πώληση account
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
πώληση account
battles > 65.000
WN8 2.678
WR 57,6%
PREMIUM ACC > 540 μέρες
GOLD > 15.000
CREDITS > 15.000.000
premium tanks + tanks από campaigns.
Άρματα με πολλά skills ( παρισσότερα από 4 στα περισσότερα) και σωστά φτιαγμένα.Όλα βαμμένα με gold.
O λογαριασμός πουλιέται από κορεσμό στο παιχνίδι και όχι για οικονομικούς λόγους, οπότε όποιος βρει τρόπο ( ή αγοραστή ) να τον πουλήσει θα του δώσω το 1/4 της αξίας που θα πουληθεί.
Παράδειγμα αν κάποιος κάνει τον manager στον λογαριασμό και καταφέρει να τον πουλήσει 1000 τα 250 δικά του ας είναι και στο ebay.
WN8 2.678
WR 57,6%
PREMIUM ACC > 540 μέρες
GOLD > 15.000
CREDITS > 15.000.000
premium tanks + tanks από campaigns.
Άρματα με πολλά skills ( παρισσότερα από 4 στα περισσότερα) και σωστά φτιαγμένα.Όλα βαμμένα με gold.
O λογαριασμός πουλιέται από κορεσμό στο παιχνίδι και όχι για οικονομικούς λόγους, οπότε όποιος βρει τρόπο ( ή αγοραστή ) να τον πουλήσει θα του δώσω το 1/4 της αξίας που θα πουληθεί.
Παράδειγμα αν κάποιος κάνει τον manager στον λογαριασμό και καταφέρει να τον πουλήσει 1000 τα 250 δικά του ας είναι και στο ebay.
LASKAS- Αριθμός μηνυμάτων : 580
Απ: πώληση account
Θα σου πρότεινα να περιμένεις μέχρι τέλος καλοκαιριού, να ολοκληρωθεί το λεγόμενο "global rebalance" που ευαγγελίζεται η WG και μετά να πράξεις τοιουτοτρόπως
imperiumgraecum- Αριθμός μηνυμάτων : 444
http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/46/sandbox-server-global-rebalance/
το post περιέχει τα πάντα, αλλά συνοπτικώς: κοσμολογικές αλλαγές
το post περιέχει τα πάντα, αλλά συνοπτικώς: κοσμολογικές αλλαγές
imperiumgraecum- Αριθμός μηνυμάτων : 444
Ποτέ μην λες ποτέ. Μην πουλάς το account, πάρε ένα break και ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να βρεις κάτι άλλο να παίξεις ή μπορεί να ξαναγυρίσεις με άλλους στόχους ή απλά ανανεωμένος. Στο EVE online ας πούμε έχω 3 accounts που ΄"κοιμούνται"...
RNGD- Αριθμός μηνυμάτων : 392
Μου τρώει πολύ χρόνο το παιχνίδι!
Μέχρι να βρεθεί αγοραστής μπορει να περάσουν και μήνες...
Μέχρι να βρεθεί αγοραστής μπορει να περάσουν και μήνες...
αφου δεν ειναι οικονομικους λογους, τοτε εισαι μια χαρα..........
οσο για τον χρονο, ναι σιγουρα εχεις δικιο...... ο προσωπικος χρονος τον ξερεις εσυ, και ο καθε ενας τον δικο του.................
τωρα μπορει να βρεθει αγοραστης, ή οχι.... αλλα οπως και να εχει συμφωνο με τον @RNGD κανε ενα Break, καλο braek ομως.... και θα ερθει μονο του, ή με πωληση λογαριασμου, ή ερχομενος με ανανεωση.......
οσο για τον χρονο, ναι σιγουρα εχεις δικιο...... ο προσωπικος χρονος τον ξερεις εσυ, και ο καθε ενας τον δικο του.................
τωρα μπορει να βρεθει αγοραστης, ή οχι.... αλλα οπως και να εχει συμφωνο με τον @RNGD κανε ενα Break, καλο braek ομως.... και θα ερθει μονο του, ή με πωληση λογαριασμου, ή ερχομενος με ανανεωση.......
Έχει επεξεργασθεί από τον/την falakros στις Πεμ Ιουν 23, 2016 5:43 am, 1 φορά
falakros- Αριθμός μηνυμάτων : 108
για να μην προκύψουν διάφορα επειδή τυχαίνει να είμαι αρχηγός clan:
1)Μέχρι να αποχωρήσω από το παιχνίδι εκτελώ τα καθηκοντά μου κανονικότατα και με πείσμα όπως έκανα πάντα.
2)Η GRBB όχι μόνο λειτουργεί κανινικά, αλλά νομίζω ότι διανύουμε παρατεταμένη περίοδο φόρμας.
3)Οι σχέσεις μεταξύ της διοίκησης αλλά και των παικτών και γενικότερα όλης της ομάδας είναι άριστες.
απλά 5 χρόνια είναι πολλά και ο χρόνος που αφιέρωσα στο game άπειρος, κάποια στιγμή νοιώθεις καμμένος και μπουχτισμένος.
1)Μέχρι να αποχωρήσω από το παιχνίδι εκτελώ τα καθηκοντά μου κανονικότατα και με πείσμα όπως έκανα πάντα.
2)Η GRBB όχι μόνο λειτουργεί κανινικά, αλλά νομίζω ότι διανύουμε παρατεταμένη περίοδο φόρμας.
3)Οι σχέσεις μεταξύ της διοίκησης αλλά και των παικτών και γενικότερα όλης της ομάδας είναι άριστες.
απλά 5 χρόνια είναι πολλά και ο χρόνος που αφιέρωσα στο game άπειρος, κάποια στιγμή νοιώθεις καμμένος και μπουχτισμένος.
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk
» ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ