Σελίδες με mods, utilities και άλλες πληροφορίες (links και επεξήγηση)
+8
stratos
BLACK72
gregorakis
trexas
billys07
power4
Kostis_Larsson
Astronautis
12 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: Σελίδες με mods, utilities και άλλες πληροφορίες (links και επεξήγηση)
Στα "παράνομα" προστέθηκαν και οι χάρτες που δείχνουν τα εξής:
- Σπασμένα αντικείμενα (δέντρα, μάντρες, κλπ)
- Το που κοιτάει ο πύργος του εχθρικού άρματος
- Εχθρικό άρμα που κάνει reload.
- Σπασμένα αντικείμενα (δέντρα, μάντρες, κλπ)
- Το που κοιτάει ο πύργος του εχθρικού άρματος
- Εχθρικό άρμα που κάνει reload.
Kostis_Larsson- Αριθμός μηνυμάτων : 651
Ανακάλυψα το παρακάτω site που δείχνει πόσο average damage πρέπει να έχεις με κάθε άρμα για να είσαι "πράσινος", "μπλε" ή "μώβ"
http://www.targetdamage.com/
http://www.targetdamage.com/
Το Dmg που αναφέρει είναι με δεδομένο 1 kill και 50% w/r ;
stratos- Αριθμός μηνυμάτων : 6
Σε κάποια άρματα δίνει διαφορετικό μ.ο για kills (π.χ. M4 sherman), νομίζω ότι το w/r δεν λαμβάνεται υπόψιν στις φόρμουλες.
Κάποιος που έχει περισσότερες γνώσεις πάνω στο θέμα ίσως μας βοηθήσει και μας πει κατά πόσο πέφτουν κοντά τα νούμερα από το παραπάνω site...
Κάποιος που έχει περισσότερες γνώσεις πάνω στο θέμα ίσως μας βοηθήσει και μας πει κατά πόσο πέφτουν κοντά τα νούμερα από το παραπάνω site...
Μικρούς αριθμούς δεν δίνει;Μόνο 2 χιλιάρικα dmg για να σου δώσει απόδοση unicum με το ΚΤ;
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
Δεν είχα δει το FAQ της σελίδας για τα kill.
Αν θυμάμαι καλά το Wn8 λαμβάνει υπόψιν του το wr απλά το κάνει για ένα συγκεκριμένο εύρος τιμών (δεν υπολογίζει αφύσικα χαμηλές και υψηλές τιμές)
Δεν έχω το KT αλλά το vbaddict.net για το SuperPershing μου με 1,2 kills, 58% wr και 1524 dmg αντί για 1825 μου δίνει 2389. Όπως λέει εδώ http://www.targetdamage.com/faq2 οι τιμές είναι λίγο παραπάνω από τις απαραίτητες.
Αν θυμάμαι καλά το Wn8 λαμβάνει υπόψιν του το wr απλά το κάνει για ένα συγκεκριμένο εύρος τιμών (δεν υπολογίζει αφύσικα χαμηλές και υψηλές τιμές)
Δεν έχω το KT αλλά το vbaddict.net για το SuperPershing μου με 1,2 kills, 58% wr και 1524 dmg αντί για 1825 μου δίνει 2389. Όπως λέει εδώ http://www.targetdamage.com/faq2 οι τιμές είναι λίγο παραπάνω από τις απαραίτητες.
... έριξα μια ματιά στο site και έχω να πω πως τα νούμερα που ζητάει για unicums είναι εξωπραγματικά ... ειδικά στα 10αρια όπου όποιος παίζει clanwars αποκλείεται να έχει τέτοια νούμερα ... μόνο super duper unicums ίσως πιάνουν τέτοια stats ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
Υπερβάλειςgregorakis έγραψε:... έριξα μια ματιά στο site και έχω να πω πως τα νούμερα που ζητάει για unicums είναι εξωπραγματικά ... ειδικά στα 10αρια όπου όποιος παίζει clanwars αποκλείεται να έχει τέτοια νούμερα ... μόνο super duper unicums ίσως πιάνουν τέτοια stats ...
... καθόλου, όταν γράφω κάτι, ακόμα και λάθος να είναι, το έχω σκεφτεί και το έχω ψάξει αρκετά ... έψαξα να βρω ποιοι γνωστοί μου έχουν τα στατιστικά που αναφέρονται στο εν λόγω site και πιστέψτε με μόνο κάποιοι με 3,5k WN8 τα έχουν ... κανένας ταπεινός και καταφρονεμένος unicum με 2,5-2,7k WN8 δεν πιάνει αυτά τα νούμερα σε 10αρια άρματα ...
... ας αφήσουμε τις γενικότητες και ας δούμε τα στοιχεία ... σύμφωνα με το http://www.targetdamage.com/ χρειάζεσαι πάνω από 2650 dmg με τα ρώσικα medium, 2675 με το IS7, 2775 με το batchat, 3025 με το 50Β, 3400 με το Τ57, 2825 με το Ε5 ... διάλεξα αυτά τα άρματα καθώς είναι τα πιο βασικά άρματα για CW, αυτά που χρησιμοποιούνται ανεξαρτήτως χάρτη ... ας πάρουμε τώρα για παράδειγμα 2 unicum παίκτες τους pixarart και katapeltadiko (και οι 2 μέλη των EFE με 2600 WN8 και καλοί φίλοι ώστε να μην παρεξηγηθούν που ανέφερα τα ονόματά τους) ... λοιπόν ο katapeltadiko πιάνει το όριο μόνο στο obj. 140 και ο pixarart σε κανένα ... ακόμα και ο imperiumgraecum (3200WN8) ξεπερνά το όριο μόνο στο t-62a ...
... φυσικά και δε λέω πως δεν υπάρχουν παίκτες που έχουν αυτά τα νούμερα ΑΛΛΑ ή είναι υπερδιαστημικοί ή δεν παίζουν CW ή είναι hackers ...
... όσο για μένα μετά λύπης μου διαπιστώνω πως σε πολλά από τα αγαπημένα μου άρματα (πχ Τ69, Τ32) δεν είμαι ούτε καν μπλε ...
... ας αφήσουμε τις γενικότητες και ας δούμε τα στοιχεία ... σύμφωνα με το http://www.targetdamage.com/ χρειάζεσαι πάνω από 2650 dmg με τα ρώσικα medium, 2675 με το IS7, 2775 με το batchat, 3025 με το 50Β, 3400 με το Τ57, 2825 με το Ε5 ... διάλεξα αυτά τα άρματα καθώς είναι τα πιο βασικά άρματα για CW, αυτά που χρησιμοποιούνται ανεξαρτήτως χάρτη ... ας πάρουμε τώρα για παράδειγμα 2 unicum παίκτες τους pixarart και katapeltadiko (και οι 2 μέλη των EFE με 2600 WN8 και καλοί φίλοι ώστε να μην παρεξηγηθούν που ανέφερα τα ονόματά τους) ... λοιπόν ο katapeltadiko πιάνει το όριο μόνο στο obj. 140 και ο pixarart σε κανένα ... ακόμα και ο imperiumgraecum (3200WN8) ξεπερνά το όριο μόνο στο t-62a ...
... φυσικά και δε λέω πως δεν υπάρχουν παίκτες που έχουν αυτά τα νούμερα ΑΛΛΑ ή είναι υπερδιαστημικοί ή δεν παίζουν CW ή είναι hackers ...
... όσο για μένα μετά λύπης μου διαπιστώνω πως σε πολλά από τα αγαπημένα μου άρματα (πχ Τ69, Τ32) δεν είμαι ούτε καν μπλε ...
STB1 γατάκια! Τι t62 και ob140 και λοιπές μετριότητες!
Παρεπιπτόντως, όσον αφορά τους αριθμούς για dmg, πώς καταλήγει στις προϋποθέσεις για τις πράσινες, μπλε, μωβ ζώνες?
Παρεπιπτόντως, όσον αφορά τους αριθμούς για dmg, πώς καταλήγει στις προϋποθέσεις για τις πράσινες, μπλε, μωβ ζώνες?
imperiumgraecum- Αριθμός μηνυμάτων : 444
Άνετα πιάνεις αυτούς τους μέσους όρους,σημασία έχει πόσο παίζεις με αυτά τα tanks,αν από τα 20 games εβδομαδιαία τα 12 είναι σε cw τότε δεν πιάνεις τα νούμερα αυτά με τίποταgregorakis έγραψε:... καθόλου, όταν γράφω κάτι, ακόμα και λάθος να είναι, το έχω σκεφτεί και το έχω ψάξει αρκετά ... έψαξα να βρω ποιοι γνωστοί μου έχουν τα στατιστικά που αναφέρονται στο εν λόγω site και πιστέψτε με μόνο κάποιοι με 3,5k WN8 τα έχουν ... κανένας ταπεινός και καταφρονεμένος unicum με 2,5-2,7k WN8 δεν πιάνει αυτά τα νούμερα σε 10αρια άρματα ...
Πήρε το μάτι μου και κάποια άρματα με χαμηλό avg. dmg, για παράδειγμα:
Δεν έχω παίξει το Tiger I, αλλά φαντάζομαι ότι αν έχεις εμπειρία στο παιχνίδι το 1350 είναι εύκολο να το πετύχεις.
Δεν έχω παίξει το Tiger I, αλλά φαντάζομαι ότι αν έχεις εμπειρία στο παιχνίδι το 1350 είναι εύκολο να το πετύχεις.
Αν και δεν έχω καλα στατς.Kostis_Larsson έγραψε:Πήρε το μάτι μου και κάποια άρματα με χαμηλό avg. dmg, για παράδειγμα:
dolofonos- Αριθμός μηνυμάτων : 428
... ναι οι απαιτήσεις για το tiger είναι πάρα πολύ χαμηλές ... για τα υπόλοιπα ελπίζω να σας απέδειξα πως είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας ... εκτός από τον Sanguinius φυσικά που θεωρεί πως είναι κάτι "άνετο" να έχει κάποιος 2075 dmg με το T34 ή 2575 dmg με το MAUS ... ο LASKAS που είναι unicum και έχει τις περισσότερες μάχες του με αυτά τα 2 άρματα είναι αρκετά μακριά ...
Το να είναι κάποιος unicum δεν σημαίνει αυτόματα ότι τα στατιστικά του με τα 10αρια θα είναι αυτόματα και τα καλύτερα.Ιδιέτερα για αυτούς που παίζουν αρκετά low tiers.
Δεν χρειάζεται κάποιο ιδιέτερο εργαλείο για να δει καποιος κάποια χρώματα στα άρτματα του.
Στα 10ρια συγκεκριμένα γύρω στο 2800 average είναι σχετικά καλά για ένα μπλε παίκτη.
Από 3k average min και πάνω(εξαιρούνται τα tds) έχουν οι πραγματικά πολύ καλοί παίκτες και όχι σε ένα άρμα τους αλλά στα περισσότερα τους.
Δεν χρειάζεται κάποιο ιδιέτερο εργαλείο για να δει καποιος κάποια χρώματα στα άρτματα του.
Στα 10ρια συγκεκριμένα γύρω στο 2800 average είναι σχετικά καλά για ένα μπλε παίκτη.
Από 3k average min και πάνω(εξαιρούνται τα tds) έχουν οι πραγματικά πολύ καλοί παίκτες και όχι σε ένα άρμα τους αλλά στα περισσότερα τους.
Guardianakos- Αριθμός μηνυμάτων : 17
Για όσους δεν το ξέρουν, με αυτό το πρόγραμμα: http://www.vbaddict.net/adu.php που ανεβάζει το dossier του κάθε προφίλ μας, μπορούμε να δούμε τα Wn 7/8 κάθε οχήματός μας.
Αυτό λέω κι εγώ.Οι μεγάλες clan ζητούν ελάχιστοι μέσο όρο dmg σε τ10 heavy 3 χιλιάρικα,οπότε ένα unicum τα πιάνει αυτά τα νούμερα.Είναι αδύνατον με άρματα όπως το is7 το 50Β και το Τ57 ένα unicum να χει κάτω από 3,5 χιλιάρικα dmgGuardianakos έγραψε:Το να είναι κάποιος unicum δεν σημαίνει αυτόματα ότι τα στατιστικά του με τα 10αρια θα είναι αυτόματα και τα καλύτερα.Ιδιέτερα για αυτούς που παίζουν αρκετά low tiers.
... ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν φταίω εγώ που γράφω ή εσύ που δε διαβάζεις ...Sanguinius έγραψε:... Είναι αδύνατον με άρματα όπως το is7 το 50Β και το Τ57 ένα unicum να χει κάτω από 3,5 χιλιάρικα dmg ...
Μου έφερες παραδείγματα,μπορώ κι εγώ να σου φέρω παραδείγματα που έχουν περισσότερο average dmg από τα αναγραφόμενα και παίζουν cw,δεν έχουν όλα τα unicums τις ίδιες ικανότητες στον ίδιο βαθμό ανεπτυγμένεςgregorakis έγραψε:... ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν φταίω εγώ που γράφω ή εσύ που δε διαβάζεις ...Sanguinius έγραψε:... Είναι αδύνατον με άρματα όπως το is7 το 50Β και το Τ57 ένα unicum να χει κάτω από 3,5 χιλιάρικα dmg ...
... περιμένω ... μέχρι να το κάνεις όμως σε παρακαλώ μη γράφεις ό,τι σου κατεβαίνει ...Sanguinius έγραψε:... μπορώ κι εγώ να σου φέρω παραδείγματα ...
Θα σου αναφέρω 2 παίχτες που ξέρω σίγουρα πως έπαιζαν cw.emu87 ξέρω πως έπαιζε cw με την pts γιατί το είχε αναφέρει πολλές φορές στο steam.qqbaby τον είδα να συζητάει μαζί με τον richblaster αν θα παίξει cw με την seal στο stream του orzanel,μπορεί και ο richblaster να έχει το απαιτούμενο average dmg για να τον τοποθετήσω στα παραδείγματα,αλλά βαριέμαι να ψάξω:Ρ
Έχεις μια τάση να ασχολείσαι με τις εξαιρέσεις...Sanguinius έγραψε:...αλλά βαριέμαι να ψάξω:Ρ
Έχουμε βγει λίγοοοο off-topic
emu87 0 μάχες CWSanguinius έγραψε:Θα σου αναφέρω 2 παίχτες που ξέρω σίγουρα πως έπαιζαν cw.emu87 ξέρω πως έπαιζε cw με την pts γιατί το είχε αναφέρει πολλές φορές στο steam.qqbaby τον είδα να συζητάει μαζί με τον richblaster αν θα παίξει cw με την seal στο stream του orzanel,μπορεί και ο richblaster να έχει το απαιτούμενο average dmg για να τον τοποθετήσω στα παραδείγματα,αλλά βαριέμαι να ψάξω:Ρ
qqbaby 18 μάχες CW
richblaster 56 μάχες CW
dolofonos- Αριθμός μηνυμάτων : 428
Δεν είναι εξαιρέσεις,μπορώ να σου βρω πολλούς άλλους
what?.0 μάχες ο emu; ΛΟΛdolofonos έγραψε:emu87 0 μάχες CWSanguinius έγραψε:Θα σου αναφέρω 2 παίχτες που ξέρω σίγουρα πως έπαιζαν cw.emu87 ξέρω πως έπαιζε cw με την pts γιατί το είχε αναφέρει πολλές φορές στο steam.qqbaby τον είδα να συζητάει μαζί με τον richblaster αν θα παίξει cw με την seal στο stream του orzanel,μπορεί και ο richblaster να έχει το απαιτούμενο average dmg για να τον τοποθετήσω στα παραδείγματα,αλλά βαριέμαι να ψάξω:Ρ
qqbaby 18 μάχες CW
richblaster 56 μάχες CW
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Παράνομα mods
» Προτεινόμενα Mods :
» Ελληνικα MODS-SKINS
» Τα mods του Larsson [0.8.4]
» 9.7 UPDATE - ALL NEW MODS
» Προτεινόμενα Mods :
» Ελληνικα MODS-SKINS