World of Tanks Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Αποστολές για T22 med

3 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω

Αποστολές για T22 med Empty Αποστολές για T22 med

Δημοσίευση από BoTheGreat Παρ Ιαν 22, 2016 4:50 am

Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος απο δω που προσπαθεί να αποκτήσει το άρμα αυτό. Προσωπικά άρχισα από χθες το βράδυ να ασχολούμαι και έχω καταφέρει στο domination να κάνω τις 8 πρώτες (μέχρι την 9 χωρίς την 8 όμως). Πιστεύετε ότι platoon θα βοηθούσε σε αυτές τις αποστολές ή solo έχεις περισσότερες πιθανότητες να τις κάνεις; Αν κάποιος decent player προσπαθεί και θέλει platoon ας μου στείλει pm στο παιχνίδι να προσπαθήσουμε μαζί. (Εννοείται δε μιλάω για rigging!)
BoTheGreat
BoTheGreat

Αριθμός μηνυμάτων : 30

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Αποστολές για T22 med Empty Απ: Αποστολές για T22 med

Δημοσίευση από imperiumgraecum Παρ Ιαν 22, 2016 5:24 am

Tο rigging ενέχει δυσανάλογο ρίσκο ως προς το τελικό ώφελος οπότε τίθεται εκ των πραγμάτων εκτός συζήτησης
imperiumgraecum
imperiumgraecum

Αριθμός μηνυμάτων : 444

Δημοσίευση από BoTheGreat Παρ Ιαν 22, 2016 7:59 am

imperiumgraecum έγραψε:Tο rigging ενέχει δυσανάλογο ρίσκο ως προς το τελικό ώφελος οπότε τίθεται εκ των πραγμάτων εκτός συζήτησης
Το ανέφερα απλά σε περιπτώση που κάποιος πεταχτεί και πει ότι μιλάω για rigging Smile Επίσης θα άνοιγα και θέμα στο επίσημο site αλλά τα τρόλια είναι πολλά και γιαυτό το αποφεύγω.
BoTheGreat
BoTheGreat

Αριθμός μηνυμάτων : 30

Δημοσίευση από blsbill Κυρ Μαρ 06, 2016 5:54 am

χρειαζεσαι απαραιτητα δυνατο Platoon.ειδικα στις τελευταιες.μου πηρε περιπου 500 μαχες στο rampage για να το βγαλω οποτε μιλαμε για ωρες gameplay και εκατομυρια credit.Αν αξιζει?θεωρω πως ναι το αρμα ειναι πολυ δυνατο
blsbill
blsbill

Αριθμός μηνυμάτων : 129

Επιστροφή στην κορυφή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης