Καλώς σας βρήκα!
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Καλώς σας βρήκα!
Καλησπέρα σας κύριοι. Είμαι νέος στο παιχνίδι, και με όσο έχω ασχοληθεί (λίγες ώρες) μπορώ να πω μ αρέσει πολύ.
Μέχρι τώρα έχω κάνει μόνο μάχες. Δεν έχω κάνει καμία κίνηση, γιατί με άλλα παιχνίδια που έχω παίξει παλαιότερα, οι μακακίες που κάνεις στην αρχή σε πάει πολύ πίσω, επειδή κάποιος δεν στο εξήγησε κτλ..
Υπάρχει κάπου κάποιος οδηγός για τον νέο παίκτη;
Μέχρι τώρα έχω κάνει μόνο μάχες. Δεν έχω κάνει καμία κίνηση, γιατί με άλλα παιχνίδια που έχω παίξει παλαιότερα, οι μακακίες που κάνεις στην αρχή σε πάει πολύ πίσω, επειδή κάποιος δεν στο εξήγησε κτλ..
Υπάρχει κάπου κάποιος οδηγός για τον νέο παίκτη;
OfficerT8- Αριθμός μηνυμάτων : 3
Απ: Καλώς σας βρήκα!
...φυσικά ο απόλυτος οδηγός για κάθε νέο αλλά και για κάθε παίκτη γενικά ... http://wiki.worldoftanks.com/Main_Page ... όλη η θεωρία του WoT, πάρα πολύ αναλυτικά ... καλό διάβασμα ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
Ωραία! Ενδιαφέρον.. Κάποιες άλλες συμβουλές; Τι άρμα να αγοράσω κλπ Που να επενδύω ότι βγάζω;
(Ξερω ότι θα λέτε "ότι γουσταρεις κανε ρε φιλε", αλλά πιστευω στην αρχή τουλάχιστον είναι πιο στάνταρ οι επιλογές για μια καλή αρχή..)
(Ξερω ότι θα λέτε "ότι γουσταρεις κανε ρε φιλε", αλλά πιστευω στην αρχή τουλάχιστον είναι πιο στάνταρ οι επιλογές για μια καλή αρχή..)
OfficerT8- Αριθμός μηνυμάτων : 3
... το WoT δεν είναι rpg και έτσι δεν μπορείς στην ουσία να κάνεις κάποιο λάθος όσον αφορά την εξέλιξή σου στο παιχνίδι ... μέσα στο wiki μπορείς να δεις τα γενικά χαρακτηριστικά των εθνικοτήτων αλλά και όλων των αρμάτων και να πάρεις έτσι μια γενική ιδέα ... το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να να στοχεύσεις σε κάποιο άρμα που θες να αποκτήσεις και να ακολουθήσεις το συγκεκριμένο "κλαδί" ... πάντως τα ρώσικα βαριά άρματα είναι αυτό που λέμε noobfriendly ... και τα tank destroyers επίσης ...
... είναι πολύ βασικό πάντως να μελετήσεις το wiki και κυρίως το battle mechanics ...
... είναι πολύ βασικό πάντως να μελετήσεις το wiki και κυρίως το battle mechanics ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk
» ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ