Τ69 tier8 Medium
+3
Astronautis
djivo
dolofonos
7 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Τ69 tier8 Medium
Μετά το πικρό Τ21 και το πολύ καλό Τ71 πάμε στο Τ69. Δεν έχω παίξει το ΑΜΧ13-90 σαν 8αρι αλλά και σαν 7αρι ήταν πολύ καλό οπότε περίμενα
κάτι τέτοιο. Καμία σχέση δεν έχουν. Καταρχάς το άρμα είναι φτιαγμένο από ammo rack, κάθε βολή το καταστρέφει. Το πρώτο κανόνι μια χαρά αλλά δεν κάνει ζημιά βαράει βέβαια γρήγορα γεμίζει στα 14δ περίπου και είναι εύστοχο. Βάζεις λοιπόν το τελευταίο κανόνι και απλά δεν παλεύετε. Άστοχο κάνει ντινκ συνέχεια, δεν τρυπάς διότι δεν πάει εκεί που θες και να πας στο πλάι ενός άρματος δεν είναι και το πιο εύκολο με την ταχύτητα που έχει. Ανηφόρα απλά πάει αργά σε ευθεία είναι εντάξει. Γενικά δεν είναι άρμα που θα τρέξει μπροστά θα σποτάρεις θα γυρίσεις κτλ. Με 4 βολές που έχει δεν μπορείς να βγεις να φας κάποιον και να την κάνεις. Ήθελα πολύ να το κρατήσω διότι μου αρέσει πολύ σαν εμφάνιση αλλά αν δεν το φτιάξουν δεν ξέρω.
Έτσι το έχω εγώ
Πλήρωμα
BIA λαμπάκι
BIA Snap shoot
BIA smooth ride
BIA Safe storage
Enhanced Gun Laying Drive, Vertical Stabilizer Mk 1 , Improved Ventilation Class 2
dolofonos- Αριθμός μηνυμάτων : 428
Απ: Τ69 tier8 Medium
Που να δεις το επόμενο (T54E1), χθες ξεκλείδωσα το τελευταίο του κανόνι. 33+δ reload με ΒΙΑ είναι απαράδεκτο, και δεν είναι Bat Chatillon αφού ρίξεις να τη κάνεις.
Γενικά και τα δύο χρειάζονται υποστήριξη και ποτέ πρώτος μπροστά στη μάχη, αν είσαι μονός σου σε έχουν φάει. χρειάζεται συγκρατημένο παιχνίδι και έτσι μπορούν να κάνουν μεγάλη δουλειά για την ομάδα.
άντε να έρθει το 10αρι!
Γενικά και τα δύο χρειάζονται υποστήριξη και ποτέ πρώτος μπροστά στη μάχη, αν είσαι μονός σου σε έχουν φάει. χρειάζεται συγκρατημένο παιχνίδι και έτσι μπορούν να κάνουν μεγάλη δουλειά για την ομάδα.
άντε να έρθει το 10αρι!
djivo- Αριθμός μηνυμάτων : 7
Απο ότι καταλαβαίνω, αυτά τα αμερικάνικα με autoloaders που πάσχουν σε ταχύτητα και ευελιξία, χωρίς υποστήριξη και σωστή κάλυψη στη μάχη δε προλαβαίνουν να κάνουν και πολλά...
Μόνο το Τ71 φαίνεται να ξεχωρίζει που έχει καλή ταχύτητα και ευελιξία και το Τ57 Heavy λόγω τρομερής δύναμης στο κανόνι και σχετικά γρήγορο reload...
Τα ενδιάμεσα όπως αυτό το 8άρι, μόνο με καλό support φαίνεται να αξίζουν.
Μόνο το Τ71 φαίνεται να ξεχωρίζει που έχει καλή ταχύτητα και ευελιξία και το Τ57 Heavy λόγω τρομερής δύναμης στο κανόνι και σχετικά γρήγορο reload...
Τα ενδιάμεσα όπως αυτό το 8άρι, μόνο με καλό support φαίνεται να αξίζουν.
Astronautis- Αριθμός μηνυμάτων : 433
... το T-69 με "χρυσές" είναι ένα πολύ καλό άρμα, χωρίς χρυσές σου βγάζει λίγο την πίστη ... το T-54E1 με το μεγάλο κανόνι είναι ένα καταπληκτικό άρμα ικανό να προξενήσει πάρα μα πάρα πολύ damage στην αντίπαλη ομάδα ...
@djivo - δε συγκρίνουμε ποτέ 10αρια με 9αρια άρματα, αν θες να συγκρίνεις με κάτι το Τ-54Ε1 θα το κάνεις με το λορέιν κι όχι με το μπατ ... αν δε σου αρέσει το 9αρι δε θα σου αρέσει ούτε και το 10αρι γιατί είναι πάρα πολύ αργό και δε θα μπορείς να την "κάνεις", όπως λες, σαν το ΑΜΧ50Β ...
@djivo - δε συγκρίνουμε ποτέ 10αρια με 9αρια άρματα, αν θες να συγκρίνεις με κάτι το Τ-54Ε1 θα το κάνεις με το λορέιν κι όχι με το μπατ ... αν δε σου αρέσει το 9αρι δε θα σου αρέσει ούτε και το 10αρι γιατί είναι πάρα πολύ αργό και δε θα μπορείς να την "κάνεις", όπως λες, σαν το ΑΜΧ50Β ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
gregorakis έγραψε:... το T-69 με "χρυσές" είναι ένα πολύ καλό άρμα, χωρίς χρυσές σου βγάζει λίγο την πίστη ... το T-54E1 με το μεγάλο κανόνι είναι ένα καταπληκτικό άρμα ικανό να προξενήσει πάρα μα πάρα πολύ damage στην αντίπαλη ομάδα ...
Δεν το σύγκρινα, απλά το ανέφερα λόγο παρόμοιου reload και διαφορετικής ταχύτητας που παίζει σημαντικό ρόλο για να έρθουν οι επόμενες 4 βολες σου και ότι χρειάζεται υποστήριξη για να πραγματοποιηθεί αυτό. το μεγάλο κανόνι ναι είναι καλό όσον αφορά το damage αλλά μέχρι εκεί, τρομερά άστοχο. τώρα για το 10αρι η διαφορά είναι τεράστια, άλλο 33 και άλλο 22 δευτερόλεπτα, άλλο να φας 2-3 ως που να γεμίσεις και άλλο 4-5.
... πάλι κάνεις λάθος σύγκριση ... το T54E1 με το Τ57 ... το Τ57 θα το συγκρίνεις με το ΑΜΧ50Β που γεμίζει σε 27 secs αντί για 23 ... εννοείται πως σαν άρμα το Τ57 είναι καλύτερο από το Τ54 όπως όλα τα 10αρια σε σχέση με όλα τα 9αρια ... το θέμα είναι αν είναι καλύτερο ή όχι από τον ανταγωνισμό, στην περίπτωσή μας από το ΑΜΧ50Β δηλαδή ... αν λοιπόν θεωρείς την ταχύτητα του lorraine βασικό ατού απέναντι στο Τ54Ε1 και κατά συνέπεια το γάλλο καλύτερο από τον αμερικάνο το ίδιο συμπέρασμα θα βγάλεις και στο επόμενο τίερ, ο γάλλος θα είναι για σένα καλύτερος από τον αμερικάνο ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
Γιαυτό και είπα ότι η διαφορά τους είναι τεράστια.
Ωραία, να το πάμε αλλιώς.. άποψη μου είναι ότι το μεγάλο reload του σε συνδυασμό με την κακή ταχύτητα του είναι τα μείον του.
εγώ πάντως το βρίσκω λιγάκι διασκεδαστικό με το κατάλληλο παίξιμο βέβαια και αυτό ήθελα να τονίσω, πως δεν έχεις πολλούς τρόπους παιξίματος παρά μόνο ένα. (άποψη μου)
και sorry που έγραψα για άλλο άρμα στο θέμα του Τ-69.
Ωραία, να το πάμε αλλιώς.. άποψη μου είναι ότι το μεγάλο reload του σε συνδυασμό με την κακή ταχύτητα του είναι τα μείον του.
εγώ πάντως το βρίσκω λιγάκι διασκεδαστικό με το κατάλληλο παίξιμο βέβαια και αυτό ήθελα να τονίσω, πως δεν έχεις πολλούς τρόπους παιξίματος παρά μόνο ένα. (άποψη μου)
και sorry που έγραψα για άλλο άρμα στο θέμα του Τ-69.
Το αντίθετο, δεν χρειάζονται υποστήριξη αλλά εσύ πρέπει να υποστηρίζεις τα heavy και ότι άλλο είναι στην πρώτη γραμμή και έχει εμπλακεί σε μάχη.djivo έγραψε:Γενικά και τα δύο χρειάζονται υποστήριξη και ποτέ πρώτος μπροστά στη μάχη...
Kostis_Larsson- Αριθμός μηνυμάτων : 651
διαβάζοντας στα διάφορα φορουμ για το Τ69 είχα πανικοβληθεί και είχα σταματήσει στο τ71.
Πήρα την απόφαση να το πάρω γιατι θέλω το τ57 και οφείλω να σας πώ ότι δεν το μετάνιωσα καθόλου. έχει ιδιαίτερο στυλ παιχνιδιού και θέλει οπωσδήποτε (τουλάχιστον) 2 γεμιστήρες χρυσές άλλα στην τελική το διασκεδάζω ....
Πήρα την απόφαση να το πάρω γιατι θέλω το τ57 και οφείλω να σας πώ ότι δεν το μετάνιωσα καθόλου. έχει ιδιαίτερο στυλ παιχνιδιού και θέλει οπωσδήποτε (τουλάχιστον) 2 γεμιστήρες χρυσές άλλα στην τελική το διασκεδάζω ....
Επισκέπτης- Επισκέπτης
για μένα είναι top, πάντα υποστηρίζεις άλλους
μόνο χρυσές ρίχνεις αλλα φοβερό average dmg στο tier του
μόνο χρυσές ρίχνεις αλλα φοβερό average dmg στο tier του
Εγώ το δοκίμασα στο τεστ σερβερ αλλά δεν μου έδειξε κάτι έντονα αρνητικό (σε εμένα ούτε το jt δεν είναι κακό αλλά τέλος πάντων), απλά πρέπει να διαλέγεις την σωστή στιγμη για να τον πονεσεις τον αντίπαλο , εννοείτε ότι πρέπει να είσαι πάντα μαζί με άλλους και να λειτουργητε σαν ομάδα!
power4- Αριθμός μηνυμάτων : 505
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk
» ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ