Eight Ball [8BALL]
+12
Convii
mparek4
gregorakis
LASKAS
falakros
mementoM0ri
37EMA
PuN1Sh3R
LicenseToKill
Veyder
dfk_7677
perseas
16 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 4
Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Απ: Eight Ball [8BALL]
Sniperas έγραψε:Απαραίτητες προυποθέσεις
Καθημερινό activity 19:00 έως 23:00+
Tier6 για SH & CW: T37, Cromwell (κάποια heavies για city maps θα είναι καλό να υπάρχουν).
Tier8 για SH/TB/RTB/ESL(5vs5 & 3vs3 Ελληνικό): IS-3 & T-54 ltw είναι 100% απαραίτητα.
Tier8 2ης επιλογής T32, 50 100, T69, Obj 416, 110, Ru-251, WZ-132.
Tier10 & 9 για ESL GO4WOT: Obj 140, STB-1, IS-7, T110E5, FV215b
T-54, ST-1.
Καλό θα ήταν τα συγκεκριμένα άρματα να συνοδεύονται με 3+ skills.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με Dunendain.
Ωπα, κάτω τα χέρια όλοι, πουτ δε κοτ νταουν, βρήκα ομάδα που να εκπληρώ όλα τα κριτήρια,
1) εχω όλα τα άρματα και μάλιστα με 4+ skills
2) τελευταία κατάφερα να κατανοήσω και το παιχνίδι μετά απο 4 χρόνια, δεν άργησα, τα στατς μου το δείχνουν, άλλωστε στο club δεν μετράνε τα στατς οπότε ουδέν πρόβλημα.
3) Εχω και το μέσον, βλέπε γνωριμίες μέσα στο club
4) έχω ήδη γραμμένους πολλούς στα balls
Λοιπόν δεν μου μένει παρά να περιμένω να πέσουν βροχή οι προτάσεις απο όλους, δηλώνω έτοιμος και έχω κάνει και μπάνιο με ultrex.
Υ.Σ. Καλή επιτυχία νάχετε και να φτάσετε και στο ανώτατο επίπεδο να πάρετε και την κούπα να δούμε επιτέλους και Ελληνες στο πάνθεον.
taramas- Αριθμός μηνυμάτων : 747
taramas έγραψε: ... Λοιπόν δεν μου μένει παρά να περιμένω να πέσουν βροχή οι προτάσεις απο όλους ...
... μάλλον θα περιμένεις πάρα πολύ, όπως και οποιοσδήποτε άλλος ... δεν κάνουμε πρόταση σε κανένα, περιμένουμε αιτήσεις τις οποίες αξιολογούμε και αποφασίζουμε ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
gregorakis έγραψε:taramas έγραψε: ... Λοιπόν δεν μου μένει παρά να περιμένω να πέσουν βροχή οι προτάσεις απο όλους ...
... μάλλον θα περιμένεις πάρα πολύ, όπως και οποιοσδήποτε άλλος ... δεν κάνουμε πρόταση σε κανένα, περιμένουμε αιτήσεις τις οποίες αξιολογούμε και αποφασίζουμε ...
Και πολύ καλά κάνετε, οι ευχές μου είναι ειλικρινείς και έτσι θα παραμείνουν, οσο για την βροχή των προτάσεων περιττεύει να πω οτι δεν συμβαίνει ούτε για αστείο.
taramas- Αριθμός μηνυμάτων : 747
@taramas
Αυτό που πόσταρα εγώ έχει να κάνει με το τι άρματα ψάχνουμε πάνω κάτω και το activity σε esl/sh/cw.
Checkare μία το αρχικό post του Gregoraki για περισσότερες πληροφορίες.
Αυτό που πόσταρα εγώ έχει να κάνει με το τι άρματα ψάχνουμε πάνω κάτω και το activity σε esl/sh/cw.
Checkare μία το αρχικό post του Gregoraki για περισσότερες πληροφορίες.
Sniperas- Αριθμός μηνυμάτων : 32
Tα οκτάμπαλλα μάς έγιναν και σνομπς τώρα, κανονίστε να γίνετε σαν τη καθυστερημένη μπάμπω, να γελάω από το παρασκήνιο
imperiumgraecum- Αριθμός μηνυμάτων : 444
Μας. Χωρίς τόνοimperiumgraecum έγραψε:Tα οκτάμπαλλα μάς έγιναν και σνομπς τώρα, κανονίστε να γίνετε σαν τη καθυστερημένη μπάμπω, να γελάω από το παρασκήνιο
Convii- Αριθμός μηνυμάτων : 92
Convii έγραψε:Μας. Χωρίς τόνοimperiumgraecum έγραψε:Tα οκτάμπαλλα μάς έγιναν και σνομπς τώρα, κανονίστε να γίνετε σαν τη καθυστερημένη μπάμπω, να γελάω από το παρασκήνιο
Την πάτησες αλητήριε.
Το "μάς" είναι έμμεσο αντικείμενο, το "μας" είναι κτητική αντωνυμία, learn to ελληνικά
Στο επόμενο παράπτωμά σου θα καταλήξεις σαν τους αποκλίνοντες νεαρούς στο avatar μου
Αλιτήριε πότε θα μάθεις ???imperiumgraecum έγραψε:Convii έγραψε:Μας. Χωρίς τόνοimperiumgraecum έγραψε:Tα οκτάμπαλλα μάς έγιναν και σνομπς τώρα, κανονίστε να γίνετε σαν τη καθυστερημένη μπάμπω, να γελάω από το παρασκήνιο
Την πάτησες αλητήριε.
Το "μάς" είναι έμμεσο αντικείμενο, το "μας" είναι κτητική αντωνυμία, learn to ελληνικά
Το γεγονός,πως ένας πληροφορικάριος,συναγωνίζεται τις δικές μου γνώσεις στην γραμματική,με αφήνει άναυδο από θαυμασμό.Προσκυνώ ταπεινά.Αν ήσουν γυναίκα θα σε παντρευομουν,hands down
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
Convii έγραψε:Αλιτήριε πότε θα μάθεις ???
ετυμολογία(link)
Learn to ελληνικά, αν και τη γλύτωσες αυτή τη φορά την κουρούπα λόγω διαφοροποίησης της σημασίας κατά την ορθογραφία
Btw έχεις κι εσύ το καλό συνήθειο,να διορθώνεις τους πάντες και να μην τους αφήνεις να συζητήσουν ή μόνο εγώ είμαι τόσο ψυχαναγκαστικός;imperiumgraecum έγραψε:
ετυμολογία(link)
Learn to ελληνικά, αν και τη γλύτωσες αυτή τη φορά την κουρούπα λόγω διαφοροποίησης της σημασίας κατά την ορθογραφία
Btw,οι αγώνες που δίνετε στο ESL μήπως στριμαρονται κιόλας;
Oh άντε ρε παιδιά,βαρέθηκα να βλέπω τους ξένους στο esl
Κάτσε να κάνει γαργάρες ο Gregorakis, γιατί δυσκολεύετε τελευταία !!!
Convii έγραψε:Κάτσε να κάνει γαργάρες ο Gregorakis, γιατί δυσκολεύετετελευταία !!!
Γερνάει κιόλας, που να θυμάται κάθε φορά που αφήνει τη μασέλα του
Μωρέ ας κάνει και μαθήματα,ορθοφωνίας,είτε γουλαρει .Δεν έχετε πόσο χαρούμενο με έχετε κάνει με την δημιουργία της 8ball.Μάλιστα,προτείνω να φτιάξουμε και ένα section,να ποσταρετε replays από τα games που παίζετε.
Sanguinius έγραψε:Μωρέ ας κάνει και μαθήματα,ορθοφωνίας,είτε γουλαρει .Δεν έχετε πόσο χαρούμενο με έχετε κάνει με την δημιουργία της 8ball.
Να έκαναν και καμιά δραστηριότητα καλά θα 'ταν
Είναι τόσο νουμπάδες που μετά από μερικές μέρες στα τ6 CW κατέρρευσαν από την πίεση και έκτοτε σταμάτησαν
ΑΧΑΧΑΧΑ.Εντάξει,ρε εικονικές μπάτσε,είναι και άνθρωποι κάποιας ηλικίας με τις ανάλογες ευθύνες
Τόσα ξέρεις, τόσα λες.imperiumgraecum έγραψε:Είναι τόσο νουμπάδες που μετά από μερικές μέρες στα τ6 CW κατέρρευσαν από την πίεση και έκτοτε σταμάτησαν
Convii έγραψε:Τόσα ξέρεις, τόσα λες.
Δεν σταματήσατε λόγω πολλών δραστηριοτήτων ταυτόχρονα και ελλείψει παικτών;
Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Σελίδα 3 από 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung