερα.
dfk_7677
dfk_7677

Αριθμός μηνυμάτων : 65

http://httpσ://www.heat-clan.gr

Δημοσίευση από Sanguinius Τρι Δεκ 29, 2015 4:25 am

dfk_7677 έγραψε:
Sanguinius έγραψε:Really now?Σταματήστε να δένεστε μέσα από ένα game.Οι εικονικές φιλίες που κάνετε,τελειώνουν τόσο εύκολα,όσο ξεκίνησαν.Τίποτα δεν μένει.Ξεκολλήστε το μυαλό σας και συμπεριφερθείτε σαν έλλογα όντα

Εγώ έχω τελείως διαφορετική εμπειρία. Δες μερικές εικονικές φιλίες.

On topic: Χρόνια πολλά στην KISS.

Υ.Γ: Ίσως κάποιοι βλέπουν το gaming όχι ως χόμπι, που μπορείς να κάνεις φιλίες, αλλά ως καριέρα, όπου αλλάζεις clan όπως αλλάζεις εταιρίες, ανάλογα ποια σου προσφέρει τα περισσότερα.
Όπως ακριβώς το έγραψες,εικονικές φιλίες.Ψεύτικες και μάταιες με ημερομηνία λήξεως,τίποτα περισσότερο,τίποτα λιγότερο
Sanguinius
Sanguinius

Δημοσίευση από dfk_7677 Τρι Δεκ 29, 2015 5:57 am

Sanguinius έγραψε:Όπως ακριβώς το έγραψες,εικονικές φιλίες.Ψεύτικες και μάταιες με ημερομηνία λήξεως,τίποτα περισσότερο,τίποτα λιγότερο

Αν εσύ στις φωτογραφίες βλέπεις εικονικές φιλίες, τί να πω...

Οι περισσότεροι γνωρίζονται περισσότερα από 5 χρόνια μεταξύ τους και μιλάνε καθημερινά για πολλά πράγματα εκτός gaming.

Εννοείται για κάποιον που είναι clan hopper, και όπου γη και πατρίς, αυτά δεν ισχύουν.

Υ.Γ: Μην κρίνεις εξ' ιδίων τα αλλώτρια.
dfk_7677
dfk_7677

Αριθμός μηνυμάτων : 65

http://httpσ://www.heat-clan.gr

Δημοσίευση από Sanguinius Τρι Δεκ 29, 2015 6:49 am

dfk_7677 έγραψε:
Sanguinius έγραψε:Όπως ακριβώς το έγραψες,εικονικές φιλίες.Ψεύτικες και μάταιες με ημερομηνία λήξεως,τίποτα περισσότερο,τίποτα λιγότερο

Αν εσύ στις φωτογραφίες βλέπεις εικονικές φιλίες, τί να πω...

Οι περισσότεροι γνωρίζονται περισσότερα από 5 χρόνια μεταξύ τους και μιλάνε καθημερινά για πολλά πράγματα εκτός gaming.

Εννοείται για κάποιον που είναι clan hopper, και όπου γη και πατρίς, αυτά δεν ισχύουν.

Υ.Γ: Μην κρίνεις εξ' ιδίων τα αλλώτρια.
Και μόλις τελειώσει το game,δεν θα ξαναμιλήσουν καν.Φυσικά και δεν βλέπω τίποτα περισσότερο,από εικονικές φιλίες,απορώ που δεν το βλέπεις και συ.Ω μα πες μου πόσο clan hopper είμαι,γιατί όπως μπορείς να δεις από το profile μου,αλλάζω clan κάθε 3 μήνες.Ανόητε άνθρωπε,στον χώρο του video game,δεν υπάρχουν φιλίες,όλα είναι εικονικά και εφήμερα.Τέλος,δεν κρίνω από προσωπικές εμπειρίες,γιατί σε αντίθεση με τους μισούς από εδώ,έχω την ικανότητα να χρησιμοποιώ το μυαλό μου
PS αλλότρια*
Sanguinius
Sanguinius

Δημοσίευση από LASKAS Πεμ Δεκ 31, 2015 9:35 am

Xρόνια Πολλά Kiss- Very Happy
LASKAS
LASKAS

Αριθμός μηνυμάτων : 580

Δημοσίευση από patatomhden Κυρ Ιαν 03, 2016 12:00 pm

patatomhden
patatomhden

Αριθμός μηνυμάτων : 86

Δημοσίευση από gregorakis Δευ Ιαν 04, 2016 12:52 am

... προσπάθησα πραγματικά να το παρακολουθήσω αλλά το stream κολλούσε τόσο πολύ που κατέστη αδύνατο ... δεν ξέρω αν είχαν κι άλλοι το ίδιο πρόβλημα ... συνεχίστε αυτό που προσπαθείτε να κάνετε ...
gregorakis
gregorakis

Αριθμός μηνυμάτων : 841

Δημοσίευση από TYRAELL75 Δευ Ιαν 04, 2016 12:57 am

nai greg ipirxe poragmatika megalo provlima me to stream den mporouse na parakolouthisei kanenas.
to asteio einai oti otan strimaroume stronghold pai nero to stream malon epiase to kako mati xtes Sad.

TYRAELL75

Αριθμός μηνυμάτων : 256

Σελίδα 2 από 2 Επιστροφή  1, 2

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης