Διάφορα 4 fun
+5
babis2015
Sanguinius
imperiumgraecum
falakros
gr1gorious
9 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: Διάφορα 4 fun
@villanick έγραψε:
Εγώ ρώτησα για το πως μπορούμε να αγοράσουμε Gold στο παιχνίδι από Ελλάδα...., εσείς το έχετε 'μαμιση' το θέμα....
@imperiumgraecum έγραψε:Κατά δεύτερον, ούτε άκυρο είναι αυτό που έγραψα, ούτε εξυπνάδα, η πραγματικότητα είναι. Τα πρωταθληματάκια της WG είναι ο πιο εύκολος τρόπος μαζέματος gold(τα CW είναι μάλλον ο 2ος), ειδικά εν καιρώ κρίσης, άσε που είναι και εύκολο(ένας παίκτης 1600+wn8 κάνει περίπατο). Εφ' όσον ο OP είναι και καινούριος παίκτης, καλύτερα να ξεκινήσει μαθαίνοντας τα στοιχειώδη περί ανταγωνιστικού παίξιμου, όπως το wn8 και τα συν αυτώ, γιατί όταν αρχίσει να το ανακαλύπτει από μόνος του, θα 'ναι αργά.
@astoxos_x έγραψε:Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα. Τα τουρνουαδάκια αλλά και το ESL για όποιον θέλει είναι πού καλός και εύκολος τρόπος για να βγάλει κάποιος gold. Όχι σε επίπεδο να αγοράσει μέσα σε 3 μέρες premium 8άρι, αλλά φασούλι το φασούλι (και είναι μπόλικα τα φασούλια...). Διαφορετικά γίνεσαι καλός στο game (τα stats όταν είσαι καλός θα έρθουν γιατί ακριβώς αυτό αντικατοπτρίζουν), μπαίνεις σε μια καλή clan, φαρμάρεις gold (και credit buffs FTW) και βρίζεις τα άρτυ όταν σε focusάρουν.
Εσείς δεν το χετε κάψει απλά.... έχετε αρπάξει στροφαλο..πιστόνια μπουζιά και όλα τα παρελκόμενα....το έχουμε ισωπεδώσει τελείως...ο άνθρωπος ρώτησε πως αγοράζουμε gold στο game...δε ζήτησε τη φιλοσοφία του Κονφούκιου στο WoT.Πάψτε να γλείφετε ο ένας τον άλλο με αφορμή τα post τρίτων και επιτέλους όσο και να προσπαθεί να το μπαλώσει o υπερμέγιστος unica το μαργαριτάρι του, είναι ολοφάνερο πως έβγαλε το ψώνιο του!
(Μέλος) -Καλησπέρα θέλω να αγοράσω τα νέα παπούτσια adidas που θα τα βρώ και πώς μπορω να τα παραγγείλω???
(imperium) -Μα είναι πολύ απλό, ξεκινάς προπονήσεις μέχρι να μπείς στη Μπαρτσελόνα, όταν μπείς πρέπει να φτάσεις να κάνεις τρίπλα σαν το messi...μετά απο αυτό βρές άλλους 5 κάπου στο δρόμο αντίστοιχα με σένα, να παίζετε 5χ5 όποτε έχει τουρνουα, και να είστε απίκο σχεδόν καθημερινά στις 7-8-9 το βράδυ και μόλις σε μάθει η υφήλιος και γίνεις μεγάλος παίκτης θα στα κάνουν δώρο απο τη fifa οπότε φίλε μη παιδεύεσαι...γίνε super star της μπάλας πρώτα και τα άλλα λύνονται....Μακάκας είσαι..???σιγά μην αγοράσεις κιόλας!!!To forum πάντα σου δίνει τη λύση στο άμεσο πρόβλημά σου )
P.s.Καλά που τά 'σβησες γιατί σε πήρανε χαμπάρι....!!!
babis2015- Αριθμός μηνυμάτων : 511
Χμμμ, εσείς οι κοκκινομωβε δεν χρειάζεται να έχετε XVM . Είναι όλοι ή χειρότεροι ή καλύτεροι από εσάς .imperiumgraecum έγραψε:XVM δεν χρησιμοποιώ γιατί δεν με ενδιαφέρει να δω τα stats των συμπαικτών μου ούτε των αντιπάλων
Αν και για εμάς τους ανάμεσα, αρχίζω να το βρίσκω περιττό. Για μένα είχε μία αξία κάποτε να ξέρω αν αυτός που ανταλλασω πυρά είναι καλός ή κακός παίχτης, αλλά με τόσο μεγάλο ποσοστό aimbots εκεί έξω , πλέον είναι πάνω κάτω το ίδιο πράγμα πια . 80-90% περασμένες βολές σε έχει ο unicum, 90% το aimbot
RNGD- Αριθμός μηνυμάτων : 392
Babis πολλά νεύρα έχεις ρε συ, δεν χρειάζεται. Παίζω on and off το παιχνίδι στο διάστημα 2011-2014, όπου και ήμουν κίτρινο - κόκκινος γιατί στην ουσία έπαιζα world of yolo . Νομίζω κλείνω 2ο χρόνο dedicated στο wot . Πολλά δεν τα γνωρίζω ακόμα και τώρα . Ένα από αυτά ήταν μέχρι πρόσφατα και τα τουρνουά . Είμαι άσχετος σε αυτά, παρόλαυτά τις προαλλες loggαρα ESL , έκανα 2 ήττες και περιμένω να πάρω την ανταμοιβή των 500 gold για αυτό , γιατί το συγκεκριμένο τουρνουά δεν είχε καν συμπληρωθεί σαν συμμετοχές.
Άρα λοιπόν οκ, έχεις δίκιο . Ρώτησε ο άλλος πως μπορεί να αγοράσει gold. Κάποιοι απάντησαν το πως μπορείς να το έχεις τσαμπα.. Εσύ πες του πο ως μπορεί να αγοράσει με λεφτά .
Άσε τον παίχτη να αποφασίσει τι θέλει να κάνει...
Τσαμπα τρελαίνεσαι ...
Άρα λοιπόν οκ, έχεις δίκιο . Ρώτησε ο άλλος πως μπορεί να αγοράσει gold. Κάποιοι απάντησαν το πως μπορείς να το έχεις τσαμπα.. Εσύ πες του πο ως μπορεί να αγοράσει με λεφτά .
Τσαμπα τρελαίνεσαι ...
@RNGD έγραψε:Babis πολλά νεύρα έχεις ρε συ, δεν χρειάζεται.
lol καθόλου νεύρα δεν έχω ίσα ίσα...απλά κράζω τον αρχιtroller @imperium γιατί σε κάθε άσχετο post ψάχνει να βρεί ευκαιρία να βγάλει μία ανωτέρα γνώση - φιλοσοφία (προφανέστατα λόγο stats/service record στο game) την οποία θα επικροτήσουν και άλλοι ενώ δεν είναι επί του θέματος...και στην ουσία μπορεί τον άλλο να μην τον ενδιαφέρει....μπορεί να είναι π.χ. έμπειρος , καλός παίκτης ,με καλά stats και να έχει βγάλει και χρυσό απο το game στο παρελθόν........αλλά μπορεί π.χ. να έχει να παίξει 2 χρόνια και να θέλει απλά να βάλει premium account για ένα μήνα...γιατί με τα κάπιταλ και έτσι όπως μας έχουν καταντήσει πολύς κόσμος δεν ξέρει τι να κάνει σε online αγορές γενικά.....δλδ οκ μπήκε για να βρεί λύση στο πρόβλημά του κ όχι να του κάνεις πατροναρισμα/κήρυγμα πως να γίνει super unicum και να τα βγάζει τσάμπα......γιαυτό έγραψα παραπάνω ότι ορισμένοι το έχουν κάψει τελείως...!!!
babis2015- Αριθμός μηνυμάτων : 511
Γενικά μιλώντας το έχετε παρα γαμήσει το θέμα.Σχεδόν όλα τα νέα posts καταλήγουν στο να γίνετε του μουνιού το πανηγύρι.Και να ήταν απλά του μουνιού το πανηγύρι καλά θα ήταν.
Αλλά εδώ φτάνετε σε προσωπικό επίπεδο το trolling το βρισίδι την προσβολή.
Θα μου πεις κλασικός Ελλην!!!!
Αλλά ημαρτον δηλαδή.
Τι να λέει αν ο άλλος είναι μωβ καμπερόγρια ή μωβ επί πληρωμής(ναι υπάρχουν και αυτοι οι Ελληνες παιχταράδες(lol rolf χαχαχα) ή μωβ επειδή μπαίνει στην μάχη και την παίρνει μόνος του, ή μωβ σόλο ή μωβ Plattoonατος ή μωβ λόγω καλής clan ή μπλε, κιτρινος, κόκκινος, καραβάκια στο Αιγαίο.
Εμένα προσωπικά στα αμελέτητα μου, αλλά χαλαρώστε λίγο.Εχώ πιάσει τον εαυτό μου να βαριέμαι να διαβάζω ξεκατινιάσματα σαν τις θείτσες στο χωριό.
ΚΑΙ για να μην παρεξηγηθω μιλάω γενικά όταν αναφέρομαι σε χρώματα, γιατί κάθε χρώμα έχει πολλούς απο πίσω.
/popcorn out
/μαλλί γριάς in
Αλλά ημαρτον δηλαδή.
Τι να λέει αν ο άλλος είναι μωβ καμπερόγρια ή μωβ επί πληρωμής(ναι υπάρχουν και αυτοι οι Ελληνες παιχταράδες(lol rolf χαχαχα) ή μωβ επειδή μπαίνει στην μάχη και την παίρνει μόνος του, ή μωβ σόλο ή μωβ Plattoonατος ή μωβ λόγω καλής clan ή μπλε, κιτρινος, κόκκινος, καραβάκια στο Αιγαίο.
Εμένα προσωπικά στα αμελέτητα μου, αλλά χαλαρώστε λίγο.Εχώ πιάσει τον εαυτό μου να βαριέμαι να διαβάζω ξεκατινιάσματα σαν τις θείτσες στο χωριό.
ΚΑΙ για να μην παρεξηγηθω μιλάω γενικά όταν αναφέρομαι σε χρώματα, γιατί κάθε χρώμα έχει πολλούς απο πίσω.
/popcorn out
/μαλλί γριάς in
dimstam- Αριθμός μηνυμάτων : 99
RNGD έγραψε:Babis πολλά νεύρα έχεις ρε συ, δεν χρειάζεται. Παίζω on and off το παιχνίδι στο διάστημα 2011-2014, όπου και ήμουν κίτρινο - κόκκινος γιατί στην ουσία έπαιζα world of yolo . Νομίζω κλείνω 2ο χρόνο dedicated στο wot . Πολλά δεν τα γνωρίζω ακόμα και τώρα . Ένα από αυτά ήταν μέχρι πρόσφατα και τα τουρνουά . Είμαι άσχετος σε αυτά, παρόλαυτά τις προαλλες loggαρα ESL , έκανα 2 ήττες και περιμένω να πάρω την ανταμοιβή των 500 gold για αυτό , γιατί το συγκεκριμένο τουρνουά δεν είχε καν συμπληρωθεί σαν συμμετοχές.
Τσαμπα τρελαίνεσαι ...
Ε αφού είσαι και dedicated, ε και που ηηηηη
Convii- Αριθμός μηνυμάτων : 92
dimstam έγραψε:Γενικά μιλώντας το έχετε παρα γαμήσει το θέμα.Σχεδόν όλα τα νέα posts καταλήγουν στο να γίνετε του μουνιού το πανηγύρι.Και να ήταν απλά του μουνιού το πανηγύρι καλά θα ήταν.
Αλλά ημαρτον δηλαδή.
/popcorn out
/μαλλί γριάς in
Εγώ ουδέποτε προσέβαλα, έβρισα ή τρόλαρα. Το ότι μερικοί απ' τους συνομιλητές μου, ελλείψει επιχειρημάτων, καταφεύγουν σ' αυτό και στα βαρετά wall of texts, δείχνει και το γενικότερο ποιόν τους.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την imperiumgraecum στις Παρ Μάης 27, 2016 8:47 am, 1 φορά
imperiumgraecum- Αριθμός μηνυμάτων : 444
Αχ αχ αυτοί οι θαυμαστές.Convii έγραψε:RNGD έγραψε:Babis πολλά νεύρα έχεις ρε συ, δεν χρειάζεται. Παίζω on and off το παιχνίδι στο διάστημα 2011-2014, όπου και ήμουν κίτρινο - κόκκινος γιατί στην ουσία έπαιζα world of yolo . Νομίζω κλείνω 2ο χρόνο dedicated στο wot . Πολλά δεν τα γνωρίζω ακόμα και τώρα . Ένα από αυτά ήταν μέχρι πρόσφατα και τα τουρνουά . Είμαι άσχετος σε αυτά, παρόλαυτά τις προαλλες loggαρα ESL , έκανα 2 ήττες και περιμένω να πάρω την ανταμοιβή των 500 gold για αυτό , γιατί το συγκεκριμένο τουρνουά δεν είχε καν συμπληρωθεί σαν συμμετοχές.
Τσαμπα τρελαίνεσαι ...
Ε αφού είσαι και dedicated, ε και που ηηηηη
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Σελίδα 2 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT