Ferdinand η JagdPanther II
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Ferdinand η JagdPanther II
Καλησπερα παιδια εχω ενα θεματακι ειμαι ετοιμος να ανοιξω τα Γερμανικα tier 8 TD και δεν ξερω πιο απο τα 2 να διαλεξω...
Μπορει καποιος με εμπειρια να με βοηθησει για πιο απο τα 2 να παρω
Να αναφερω οτι εχω σκοπο να το κρατησω κ για Tank Companies σαν αντικαταστατης του IS-3 που με εχει κουρασει...
Ευχαριστω εκ των προτερων
Μπορει καποιος με εμπειρια να με βοηθησει για πιο απο τα 2 να παρω
Να αναφερω οτι εχω σκοπο να το κρατησω κ για Tank Companies σαν αντικαταστατης του IS-3 που με εχει κουρασει...
Ευχαριστω εκ των προτερων
xray25gr- Αριθμός μηνυμάτων : 12
Απ: Ferdinand η JagdPanther II
TC και td???
Άχρηστα τελείως θα έλεγα. Το ferdi είναι πολύ αργό σε γενικές γραμμές. Το jp2 δεν έχω ιδέα θα το ξεκλειδώσω μόνο
και μόνο για να το δοκιμάσω.
Άχρηστα τελείως θα έλεγα. Το ferdi είναι πολύ αργό σε γενικές γραμμές. Το jp2 δεν έχω ιδέα θα το ξεκλειδώσω μόνο
και μόνο για να το δοκιμάσω.
dolofonos- Αριθμός μηνυμάτων : 428
ΝΑι θελω κατι διαφορετικο....και επειδη μου αρεσει να παιζω TD ειπα οποιο παρω να το κρατησω....Ferdi δλδ πολυ αργο...απο Armor και dmg πως τα παει?
Έχω το JP2 και με δυο λόγια είναι ένα medium άρμα με πολύ δυνατό κανόνι, έχω την αίσθηση ότι πρέπει να είναι πιο ευέλικτο και από το PantherII.
Το Ferdi έχει θωράκιση και κάποτε μπορούσε να κρατήσει μια πλευρά σχεδόν μόνο του.
Όσο για τα companies τα TDs δεν είναι και τόσο χρήσιμα όσο στα randoms.
Το Ferdi έχει θωράκιση και κάποτε μπορούσε να κρατήσει μια πλευρά σχεδόν μόνο του.
Όσο για τα companies τα TDs δεν είναι και τόσο χρήσιμα όσο στα randoms.
Kostis_Larsson- Αριθμός μηνυμάτων : 651
Το ferdy είναι ευαίσθητο σε splash dmg δεν στρίβει γρήγορα αλλά από ταχύτητα κάτι λέει αν το φουλαρεις , το μεγαλύτερο προτέρημα είναι το τεράστιο τόξο πυρός που έχει και το βοηθά σε angling ή όταν σου χαλάνε την ερπύστριες αλλά η θωράκιση του δεν είναι αρκετή ενώ η μηχανή ανάβει εύκολα ,σκέψου ότι σε tc θα έχουν όλοι χρυσές .
Το jp 2 δεν έχει ίδιο τόξο πυρός αλλά λόγο ευελιξίας και ταχύτητας μπορεί να φτανει γρήγορα σε θέσεις κλειδιά και να ακόλουθα στα rush attack και συν ότι θα έχει πρόσβαση μελλοντικά στην δεύτερη γραμμή td !
Το jp 2 δεν έχει ίδιο τόξο πυρός αλλά λόγο ευελιξίας και ταχύτητας μπορεί να φτανει γρήγορα σε θέσεις κλειδιά και να ακόλουθα στα rush attack και συν ότι θα έχει πρόσβαση μελλοντικά στην δεύτερη γραμμή td !
power4- Αριθμός μηνυμάτων : 505
Τελικα ξεκλειδωσα το JgPanther II ακουγοντας περισσοτερα καλα λογια ευχαριστω πολλη παντως για ολες τις πληροφοριες
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk
» ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ