Τα mods του Larsson [0.8.4]
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Τα mods του Larsson [0.8.4]
Ανέβασα όλο το φάκελο με τα mods που έχω για το 0.8.4 για να τα κατεβάσει όποιος θέλει μαζεμένα.
Περιέχει:
- Τα σκοπευτικά του Jimbo
- Τα εικονίδια αρμάτων του Jimbo, https://2img.net/r/ihimizer/img18/873/previewv2.png
- Ρολόι σε γκαράζ και κατά τη διάρκεια μάχης.
- Damage Panel, που δείχνει τα χτυπήματα που δεχόμαστε αλλά και καταγράφει αυτά που κάνουμε σε εχθρούς καθώς και το συνολικό damage.
- Αφαίρεση σκιάς από το sniper mode
- Μεγαλύτερο Zoom Out.
- Kαλύτερο Minimap
- Mod που κάνει πιο εμφανή τα βαγόνια, και τα κάνει διάφανα (προς γαλάζια) όταν το βλήμα μπορεί να περάσει από μέσα.
- Αφαίρεση κάποιων εφέ που με κουράζανε (bloom, SSAO κλπ)
- Ιστορικά σωστές σημαίες Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.
- Κατακόρυφο tech-tree
- Χρωματιστά μηνύματα μετά της μάχες, και άθροισμα των μαχών που έχουμε κάνει από τη στιγμή που ανοίγουμε τον client.
- Συνολικό damage και upon spotting ορατό στην εικόνα απολογισμού της μάχης, αντί για τη ζωή των αρμάτων στο team score δείχνει το Damage που έχει κάνει ο καθένας.
Εδώ μπορείτε να δείτε πώς φαίνονται κάποια από τα mods κατά τη διάρκεια της μάχης.
https://2img.net/h/i1140.photobucket.com/albums/n575/kostis88s/shot_094.jpg
Και από εδώ τα κατεβάζετε:
https://www.dropbox.com/s/yt5ktn2ulx8tm3q/wot_mods_Larsson.7z
Περιέχει:
- Τα σκοπευτικά του Jimbo
- Τα εικονίδια αρμάτων του Jimbo, https://2img.net/r/ihimizer/img18/873/previewv2.png
- Ρολόι σε γκαράζ και κατά τη διάρκεια μάχης.
- Damage Panel, που δείχνει τα χτυπήματα που δεχόμαστε αλλά και καταγράφει αυτά που κάνουμε σε εχθρούς καθώς και το συνολικό damage.
- Αφαίρεση σκιάς από το sniper mode
- Μεγαλύτερο Zoom Out.
- Kαλύτερο Minimap
- Mod που κάνει πιο εμφανή τα βαγόνια, και τα κάνει διάφανα (προς γαλάζια) όταν το βλήμα μπορεί να περάσει από μέσα.
- Αφαίρεση κάποιων εφέ που με κουράζανε (bloom, SSAO κλπ)
- Ιστορικά σωστές σημαίες Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.
- Κατακόρυφο tech-tree
- Χρωματιστά μηνύματα μετά της μάχες, και άθροισμα των μαχών που έχουμε κάνει από τη στιγμή που ανοίγουμε τον client.
- Συνολικό damage και upon spotting ορατό στην εικόνα απολογισμού της μάχης, αντί για τη ζωή των αρμάτων στο team score δείχνει το Damage που έχει κάνει ο καθένας.
Εδώ μπορείτε να δείτε πώς φαίνονται κάποια από τα mods κατά τη διάρκεια της μάχης.
https://2img.net/h/i1140.photobucket.com/albums/n575/kostis88s/shot_094.jpg
Και από εδώ τα κατεβάζετε:
https://www.dropbox.com/s/yt5ktn2ulx8tm3q/wot_mods_Larsson.7z
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kostis_Larsson στις Παρ Μαρ 08, 2013 5:58 am, 3 φορές συνολικά
Kostis_Larsson- Αριθμός μηνυμάτων : 651
Απ: Τα mods του Larsson [0.8.4]
nice, well done !
επίσης έχει ενα πολυ ωραίο user statistics ο locastan που σου δείχνει average dmg και άλλα χρήσιμα
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/195730-statistics-pack-for-082-by-locastan/
επίσης έχει ενα πολυ ωραίο user statistics ο locastan που σου δείχνει average dmg και άλλα χρήσιμα
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/195730-statistics-pack-for-082-by-locastan/
Του Locastan με κούραζαν τα πολλά δεκαδικά και τα περίεργα (στο battles participated), οπότε στο πακέτο έχω αυτή την έκδοση.
Τα κούμπωσα κ μου αρέσουν πολύ Κωστή,
τα μόνα που άλλαξα είναι το Ελληνικό γκαράζ κ χρόνος βολής με τα SPGs.
Με επιπλέον το πακέτο με τις Ελληνικές φωνές πληρώματος από τον Midblue
& login από μένα κ είμαι κομπλέ!
+1 από μένα για το πακέτο σου!
τα μόνα που άλλαξα είναι το Ελληνικό γκαράζ κ χρόνος βολής με τα SPGs.
Με επιπλέον το πακέτο με τις Ελληνικές φωνές πληρώματος από τον Midblue
& login από μένα κ είμαι κομπλέ!
+1 από μένα για το πακέτο σου!
trexas- Αριθμός μηνυμάτων : 337
Ξέχασα να αναφέρω ότι δείχνει πόσα άρματα είναι μέσα στη βάση και το χρόνο που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η κατάληψη της βάσης.
Εδώ ένα παράδειγμα:
Εδώ ένα παράδειγμα:
Έγινε update για το καινούριο patch 0.8.4
- Έβγαλα το διαστημικό γκαράζ από το πακέτο ώστε ο καθένας να βάζει το γκαράζ που του αρέσει.
- Μπήκαν οι ιστορικά σωστές σημαίες για Κίνα και Γερμανία καθώς και οι ιστορικά σωστές σημαίες που βάζουμε στα άρματα για τις περισσότερες χώρες (το Ελληνικό μπλε τώρα είναι σωστό και δεν έχει τη σημαία του ναυτικού)
- Έβγαλα το διαστημικό γκαράζ από το πακέτο ώστε ο καθένας να βάζει το γκαράζ που του αρέσει.
- Μπήκαν οι ιστορικά σωστές σημαίες για Κίνα και Γερμανία καθώς και οι ιστορικά σωστές σημαίες που βάζουμε στα άρματα για τις περισσότερες χώρες (το Ελληνικό μπλε τώρα είναι σωστό και δεν έχει τη σημαία του ναυτικού)
Κωστή, μήπως ξέρεις πως το λένε αυτό που κάνει χρωματιστά τα βαγόνια ?
θέλω να το βάλω μόνο του, thanks
θέλω να το βάλω μόνο του, thanks
Δεν ξέρω πως λέγεται (το χρησιμοποιώ εδώ και αρκετά patches) αλλά αν κατεβάσεις το πακέτο μου μπορείς να πάρεις μόνο το φάκελο "Railway" και να τον περάσεις στη ίδια διαδρομή.
- Κώδικας:
res_mods\0.8.4\content\Railway
Το zoοm out και το "όχι σκιά στο sniper mod" τρώνε ban !
Link για το capture bar κανείς ;
Αυτό με τις σημαίες έχει και την ελληνική με τον μεγάλο σταύρο ;
Link για το capture bar κανείς ;
power4- Αριθμός μηνυμάτων : 505
Έχεις κάποιο link για να το τσεκάρω ?power4 έγραψε:Το zoοm out και το "όχι σκιά στο sniper mod" τρώνε ban !
overlord :
[WoT] New Mod Policy
We are currently updating our mod (user-created extensions) policy for World of Tanks.
How it looks like so far:
Disable everything that gives any kind of advantage in direct form: laser-like pointer, transparent tree crowns, hit-box like skins in-game, etc
Also there is an intention to disable mods that are using modified client scripts (automated fire extinguisher, automated repair kit, auto-shooting etc)
Mods that are not related to scripts and only modifies visual side of UI will still be tolerable (WR efficiency mods, XVM, etc)
Some mods can be integrated into the game client (which ones - under discussion).
[WoT] New Mod Policy
We are currently updating our mod (user-created extensions) policy for World of Tanks.
How it looks like so far:
Disable everything that gives any kind of advantage in direct form: laser-like pointer, transparent tree crowns, hit-box like skins in-game, etc
Also there is an intention to disable mods that are using modified client scripts (automated fire extinguisher, automated repair kit, auto-shooting etc)
Mods that are not related to scripts and only modifies visual side of UI will still be tolerable (WR efficiency mods, XVM, etc)
Some mods can be integrated into the game client (which ones - under discussion).
Προς το παρών όλα όσα έχω βάλει είναι OK, μιας και δεν αναφέρει κάποιο από αυτά.
Sorry, ξέχασα να σου βάλω φωτογραφία να δεις πως είναι η Ελληνική σημαία:power4 έγραψε:
Ουαου πέτυχες και το άρμα , δεν θα έπρεπε να έχει και κάποιο σύμβολο στο κέντρο , το στεμα ή τον αϊ γιώργη ;
Θα βοηθούσε πολύ αν ξεχωριζες τα mod αντί να τα έχεις όλα μαζί !
Θα βοηθούσε πολύ αν ξεχωριζες τα mod αντί να τα έχεις όλα μαζί !
Ξερω το ποστ ειναι παλιο αλλα εγω νεος στο game.
μπωρει καποιος να μου πει που βαζω τα αρχεια αυτα;
Εψαξα μπας και βρω τιποτα αλλα απο τα γρασσα (οπως λεγαμε και στο στρατο) δεν βλεπω κατι.
Εψαξα μπας και βρω τιποτα αλλα απο τα γρασσα (οπως λεγαμε και στο στρατο) δεν βλεπω κατι.
loukoumakos- Αριθμός μηνυμάτων : 1
loukoumakos έγραψε:Ξερω το ποστ ειναι παλιο αλλα εγω νεος στο game.
Καλημέρα.
Γενικά τα μοντς στο WOT πρέπει να μπουν στο:
C:\Games\World Of Tanks\res_mods\8.5
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Παρόμοια θέματα
» Ελληνικα MODS-SKINS
» 9.7 UPDATE - ALL NEW MODS
» Παράνομα mods
» Προτεινόμενα Mods :
» Κάποια Mods που χρησιμοποιώ εγώ
» 9.7 UPDATE - ALL NEW MODS
» Παράνομα mods