cheat sto wot
+5
Founder
ee3509
Astronautis
power4
cgakis
9 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
cheat sto wot
http://www.filebig.net/files/JtZKLR4WZq ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΚΑΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑΣΤΕ ΤΟ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΣΤΕΙΛΑ TICKETAKI ΣΤΗΝ WARGAMING ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑ ΗΤΑΝ:
George Lecross 31 October 2012 21:54
Hello Commander,
Thank you for contacting our Customer Service.
It is truly impossible that there would be hackers in our game. Since the game is stored on our server, nobody can hack it from outside, they would have to go physically to our data center.
Kind Regards,
George Lecross
CS Wargaming Europe
ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟ FORUM ΤΟΥ WOT ΕΥΧΑΡIΣΤΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ
George Lecross 31 October 2012 21:54
Hello Commander,
Thank you for contacting our Customer Service.
It is truly impossible that there would be hackers in our game. Since the game is stored on our server, nobody can hack it from outside, they would have to go physically to our data center.
Kind Regards,
George Lecross
CS Wargaming Europe
ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟ FORUM ΤΟΥ WOT ΕΥΧΑΡIΣΤΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ
cgakis- Αριθμός μηνυμάτων : 360
Απ: cheat sto wot
Εγώ το εχω παρατηρήσει στην malinovka που οι δύο βάσεις χωρίζονται από ένα χωράφι και στο πρώτο λεπτό ακόμα και αν έχεις κρυφτεί πίσω από τα σπίτια σε πετυχαίνουν από τα μικρα παραθυράκια ,δηλαδή και σε σποταρουν και έχουν την τρελή ακριβια να περάσουν την σφαίρα μέσα από τα παράθυρα για να σε πετύχουν από την βάση τους ,ακόμα πιστεύω ότι μπορεί να κάνει κανείς hack με το spot γιατί δεν είναι λίγα τα παιχνίδια που χακαρουν έχοντας φτιάξει χάρτες για να βλέπουν που ακριβώς είναι ο άλλος ,εχω δει νομίζω στο curse ένα mod που σου λέει "its a trap" αλλά δεν ξέρω αν είναι mod για το skill του commander με την λάμπα ή είναι hack που σε προειδοποιεί αν πολλά ασποταριστα άρματα είναι κοντά σου και ένα ακόμα ,εχω δοκιμάσει κανείς αυτα τα hack με λεφτά και εμπειρία ;
power4- Αριθμός μηνυμάτων : 505
ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΑΝ ΕΙΔΕΣ ΤΟ VIDEO ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΕΡΠΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟ ΑΜΧ 50 100 ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ
Δεν μπορώ να το δω τώρα ,μάλλον το βράδυ ,τώρα τελευταία λέγανε για ένα πρόβλημα στον σερβερ που έχει σχέση με τις ερπύστριες (υπάρχουν και βίντεο) αλλά πρέπει να σιγουρευτείς υπολογίζοντας ότι για πρώτη φορά θα είχε χρησιμοποιησει το repair kit και στις υπόλοιπες ότι για να φτιαχτεί θέλει το λιγότερο 5-6 δευτερόλεπτα ,αν πάλι ενώ έτρεχε του χάλασαν και δεν έχασε καθόλου ταχύτητα ,ναι τότε μιλάμε για hack γιατί χρειάζεται 1-2 δευτερόλεπτα για να φτιαχτεί με repair kit ενώ υπάρχει μεγάλη μεταβολή στην ταχύτητα και στην κατεύθυνση !
Είδα το replay 2-3 φορές και προσπάθησα να καταλάβω τι έγινε.
Γνώμη μου λοιπόν είναι, πως είναι πιο πιθανό να ήταν ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ bug, παρά κάποιο hack.
Και εξηγώ πως βγάζω αυτό το συμπέρασμα.
Απ'όσο μπόρεσα να διακρίνω ο συγκεκριμένος παίχτης, "kuse10", δε φαίνεται να έχει χρησιμοποίησει το repair kit σε κάποιο προηγούμενο σημείο της μάχης, μέχρι τη στιγμή που τον χτυπάει το arty(στο 12:42 περίπου).
Αν παρατηρήσεις, κινείται εμπρός και το arty τον σταματάει -χτυπώντας τον- που σημαίνει πως του έκοψε τα tracks(αυτό φαίνεται καθαρά άλλωστε).
Κατόπιν, αφου μένει λίγο στάσιμος(λογικά εδώ χρησιμοποίησε το repair kit) κάνει πάλι μπροστά, έχοντας φτιάξει τα tracks του.
Αυτός τα έφτιαξε δηλαδή(κανονικά και νόμιμα), το game όμως συνέχισε να τα δείχνει χαλασμένα-κομμένα = BUG.
Φαντάσου το ένα πράγμα σαν τα skins που βγάζουν για τα άρματα.Μπορεί να τα κάνουν οπτικά να φαίνονται χτυπημένα απο την αρχή της μάχης.Αυτό όμως, δε σημαίνει πως είναι και χτυπημένα.
Ίσως να είναι και ατυχές το παραπάνω παράδειγμα, απλά θέλω να τονίσω πως τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται.
Εν κατακλείδι, το οτι φαίνονται τα tracks "κομμένα" θεωρώ πως είναι προσωρινό οπτικό bug και όχι κάποιο hack.
Αν κάνω κάποιο λάθος ή αν κάποιος έχει παρατηρήσει πως χρησιμοποιεί το repair kit του ο συγκεκριμένος παίχτης νωρίτερα απο το χτύπημα του arty, ας μας το πεί.
Γιατί αν ισχύει κάτι τέτοιο, όντως κάτι πάει στραβά και θα πρέπει να το ψάξουμε περισσότερο.
Υ.Γ: @cgakis Μη τα γράφεις όλα με κεφαλαία σε παρακαλώ αν έχεις την καλοσύνη γιατί κάνουν πιο δύσκολη την ανάγνωση.
Γνώμη μου λοιπόν είναι, πως είναι πιο πιθανό να ήταν ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ bug, παρά κάποιο hack.
Και εξηγώ πως βγάζω αυτό το συμπέρασμα.
Απ'όσο μπόρεσα να διακρίνω ο συγκεκριμένος παίχτης, "kuse10", δε φαίνεται να έχει χρησιμοποίησει το repair kit σε κάποιο προηγούμενο σημείο της μάχης, μέχρι τη στιγμή που τον χτυπάει το arty(στο 12:42 περίπου).
Αν παρατηρήσεις, κινείται εμπρός και το arty τον σταματάει -χτυπώντας τον- που σημαίνει πως του έκοψε τα tracks(αυτό φαίνεται καθαρά άλλωστε).
Κατόπιν, αφου μένει λίγο στάσιμος(λογικά εδώ χρησιμοποίησε το repair kit) κάνει πάλι μπροστά, έχοντας φτιάξει τα tracks του.
Αυτός τα έφτιαξε δηλαδή(κανονικά και νόμιμα), το game όμως συνέχισε να τα δείχνει χαλασμένα-κομμένα = BUG.
Φαντάσου το ένα πράγμα σαν τα skins που βγάζουν για τα άρματα.Μπορεί να τα κάνουν οπτικά να φαίνονται χτυπημένα απο την αρχή της μάχης.Αυτό όμως, δε σημαίνει πως είναι και χτυπημένα.
Ίσως να είναι και ατυχές το παραπάνω παράδειγμα, απλά θέλω να τονίσω πως τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται.
Εν κατακλείδι, το οτι φαίνονται τα tracks "κομμένα" θεωρώ πως είναι προσωρινό οπτικό bug και όχι κάποιο hack.
Αν κάνω κάποιο λάθος ή αν κάποιος έχει παρατηρήσει πως χρησιμοποιεί το repair kit του ο συγκεκριμένος παίχτης νωρίτερα απο το χτύπημα του arty, ας μας το πεί.
Γιατί αν ισχύει κάτι τέτοιο, όντως κάτι πάει στραβά και θα πρέπει να το ψάξουμε περισσότερο.
Υ.Γ: @cgakis Μη τα γράφεις όλα με κεφαλαία σε παρακαλώ αν έχεις την καλοσύνη γιατί κάνουν πιο δύσκολη την ανάγνωση.
Astronautis- Αριθμός μηνυμάτων : 433
δεν ξερω παιδια τι ειναι αλλα οτι και να ειναι πρεπει να το διωρθοσουν γρηγορα
κοίτα το να φτιάξουν κάτι εχει να κάνει με το πόσο συχνά συμβαίνει
αν συμβαίνει 1 στις 10000 μαχες, τι να κάνουν και πως να το αναπαράγουν το bug
αν συμβαίνει 1 στις 10000 μαχες, τι να κάνουν και πως να το αναπαράγουν το bug
Αυτό και άλλα πολλά!cgakis έγραψε:δεν ξερω παιδια τι ειναι αλλα οτι και να ειναι πρεπει να το διωρθοσουν γρηγορα
Astronautis- Αριθμός μηνυμάτων : 433
Εμένα το bug που με εκνευρίζει περισσότερο είναι το θέμα με το visibility κάτω από τα 50 μέτρα. Οι μηχανισμοί του παιχνιδιού λένε ξεκάθαρα πως οτιδήποτε κάτω από τα 50 μέτρα είναι ορατό ΠΑΝΤΑ ακόμα και αν καλύπτεται πίσω από συμπαγές εμπόδιο. Δες τε τώρα τι μου έτυχε εχθές στην σειρά:
1) Στο μαγικό δάσος της Murovanka, με Persing (400m view range) σταματημένος και με ενεργό το binocular telescope, αποκάλυψα Obj704 και ΚV-5 κινούμενα εναντίον μου στα 20μ (ακριβώς μπροστά μου)....dead.
2) Westfield Assault (Αμυνόμενοι). Κρυμμένοι πίσω από τους θάμνους, πίσω από την σημαία, εγώ με E-50 (400m view range) και άλλα 3 heavies διασκορπισμένα στην ίδια περιοχή. Εχθρικό E-75 διέσχισε όλη την δεξιά μεριά του λόφου εντελώς ακάλυπτο χωρις να το φωτίσει κανένας από μας. εμφανίστηκε μπροστά μας στα 30μ (εντελώς στα ανοικτά) έριξε βολή και μετά εξαφανίστηκε πάλι. Αυτό κράτησε για 5 λεπτά κοντά!! Εγώ ψόφισα εν το μεταξύ γιατί μας είχε φωτίσει και τρώγαμε βολές από παντού αλλά κάθισα και χάζευα. Εμφανιζόταν για μερικά δευτερόλεπτα και μετά εξαφανιζόταν έτσι απλά!!! Δίπλα στα δικά μας άρματα!!!! Τι να πω. Ισως ήταν σκάφος των Klirgon Εντελώς ελεεινό! Δυστυχώς δεν έχω replay να σας δώσω (τα έχω απενεργοποιήσει γιατί παίζουμε CW και φοβάμαι για κρασαρίσματα). Θα χαζεύατε!
1) Στο μαγικό δάσος της Murovanka, με Persing (400m view range) σταματημένος και με ενεργό το binocular telescope, αποκάλυψα Obj704 και ΚV-5 κινούμενα εναντίον μου στα 20μ (ακριβώς μπροστά μου)....dead.
2) Westfield Assault (Αμυνόμενοι). Κρυμμένοι πίσω από τους θάμνους, πίσω από την σημαία, εγώ με E-50 (400m view range) και άλλα 3 heavies διασκορπισμένα στην ίδια περιοχή. Εχθρικό E-75 διέσχισε όλη την δεξιά μεριά του λόφου εντελώς ακάλυπτο χωρις να το φωτίσει κανένας από μας. εμφανίστηκε μπροστά μας στα 30μ (εντελώς στα ανοικτά) έριξε βολή και μετά εξαφανίστηκε πάλι. Αυτό κράτησε για 5 λεπτά κοντά!! Εγώ ψόφισα εν το μεταξύ γιατί μας είχε φωτίσει και τρώγαμε βολές από παντού αλλά κάθισα και χάζευα. Εμφανιζόταν για μερικά δευτερόλεπτα και μετά εξαφανιζόταν έτσι απλά!!! Δίπλα στα δικά μας άρματα!!!! Τι να πω. Ισως ήταν σκάφος των Klirgon Εντελώς ελεεινό! Δυστυχώς δεν έχω replay να σας δώσω (τα έχω απενεργοποιήσει γιατί παίζουμε CW και φοβάμαι για κρασαρίσματα). Θα χαζεύατε!
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
αλλο σοβαρο θεμα αυτο που εθιξες με το camo ακομα και στους πινακες camo factor να δεις ολα τα αρματα πρεπει να φενονται στα 50μ αλλα εχει να κανει και με το που ειναι το αρμα ως προς εσενα ψηλοτερα ή χαμηλωτερα απο εσενα και αλλα τετοια εντελει το παιχνιδι που παιζουμε εχει πολλα bag ή ειναι πειραγμενο γενικοτερα
Ο κανόνας των 50 μέτρων είναι ξεκάθαρος και δεν έχει καμία εξαίρεση. Οτιδήποτε είναι κοντύτερα των 50μ φωτίζει σαν πυγολαμπίδα ακόμα κι αν έχει ανοίξει λάκκο και έχει χωθεί μέσα στο χώμα!
Το θέμα απ' όσο έχω καταλάβει είναι η αδυναμία του server να κάνει σωστό visibility check, όπως τουλάχιστον μας εξηγούν πως πρέπει να γίνεται θεωρητικά. Και μερικές φορές είναι τόσο ακραίο που σου έρχεται να τραβάς τα μαλλιά σου.
Το θέμα απ' όσο έχω καταλάβει είναι η αδυναμία του server να κάνει σωστό visibility check, όπως τουλάχιστον μας εξηγούν πως πρέπει να γίνεται θεωρητικά. Και μερικές φορές είναι τόσο ακραίο που σου έρχεται να τραβάς τα μαλλιά σου.
Founder- Admin
ετσι ειναι φιλαρακι αλλα αντε να βρεις ακρη μακαρι με τα καινουργια pach που θα ερθουν ολα αυτα να εξαφανιστουν
Δυστυχώς για έναν χρόνο ακόμα οι χάρτες απλά θα βελτιώνονται μόνο σε θέματα γραφικών και βαρύτητας,τίποτε άλλο !
εγώ συνιστώ να διαβάσετε καλύτερα τα mechanics του παιχνιδιού από εδώ :
http://wiki.worldoftanks.com/Battle_Mechanics#Spotting_Range
To determine whether you have line of sight to a vehicle within your spotting range and will thus spot it, the server calculates a virtual vision ray extending from one of two view range ports on your vehicle to each of the six visiblility checkpoints of the target vehicle.
If a vision ray is obstructed by non-transparent objects like houses, terrain, or even just a lamp post, this ray ends there and does not reach the target vehicle. Important to know is that both the vehicle being spotted as well as other vehicles from other players are fully transparent as far as spotting mechanics go.
If no vision rays reach their target, you will not spot it. But if at least one of the six vision rays reaches the target, you will spot the vehicle and it will light up if it was previously hidden. At this point it makes no difference if any of the other visions rays would reach their target as well because.
View Range Ports
Each tank has two View Range Ports.
Static View Range Port: A static location on the tank model, placed on its highest elevation and centered there.
Dynamic View Range Port: Located where gun is mounted to the turret, dynamically moves along with the turret.
In general, the two view range ports take turns every 2 seconds, i.e. every 2 seconds visibility checks are performed using the respective other view range port.
---------------------------------------------------------
Επειδή ακριβώς το spotting γίνεται κάθε δύο δευτερόλεπτα εναλλάξ απο τα δύο view port (αυτό δίπλα απο το κανόνι και το επάνω) ο μέγιστος χρόνος που μπορεί να καθυστερήσεις να κάνεις spot είναι σχεδόν 4 δευτερόλεπτα.
Επίσης η θέση του άρματος για το spot check γίνεται Update με βάση τον παρακάτω πίνακα που θα βρείτε στο ίδιο link :
You will not necessarily spot an enemy tank as soon as you have line of sight on it. The rate of visibility checks is limited as follows:
within 50 m range - every 0.1 sec
within 150 m range - every 0.5 sec
within 270 m range - every 1.0 sec
within 445 m range - every 2.0 sec
-------------------------------------------
Δεν λέω οτι δεν υπάρχουν bugs, λέω οτι δεν είναι όσα νομίζετε.
http://wiki.worldoftanks.com/Battle_Mechanics#Spotting_Range
To determine whether you have line of sight to a vehicle within your spotting range and will thus spot it, the server calculates a virtual vision ray extending from one of two view range ports on your vehicle to each of the six visiblility checkpoints of the target vehicle.
If a vision ray is obstructed by non-transparent objects like houses, terrain, or even just a lamp post, this ray ends there and does not reach the target vehicle. Important to know is that both the vehicle being spotted as well as other vehicles from other players are fully transparent as far as spotting mechanics go.
If no vision rays reach their target, you will not spot it. But if at least one of the six vision rays reaches the target, you will spot the vehicle and it will light up if it was previously hidden. At this point it makes no difference if any of the other visions rays would reach their target as well because.
View Range Ports
Each tank has two View Range Ports.
Static View Range Port: A static location on the tank model, placed on its highest elevation and centered there.
Dynamic View Range Port: Located where gun is mounted to the turret, dynamically moves along with the turret.
In general, the two view range ports take turns every 2 seconds, i.e. every 2 seconds visibility checks are performed using the respective other view range port.
---------------------------------------------------------
Επειδή ακριβώς το spotting γίνεται κάθε δύο δευτερόλεπτα εναλλάξ απο τα δύο view port (αυτό δίπλα απο το κανόνι και το επάνω) ο μέγιστος χρόνος που μπορεί να καθυστερήσεις να κάνεις spot είναι σχεδόν 4 δευτερόλεπτα.
Επίσης η θέση του άρματος για το spot check γίνεται Update με βάση τον παρακάτω πίνακα που θα βρείτε στο ίδιο link :
You will not necessarily spot an enemy tank as soon as you have line of sight on it. The rate of visibility checks is limited as follows:
within 50 m range - every 0.1 sec
within 150 m range - every 0.5 sec
within 270 m range - every 1.0 sec
within 445 m range - every 2.0 sec
-------------------------------------------
Δεν λέω οτι δεν υπάρχουν bugs, λέω οτι δεν είναι όσα νομίζετε.
Πάνο τον συγκεκριμένο μηχανισμό τον έχω (χωρίς να θέλω να περιαυτολογώ) σπουδάσει. Έχω δει πάμπολλες κουφές περιπτώσεις που έχω καταφέρει να τις δικαιολογήσω βάση αυτού του μηχανισμού, πιο πολύ για να διατηρήσω την ψυχική μου υγεία Τα παραδείγματα όμως που ανέφερα (ειδικά με το E-75) είναι εξωφρενικά και δεν εξηγούνται με τίποτα. Κρίμα που δεν έχω replay να δώσω.
Founder- Admin
Εχεις δίκιο για το e75. οτιδήποτε εξαφανιστεί σε λιγότερο απο 5 δευτερόλεπτα αφού έχει σποταριστεί είναι bug, μετά τα 5 δευτερόλεπτα περνάμε στο διαδοχικό spotting των ports, οπότε πολλά περίεργα μπορούν να συμβούν αλλα σε λιγότερο απο 5 δευτερόλεπτα είναι bug.
Στις άλλες περιπτώσεις όπως < 50 μέτρα υπάρχουν μέχρι 4 δευτερόλεπτα ανοχής μέχρι να σου εμφανιστεί κάτι, αυτό συμβαίνει πιο εύκολα συνήθως στο magic forest
Πάντως για όποιον δεν έχει διαβάσει τα Mechanics έχουν χρήσιμες πληροφορίες
Στις άλλες περιπτώσεις όπως < 50 μέτρα υπάρχουν μέχρι 4 δευτερόλεπτα ανοχής μέχρι να σου εμφανιστεί κάτι, αυτό συμβαίνει πιο εύκολα συνήθως στο magic forest
Πάντως για όποιον δεν έχει διαβάσει τα Mechanics έχουν χρήσιμες πληροφορίες
σημερα ελαβα νεα απαντηση απο την wargaming και copy paste αμεσως
Mustafa Özkan Today at 13:33
Hello cgakis,
Thank you for coming back to us.
After carefully investigating the battle replay you sent, we see that there was an AMX 50 100 which apparently, was able to move with its tracks being destroyed.
I understand your concern, as it is a very legitimate one.
Thankfully, the explanation for this situation you faced, it is not due to exploiting the Game Mechanics. We are currently experiencing a strange bug on the graphic engine which despite "repairing tracks", on some extremely specific situations, will still show them as destroyed, but you see the tank moving.
I am very sorry this issue affected you, as this can very easily lead to the assumption that someone else is using exploits and thus, cause lots of concerns.
I hope this explanation is substantial enough to satisfy your suspicions.
Yet rest assured, our Devs are trying to get this fix as soon as possible.
Shall you require further assistance in any other matter, please, feel free to contact us again.
We wish you all the best on the battlefield and have great Sunday:)
Best Regards,
Mustafa Özkan
World of Tanks Customer Support Team
Mustafa Özkan Today at 13:33
Hello cgakis,
Thank you for coming back to us.
After carefully investigating the battle replay you sent, we see that there was an AMX 50 100 which apparently, was able to move with its tracks being destroyed.
I understand your concern, as it is a very legitimate one.
Thankfully, the explanation for this situation you faced, it is not due to exploiting the Game Mechanics. We are currently experiencing a strange bug on the graphic engine which despite "repairing tracks", on some extremely specific situations, will still show them as destroyed, but you see the tank moving.
I am very sorry this issue affected you, as this can very easily lead to the assumption that someone else is using exploits and thus, cause lots of concerns.
I hope this explanation is substantial enough to satisfy your suspicions.
Yet rest assured, our Devs are trying to get this fix as soon as possible.
Shall you require further assistance in any other matter, please, feel free to contact us again.
We wish you all the best on the battlefield and have great Sunday:)
Best Regards,
Mustafa Özkan
World of Tanks Customer Support Team
Χρησταρα μην την ψαχνης με αυτο το παιχνιδη τα εχουμε πει και τα εχουμε ξαναπει....Για αυτο το παρατησα οριστικα και αμετακλητα δεν αξιζη να ασχολησε και ποσο δε να πληρωνης κιολας για να σε κοροιδευουν καταμουτρα αυτοι οι μπινεδες...
Αν δεν εισαι πολωνος η βαλτικος σε αυτο το παιχνιδη οσο υπαρχεις θα εισαι ο μαλακας που τους τα χωνει για να τον κοροιδευουν και να λενε στην υγεια του κοροιδου μην πω του μακακα....
κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας Χρηστο οποτε εγω το φτηνω και βρισκω την ψυχηκη μου ηρεμια...
Γιατι ΜΑΚΑΚΑΣ γινομε μονο οποτε θελω εγω και οχι οποτε λεει ο Mustafa Özkan που σε απαντησε...
Υ.Σ/ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΠΑΝΤΑΝ ΚΑΤΙ MUSTAFAΔΕΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ CLAN ΚΑΝΟΥΝ ΟΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ....ΕΝΩ ΠΟΣΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΑΝΕ.....
Αν δεν εισαι πολωνος η βαλτικος σε αυτο το παιχνιδη οσο υπαρχεις θα εισαι ο μαλακας που τους τα χωνει για να τον κοροιδευουν και να λενε στην υγεια του κοροιδου μην πω του μακακα....
κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας Χρηστο οποτε εγω το φτηνω και βρισκω την ψυχηκη μου ηρεμια...
Γιατι ΜΑΚΑΚΑΣ γινομε μονο οποτε θελω εγω και οχι οποτε λεει ο Mustafa Özkan που σε απαντησε...
Υ.Σ/ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΠΑΝΤΑΝ ΚΑΤΙ MUSTAFAΔΕΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ CLAN ΚΑΝΟΥΝ ΟΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ....ΕΝΩ ΠΟΣΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΑΝΕ.....
????????- Επισκέπτης
εχεις δικιο Τασο, αλλα αν δεν τα σκεφτεσαι ολα αυτα και απλα παιζεις το παιχνιδι που σου αρεσει τους προσπερνας τους κυριους αυτους και παιζεις μονο ετσι οπως σου αρεσει εσενα.
κανεις και τα clan war σου εκει που πραγματικα μπορεις να παρεις περιοχη, πλεον δεν υπαρχουν καλες και κακες clan η΄το βλεπεις το παιχνιδι επαγγελματικα και πας εκει που παιζουν οι επαγγελματιες clan war η΄παιζεις εκει που δεν παιζουν επαγγελματιες (ακομα)
ετσι και αλλιως το κυνηγι του χρυσου τουλαχιστον αυτην την στιγμη δεν υφισταται ολοι παιζουν χρυσα οποτε χαλαρα για να μην ξεχναμε οτι μιλαμε για ενα παιχνιδι και οχι για τροπο ζωης
κανεις και τα clan war σου εκει που πραγματικα μπορεις να παρεις περιοχη, πλεον δεν υπαρχουν καλες και κακες clan η΄το βλεπεις το παιχνιδι επαγγελματικα και πας εκει που παιζουν οι επαγγελματιες clan war η΄παιζεις εκει που δεν παιζουν επαγγελματιες (ακομα)
ετσι και αλλιως το κυνηγι του χρυσου τουλαχιστον αυτην την στιγμη δεν υφισταται ολοι παιζουν χρυσα οποτε χαλαρα για να μην ξεχναμε οτι μιλαμε για ενα παιχνιδι και οχι για τροπο ζωης
ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΡΗΣΤΟ ΜΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΩ Iron Warriors: T-72 Tank Command ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ... ΚΑΙ ΑΦΗΝΩ ΣΕ ΝΕΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΕΤΑΙΡΙΑ...
????????- Επισκέπτης
Θα συμφωνήσω με τον Χρήστο αγαπητέ Αναστάσιε.
Ενα παιχνίδι ειναι με τα καλα και τα άσχημά του.
Αλλωστε σου εχω εξηγήσει οτι δεν υπάρχει παιχνίδι στο διαδικτυο, και οχι μονο, χωρίς προβλήματα στον κωδικα. Επίσης είναι ξεκάθαρο σε μενα οτι πολά απο αυτά που μπορεί να θεωρηθούν προβλήματα ειναι φυσικά επακόλουθα τεχνικών δυσχεριών και δυνατοτήτων που επιρρεάζουν ολους. Απλά οταν γινονται αιτία να χασουμε φωνάζουμε ενω οταν λειτουργούν υπέρ μας αυτοθαυμαζόμαστε για το επίπεδό μας στο παιχνίδι.
Εγω πλέον εχω μονο μικρά αρματα και κανω την πλάκα μου εντελώς, αν και μάλλον παντα αυτο εκανα, χωρίς να με ενδιαφέρουν αποτελέσματα, στατιστικά, χαρτες και οποιοσδήποτε δεν αντιλαμβάνεται το παιχνίδι ως μέσο για να περναει την ωρα του.
Θα έλεγα οτι θα ηταν καλό να το αντιμετωπίσουν ολοι ετσι.
Αλλωστε και το επεξηγηματικο βιντεάκι της εταιρίας για τον μηχανισμό ετσι ξεκινάει.
Είναι ενα παιχνίδι και οχι εξομοιωτής........
Ενα παιχνίδι ειναι με τα καλα και τα άσχημά του.
Αλλωστε σου εχω εξηγήσει οτι δεν υπάρχει παιχνίδι στο διαδικτυο, και οχι μονο, χωρίς προβλήματα στον κωδικα. Επίσης είναι ξεκάθαρο σε μενα οτι πολά απο αυτά που μπορεί να θεωρηθούν προβλήματα ειναι φυσικά επακόλουθα τεχνικών δυσχεριών και δυνατοτήτων που επιρρεάζουν ολους. Απλά οταν γινονται αιτία να χασουμε φωνάζουμε ενω οταν λειτουργούν υπέρ μας αυτοθαυμαζόμαστε για το επίπεδό μας στο παιχνίδι.
Εγω πλέον εχω μονο μικρά αρματα και κανω την πλάκα μου εντελώς, αν και μάλλον παντα αυτο εκανα, χωρίς να με ενδιαφέρουν αποτελέσματα, στατιστικά, χαρτες και οποιοσδήποτε δεν αντιλαμβάνεται το παιχνίδι ως μέσο για να περναει την ωρα του.
Θα έλεγα οτι θα ηταν καλό να το αντιμετωπίσουν ολοι ετσι.
Αλλωστε και το επεξηγηματικο βιντεάκι της εταιρίας για τον μηχανισμό ετσι ξεκινάει.
Είναι ενα παιχνίδι και οχι εξομοιωτής........
spatharios- Αριθμός μηνυμάτων : 24
πρόσφατα αγόρασα ένα Bot πρόγραμμα για το world of tanks και λειτουργούσε 1$=1μερα αλλά είναι πολύ χαζό και έφαγε delete...
billys07- Αριθμός μηνυμάτων : 259
starhidistis1 έγραψε:ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΡΗΣΤΟ ΜΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΩ Iron Warriors: T-72 Tank Command ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ... ΚΑΙ ΑΦΗΝΩ ΣΕ ΝΕΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΕΤΑΙΡΙΑ...
Μιας και φαίνεται να ανήκω στην κατηγορία του προβάτου, αναρωτιέμαι εάν υπάρχει επιχειρηματολογία πίσω από την τοποθέτησή σου,
στο κείμενο που πόσταρες στο forum στα αγγλικά δεν καταλαβαίνω τι γράφεις.
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/138860-i-quit-the-game-becase-is-rigged-in-random-batle/
Πάντως άμα σε χάλαγε, καλά έκανες και το άφησες.
ΑΔΕΛΦΕ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ..ΕΝ ΟΛΙΓΗΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΤΙΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ......ee3509 έγραψε:starhidistis1 έγραψε:ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΡΗΣΤΟ ΜΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΩ Iron Warriors: T-72 Tank Command ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ... ΚΑΙ ΑΦΗΝΩ ΣΕ ΝΕΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΕΤΑΙΡΙΑ...
Μιας και φαίνεται να ανήκω στην κατηγορία του προβάτου, αναρωτιέμαι εάν υπάρχει επιχειρηματολογία πίσω από την τοποθέτησή σου,
στο κείμενο που πόσταρες στο forum στα αγγλικά δεν καταλαβαίνω τι γράφεις.
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/138860-i-quit-the-game-becase-is-rigged-in-random-batle/
Πάντως άμα σε χάλαγε, καλά έκανες και το άφησες.
ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΤΗ ΣΑΠΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΑΝΙΜΑΡΚΙΑΣ....
????????- Επισκέπτης
Να σου πω την αλήθεια δεν κατάλαβα και πάλι,
είπες ότι υπάρχει κάτι σάπιο αναφερόμενος σε ένα bug που αναγνωρίζει η WG,
το οποίο δεν επηρεάζει το παιχνίδι αλλά αφορά μόνο το φαίνεσθαι,
Συμφωνώ ότι υπάρχει κάτι σάπιο αλλά νομίζω με επηρεάζει ελάχιστα,
διαβάζοντας και κατανοώντας τους κανόνες του spotting, τη λογική του penetration, την λειτουργία του spaced armor και γενικά όλα τα game mechanics, καταλαβαίνω τις περισσότερες των περιπτώσεων που κάποιος μιλάει για στήσιμο.
Οτι και να υποθέσουμε οτι υπάρχει σε bug ή σε στήσιμο ο μέσος παίκτης του 800 efficiency έχει τεράστια διαφορά απο τον μέσο παίκτη του 1600 efficiency
Εάν π.χ. ο δολοφόνος έχει τα stats που έχει, δε νομίζω οτι είναι hacker ή whatever, απλά καταλαβαίνω οτι είναι καλύτερος απο μένα.
Και πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί αυτοί που παίζουν premium είναι πρόβατα
είπες ότι υπάρχει κάτι σάπιο αναφερόμενος σε ένα bug που αναγνωρίζει η WG,
το οποίο δεν επηρεάζει το παιχνίδι αλλά αφορά μόνο το φαίνεσθαι,
Συμφωνώ ότι υπάρχει κάτι σάπιο αλλά νομίζω με επηρεάζει ελάχιστα,
διαβάζοντας και κατανοώντας τους κανόνες του spotting, τη λογική του penetration, την λειτουργία του spaced armor και γενικά όλα τα game mechanics, καταλαβαίνω τις περισσότερες των περιπτώσεων που κάποιος μιλάει για στήσιμο.
Οτι και να υποθέσουμε οτι υπάρχει σε bug ή σε στήσιμο ο μέσος παίκτης του 800 efficiency έχει τεράστια διαφορά απο τον μέσο παίκτη του 1600 efficiency
Εάν π.χ. ο δολοφόνος έχει τα stats που έχει, δε νομίζω οτι είναι hacker ή whatever, απλά καταλαβαίνω οτι είναι καλύτερος απο μένα.
Και πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί αυτοί που παίζουν premium είναι πρόβατα
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk