Θελω βοηθεια με τα mods(πέφτει το ένα πάνω στο άλλο)
+3
Midblue
Astronautis
cgakis
7 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Θελω βοηθεια με τα mods(πέφτει το ένα πάνω στο άλλο)
το debug panel που εχω βγαζει στην ιδια θεση με το damage και τις πληροφοριες για fps ping lag clock και δεν βλεπω τιποτα εντελει!!!!
πως μπορω να τα μετακινησω ειμαι ασχετος με τετοια πραγματα αλλα μου αρεσει πολυ το debug panel που εχω κατεβασει
πως μπορω να τα μετακινησω ειμαι ασχετος με τετοια πραγματα αλλα μου αρεσει πολυ το debug panel που εχω κατεβασει
cgakis- Αριθμός μηνυμάτων : 360
Απ: Θελω βοηθεια με τα mods(πέφτει το ένα πάνω στο άλλο)
Βάλε ένα screenshot να δούμε καλύτερα τι εννοείς.
Και αν μπορείς να ανεβάσεις και τα αρχεία αυτά κάπου για να τα δούμε ακριβώς ποια είναι, θα ήταν ακόμα καλύτερα.
'Η έστω δώσε μας τα link απο όπου τα κατέβασες.
Και αν μπορείς να ανεβάσεις και τα αρχεία αυτά κάπου για να τα δούμε ακριβώς ποια είναι, θα ήταν ακόμα καλύτερα.
'Η έστω δώσε μας τα link απο όπου τα κατέβασες.
Astronautis- Αριθμός μηνυμάτων : 433
εδω ειναι ολοκληρο το res mods http://www.filebig.net/files/3LpEEwRtT3 προσπαθω να βαλω αυτο http://drongo-lab.ru/archives/49888 και μου τα μπερδευει
Έβαλα και δοκίμασα τα mods σου για να δω τι φταίει.
Αν θες το debug panel οπωσδήποτε και επιμένεις να το κρατήσεις, μπορείς απλά να μεταφέρεις το damage/hit log απο το xvm προς τα δεξιά, ώστε να μη πέφτει το ένα πάνω στο άλλο.
Κάπως έτσι δηλαδή...
Το θέμα είναι πως πρέπει να πάει και το debug_panel πιο δεξιά γιατί έτσι πέφτει το ρολόι στο κουμπάκι του tactical tablet και κρύβεται.... αλλά δε ξέρω πως γίνεται αυτό...
Αν πάλι θες το debug_panel μόνο και μόνο για να βλέπεις την ώρα μέσα στο game, μπορείς να ενεργοποιήσεις το ρολόι απο το conifg του xvm και να είναι κάπως έτσι...
Απλά δε θα έχεις ημερομηνία και μέρα.Μόνο την ώρα.
Κάτι άλλο παρπάνω δε ξέρω να σου πω... αυτές τις λύσεις έχω εγώ.
Edit: Γράψε λάθος.Γίνεται να έχεις και την ημερομηνία αν το ρυθμίσεις απο το XVM config.
Ορίστε ένα παράδειγμα.
Δεν είναι σαν το debug_panel βέβαια, αλλά έχεις τις ίδιες πληροφορίες χωρίς να πέφτει το ένα πάνω στο άλλο.
Αν θες το debug panel οπωσδήποτε και επιμένεις να το κρατήσεις, μπορείς απλά να μεταφέρεις το damage/hit log απο το xvm προς τα δεξιά, ώστε να μη πέφτει το ένα πάνω στο άλλο.
Κάπως έτσι δηλαδή...
Το θέμα είναι πως πρέπει να πάει και το debug_panel πιο δεξιά γιατί έτσι πέφτει το ρολόι στο κουμπάκι του tactical tablet και κρύβεται.... αλλά δε ξέρω πως γίνεται αυτό...
Αν πάλι θες το debug_panel μόνο και μόνο για να βλέπεις την ώρα μέσα στο game, μπορείς να ενεργοποιήσεις το ρολόι απο το conifg του xvm και να είναι κάπως έτσι...
Απλά δε θα έχεις ημερομηνία και μέρα.Μόνο την ώρα.
Κάτι άλλο παρπάνω δε ξέρω να σου πω... αυτές τις λύσεις έχω εγώ.
Edit: Γράψε λάθος.Γίνεται να έχεις και την ημερομηνία αν το ρυθμίσεις απο το XVM config.
Ορίστε ένα παράδειγμα.
Δεν είναι σαν το debug_panel βέβαια, αλλά έχεις τις ίδιες πληροφορίες χωρίς να πέφτει το ένα πάνω στο άλλο.
δεν γνωριζω να το κανω αυτο που λες οι γνωσεις μου στο κομματι αυτο ειναι ΜΗΔΕΝ και κατι που δεν γνωριζω δεν το πειραζω ευχαριστω παντως ελπιζω να σου αρεσε το πακετο
Καλό το πακέτο με τα mods σου, αλλά έχω συνηθίσει τα δικά μου και δε τα
αλλάζω με τίποτα!Δοκιμαστικά πέρασα τα δικά σου για να δω ακριβώς ποια
αρχεία έπρεπε να πειράξω.
Πες μου ποια εικόνα απο τις 3 σου άρεσε, για να σου πω ακριβώς πως μπορείς να το κάνεις μόνος σου μέσα απο το xvm editor, ή αν θες, μπορώ να στο φτιάξω εγώ το conifg και να στο στείλω.
Πες μου μόνο ποια εικόνα σε βολεύει για να ξέρω.
αλλάζω με τίποτα!Δοκιμαστικά πέρασα τα δικά σου για να δω ακριβώς ποια
αρχεία έπρεπε να πειράξω.
Πες μου ποια εικόνα απο τις 3 σου άρεσε, για να σου πω ακριβώς πως μπορείς να το κάνεις μόνος σου μέσα απο το xvm editor, ή αν θες, μπορώ να στο φτιάξω εγώ το conifg και να στο στείλω.
Πες μου μόνο ποια εικόνα σε βολεύει για να ξέρω.
νομιζω η καλυτερη ειναι η τριτη
Ορίστε το link για το τελευταίο config. https://www.dropbox.com/s/lwm13hpsg5kp05h/XVM.rar
Αν θες κάτι διαφορετικό, μπορείς να μπεις RaidCall κάποια στιγμή να τα πούμε και απο εκεί καλύτερα, για να σου πω πως γίνεται να τα αλλάζεις απο μόνος σου αυτά.
Edit : Άλλαξα το link.Το έβαλα σε .rar γιατί διαφορετικά το κατέβαζε και το έκανε .txt(αρχείο κειμένου)
Αν θες κάτι διαφορετικό, μπορείς να μπεις RaidCall κάποια στιγμή να τα πούμε και απο εκεί καλύτερα, για να σου πω πως γίνεται να τα αλλάζεις απο μόνος σου αυτά.
Edit : Άλλαξα το link.Το έβαλα σε .rar γιατί διαφορετικά το κατέβαζε και το έκανε .txt(αρχείο κειμένου)
ευχαριστω πολυ θα τα πουμε στο raid
Θα πρότεινα το hitlog να το κατεβάσεις κάτω δίπλα στο damage panel.
Πως;
Μέσα στον φάκελο res mods ανοίγεις τον φάκελο 0.84. μετά τον gui και ανοίγεις τον φάκελο flash.
Εκεί λογικά θα έχεις ένα αρχείο xvm.xvmconf
Το ανοίγεις με το σημειωματάριο και αλλάζεις την τιμή Υ (μόνο τα νούμερα πειράζεις), αυτό αλλάζει το ύψος που σου δείχνει το hitlog.
Πως;
Μέσα στον φάκελο res mods ανοίγεις τον φάκελο 0.84. μετά τον gui και ανοίγεις τον φάκελο flash.
Εκεί λογικά θα έχεις ένα αρχείο xvm.xvmconf
Το ανοίγεις με το σημειωματάριο και αλλάζεις την τιμή Υ (μόνο τα νούμερα πειράζεις), αυτό αλλάζει το ύψος που σου δείχνει το hitlog.
Midblue- Αριθμός μηνυμάτων : 65
κωστη ευχαριστω
ξερεις φοβαμαι να τα πειραζω αυτα τα κολπα γιατι δεν τα γνωριζω και αν δεν γνωριζεις κατι ειναι καλυτερο να μην το πειραζεις,
παντως θα το προσπαθησω
ξερεις φοβαμαι να τα πειραζω αυτα τα κολπα γιατι δεν τα γνωριζω και αν δεν γνωριζεις κατι ειναι καλυτερο να μην το πειραζεις,
παντως θα το προσπαθησω
Κράτα πρώτα back-up το αρχείο που θα πειράξεις και μη φοβάσαι τίποτα, ίσα ίσα που θα μάθεις και κάτι
Αν κάνεις κάτι και "χαλάσει" ξαναβάζεις το αρχικό αρχείο.
Αν κάνεις κάτι και "χαλάσει" ξαναβάζεις το αρχικό αρχείο.
Kostis_Larsson- Αριθμός μηνυμάτων : 651
Καλησπέρα.Για δοκίμασε αυτό http://www.curse.com/wot-mods/worldoftanks/grandpas-kiss-interface-xvm
Το έχω και εγώ.Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.Εχει και αρκετά explanations στο discription.Βασικα είναι ενα πακετάκι με καποια mods τα οποία τα έχει κάνει config o τύπος.Αν ξεκινάς το παιχνίδι από xvm.exe θα σου έχει και τα stats
Το έχω και εγώ.Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.Εχει και αρκετά explanations στο discription.Βασικα είναι ενα πακετάκι με καποια mods τα οποία τα έχει κάνει config o τύπος.Αν ξεκινάς το παιχνίδι από xvm.exe θα σου έχει και τα stats
dimstam- Αριθμός μηνυμάτων : 99
Astro ,μπορείς να μου στείλεις και εμένα αρχείο που να πάει το damage counter δεξιά από το σκορ για να φενεται καθαρά σε παρακαλώ ;
power4- Αριθμός μηνυμάτων : 505
παλι το ιδιο προβλημα με το depagpanel αλλα τωρα ειναι δυσκολο να το παω δεξια το damage που κανω γιατι το xvm αλλαξε ξερει κανεις πως και απο που να το αλλαξω?
κατεβασα το http://straniks.ddns.is74.ru/pub/XCPAD/XCPad.exe που ανοιγει τον νεο τυπο αρχειων xvm αλλα και παλι παρα το οτι το ρυθμησα να το παει δεξια το hitlog ανθρακες ο θησαυρος
κατεβασα το http://straniks.ddns.is74.ru/pub/XCPAD/XCPad.exe που ανοιγει τον νεο τυπο αρχειων xvm αλλα και παλι παρα το οτι το ρυθμησα να το παει δεξια το hitlog ανθρακες ο θησαυρος
Νομίζω είναι το αρχείο "hitolg.xc" μέσα στα configs του XVM.
Μπορείς να αλλάξεις τη θέση αλλάζοντας τα x και y, με το Notepad++ το είχα κάνει εγώ.
Μπορείς να αλλάξεις τη θέση αλλάζοντας τα x και y, με το Notepad++ το είχα κάνει εγώ.
Kostis_Larsson- Αριθμός μηνυμάτων : 651
αυτω κανω και εγω κωστη αλλα τιποτα
@ee359 λιγο πιο ελληνικα που ειμαι λιγο χαζουλης
το προβλημα το δημειουργει το debagpanel το hitlog δουλευει σωστα ανοιγω το αρχειο του δινω αλλα "x" position αλλα και παλι δεν αλλαζει κατι
το προβλημα το δημειουργει το debagpanel το hitlog δουλευει σωστα ανοιγω το αρχειο του δινω αλλα "x" position αλλα και παλι δεν αλλαζει κατι
άλλαξε το όνομα στο xvm.xc.sample και κάνε το xvm.xc - με αυτόν τον τρόπο ενεργοποιείτε το αρχείο και λειτουργούν οι αλλαγές που κάνεις.
Παρόμοια θέματα
» Μετα το wot τι αλλο θα παιξετε;
» Θέλω να βρώ το Τ-59
» θελω να βαλω ζουμ μεγαλυτερο
» ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ "ΠΟΡΟΒΑΤΟ" Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΝΑΚΙ ΚΡΙΝΟΝΤAΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ
» Βοήθεια !!!!
» Θέλω να βρώ το Τ-59
» θελω να βαλω ζουμ μεγαλυτερο
» ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ "ΠΟΡΟΒΑΤΟ" Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΝΑΚΙ ΚΡΙΝΟΝΤAΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ
» Βοήθεια !!!!
Σελίδα 1 από 1