World of Tanks Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Rerrol accounts

+3
The_eVerything
gregorakis
Sanguinius
7 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω

Rerrol accounts Empty Rerrol accounts

Δημοσίευση από Dennis20vt Τρι Μάης 10, 2016 8:01 am

Ας ανοιξουμε ενα καινουργιο θεματακι οσο αναφορα τα 2α accounts  η τα accounts που εχουν κανει reset ..

Προσφατα εχω κανει 2 λογαριασμο με σκοπο να βγαλω δευτερη φορα καποια αρματα που παιζουμε στα cws και σαν fc στην KISS που εχουμε καθημερινα για μεγαλο χρονικο διαστημα 3-4 μαχες την ημερα θα με βοηθουσε πολυ...

Ο λογαριασμος που εχω κανει ειναι τωρα στο 2780 wn8( χωρις να εχει περαστειω το wn8 απο το m41  και απο το t95) ,εχωντας ηδη παρει t54 lt,is3 και γενικα παιζω κανονικα για να ανεβαζω αρματα..

Και παμε τωρα στον κλασικο Ελληνα βλακς που οταν βλεπει τετοιον λογαριασμο λεει fake rerrol.

Ο λογαριασμος τωρα εχει 2000 μαχες δηλαδη οταν παει στις 10000 δεν θα ειναι πλεον rerrol?

Παιζωντας με 3000+ τον τελευταιο μηνα και μεσα σε αυτες τις μαχες εχωντας κανει φιλους απο fame,kazna που παιζουμε συνεχεια platoon μαζι γι αυτους ειναι ενας χαλια λογαριασμος?
Dennis20vt
Dennis20vt

Αριθμός μηνυμάτων : 155

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Rerrol accounts Empty Απ: Rerrol accounts

Δημοσίευση από Sanguinius Τρι Μάης 10, 2016 8:26 am

Dennis20vt έγραψε:Ας ανοιξουμε ενα καινουργιο θεματακι οσο αναφορα τα 2α accounts  η τα accounts που εχουν κανει reset ..

Προσφατα εχω κανει 2 λογαριασμο με σκοπο να βγαλω δευτερη φορα καποια αρματα που παιζουμε στα cws και σαν fc στην KISS που εχουμε καθημερινα για μεγαλο χρονικο διαστημα 3-4 μαχες την ημερα θα με βοηθουσε πολυ...

Ο λογαριασμος που εχω κανει ειναι τωρα στο 2780 wn8( χωρις να εχει περαστειω το wn8 απο το m41  και απο το t95) ,εχωντας ηδη παρει t54 lt,is3 και γενικα παιζω κανονικα για να ανεβαζω αρματα..

Και παμε τωρα στον κλασικο Ελληνα βλακς που οταν βλεπει τετοιον λογαριασμο λεει fake rerrol.

Ο λογαριασμος τωρα εχει 2000 μαχες δηλαδη οταν παει στις 10000 δεν θα ειναι πλεον rerrol?

Παιζωντας με 3000+ τον τελευταιο μηνα και μεσα σε αυτες τις μαχες εχωντας κανει φιλους απο fame,kazna που παιζουμε συνεχεια platoon μαζι γι αυτους ειναι ενας χαλια λογαριασμος?
Καλά,δεν το λένε μόνο Έλληνες.
Sanguinius
Sanguinius

Αριθμός μηνυμάτων : 968

Δημοσίευση από gregorakis Τρι Μάης 10, 2016 8:54 am

... φέηλ ρηρολ (fail reroll) όχι φέηκ ...
gregorakis
gregorakis

Αριθμός μηνυμάτων : 841

Δημοσίευση από The_eVerything Τρι Μάης 10, 2016 9:02 am

na me kai egw!!!   Wink

The_eVerything

Αριθμός μηνυμάτων : 1

Δημοσίευση από Dennis20vt Τρι Μάης 10, 2016 9:08 am

The_eVerything έγραψε:na me kai egw!!!   Wink

Εσυ μην κανεις αλλες μαχες καλα εισαι εκει Razz Razz
Dennis20vt
Dennis20vt

Δημοσίευση από Dennis20vt Τρι Μάης 10, 2016 9:09 am

gregorakis έγραψε:... φέηλ ρηρολ (fail reroll) όχι φέηκ ...

Οτι ειναι τωρα Νικο!!
Dennis20vt
Dennis20vt

Δημοσίευση από Dennis20vt Τρι Μάης 10, 2016 9:12 am

Sanguinius έγραψε:
Dennis20vt έγραψε:Ας ανοιξουμε ενα καινουργιο θεματακι οσο αναφορα τα 2α accounts  η τα accounts που εχουν κανει reset ..

Καλά,δεν το λένε μόνο Έλληνες.

Ναι το λενε και οι ξενοι που και που
Dennis20vt
Dennis20vt

Δημοσίευση από RNGD Τρι Μάης 10, 2016 10:17 am

Αυτοί που ζητάνε 2,4κ-2,5κ+, από rerolls συνήθως ζητάνε κάπου στο 3,5κ από όσο έχω δει

RNGD

Αριθμός μηνυμάτων : 392

Δημοσίευση από Gooakis Κυρ Μάης 15, 2016 7:50 pm

Καλή φάση είναι τα rerolls. Βλέπεις στην μάχη μωβ με 3-4k μάχες και μόλις έχει να αντιμετωπίσει πράσινο με 30k μάχες παίζει σα τοματοπελτές. Είναι η απαξίωση που χρειαζόταν το xvm.
Gooakis
Gooakis

Αριθμός μηνυμάτων : 120

Δημοσίευση από Dennis20vt Δευ Μάης 16, 2016 11:26 pm

Gooakis έγραψε:Καλή φάση είναι τα rerolls. Βλέπεις στην μάχη μωβ με 3-4k μάχες και μόλις έχει να αντιμετωπίσει πράσινο με 30k μάχες παίζει σα τοματοπελτές. Είναι η απαξίωση που χρειαζόταν το xvm.

Ακριβως ετσι οπως τα λες!

25 παιχτες των 3xr  που εχουν rerrol accounts το 25% της ομαδας δηλαδη παιζουν σαν τοματοπελτεδες!
Dennis20vt
Dennis20vt

Δημοσίευση από Karmar1 Τρι Μάης 17, 2016 2:27 am

Ρε παιδιά πως πετάτε 30~40 χιλιάδες μάχες και ξανά από την αρχή από το 0;
Ωραία είστε μωβ τώρα και; ο ίδιος παίχτης δεν είναι από πίσω;

Εγώ με τα reroll δεν έχω πρόβλημα εκτός και αν είναι campερι του κερατά γιατί τον νοιάζει μόνο το wn8 του, έτσι κι αλλιώς οι ίδιοι παίχτες είναι απλά φαίνοντε πιο ωραίοι Razz
Karmar1
Karmar1

Αριθμός μηνυμάτων : 31

Δημοσίευση από Dennis20vt Τρι Μάης 17, 2016 5:53 am

Karmar1 έγραψε:Ρε παιδιά πως πετάτε 30~40 χιλιάδες μάχες και ξανά από την αρχή από το 0;
Ωραία είστε μωβ τώρα και; ο ίδιος παίχτης δεν είναι από πίσω;

Εγώ με τα reroll δεν έχω πρόβλημα εκτός και αν είναι campερι του κερατά γιατί τον νοιάζει μόνο το wn8 του, έτσι κι αλλιώς οι ίδιοι παίχτες είναι απλά φαίνοντε πιο ωραίοι Razz

Πολυ σωστα μιλας!Η αληθεια ειναι οτι οι περισσοτεροι παιχτες τα κανουν απλα οπως ειπες για να φαινοντε πιο ωραιοι!Καπιοι απ αυτους παιζαν με παρα πολυ καλο recent στο πρωτο τους account αλλαν ειχαν χαμηλο wn8 καπιοι ειχαν χαμηλο recent και χαμηλο wn8 στο πρωτο τους account και κανουν panding με το δευτερο παιζωντας με 2αρακια 3αρακια αρματα!Αυτα τα πραγματα μπορεις να τα δεις και να καταλαβεις ποιος παιχτης το εκανε γιατι μπορει να εχει μεγαλο wn8 ενω δεν ειχε στο πρωτο acc και ποιος το εκανε μονο και μονο για να φαινεται μωβακις η ροζακις! Very Happy Very Happy
Επισης υπαρχουν και αλλοι παιχτες που το καναν για να εχουν 2 λογαριασμο  με αρματα για τα cws! Wink
Dennis20vt
Dennis20vt

Επιστροφή στην κορυφή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης