Steel Armor - Blaze of War
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Steel Armor - Blaze of War
Ένα πολύ ωραίο και ρεαλιστικό παιχνίδι για τους πολέμους των 70s-80s.
Είναι σαν και τα Τ-72,Kharkov 1942 έτσι δεν έχει hit points και όλα στο όχημα είναι όπως στην ιστορική πραγματικότητα(δηλαδή δεν έχει αναβαθμίσεις και λοιπά γελοία).
Ομολογουμένως λίγο δύσκολο να το μάθει κανείς,αλλά αποζημιώνει με το παραπάνω όταν πάρεις το κολάι.
Προσωπικά το ξανάρχισα εδώ και λίγο καιρό μετά από μερικά ευτράπελα που έζησα στο WoT(π.χ 6 συνεχόμενα 0hp crits, ΜΜ με 8 tier 8 arti κ.ο.κ) και με ανάγκασαν να το παρατήσω για 2η φορά.
Είναι σαν και τα Τ-72,Kharkov 1942 έτσι δεν έχει hit points και όλα στο όχημα είναι όπως στην ιστορική πραγματικότητα(δηλαδή δεν έχει αναβαθμίσεις και λοιπά γελοία).
Ομολογουμένως λίγο δύσκολο να το μάθει κανείς,αλλά αποζημιώνει με το παραπάνω όταν πάρεις το κολάι.
Προσωπικά το ξανάρχισα εδώ και λίγο καιρό μετά από μερικά ευτράπελα που έζησα στο WoT(π.χ 6 συνεχόμενα 0hp crits, ΜΜ με 8 tier 8 arti κ.ο.κ) και με ανάγκασαν να το παρατήσω για 2η φορά.
Λονγκ Μήτσος- Αριθμός μηνυμάτων : 86
Απ: Steel Armor - Blaze of War
Όντως πολύ καλά αυτά τα games αλλά απ' όσο ξέρω δεν πρέπει να χουν multiplayer (το δυνατό σημείο του WoT). Κρίμα
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
sisifos έγραψε:Όντως πολύ καλά αυτά τα games αλλά απ' όσο ξέρω δεν πρέπει να χουν multiplayer (το δυνατό σημείο του WoT). Κρίμα
Δυστυχώς δεν έχει(όχι ότι θα μπορούσα να παίξω ακόμη και να είχε, είναι του "θείου" βλέπεις ),αλλά είναι μια καλή εναλλακτική εάν θέλεις ένα προσεγμένο παιχνίδι με εύκολο και γρήγορο skirmish,γρήγορες και μικρές ή μεγάλες μάχες(ανάλογα τι θέσεις στις επιλογές) και όμορφα γραφικά.
Το red orchestra έχει τέτοιο GAMEPLAY αλλά και ως πεζικαριος στην εποχή του δεύτερου παγκοσμίου,έχει multiplayer αλλά ως καινούριο πρέπει να ΠΛΗΡΏΣΕΙΣ!!!
power4- Αριθμός μηνυμάτων : 505
Με αφορμή το Steel armor και το ότι έχει μόνο 2 άρματα που μπορεί να χειριστεί ο παίκτης(M60,T-62) θεώρησα καλό να προτείνω ένα βιβλίο για όσους θέλουν να εντρυφήσουν παραπάνω στο θέμα.
Μ-60 vs T-62,Duel 30,osprey publications.
Εξαιρετικό βιβλίο με απόλυτα πιστές αναπαραστάσεις που εξηγούν πότε,που και τι αποτέλεσμα είχαν οι που έλαβαν μέρος αυτά τα 2 ιστορικά οχήματα.
Πολλές τεχνικές λεπτομέρειες και καλογραμμένο κείμενο.
Το βιβλίο μπορεί κάποιος να το βρει εύκολα παντού στο νετ(για να δει τι παίρνει πριν το αγοράσει πάντα ).
Μ-60 vs T-62,Duel 30,osprey publications.
Εξαιρετικό βιβλίο με απόλυτα πιστές αναπαραστάσεις που εξηγούν πότε,που και τι αποτέλεσμα είχαν οι που έλαβαν μέρος αυτά τα 2 ιστορικά οχήματα.
Πολλές τεχνικές λεπτομέρειες και καλογραμμένο κείμενο.
Το βιβλίο μπορεί κάποιος να το βρει εύκολα παντού στο νετ(για να δει τι παίρνει πριν το αγοράσει πάντα ).
Μήτσο το T-34 vs Tiger το έχεις δοκιμάσει? Φαίνεται παρόμοιο και έχει και multiplayer που δεν ξερω όμως κατα πόσο είναι λειτουργικό (το έχω αλλά δεν εχω δοκιμάσει ποτέ mp)
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
sisifos έγραψε:Μήτσο το T-34 vs Tiger το έχεις δοκιμάσει? Φαίνεται παρόμοιο και έχει και multiplayer που δεν ξερω όμως κατα πόσο είναι λειτουργικό (το έχω αλλά δεν εχω δοκιμάσει ποτέ mp)
Ιδέα δεν έχω,το έχω και εγώ αλλά το άφησα μετά από λίγο γιατί είχε πολύ περιορισμένο single(άρχισα τότε πρώτη φορά το Kharkov 1942 και ξαναέπιασα το Τ-72 balkans on fire).
Από ότι διάβασα όμως το multi είχε πολλά προβλήματα και bugs(όπως και το παιχνίδι δηλαδή).
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk
» ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ