ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!!
+5
Karmar1
blsbill
Veyder
imperiumgraecum
Rommelgr1970
9 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!!
Καλησπέρα σας κύριοι και καλώς σας βρήκα!!
Το nickname που χρησιμοποιώ εδώ είναι το ίδιο με του παιχνιδιού Rommelgr1970.
Αν κανείς στείλει PM μέσα από το παιχνίδι δυστυχώς το μόνο που θα δω θα είναι μια κενή καρτέλα όπου ούτε μπορώ να διαβάσω τι έχετε γράψει ούτε και να γράψω φυσικά (πίκρα).
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Το nickname που χρησιμοποιώ εδώ είναι το ίδιο με του παιχνιδιού Rommelgr1970.
Αν κανείς στείλει PM μέσα από το παιχνίδι δυστυχώς το μόνο που θα δω θα είναι μια κενή καρτέλα όπου ούτε μπορώ να διαβάσω τι έχετε γράψει ούτε και να γράψω φυσικά (πίκρα).
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Rommelgr1970- Αριθμός μηνυμάτων : 14
Απ: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!!
Καλησπέρα. Μου κάνει εντύπωση που χρισιμοποιείς αυτό το nick μιας και ο αδερφός μου είχε φάει ban για το ίδιο nick ως prohibited. Just saying
Veyder- Αριθμός μηνυμάτων : 59
kalosirthes dimitri! Ksekinisa k gw apo tin GRTG pou eisai an kai den poliempena ts tote!
Mipws kapoio apo ta modakia sou kollaei to in game chat?
Mipws kapoio apo ta modakia sou kollaei to in game chat?
blsbill- Αριθμός μηνυμάτων : 129
veyder: Το nick το χρησιμοποιώ χρόνια και σε άλλα παιχνίδια (COD & BF) εδώ έπρεπε να βάλω το 1970 γιατί το rommelgr υπήρχε, το σκέτο rommel μήπως ήταν το πρόβλημα.
Bill δεν έχω καθόλου MODS ούτε για δείγμα, υποψιάζομε ότι φταίνε τα Πλοία (warships) τα έχεις εγκαταστήσει? Αν τα έχει τότε δεν είναι αυτό.
Bill δεν έχω καθόλου MODS ούτε για δείγμα, υποψιάζομε ότι φταίνε τα Πλοία (warships) τα έχεις εγκαταστήσει? Αν τα έχει τότε δεν είναι αυτό.
oxi den asxolithika katolou me ploia! akoma kai otan eise stin maxi den exeis chat? i mono sto garage?
blsbill- Αριθμός μηνυμάτων : 129
Μόνο στο γκαράζ, σε platton είναι εντάξει και μέσα στο παιχνίδι και το chat του team δουλεύει και το γενικό. Μόνο το PM έχει πρόβλημα.....
Πιστεύω ότι ξέρετε ποιος ήταν ο ρόμελ σωστά; Αν ναι μπορεί κάποιος να μου πει γιατί φοράτε το όνομα του;!!
Karmar1- Αριθμός μηνυμάτων : 31
@Karmar1 έγραψε:Πιστεύω ότι ξέρετε ποιος ήταν ο ρόμελ σωστά; Αν ναι μπορεί κάποιος να μου πει γιατί φοράτε το όνομα του;!!
Έχεις παίξει ποτέ fifa να δεις πόσα messi & ronaldo account έχει??Κάπως έτσι είναι και εδω...
babis2015- Αριθμός μηνυμάτων : 511
δεν παιζουν ρολο τα πλοια........... αυτο που εχεις το ειχα παθει και εγω, τωρα το που ηταν το προβλημα δεν ασχοληθηκα, με τα συνεχη update χαθηκε αυτο........ για να διαβαζα το μηνυμα που μου ειχε στειλει καποιος εκανα τα εξης:Rommelgr1970 έγραψε:veyder: Το nick το χρησιμοποιώ χρόνια και σε άλλα παιχνίδια (COD & BF) εδώ έπρεπε να βάλω το 1970 γιατί το rommelgr υπήρχε, το σκέτο rommel μήπως ήταν το πρόβλημα.
εβλεπα ποιος ηταν.....
εκλεινα το παραθυρο chat.....
το εκανα αναζητηση με το ονομα του.....
και πατουσα αποστολη μηνυματος.....
συνηθως μου εμφανιζοταν αυτο που εγραφε......
και να μην το εμφανιζε, ξανα εκλεινα το παραθυρο και ξανα αναζητηση και αποστολη μηνυματος.....
μετα απο 2-3 φορες μου εμφανιζε το μηνυμα.......
αρκει να θυμασε το nickname που σου εστειλε μηνυμα..........
falakros- Αριθμός μηνυμάτων : 108
... ή πιο απλά, κλείνεις το game χωρίς να έχεις κλείσει το παράθυρο του μηνύματος ... όταν ανοίξεις ξανά το game θα μπορείς να δεις τι σου έχει γράψει ... σε εμένα τουλάχιστο αυτό δούλευε ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
episis mporeis na propathiseis na fortosis tin lista filon sou i to tab ton sh, otidipote sou kanei loading stin othoni ksekolaei kai to chat. apla min kleineis ta parathira ton chat
TYRAELL75- Αριθμός μηνυμάτων : 256
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! παίδες θα τα δοκιμάσω αυτά.
KARMAR1: Ξέρω ποιος είναι ο Rommel και φαντάζομε το αναφέρεις για το αν ήταν ναζί ή όχι? Λοιπόν δεν ήταν ναζί ήταν απλά Γερμανός........και τι εννοώ. Κατά αρχής ξέρεις ότι ήταν και στους δυο πολέμους (Α' & Β')? Ξέρεις ότι στον Α' η Γερμανία δεν ηττήθηκε στρατιωτικά αλλά οικονομικά? Άρα λοιπόν όλοι οι Γερμανοί (και ειδικά οι στρατιωτικοί) περίμεναν έναν (ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ όπως εμείς..... άλλο αν τους βγήκε χίτλερ) για να πάρουν το αίμα τους πίσω (οι όροι που είχαν επιβληθεί στην Γερμανία μετά το τέλος του Α’ Παγκοσμίου πολέμου ήταν ταπεινωτικοί). Ο Rommel ήταν ένας από τους καλύτερους Στρατηγούς ανά τους αιώνες αλλά αυτό το ξέρεις……….
KARMAR1: Ξέρω ποιος είναι ο Rommel και φαντάζομε το αναφέρεις για το αν ήταν ναζί ή όχι? Λοιπόν δεν ήταν ναζί ήταν απλά Γερμανός........και τι εννοώ. Κατά αρχής ξέρεις ότι ήταν και στους δυο πολέμους (Α' & Β')? Ξέρεις ότι στον Α' η Γερμανία δεν ηττήθηκε στρατιωτικά αλλά οικονομικά? Άρα λοιπόν όλοι οι Γερμανοί (και ειδικά οι στρατιωτικοί) περίμεναν έναν (ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ όπως εμείς..... άλλο αν τους βγήκε χίτλερ) για να πάρουν το αίμα τους πίσω (οι όροι που είχαν επιβληθεί στην Γερμανία μετά το τέλος του Α’ Παγκοσμίου πολέμου ήταν ταπεινωτικοί). Ο Rommel ήταν ένας από τους καλύτερους Στρατηγούς ανά τους αιώνες αλλά αυτό το ξέρεις……….
Δυστυχώς κανένα δεν δουλεύει. Αλλά δεν φταίνε και τα Πλοία.
Σε μια φάση έστειλα σε ένα φίλο που δεν τα έχει και για δυο φορές ανταλλάξαμε μήνυμα ……..και μετά κόλλησε και σε αυτόν ………….τρέχα γύρευε.
Στο μεταξύ έχω κάνει απεγκατάσταση το παιχνίδι μια φόρα αλλά δεν έστρωσε.
Ευχαριστώ πάντως.
Σε μια φάση έστειλα σε ένα φίλο που δεν τα έχει και για δυο φορές ανταλλάξαμε μήνυμα ……..και μετά κόλλησε και σε αυτόν ………….τρέχα γύρευε.
Στο μεταξύ έχω κάνει απεγκατάσταση το παιχνίδι μια φόρα αλλά δεν έστρωσε.
Ευχαριστώ πάντως.
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk