cheat sto wot
+5
Founder
ee3509
Astronautis
power4
cgakis
9 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: cheat sto wot
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ KAI ΚΑΛΑ BUG ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ KAI KAΛΑ RANDON ΜΑΧΕΣ(ΑΝ BΑΛΕΙΣ ΤΟ XVM ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΕΙΣ RANDOM ΜΕ 5%-2%-7% CHANGE TO WIN ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕΧΡΗ ΚΑΙ 14- -1 ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ) ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΕΩ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ CLAN WAR
NA KΛΗΡΩΝΕΣΕ ΣΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.... ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ TICKET ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ TICKET OMΩΣ ΓΙΑ ΤΑ CLAN WAR ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΘΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ....
ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΗΣ ΠΥΣΤΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΧΑΘΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΑ...ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΩ ΟΤΙ κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας
Υ.Σ/ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΠΑΝΤΑΝ ΚΑΤΙ MUSTAFAΔΕΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ CLAN ΚΑΝΟΥΝ ΟΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ....ΕΝΩ ΠΟΣΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΑΝΕ.....
NA KΛΗΡΩΝΕΣΕ ΣΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.... ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ TICKET ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ TICKET OMΩΣ ΓΙΑ ΤΑ CLAN WAR ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΘΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ....
ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΗΣ ΠΥΣΤΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΧΑΘΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΑ...ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΩ ΟΤΙ κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας
Υ.Σ/ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΠΑΝΤΑΝ ΚΑΤΙ MUSTAFAΔΕΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ CLAN ΚΑΝΟΥΝ ΟΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ....ΕΝΩ ΠΟΣΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΑΝΕ.....
????????- Επισκέπτης
οκ, είναι θέμα ερμηνείας
περί xvm, είμαι φανατικός χρήστης πολύ καιρό, το efficiency για τους παίκτες πέφτει σχεδόν πάντα μέσα, το win chance που ανέφερες δεν έχει καμία σημασία γιατί δεν μπορεί να υπολογίσει τα εξής
1. Το effectiveness του συγκεκριμένου άρματος στο συγκεκριμένο tier
π.χ. αλλιώς επηρεάζω μάχη Tier6 με KV1S και αλλιώς μάχη Tier8 με ARL V39,
ίδιος παίκτης, ίδια στατιστικά, άλλη επίδραση στη μάχη - δεν υπολογίζεται απο τον αλγόριθμο.
2. Το spread των παικτών στον χάρτη, στα random δεν υπάρχουν ιδιαίτερα comms, 15 καλοί παίκτες δεν κάνουν απαραίτητα ένα καλό σύνολο - συνήθως κερδίζουν, αλλά αν αφήσουν ένα lane του χάρτη άδειο και τους κάνουν flank κάθε μάχη μπορεί να χαθεί.
3. γενικά το efficiency δεν αφορά ακριβώς τι θα γίνει στο μέλλον, είναι μια ματιά του τι έγινε στο παρελθόν, ένας παίκτης με kill ratio 0.5 είναι κατά κανόνα λιγότερο επικίνδυνος από έναν με kill ratio 1.5 - αυτό φυσικά δεν σημαίνει οτι δεν θα πάρει top gun ποτέ του.
4. δεν είναι δυνατό να υπολογιστεί η τυχαιότητα στην διασπορά της βολής, στην διάτρηση και στο τελικό damage, όλα αυτά παρεμπιπτόντως γίνονται στον server
Συμπέρασμα το win chance δεν μπορεί να λέει όλη την αλήθεια, συχνά επαληθεύεται, άλλες φορές όχι
Το efficiency απο την άλλη όταν μιλάμε για επαρκές δείγμα (μερικές χιλιάδες μάχες) έχει κάτι να σου πει για το ποιος ήταν ο παίκτης στο παρελθόν, και βρίσκω γενικά πέφτει μέσα - ένας παίκτης με 1800 eff δεν κάνει τα λάθη που κάνει ένας με 900 eff.
Αυτό που λές για το clan war - μπορεί και...
αλλά με δείγμα 3 περιπτώσεις δεν κέρω αν είναι επαρκή τα στοιχεία...
Όσο για τους Τούρκους στη Γαλλία δε νομίζω οτι λέει τίποτα, έχει να κάνει με το πόσα ip βλέπουν να παίζουν απο Τουρκία και το κάτα πόσο θέλουν να τους προσφέρουν υποστήριξη στη δική τους γλώσσα - δε νομίζω οτι οι top clan ήταν ποτέ τούρκικες ούτε βλέπω Τούρκους στα cups να θερίζουν.
Φυσικά μπορεί...
Αλλά από αυτά τα στοιχεία πρόβατα δεν βλέπω
anyway, όπως το πάρει κανείς
περί xvm, είμαι φανατικός χρήστης πολύ καιρό, το efficiency για τους παίκτες πέφτει σχεδόν πάντα μέσα, το win chance που ανέφερες δεν έχει καμία σημασία γιατί δεν μπορεί να υπολογίσει τα εξής
1. Το effectiveness του συγκεκριμένου άρματος στο συγκεκριμένο tier
π.χ. αλλιώς επηρεάζω μάχη Tier6 με KV1S και αλλιώς μάχη Tier8 με ARL V39,
ίδιος παίκτης, ίδια στατιστικά, άλλη επίδραση στη μάχη - δεν υπολογίζεται απο τον αλγόριθμο.
2. Το spread των παικτών στον χάρτη, στα random δεν υπάρχουν ιδιαίτερα comms, 15 καλοί παίκτες δεν κάνουν απαραίτητα ένα καλό σύνολο - συνήθως κερδίζουν, αλλά αν αφήσουν ένα lane του χάρτη άδειο και τους κάνουν flank κάθε μάχη μπορεί να χαθεί.
3. γενικά το efficiency δεν αφορά ακριβώς τι θα γίνει στο μέλλον, είναι μια ματιά του τι έγινε στο παρελθόν, ένας παίκτης με kill ratio 0.5 είναι κατά κανόνα λιγότερο επικίνδυνος από έναν με kill ratio 1.5 - αυτό φυσικά δεν σημαίνει οτι δεν θα πάρει top gun ποτέ του.
4. δεν είναι δυνατό να υπολογιστεί η τυχαιότητα στην διασπορά της βολής, στην διάτρηση και στο τελικό damage, όλα αυτά παρεμπιπτόντως γίνονται στον server
Συμπέρασμα το win chance δεν μπορεί να λέει όλη την αλήθεια, συχνά επαληθεύεται, άλλες φορές όχι
Το efficiency απο την άλλη όταν μιλάμε για επαρκές δείγμα (μερικές χιλιάδες μάχες) έχει κάτι να σου πει για το ποιος ήταν ο παίκτης στο παρελθόν, και βρίσκω γενικά πέφτει μέσα - ένας παίκτης με 1800 eff δεν κάνει τα λάθη που κάνει ένας με 900 eff.
Αυτό που λές για το clan war - μπορεί και...
αλλά με δείγμα 3 περιπτώσεις δεν κέρω αν είναι επαρκή τα στοιχεία...
Όσο για τους Τούρκους στη Γαλλία δε νομίζω οτι λέει τίποτα, έχει να κάνει με το πόσα ip βλέπουν να παίζουν απο Τουρκία και το κάτα πόσο θέλουν να τους προσφέρουν υποστήριξη στη δική τους γλώσσα - δε νομίζω οτι οι top clan ήταν ποτέ τούρκικες ούτε βλέπω Τούρκους στα cups να θερίζουν.
Φυσικά μπορεί...
Αλλά από αυτά τα στοιχεία πρόβατα δεν βλέπω
anyway, όπως το πάρει κανείς
Βρήκα πως να υπολογίζεις το efficiency rating : link
Αν και πιστεύω ότι επιβραβεύει τα golden boys με τον ένα ή τον άλλο τρόπο!
Αν και πιστεύω ότι επιβραβεύει τα golden boys με τον ένα ή τον άλλο τρόπο!
power4- Αριθμός μηνυμάτων : 505
Λοιπόν παιδιά το παιχνίδι έχει πολλά προβλήματα διότι ακόμη είναι beta είμαστε στην έκδοση 0.8.1 . Ότι πρόβλημα αντιμετωπίζω εγώ το έχουν όμως όλοι οπότε πάλι δίκαιο είναι. Επειδή το έχω ακούσει άπειρες φορές δεν μας κυνηγάει κανείς στο παιχνίδι. Σε γενικές γραμμές τα είπε όλα ο ee3509. Το efficiency δεν ευνοεί κανέναν. Ο τρόπος που υπολογίζετε τώρα απλά δίνει μεγάλη έμφαση στο cap και defence στο καινούργιο είναι τελείως διαφορετικό και πιο “δίκαιο” απλά ακόμη δεν έχει εφαρμοστή. link
dolofonos- Αριθμός μηνυμάτων : 428
Ρίξτε και εδώ μια ματιά
http://ftr-wot.blogspot.cz/2013/01/corruption-and-competition-fixing-at.html
http://ftr-wot.blogspot.cz/2013/01/corruption-and-competition-fixing-at.html
Kostis_Larsson- Αριθμός μηνυμάτων : 651
Να δείτε και αυτό...cgakis έγραψε:ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΑΝ ΕΙΔΕΣ ΤΟ VIDEO ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΕΡΠΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟ ΑΜΧ 50 100 ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ
Kostis_Larsson- Αριθμός μηνυμάτων : 651
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Σελίδα 2 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk