Ferdinand vs JPanther II
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Ferdinand vs JPanther II
Πριν ξεκινήσω να ζητήσω συγνώμη που ο τίτλος δεν περιγράφει ακριβώς αυτά που θέλω να πω αλλά έτσι κι αλλιώς είναι μια ευκαιρία για να πούμε την γνώμη μας γι αυτά τα δύο άρματα. Πάμε λοιπόν...
Ενώ το Ferdinand το έχω ανοίξει πάρα πολύ καιρό τώρα και του είχα βάλει ερπύστριες και την καλή μηχανή, σκονιζόταν στο γκαράζ μου χωρίς το καλό του κανόνι καθώς την προσοχή μου είχαν τραβήξει άλλα άρματα και δεν είχα την υπομονή να το γκριντάρω.
Προσφάτως άνοιξα το Rhm-Borsing (πάρα πολύ καλό ακόμα και στοκ), το 8αράκι της άλλης γραμμής (άλλο επικό γκριντ) το οποίο έχει το ίδιο 12,8cm κανόνι με το Ferdinand και όταν διαπίστωσα πόσο καλό είναι αποφάσισα να το ανοίξω και σε αυτό.
Έτσι πλέον το Ferdi μου είναι πλήρως εξοπλισμένο και ετοιμοπόλεμο
Η ερώτηση μου τώρα είναι η εξής: Αξίζει να ξανά αγοράσω το JdPanther για να ανοίξω και το JPanther II? Προσέξτε το JP2 το θέλω απλά για να το έχω και όχι για να προχωρήσω την γραμμή καθώς το Ferdi είναι πιο κατάλληλο γι αυτό το σκοπό (ίδιος αριθμός πληρώματος). Απλά επειδή μου αρέσει πολύ το κανόνι τους και αφού πλέον το έχω ανοικτό, όταν το ξεκλειδώσω θα είναι σχεδόν έτοιμο. Ο κινητήρας είναι επίσης ανοικτός και θα λείπουν μόνο οι ερπύστριες.
Αξίζει ο χρόνος μου και τα credits για να αποκτήσω και το JPanther II?
Ενώ το Ferdinand το έχω ανοίξει πάρα πολύ καιρό τώρα και του είχα βάλει ερπύστριες και την καλή μηχανή, σκονιζόταν στο γκαράζ μου χωρίς το καλό του κανόνι καθώς την προσοχή μου είχαν τραβήξει άλλα άρματα και δεν είχα την υπομονή να το γκριντάρω.
Προσφάτως άνοιξα το Rhm-Borsing (πάρα πολύ καλό ακόμα και στοκ), το 8αράκι της άλλης γραμμής (άλλο επικό γκριντ) το οποίο έχει το ίδιο 12,8cm κανόνι με το Ferdinand και όταν διαπίστωσα πόσο καλό είναι αποφάσισα να το ανοίξω και σε αυτό.
Έτσι πλέον το Ferdi μου είναι πλήρως εξοπλισμένο και ετοιμοπόλεμο
Η ερώτηση μου τώρα είναι η εξής: Αξίζει να ξανά αγοράσω το JdPanther για να ανοίξω και το JPanther II? Προσέξτε το JP2 το θέλω απλά για να το έχω και όχι για να προχωρήσω την γραμμή καθώς το Ferdi είναι πιο κατάλληλο γι αυτό το σκοπό (ίδιος αριθμός πληρώματος). Απλά επειδή μου αρέσει πολύ το κανόνι τους και αφού πλέον το έχω ανοικτό, όταν το ξεκλειδώσω θα είναι σχεδόν έτοιμο. Ο κινητήρας είναι επίσης ανοικτός και θα λείπουν μόνο οι ερπύστριες.
Αξίζει ο χρόνος μου και τα credits για να αποκτήσω και το JPanther II?
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
Απ: Ferdinand vs JPanther II
Αν θες απλά να δοκιμάσεις και να κρατήσεις το JPII τότε ναι, αξίζει να παίξεις με το Jagdpanther... δε λέει να ξοδέψεις free exp.
Επίσης το JP είναι και αρκετά καλό για το Tier του, είναι και πολύ πιο κοντά στον τρόπο παιχνιδιού του JPII παρά στο Ferdi.
Επίσης το JP είναι και αρκετά καλό για το Tier του, είναι και πολύ πιο κοντά στον τρόπο παιχνιδιού του JPII παρά στο Ferdi.
Kostis_Larsson- Αριθμός μηνυμάτων : 651
Απ: Ferdinand vs JPanther II
Κατ' αρχάς, να πω Χριστός ανέστη μιας και ήμουν εκτός Αθηνών και δεν έτυχε να ανταλλάξουμε ευχές
Στο θέμα μας τώρα: πλέον, JP2>Ferdi (αν και Βorsig>>όλα τα τ8 td)
Γενικά το jp2 έχει πολύ ανθεκτικότερο superstructure(κάνεις άνετα bounce βλήματα από 10αρια td), είναι ΠΟΛΥ γρηγορότερο του Ferdi, και έχει και ελαφρώς καλύτερο reload από το Ferdi(μην φανταστείς κάτι special, 0.2-0.3s)
Eπίσης, παρ' όλο που δεν φαίνεται, έχει παρόμοιο depression με το ferdi(δηλαδή ικανοποιητικό)
Στο θέμα μας τώρα: πλέον, JP2>Ferdi (αν και Βorsig>>όλα τα τ8 td)
Γενικά το jp2 έχει πολύ ανθεκτικότερο superstructure(κάνεις άνετα bounce βλήματα από 10αρια td), είναι ΠΟΛΥ γρηγορότερο του Ferdi, και έχει και ελαφρώς καλύτερο reload από το Ferdi(μην φανταστείς κάτι special, 0.2-0.3s)
Eπίσης, παρ' όλο που δεν φαίνεται, έχει παρόμοιο depression με το ferdi(δηλαδή ικανοποιητικό)
imperiumgraecum- Αριθμός μηνυμάτων : 444
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk
» ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ