name and shame!! Γ^^ω τα μποτακια σας
+9
Veyder
perseas
Karmar1
falakros
gregorakis
kick1995
babis2015
fc_rex
fthonos
13 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
name and shame!! Γ^^ω τα μποτακια σας
Θεωρω αποστευτο οτι υπαρχουν ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ κλαν που ανεχονται να εχουν στις ταξεις τους ατομα που μας γαμανε το παιχνιδι μποταροντας. ετσι λοιπον αποφασισα να δημιουργησω ενα θεμα οπου θα αναφερω ονομα και κλαν του παικτη που θεωρω μποτ.
1.
BOBB1974 https://wot-life.com/eu/player/BOBB1974-521408392 στην κλαν _gas
αν αυτος δεν ειναι μποτ(355 μαχες σε μια μερα!!!) θα ζητησω δημοσια συγνωμη και θα του προσφερω 10 ωρες δωρεαν μαθηματα επανω στο παιχνιδι.
1.
BOBB1974 https://wot-life.com/eu/player/BOBB1974-521408392 στην κλαν _gas
αν αυτος δεν ειναι μποτ(355 μαχες σε μια μερα!!!) θα ζητησω δημοσια συγνωμη και θα του προσφερω 10 ωρες δωρεαν μαθηματα επανω στο παιχνιδι.
fthonos- Αριθμός μηνυμάτων : 17
Απ: name and shame!! Γ^^ω τα μποτακια σας
μηνας, μερα..... το μποτ ειναι μποτ :-)
χαχχααχαχα
παντως, για μενα, καλυτερα οταν βλεπεις τετοια περιεργα να κανεις ticket στην wg οπου πλεον αρχισανε και τα ban..ετσι κατι μπορουμε να πετυχουμε. εδω δε νομιζω να κερδιζεις κατι
παντως, για μενα, καλυτερα οταν βλεπεις τετοια περιεργα να κανεις ticket στην wg οπου πλεον αρχισανε και τα ban..ετσι κατι μπορουμε να πετυχουμε. εδω δε νομιζω να κερδιζεις κατι
fc_rex- Αριθμός μηνυμάτων : 29
Πλάκα κάνεις τώρα? εδώ μπαίνεις μετα τη 1-2 το βράδυ και βαζουν μόνοι τους bot για να βγαίνουν οι ομάδες...lOl@fc_rex έγραψε:
χαχχααχαχα
υπάρχουν βίντεο στο youtube me 13-15 bot ταυτόχρονα και στις 2 ομάδες...ψάξε καλά και θα δείς μπόλικα
WARGAMING FOREVER!!!!
babis2015- Αριθμός μηνυμάτων : 511
... 5 μέλη της clan TAC τιμωρήθηκαν με επταήμερο αποκλεισμό από το παιχνίδι, λόγω παράνομων mods ... " Θεωρω αποστευτο οτι υπαρχουν κλαν που ανεχονται να εχουν στις ταξεις τους ατομα που μας γαμανε το παιχνιδι " ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
αν βαζεις στην ιδια μοιρα τα mods με τα μποτ..οκ.
legn 2 atoma
kiss 2 atoma
1821 1 atomo
και κατσε να μπουνε και οι υπολοιποι αργοτερα...
kai surpise surprise!!
fame , omni, sed κτλ κτλ 0 bans!!!! xaxaxaxaxaxaxaxax
legn 2 atoma
kiss 2 atoma
1821 1 atomo
και κατσε να μπουνε και οι υπολοιποι αργοτερα...
kai surpise surprise!!
fame , omni, sed κτλ κτλ 0 bans!!!! xaxaxaxaxaxaxaxax
zeys 11 atoma... apo 57
και κανεις μα κανεις απο τις τοπ κλαν....καταπληκτικη wargaming!!!
και κανεις μα κανεις απο τις τοπ κλαν....καταπληκτικη wargaming!!!
... Προφανώς και δεν ευθύνεται μια clan για το τι κάνουν οι παίκτες της ... εγώ απλώς το ανέφερα σαν παράδειγμα για να σου δείξω πως αυτό που έγραψες δε στέκει ... και ναι το cheating είναι χειρότερο από το boting ... και ναι οι top clans δεν έχουν bans και οι λόγοι είναι 2 ή δεν έχουν παράνομα mods ή η WG δε θέλει να τους τιμωρήσει ... εγώ πιστεύω το πρώτο και βάζω στοίχημα πως εσύ πιστεύεις το δεύτερο ...
μεχρι να αποδειχθει ενα απο τα δυο. μπορει ο καθενας να πιστευει οτι θελει. απλα το θεωρω απιθανο στατιστικα, σε 5 τοπ κλαν=500 παικτες να μην εχεις ΚΑΝΕΙΣ ενα παρανομο mod....
Κοίτα αυτή είναι μια συζήτηση που θα ανοίξουμε μετά από 2-3 μέρες, προς το παρόν θέλω λίγο χρόνο για trollαρισμα στο fb, έχει πολλή πλάκα η υπόθεση.
αν και προσωπικα ειχα αμφιβολιες οτι θα αρχισουν να κανουν BANs αλλα απ'οτι βλεπω απο τα μηνυματα σας, το κανουν....... εστω και ενα κοματι, σιγα μην κανουν απο της top 20, αν πεφτει χρημα γινονται και τα στραβα ματια........
ενας φιλος, σε ελληνικη clan, τα χρησιμοποιει επιτηδες, δλδ τον αυτοματο πυροσβεστηρα, και το laiser, για να δει αν πραγματικα φαει ban, και μου ειπε οτι μετα θα το βγαλει........ αλλα προς το παρον του κλανουν τα @@ μαλλον κοματι κοματι, και ΟΧΙ εκει που πεφτει πολλα eurossssss........
ενας φιλος, σε ελληνικη clan, τα χρησιμοποιει επιτηδες, δλδ τον αυτοματο πυροσβεστηρα, και το laiser, για να δει αν πραγματικα φαει ban, και μου ειπε οτι μετα θα το βγαλει........ αλλα προς το παρον του κλανουν τα @@ μαλλον κοματι κοματι, και ΟΧΙ εκει που πεφτει πολλα eurossssss........
falakros- Αριθμός μηνυμάτων : 108
απο την στιγμη που δεν διευκρινιζουν τα κριτητρια, ως προς το πρωτο κυμα ban, μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε..υπαρχει και η περιπτωση να αρχισαν απο τα ευκολα οπως π.χ. τα tickets με συνναπτομενη την επιμαχη μαχη..ας περιμενουμε κατι το επισημο..
παντως ειναι μια πολυ καλη αρχη και προσωπικα το ευχαριστηθηκα ως βανιλας πελατης
παντως ειναι μια πολυ καλη αρχη και προσωπικα το ευχαριστηθηκα ως βανιλας πελατης
συμφωνα με αυτα που λεγονται στα φορουμ και συζητουν οι ξενοι της κλαν μου μεταξυ τους, αυτο το πρωτο κυμα πιαστηκε στα πρασα απο το μοντακι που η wg σε εβαζε να κατεβασεις για το event "top tankers".
απο μια μικρη ερευνα που εκανα στα ατομα που μπαναριστηκαν απο την δικη μου κλαν, ολοι το ειχαν εγκατεστημενο..
sneaky wg!!!!.
απο μια μικρη ερευνα που εκανα στα ατομα που μπαναριστηκαν απο την δικη μου κλαν, ολοι το ειχαν εγκατεστημενο..
sneaky wg!!!!.
fc_rex χαιρετισματα στον Αρη και τον Αλκη!!
10 Κορυφαιες κλαν στο παιχνιδι. αρ. ban=0gregorakis έγραψε:... Προφανώς και δεν ευθύνεται μια clan για το τι κάνουν οι παίκτες της ... εγώ απλώς το ανέφερα σαν παράδειγμα για να σου δείξω πως αυτό που έγραψες δε στέκει ... και ναι το cheating είναι χειρότερο από το boting ... και ναι οι top clans δεν έχουν bans και οι λόγοι είναι 2 ή δεν έχουν παράνομα mods ή η WG δε θέλει να τους τιμωρήσει ... εγώ πιστεύω το πρώτο και βάζω στοίχημα πως εσύ πιστεύεις το δεύτερο ...
βαριεμαι να παω παρακατω. αν καποιος δεν βαριεται ας μου πει σε τι θεση βρισκεται η πρωτη κλαν που εχει παικτη με μπαν..?
πιστευω μετα το 20.
αααα... ψεματα!! βρηκα αυτον https://wot-life.com/eu/player/ZUJAman/
ειναι σε μια νεα κλαν στο 13 νομιζω!!
ειναι σε μια νεα κλαν στο 13 νομιζω!!
φυσικα, αργοτερα μεσα στην ημεραfthonos έγραψε:fc_rex χαιρετισματα στον Αρη και τον Αλκη!!
οι καλοί παίχτες παίζουν όλοι ESL κλπ εκεί δεν έχει mods και έχουν μάθει να παίζουν χωρίς αυτά. Άρα ναι μην περιμένετε ban από fame πχ
Karmar1- Αριθμός μηνυμάτων : 31
Τα κριτήρια που ζήτησες fc_rex μου φαίνεται ότι καταγράφησαν από την WG στα general news στις 8/11/2016.
http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/46/fair_play_policy/
perseas- Αριθμός μηνυμάτων : 176
perseas έγραψε:Τα κριτήρια που ζήτησες fc_rex μου φαίνεται ότι καταγράφησαν από την WG στα general news στις 8/11/2016.
καλημερα, ναι το ξερω το αρθρο. Το ειχα διαβασει
Περα απο τις ποινες και την λιστα των παρανομων mods αναφερουν
We’ll continue to expand our work on anti-cheating technology solutions. We are being realistic about the problem: we can’t promise that the game will be 100% cheat free one day. Cheaters are clever and tackling them will go on forever. What we can promise you is that we will keep up the fight to keep competition as clean as possible, reduce the incidences of cheating, and take action against those who don't play fair.
Ωραια ως εδω. Δεν μας εξηγουν ομως τον τροπο που εγινε εγινε η επιλογη χρηστων για το πρωτο κυμα ban αφου συμφωνα με τα λεγομενα τους επεται και συνεχεια.. Απο που ξεκινησαν και κλεισαν προσωρινα 3000 λογαριασμους;;; Εγκατεστησαν καποιο λογισμικο στο προηγουμενο update;; Βασιστηκαν στα tickets των "αδικημενων";;Ξερουν ολους τους λογαριασμους με mods και διαλεξαν τους συγκεκριμενους για τον Α,Β λογο;; κοκ
οπως καταλαβαινεις τα σεναρια ειναι απειρα..προσωπικα δεν με απασχολει ο τροπος αλλα το οτι επιτελους κατι γινεται..
... δε μπορώ να το αποδείξω αλλά πιστεύω πως προς το παρόν banαρανε μόνο τα aimbots ... με όλα τα άλλα παράνομα δεν ασχολήθηκαν ... και φυσικά μην ακούω μαλακίες πως επέλεξαν ποιον θα banαρουν από tickets & reports, είναι πολύ εύκολο για την WG να δει τι mods "φοράει" κάποιος, εδώ ακόμα κι εγώ μπορώ ...
Τελικά αυτοί που τόσο πασχίζανε να κάνουν τους άλλους να πιστέψουν ότι για να έχεις καλά stats, άρα χρησομοποιείς aimbot ήταν οι ίδιοι που τελικά τα χρησομοποιoύσαν και μάλιστα ανεπιτυχώς. Και τώρα που επιτέλους πέσανε οι πρώτες bananes το έχουν ρίξει σε θεωρίες συνωμοσίας....Θύματα και κατατρεγμένοι του κατεστημένου της WG. Φυσικά μία μόνο απάντηση μπορεί να υπάρξει απέναντι στο παρακράτος της WG....
http://worldoftanks.eu/en/content/docs/terms_of_service/
http://worldoftanks.eu/en/content/docs/terms_of_service/
Veyder- Αριθμός μηνυμάτων : 59
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT