καλημερα !!!
+2
falakros
geopsalto
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
καλημερα !!!
Καλημερα σ ολη την παρεα!!!
Γιωργος απο Μυτιληνη...
Εχω ξεκινησει το παιχνιδι 2 μηνες κ εννοειται οτι εχω κολλησει....
Γιωργος απο Μυτιληνη...
Εχω ξεκινησει το παιχνιδι 2 μηνες κ εννοειται οτι εχω κολλησει....
geopsalto- Αριθμός μηνυμάτων : 10
Απ: καλημερα !!!
ευχαριστω πολυ ....θα ηθελα να μπω σε καποια clan (Ακαδημια) τωρα που ειμαι στην αρχη .
Αλλα δεν ξερω σε ποιο τοπικ να ψαξω το θεμα???
kalimera giorgi!!! kales maxes kai poli kali i skepsi sou na mpeis se mia parea! na eyharistitheis to game!
blsbill- Αριθμός μηνυμάτων : 129
geopsalto έγραψε:ευχαριστω πολυ ....θα ηθελα να μπω σε καποια clan (Ακαδημια) τωρα που ειμαι στην αρχη .
και εδω καλα ειναι το τοπικ,σιγουρα καποιος θα το δει
2 μηνες? λογικα θα εχεις κανενα 10αρακι?
κοιτα αν θελεις να κανεις αιτηση εσυ, ακαδημιες εχει η 1821Α πιστευω να σε βοηθησουν......
αν περιμενεις να σε βρει καποιος, ή θα γινει γρηγορα, ή θα αργησει.........
μια σελιδα για να ενημερωνεσε για το παιχνιδι
https://tankgames.gr/
και μια λιστα με clans, βεβαια λιγο παλια, καποιες δεν υπαρχουν, αλλα για μια πρωτη αναζητηση θα σου ειναι καλο
https://tankgames.gr/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-clans/comment-page-1/#comment-272
και φυσικα μην ξεχνας να διαβαζεις τι λεει στην καθε κλαν, καποιες ειναι για χαβαλε, καποιες για να περναει η ωρα, καποιες ζητανε μεγαλα στατιστικα, κτλ κτλ κτλ....
και σελιδες για να βλεπεις τα στατιστικα σου σε περιπτωση που σε μπερδεψα που ειπα ποιο πανω για τα στατιστικα
http://wotlabs.net/
https://wot-life.com/
http://www.noobmeter.com/
falakros- Αριθμός μηνυμάτων : 108
Καλημερα Φιλε κ ευχαριστω πολυ για την κατατοπιστικη απαντηση σου ...αλλα βρηκα clan κ ειμαι κομπλε !!!
καλημερα κ παλι σε ολους !!!
εγκατεστησα μετα απο βοηθεια τα γνωστα modakia κ εγω αλλα κλαταρε το συστημα μου με αποτελεσμα να τα βγαλω ωστε να μπορω να παιζω χωρις προβλημα κ να εχω καλες επιδοσεις στα fps ...
το θεμα ειναι οτι καποια mod τωρα στη αρχη με ειχαν βολεψει κ αργοτερα σιγουρα θα χρειαστω το xvm ...
απλα να πω οτι το pc μου δεν ηταν για game απλα μονο μια καρτα γραφικων το φορεσα για να παιζω με αξιωσεις λιγο το wot ???
Σκεφτομαι για μερικη ή ολικη αναβαθμιση αλλα δεν θελω να κανω πατατα κ να μην μου σηκωνει παλι τα modakia ??
εγκατεστησα μετα απο βοηθεια τα γνωστα modakia κ εγω αλλα κλαταρε το συστημα μου με αποτελεσμα να τα βγαλω ωστε να μπορω να παιζω χωρις προβλημα κ να εχω καλες επιδοσεις στα fps ...
το θεμα ειναι οτι καποια mod τωρα στη αρχη με ειχαν βολεψει κ αργοτερα σιγουρα θα χρειαστω το xvm ...
απλα να πω οτι το pc μου δεν ηταν για game απλα μονο μια καρτα γραφικων το φορεσα για να παιζω με αξιωσεις λιγο το wot ???
Σκεφτομαι για μερικη ή ολικη αναβαθμιση αλλα δεν θελω να κανω πατατα κ να μην μου σηκωνει παλι τα modakia ??
1. VGA ASUS NVIDIA GEFORCE GT730 GT730-2GD3 2GB DDR3
2. CPU AMD ATHLON 5350 2.05GHZ
3. ΜΗΤΡΙΚΗ ASROCK AM1B-ITX SOCKET AM1
4. RAM KINGSTON KVR13N9S8/4 4GB DDR3 1333MHZ PC3 (X2)
5. ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ 600w THERMALTAKE
6. HDD WESTERN DIGITAL WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE SATA3
Αυτα ειναι τα χαρακτηριστικα του PC μου , που οπως προανεφερα ειχε φτιαχτει αρχικα πλην της καρτας γραφικων μονο για σερφαρισμα κ για απλη χρηση γραφειου ...οποια βοηθεια δεκτη.....
2. CPU AMD ATHLON 5350 2.05GHZ
3. ΜΗΤΡΙΚΗ ASROCK AM1B-ITX SOCKET AM1
4. RAM KINGSTON KVR13N9S8/4 4GB DDR3 1333MHZ PC3 (X2)
5. ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ 600w THERMALTAKE
6. HDD WESTERN DIGITAL WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE SATA3
Αυτα ειναι τα χαρακτηριστικα του PC μου , που οπως προανεφερα ειχε φτιαχτει αρχικα πλην της καρτας γραφικων μονο για σερφαρισμα κ για απλη χρηση γραφειου ...οποια βοηθεια δεκτη.....
... κρατάς psu και hdd και πουλάς τα υπόλοιπα ... αυτό από τη στιγμή που θες ένα gaming pc ... τώρα με τι θα τα αντικαταστήσεις εξαρτάται από το ποσό που μπορείς και θες να διαθέσεις ... το top gaming setup αυτή τη στιγμή (όχι το cost no object) είναι κάπου στα 500e + GPU (εκεί οι επιλογές είναι πολλές και ανεβάζουν την τιμή) ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
εκει στα 500e κ εγω το υπολογιζω αλλα θα με βοηθουσε μια προταση με ολοκληρωμενο συστημα γιατι δεν γνωριζω πολλα απο κατασκευες για game -pc καθως μια ζωη επαιζα το ps3 ....ευχαριστω ...
Το κωλοπαιχνιδο είναι στημένο να παίζει με ένα πυρήνα και πρόσφατα ριξανε τον ήχο σε 2ο. Ρισκάροντας να σε παραπληροφορησω γιατί δεν ξέρω και πολλά από αυτά, το CPU σου μάλλον κάνει bottleneck το όλο σύστημα.
Στο δικό μου pc κρατησα την κάρτα γραφικών(amd 6870 1gb ddr5), τον ssd, αλλαξα CPU , ram και motherboard και από τα 30 fps με χαμηλά γραφικά, παίζω στα 55-65 fps ανάλογα με το χάρτη και καλύτερα γραφικά από πριν (όχι max πάντως).
Στο δικό μου pc κρατησα την κάρτα γραφικών(amd 6870 1gb ddr5), τον ssd, αλλαξα CPU , ram και motherboard και από τα 30 fps με χαμηλά γραφικά, παίζω στα 55-65 fps ανάλογα με το χάρτη και καλύτερα γραφικά από πριν (όχι max πάντως).
RNGD- Αριθμός μηνυμάτων : 392
καταλαβα φιλε ...
τα mod τα σηκωνει? ή δεν σε απασχολει ?
cpu: 6600K (κάπου 250e)
M/B: Z170 (πολλές επιλογές με κάπου 140e παίρνεις ένα καλό)
RAM: 16GB DDR4 (κάπου στα 80e)
SSD: 240GB (κάπου 70e)
σύνολο 550 + την GPU που επιλέγεις (από 200e έως όσο γουστάρεις)
Είναι πολλά αλλά φτιάχνεις το καλύτερο gaming pc (όσα παραπάνω και να δώσεις δε θα δεις διαφορά σε 1080/60hz gaming)
M/B: Z170 (πολλές επιλογές με κάπου 140e παίρνεις ένα καλό)
RAM: 16GB DDR4 (κάπου στα 80e)
SSD: 240GB (κάπου 70e)
σύνολο 550 + την GPU που επιλέγεις (από 200e έως όσο γουστάρεις)
Είναι πολλά αλλά φτιάχνεις το καλύτερο gaming pc (όσα παραπάνω και να δώσεις δε θα δεις διαφορά σε 1080/60hz gaming)
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
Σηκώνει μία χαρά. Μην στήνεις wot-pc πάντως... είναι τραγικό να παίζω elite dangerous σχεδόν στο μέγιστο και στο WoT όχι. Κάνε κάτι σαν αυτό που λέει ο gregorakis, δεν θα μετανιώσειςgeopsalto έγραψε:καταλαβα φιλε ...
RNGD- Αριθμός μηνυμάτων : 392
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk