Κάποια Mods που χρησιμοποιώ εγώ
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Κάποια Mods που χρησιμοποιώ εγώ
Τα mods είναι τροποποιήσεις-διαμορφώσεις σε κάποια σημεία του παιχνιδιού ώστε να το κάνουμε πιο ευχάριστο, εύχριστο και βολικό για εμάς.
Υπάρχουν διάφορα mods αλλά καθώς δε τα έχω δοκιμάσει όλα, θα αναφερθώ μόνο σε εκείνα που έχω δοκιμάσει και χρησιμοποιώ.
1)Mod για να αλλάζει η απόσταση της κάμερας, συγκεκριμένα να πηγαίνει ακόμα πιο μακριά.
2)Μod για να βλέπεις τον ακριβή αριθμό hp[health points=πόντους ζωής] του αντιπάλου σου(όπως και των συμπαικτών σου) και πόσο χάνουν απο αυτό όταν δέχονται ένα χτύπημα, αλλά και πόσο hp τους απομένει ακόμα.
Πατώντας το alt βλέπεις και σε ποσοστό(%) πόση ζωή έχει ο καθένας στο οπτικό σου πεδίο, εκτός δηλαδή απο το κλασσικό ποσοστό (%) του hp που σου δείχνει το game και μόνο όταν σημαδεύεις κάποιον αντίπαλο.
Αυτά είναι μόνο 2 mods που χρησιμοποιώ εγώ και προσωπικά με έχουν βολέψει και μπορείτε να τα βρείτε και να τα κατεβάσετε απο εδώ ---> Korean Random.
Η σελίδα βέβαια είναι στα ρώσικα και θα χρειαστείτε το google translate για να βγάλετε άκρη.
Ότι απορία έχετε σχετικά με την εγκατάσταση* και τη χρήση τους μπορείτε να ρωτήσετε εδώ.
*Προσοχή!!!Κάποιο απο τα mods είναι πολύ πιθανό να μη μας βολέψει και να θέλουμε να το αφαιρέσουμε αργότερα!Για το λόγο αυτό πρέπει ΠΑΝΤΑ να κρατάμε back up(αντίγραφα ασφαλείας) απο όλα εκείνα τα αρχεία-φακέλους που πρόκειται να αντικαταστάστησουμε-τροποποιήσουμε ούτως ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να επαναφέρουμε τα αρχικά μας αρχεία!!!
Υπάρχουν και άλλα mods φυσικά και περιμένω να ποστάρει ο καθένας αυτά που χρησιμοποιεί ή έχει χρησιμοποιήσει κατά καιρούς και τον έχουν διευκολύνει στο παιχνίδι.
Υπάρχουν διάφορα mods αλλά καθώς δε τα έχω δοκιμάσει όλα, θα αναφερθώ μόνο σε εκείνα που έχω δοκιμάσει και χρησιμοποιώ.
1)Mod για να αλλάζει η απόσταση της κάμερας, συγκεκριμένα να πηγαίνει ακόμα πιο μακριά.
2)Μod για να βλέπεις τον ακριβή αριθμό hp[health points=πόντους ζωής] του αντιπάλου σου(όπως και των συμπαικτών σου) και πόσο χάνουν απο αυτό όταν δέχονται ένα χτύπημα, αλλά και πόσο hp τους απομένει ακόμα.
Πατώντας το alt βλέπεις και σε ποσοστό(%) πόση ζωή έχει ο καθένας στο οπτικό σου πεδίο, εκτός δηλαδή απο το κλασσικό ποσοστό (%) του hp που σου δείχνει το game και μόνο όταν σημαδεύεις κάποιον αντίπαλο.
Αυτά είναι μόνο 2 mods που χρησιμοποιώ εγώ και προσωπικά με έχουν βολέψει και μπορείτε να τα βρείτε και να τα κατεβάσετε απο εδώ ---> Korean Random.
Η σελίδα βέβαια είναι στα ρώσικα και θα χρειαστείτε το google translate για να βγάλετε άκρη.
Ότι απορία έχετε σχετικά με την εγκατάσταση* και τη χρήση τους μπορείτε να ρωτήσετε εδώ.
*Προσοχή!!!Κάποιο απο τα mods είναι πολύ πιθανό να μη μας βολέψει και να θέλουμε να το αφαιρέσουμε αργότερα!Για το λόγο αυτό πρέπει ΠΑΝΤΑ να κρατάμε back up(αντίγραφα ασφαλείας) απο όλα εκείνα τα αρχεία-φακέλους που πρόκειται να αντικαταστάστησουμε-τροποποιήσουμε ούτως ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να επαναφέρουμε τα αρχικά μας αρχεία!!!
Υπάρχουν και άλλα mods φυσικά και περιμένω να ποστάρει ο καθένας αυτά που χρησιμοποιεί ή έχει χρησιμοποιήσει κατά καιρούς και τον έχουν διευκολύνει στο παιχνίδι.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Astronautis στις Παρ Φεβ 24, 2012 2:04 pm, 1 φορά
Astronautis- Αριθμός μηνυμάτων : 433
Απ: Κάποια Mods που χρησιμοποιώ εγώ
Το 1ο δεν το έχω χρησιμοποιήσει, αλλά θα μπει στο παιχνίδι γρήγορα.
Το 2ο είναι ΠΑΝΤΑ μέσα στο παιχνίδι.
Επίσης χρησιμοποιώ κ mod για zones penetration το οποίο το κατέβασα από το http://www.mirtankov.net/
Σε αυτό το site έχω βρει σχεδόν τα πάντα σχετικά με το παιχνίδι (σκόπευτρα, γκαράζ, πληρώματα, παραλλαγές κτλ)
Το 2ο είναι ΠΑΝΤΑ μέσα στο παιχνίδι.
Επίσης χρησιμοποιώ κ mod για zones penetration το οποίο το κατέβασα από το http://www.mirtankov.net/
Σε αυτό το site έχω βρει σχεδόν τα πάντα σχετικά με το παιχνίδι (σκόπευτρα, γκαράζ, πληρώματα, παραλλαγές κτλ)
trexas- Αριθμός μηνυμάτων : 337
η αρνητική μπήκε καταλάθος sorry. Ρε παιδια προσπάθησα να βαλω και εγώ mods αλλά τίποτα, δεν καταλαβα τι κάνω λάθος, ακολούθησα αυτά που είπατε. καεβαζω το mod το αποσυμπιέζω δημιουργώ φακέλους στο res-mods οπώς είπατε kai τους βάζω εκεί αλλα πάπαλα. ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ
atreidisGR- Αριθμός μηνυμάτων : 36
Πρέπει να φτιάξεις όλη την διαδρομή res_mod ,gui ,flash και να βάλεις τους φακέλους από τα mods χωρίς να τα βάλεις σε άλλο φάκελο δηλαδή να τα βάλεις χύμα όλα μαζί σε σημείο που να μην μπορείς να βρεις ποιος φάκελος είναι ποιανού και να τα μεταφέρεις σε κάθε update δηλαδή τώρα θα πρέπει να τα βάλεις στο φάκελο 7.3 ,αργότερα στον 7.4 και πάει λέγοντας ...
power4- Αριθμός μηνυμάτων : 505
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ήδη πέρασα 2. αυτό που δεν καταλαβα είναι με τα skins, αυτα που θα τα βάλω? παλι στο flash ή αλλου? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
Τα skins πάνε μέσα στο φάκελο 7.3 του res_mods.
Αφού κατεβάσεις ένα ολόκληρο πακέτο με skins θα δείς όταν το αποσυμπιέσεις ένα φάκελο με όνομα vechicles.Αυτό το φάκελο τον βάζεις στο 7.3 και είσαι έτοιμος.
Διάβασε και εδώ αν θές ---> LINK , πιστεύω θα σε βοηθήσει να καταλάβεις καλύτερα.
Αφού κατεβάσεις ένα ολόκληρο πακέτο με skins θα δείς όταν το αποσυμπιέσεις ένα φάκελο με όνομα vechicles.Αυτό το φάκελο τον βάζεις στο 7.3 και είσαι έτοιμος.
Διάβασε και εδώ αν θές ---> LINK , πιστεύω θα σε βοηθήσει να καταλάβεις καλύτερα.
κατεβασα ενα και με δινει μαζί με το φάκελο vechicles και μία εφαρμογή για να τα περάσω κατευθείαν στο res σαν εναλλακτική. Άρα το προσπερνάω αυτό και βαζω στο φάκελο 7.3 το φακελο vechicles?
Ελπίζω να τα λέω σωστά
Ελπίζω να τα λέω σωστά
atreidisGR έγραψε:κατεβασα ενα και με δινει μαζί με το φάκελο vechicles και μία εφαρμογή για να τα περάσω κατευθείαν στο res σαν εναλλακτική. Άρα το προσπερνάω αυτό και βαζω στο φάκελο 7.3 το φακελο vechicles?
Ελπίζω να τα λέω σωστά
1ον : Να κοιτάξεις αυτό που κατέβασες να είναι συμβατό με την έκδοση του παιχνιδιού.Διαφορετικά, αν έχουν γίνει αλλαγές σε άρματα ή έχουν προστεθεί κάποια καινούργια το πιθανότερο είναι να μην είναι σωστά τα χρωματισμένα σημεία ως ευαίσθητα ή να μην έχουν καθόλου χρώματα σε μερικά άρματα.
2ον : Το φάκελο res ξέχνα τον!ΜΟΝΟ στο res_mods θα κάνεις αλλαγές και προσθήκες αρχείων και φακέλων και ο καλύτερος τρόπος είναι να το κάνεις χειροκίνητα ώστε να ξέρεις τι έχεις αλλάξει κάθε φορά.Έτσι σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, ή δεν δουλέυει σωστά το mod, θα ξέρεις ποια αρχεία άλλαξες τελευταία ώστε να τα σβήσεις και να επανέλθουν όλα όπως πριν.
EΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΡΧΟΝΤΑ για τις πληροφορίες και συγνώμη για το "πρήξιμο".
atreidisGR έγραψε:EΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΡΧΟΝΤΑ για τις πληροφορίες και συγνώμη για το "πρήξιμο".
Να 'σαι καλά Ανέστη.
Δε πρίζεις κανέναν.Ότι θες ρωτάς και όποιος ξέρει απαντάει.
Αν θες μπορείς να μπεις και στο RaidCall κάποια στιγμή, να τα πουμε και απο εκεί.
Ξέρει κανείς κάποιο damage panel που να λειτουργεί στο 7.4 ;
power4- Αριθμός μηνυμάτων : 505
Παρόμοια θέματα
» Τα mods του Larsson [0.8.4]
» F2P, P2W and Mods
» 9.7 UPDATE - ALL NEW MODS
» Παράνομα mods
» Προτεινόμενα Mods :
» F2P, P2W and Mods
» 9.7 UPDATE - ALL NEW MODS