Hall Of Shame
+3
Kostis_Larsson
Marita89
gregorakis
7 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Hall Of Shame
... έχω σκυλοβρίσει πολλάκις έχω κάνει πολλά TK's τόσο λόγω νεύρων όσο και για "πρακτικούς λόγους" αλλά ποτέ δε κατάφερα να γίνω διάσημος ... ούτε καν ένα μπανάκι ρε πούστη μου έτσι για νά 'χω να καυχιέμαι ... ο πρώτος λοιπόν έλληνας που κατάφερε να μπει στο hall of shame (του διάσημου στους κύκλους μας blog του silentstalker) είναι ο
http://ftr.wot-news.com/2013/12/11/hall-of-shame-5/
!!!! Shame On Me !!!!
http://ftr.wot-news.com/2013/12/11/hall-of-shame-5/
!!!! Shame On Me !!!!
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
Απ: Hall Of Shame
Ναι το διαβασα χθες για τον τυπο,το κακο ειναι οτι λογω του κλαν καταλαβαινουν ολοι οτι ο τραπουκος ειναι Ελληνας.gz!
Marita89- Αριθμός μηνυμάτων : 230
Αυτό είναι το κακό με κάποιες Ελληνικές clans βάζουν μέσα στο όνομά τους κάτι από Ελλάδα και δεν το τιμούν... ούτε με απόδοση ούτε με συμπεριφορά.
Kostis_Larsson- Αριθμός μηνυμάτων : 651
Ρεζιλακι διεθνως δηλαδη , αλλα οκ , σε σχεση με τα υπολοιπα εκει μεσα (jew + gasses ) ο δικος μας ηταν πιο νορμαλ.
iRocket- Αριθμός μηνυμάτων : 24
Δε νομίζω να προτιμάς να σου ευχηθώ να αρρωστήσεις από το να σε βρίσω...iRocket έγραψε:ο δικος μας ηταν πιο νορμαλ.
Kostis_Larsson- Αριθμός μηνυμάτων : 651
... καλά κάτι που γράφει κάποιος πάνω στα νεύρα του δε σημαίνει πως το εννοεί ή κι αν το εννοεί δε σημαίνει πως θα το πάθεις ...
... εμένα πιο πολύ εντύπωση μου έκανε το γεγονός πως ενώ στο TS της greek μιλούν μόνο ελληνικά στο game chat μια χαρά το έχουν το αγγλικό ...
... ουπς!!! πάλι εξυπνάδα έγραψα ... Shame On Me ...
... εμένα πιο πολύ εντύπωση μου έκανε το γεγονός πως ενώ στο TS της greek μιλούν μόνο ελληνικά στο game chat μια χαρά το έχουν το αγγλικό ...
... ουπς!!! πάλι εξυπνάδα έγραψα ... Shame On Me ...
Cancer boy looooool,τουλάχιστον αν δν κατέχει τ αγγλικά,άστο να πάει στν λύκο,βρίσε στ ελληνικά και τν δουλειά σου θα κάνεις και δν θα γελούν μαζί σου
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
Όλοι νομίζω έχουμε βρίσει μέσα στο παιχνίδι περισσότερο για πλάκα παρά σοβαρά, κάντε κράτει όμως γιατί η φράση αυτή εχει ειπωθεί πολλές φορές απο πολλούς, τελευταία φορά την είδα προχθές απο εναν παίχτη της clan "PRATO" και μερικές μέρες πρίν απο εναν άλλο της clan "EFE", και ειναι τόσο συχνή τελευταία που σκέφτηκα μήπως έγινε μόδα.
Τώρα γιατί στο hall of shame υπάρχει ο AKIVE και δεν υπάρχουν κάποιοι άλλοι δεν το ξέρω, σίγουρα πάντως η καημένη η μάνα μας που έχει χαρακτηριστεί πόρνη πολλάκις απο διάφορους δεν έχει μπεί στην λίστα αυτή, ισως γιατί οι λαοί οι οποίοι στήνουν αυτές τις λίστες έχουνε χεσμένη την δική τους μάνα οπότε δεν τους ενδιαφέρει. Περισσότερο θα έπρεπε να μας προβληματίζουν οι βρισιές μεταξύ των Ελλήνων παρά αυτό που μπήκε στην τυχαία? ύποπτη? τουλάχιστον ελλειπή λίστα.
Τώρα γιατί στο hall of shame υπάρχει ο AKIVE και δεν υπάρχουν κάποιοι άλλοι δεν το ξέρω, σίγουρα πάντως η καημένη η μάνα μας που έχει χαρακτηριστεί πόρνη πολλάκις απο διάφορους δεν έχει μπεί στην λίστα αυτή, ισως γιατί οι λαοί οι οποίοι στήνουν αυτές τις λίστες έχουνε χεσμένη την δική τους μάνα οπότε δεν τους ενδιαφέρει. Περισσότερο θα έπρεπε να μας προβληματίζουν οι βρισιές μεταξύ των Ελλήνων παρά αυτό που μπήκε στην τυχαία? ύποπτη? τουλάχιστον ελλειπή λίστα.
taramas- Αριθμός μηνυμάτων : 747
τωρα εμένα γιατί αυτό το topic μου φέρνει στο μιαλό μου αστροναύτες και τενόρους?
The Judge- Αριθμός μηνυμάτων : 35
εμένα τώρα γιατι μου φαίνεται οτι κάποιος προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα μειώνοντας το γεγονός και φτιάχνοντας θεωρίες συνωμοσίας για να δικαιολογήσει παίκτη φίλιας προσκείμενης συμμαχίας ???
Επισκέπτης- Επισκέπτης
xiale έγραψε:εμένα τώρα γιατι μου φαίνεται οτι κάποιος προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα μειώνοντας το γεγονός και φτιάχνοντας θεωρίες συνωμοσίας για να δικαιολογήσει παίκτη φίλιας προσκείμενης συμμαχίας ???
Τώρα εσένα μπορεί να σου φαίνεται οτι θα βρέξει κιόλας αλλά δεν κατάλαβες τίποτα, να το κάνουμε δίφραγκα μπας και το πιάσεις, κανείς δεν είπε οτι η βρισιά αυτή είναι αποδεκτή, αυτό που είπα είναι οτι την έχω δεί πολλές φορές τελευταία, αν εχω την έχω δεί 10 φορές αυτό σημαίνει οτι πολλοί την χρησιμοποιούν αλλά επιλέχθηκε ο συγκεκριμένος για μπεί στην λίστα που και αυτό αποδεκτό είναι, κάποιος θα έμπαινε τέλος πάντων, εμεις γιατί το κάνουμε μέγιστο θέμα για τον συγκεκριμένο την στιγμή που ολοι γνωρίζουμε τι εχει γραφτεί απο Ελληνες παίχτες μέσα στο παιχνίδι, το γεγινός οτι μπήκε αυτός στην λίστα και δεν μπήκαν άλλοι δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Επίσης σχολίασα το θέμα της δόλιας μάνας που μπορεί οι άλλοι λαοί να την έχουν γραμμένη στα παλιά τους τα παπούτσια αλλα για εμάς έχει μεγάλη σημασία, αν φτιάχναμε μια λίστα Ελλήνων τότε οι γραφοντες εδώ θα είμασταν στην κορυφή.
Παντου συνωμοσιες?ελα τωρα φτανει...σαν τις γειτονισες της γιαγιας μου κανετε.Λες η Κατερινα να μην καλεσε για καφε την Μαρια γιατι μαθευτηκε οτι ο γιος της κερατωνει την γυναικα του?Συνωμοσιες παντου..relax..
Marita89- Αριθμός μηνυμάτων : 230
Το μόνο σίγουρο ειναι το relax, τις συνωμοσίες που τις είδες να τις δω κι εγώ να σχολιάσω δεόντως?
Ακόμα κι εδώ,ακόμα και σε ένα άσχετο ποστ βρίσκετε ευκαιρία να τσακωθείτε,unique stuff
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
... ξέρω πως μια μέρα μπορεί να γυρίσει "μπούμερανγκ" αλλά δεν κρατιέμαι ...
http://ftr.wot-news.com/2014/01/20/hall-of-shame-7/
... αυτήν την clan πρώτη φορά την ακούω, δεν ξέρω καν αν έχει συμπεριληφθεί στη λίστα του forum ... το κερασάκι στην τούρτα είναι πως στην εν λόγω clan υπάρχει μέλος με nickname PATTAKOS_67 ... ω ναι , ω ναι !!!
http://ftr.wot-news.com/2014/01/20/hall-of-shame-7/
... αυτήν την clan πρώτη φορά την ακούω, δεν ξέρω καν αν έχει συμπεριληφθεί στη λίστα του forum ... το κερασάκι στην τούρτα είναι πως στην εν λόγω clan υπάρχει μέλος με nickname PATTAKOS_67 ... ω ναι , ω ναι !!!
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk
» ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ