Αγορά Premium tank
+10
trexas
Λονγκ Μήτσος
power4
Orora
ee3509
misiakoulis
Astronautis
Founder
death_shadow
xx11
14 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: Αγορά Premium tank
Εγώ βρίσκω την αγορά premium καλή ιδέα γενικά,
αν κάποιος δεν έχει τον χρόνο να μαζέψει credits τότε τα premium είναι μια χαρά εναλλακτική, απο την άλλη δεν τα χαρίζουν, όμως εάν τα είχαν και πολύ φτηνά τότε μόνο premium Θα βλέπαμε στις μάχες γιατί θα τα πέρναν όλοι, οπότε δεν θα είχαν και πολύ νόημα σαν "premium"
αν κάποιος δεν έχει τον χρόνο να μαζέψει credits τότε τα premium είναι μια χαρά εναλλακτική, απο την άλλη δεν τα χαρίζουν, όμως εάν τα είχαν και πολύ φτηνά τότε μόνο premium Θα βλέπαμε στις μάχες γιατί θα τα πέρναν όλοι, οπότε δεν θα είχαν και πολύ νόημα σαν "premium"
Ευχαριστω για τις απαντησεις-το πιο σοβαρο nerf ετσι οπως το βλεπω εγω τουλαχιστον εχει να κανει με το accuracy του-κατα τα αλλα 1 χαρα μου φαινεται-και αν ισχυει αυτο που λεει ο Astronautis και το turret εχει οντως καλο
armor-νομιζω οτι αντισταθμιζει το nerf στο accuracy.
Orora- Αριθμός μηνυμάτων : 34
Εχω και αλλες ερωτησεις-Το Τ30 σαν td τι λεει?οπως επισης τα καινουρια τα heavy?
Orora- Αριθμός μηνυμάτων : 34
Orora έγραψε:Ευχαριστω για τις απαντησεις-το πιο σοβαρο nerf ετσι οπως το βλεπω εγω τουλαχιστον εχει να κανει με το accuracy του-κατα τα αλλα 1 χαρα μου φαινεται-και αν ισχυει αυτο που λεει ο Astronautis και το turret εχει οντως καλο
Μην σε ξεγελά η διαφορα στο accuracy. Με το 7.2 αλλάζουν προς το χειρότερο τα accuracy και aim time όλων των όπλων στο παιχνίδι προς το χειρότερο, αλλά όπως ανάφερα κσι σε άλλο ποστ αυτό είναι εικονικό καθώς μεχρι τωρα οι τιμές που αναγραφόταν ήταν αυτές που θα πετυχαίναμε αν είχαμε πλήρωμα 100% + ventilation + laying drive + gun rammer, ενώ με το patch οι τιμές αυτές εκφράζουν την δυνατότητα των όπλων μόνο με 100% πλήρωμα. Αρα με τα modules θα ξαναπέφτουν στο ίδιο επίπεδο με πριν.
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
Κατα την ταπεινη μου αποψη παιδια τσαμπα game δεν υπαρχει οποτε παρτε το αποφαση αλλος πολλα αλλος λιγα τα φραγκα θα πεφτουν.........
Για αυτο και φτιαχνονται τετοια παιχνιδια μονο για τα φραγκα.......
Για αυτο και φτιαχνονται τετοια παιχνιδια μονο για τα φραγκα.......
Και εγω ξεκίνησα το παιχνίδι με το σκεπτικό του ΔΩΡΕΑΝ αλλα τελικά ενέδωσα στην αγορά ενος LOWE. Σίγουρα είναι μια δύσκολη εποχή για όλους αλλά, για να πω την αλήθεια, η ενασχόληση με το παιχνίδι με απέτρεψε απο αλλα έξοδα, κάτι πρέπει να κανεις τις ελευθερες ωρες και μάλλον κερδισμένος εχω βγεί.
Βέβαια με εχει βοηθήσει αφανταστα και στο παιχνίδι γιατί τα μεγάλα αρματα ειναι πολυέξοδα, περα απο τα απαραίτητα για την απόκτηση και δυσκολα τα καταφερνα πρίν.
Δεν μπορώ να πω οτι ειμαι ενθουσιασμένος με το συγκεκριμένο άρμα ως άρμα, αλλά μπορώ να διαβεβαιώσω οτι ειμαι ως ΑΤΜ.
Βέβαια με εχει βοηθήσει αφανταστα και στο παιχνίδι γιατί τα μεγάλα αρματα ειναι πολυέξοδα, περα απο τα απαραίτητα για την απόκτηση και δυσκολα τα καταφερνα πρίν.
Δεν μπορώ να πω οτι ειμαι ενθουσιασμένος με το συγκεκριμένο άρμα ως άρμα, αλλά μπορώ να διαβεβαιώσω οτι ειμαι ως ΑΤΜ.
spatharios- Αριθμός μηνυμάτων : 24
Δεν εχω παιξει κανενα prem tank αλλα νομιζω το Lowe ειναι η καλυτερη επιλογη, καλο armor, fast reload και ευστοχια. Το Τ34 αμα κρυβεις το hull αντεχει αρκετα, αλλα το χειροτερο για μενα ειναι το KV-5. Ναι αντεχει πολυ ξυλο αλλα τα R2D2 που εξεχουν μπροστα ειναι μεγαλο προβλημα (R2D2 απο το ρομποτακι στο star wars). Αμα εχω KV-5 απεναντι μου ξερω που να σημαδεψω.Ββα απο την αλλη 12.5κ χρυσος για Lowe ειναι too much,εκτος αν ο χρυσος ρεει απο τα clan wars.
Περιμενω να ξαναπουλησουν το type-59
Περιμενω να ξαναπουλησουν το type-59
obadiah- Αριθμός μηνυμάτων : 10
obadiah έγραψε:
........Περιμενω να ξαναπουλησουν το type-59
Μάλλον είσαι τυχερός. Μέρα με τη μέρα θα το βγαλουν στο Gift Shop για 28 euros περίπου. Έχουν κάνει ανακοίνωση
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
..... Βλέπω πως αυτό είναι ένα θέμα που απασχολεί πάρα πολλούς παίκτες.... "ποιο είναι το καλύτερο premium άρμα?" .... έχοντας ασχοληθεί με το θέμα, αφού είμαι κάτοχος 5 prem. και έχοντας χρησιμοποιήσει σχεδόν όλα τα άλλα σε λογαριασμούς φίλων ή σε test servers (ξέρετε 15000 free gold ), είμαι σε θέση να πω ποιο πραγματικά είναι το καλύτερο για all around χρήση ..... 2 πράγματα θέλει κάποιος που αγοράζει ένα άρμα: 1ο να φαρμάρει credits και 2ο να grindαρει το πλήρωμά του... και ένα 3ο ίσως ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ WG ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ .... το καλύτερο λοιπόν που έχει να κάνει είναι να αγοράσει ένα Τ14 μαζί με ένα Churchill .... Με 3Κ χρυσό λοιπόν (κόστος 10ε αν κάποιος βάλει 20ε στο ακάουντ του δλδ 5500 gold άρα 1 μήνα prem και τα 2 άρματα που ανέφερα) αποκτάς 2 άρματα τα οποία σε καμία περίπτωση δεν έχουν τα έσοδα του Τ34 ανά μάχη αλλά έχουν πολλά πλεονεκτήματα:
1ο έχουν πολύ καλό mm με αποτέλεσμα να είσαι 9 φορές στις 10 τοπ τίερ
2ο οι μάχες διαρκούν πολύ λιγότερο (μιας και μιλάμε για νουμπομάχες 5 τιερ)
3ο αν είσαι αρχάριος παίκτης είναι καλύτερα να μάθεις να παίζεις με αυτά τα εύκολα στο χειρισμό αργά βαριά άρματα, αν πάρεις το lowe πχ θα ακούς όλο "noob lowe" και θα έχουν και δίκιο
4ο έχεις 2 άρματα άρα όταν "ψοφάει" το ένα μπαίνεις με το άλλο και δεν περιμένεις να τελειώσει η μάχη... με αυτό τον τρόπο ουσιαστικά κερδίζεις όσα κερδίζει και ένα 8αρι premium στον ίδιο χρόνο
5ο έχεις 2 άρματα άρα "φτιάχνεις" το πλήρωμα για 2 βαριά άρματα, ένα ρώσικο και ένα αμερικάνικο... όταν φτάσεις λοιπόν μια μέρα (ή αν έχεις) 10 tier heavy το πλήρωμά του θα είναι 3 σκιλλς και πάνω
6ο έχεις δώσει μόλις 3Κ χρυσό ....
Αν μπορείς να πάρεις 2 οκτάρια άρματα πχ ένα λεεβε και ένα Τ34 θα έχεις σαφώς καλύτερα αποτελέσματα... αν όμως δε σου περισσεύουν 90ευρώ ακολουθησε τη συμβουλή μου και δε θα χάσεις...
Υ.Γ. δεν έχω "παίξει" superpershing, και τα prem. TD's .... ό,τι γράφω ισχύει για σήμερα και για την έκδοση 7,5 του WOT ... μακριά από τον κινέζο αφού δεν έχει το βασικότατο προσόν της "εκπαίδευσης πληρώματος" ..... αυτά για την ώρα, αν θυμηθώ κα΄τι θα επανέλθω
1ο έχουν πολύ καλό mm με αποτέλεσμα να είσαι 9 φορές στις 10 τοπ τίερ
2ο οι μάχες διαρκούν πολύ λιγότερο (μιας και μιλάμε για νουμπομάχες 5 τιερ)
3ο αν είσαι αρχάριος παίκτης είναι καλύτερα να μάθεις να παίζεις με αυτά τα εύκολα στο χειρισμό αργά βαριά άρματα, αν πάρεις το lowe πχ θα ακούς όλο "noob lowe" και θα έχουν και δίκιο
4ο έχεις 2 άρματα άρα όταν "ψοφάει" το ένα μπαίνεις με το άλλο και δεν περιμένεις να τελειώσει η μάχη... με αυτό τον τρόπο ουσιαστικά κερδίζεις όσα κερδίζει και ένα 8αρι premium στον ίδιο χρόνο
5ο έχεις 2 άρματα άρα "φτιάχνεις" το πλήρωμα για 2 βαριά άρματα, ένα ρώσικο και ένα αμερικάνικο... όταν φτάσεις λοιπόν μια μέρα (ή αν έχεις) 10 tier heavy το πλήρωμά του θα είναι 3 σκιλλς και πάνω
6ο έχεις δώσει μόλις 3Κ χρυσό ....
Αν μπορείς να πάρεις 2 οκτάρια άρματα πχ ένα λεεβε και ένα Τ34 θα έχεις σαφώς καλύτερα αποτελέσματα... αν όμως δε σου περισσεύουν 90ευρώ ακολουθησε τη συμβουλή μου και δε θα χάσεις...
Υ.Γ. δεν έχω "παίξει" superpershing, και τα prem. TD's .... ό,τι γράφω ισχύει για σήμερα και για την έκδοση 7,5 του WOT ... μακριά από τον κινέζο αφού δεν έχει το βασικότατο προσόν της "εκπαίδευσης πληρώματος" ..... αυτά για την ώρα, αν θυμηθώ κα΄τι θα επανέλθω
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Σελίδα 2 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk