World of Tanks Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

splitted topic BoHH-HTF

+11
yanis
gregorakis
gr68
imperiumgraecum
Gooakis
HeeroYuy997
cgakis
Founder
trexas
taramas
LASKAS
15 απαντήσεις

Σελίδα 2 από 4 Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

splitted topic BoHH-HTF - Σελίδα 2 Empty Απ: splitted topic BoHH-HTF

Δημοσίευση από Gooakis Κυρ Μάης 04, 2014 12:15 pm

sisifos έγραψε:
Gooakis έγραψε:

Από κει και πέρα κάποιος συμφωνεί με τις απόψεις του, ή διαφωνεί. Όλα τα άλλα περί τουπέ είναι μπούρδες.
Σήμερα το πρωί ας πούμε έπαιζα platoon με ένα παιδάκι (κυριολεκτικά) απ'τη H_T_F που μπήκε στο TS της PNX και έψαχνε να παίξει με παρέα. Ταυτόχρονα είμαι permabanned στο TS της παλιάς μου clan που έχω φίλους - κι έφυγα υποτίθεται φιλικά λολ. Συζητάμε λοιπόν ακόμα για complex και τουπέ της PNX ή της όποιαδήποτε PNX; 

Ξέρεις πολύ καλά καθώς ήσουν αρκετο καιρό στην παλιά σου clan πως πρόσβαση στο TS και στο φόρουμ έχουν μόνο τα μέλη της. Αφού επέλεξες να αποχωρήσεις έχασες αυτομάτως αυτό το δικαίωμα. Δεν έχει να κάνει με κανένα κόμπλεξ καθώς δεν μας διακατέχουν τέτοια. Καλό είναι να μην ανοίγεις τέτοια θέματα πάντως γιατί και δεν ενδιαφέρουν τους υπόλοιπους και η κουβέντα μπορεί να ξεφύγει και δεν αξίζει.

Όντως δεν ενδιαφέρει κανένα, αλλά χάνεις το νόημα εφ'όσον αναφέρθηκα σε αυτό μόνο και μόνο για σύγκριση με την ακριβώς προηγούμενη πρόταση. Όταν βλέπεις μπούρδες περί σνομπισμού και τουπέ, η πραγματικότητα διαψεύδει κι αναδεικνύει τη γελοιότητα της κατάστασης. Πολύ μπλα-μπλά για το τίποτα.
Gooakis
Gooakis

Αριθμός μηνυμάτων : 120

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από Founder Κυρ Μάης 04, 2014 12:28 pm

Πολύ μπλα μπλα για το τίποτε θεωρείς ρε φίλε να μην τολμά κάποια ομάδα πέρα από την PNX να κάνει μια παρουσίαση στο ελληνικό φόρουμ με το φόβο ότι θα ξεκατινιαστεί από μερικούς μερικούς?
Και θεωρείς πιο σημαντικό να πείσουμε όλους τους έλληνες του WoT με κάθε κόστος να παίξουν με τον τρόπο που επιθυμήτε εσείς? Ακόμα και προσβάλοντας ανθρώπους?
Το φόρουμ αυτό ανήκει σε όλους τους έλληνες παίκτες είτε αυτοί παίζουν για την πλάκα τους είτε σοβαρά. Και όλοι είναι ισότιμοι εδώ μέσα.
Μαλλον εσύ δεν έχεις δει την γελοιότητα της κατάστασης φίλε και όχι εγώ.
Founder
Founder
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 786

Δημοσίευση από HeeroYuy997 Κυρ Μάης 04, 2014 12:32 pm

Εγω ξερετε τι βλέπω οτι τα παιδειά εγραψαν οτι ξεκινούν μια ομαδα κια οτι μπήκε ενα κύριος είδε το eff του αρχηγου που ειναι χαμηλό και οτι εχουν σοβαρο σκοπό και η απάντηση του σε αυτην την προσπαθια αντι για ενα καλη επυτιχία ήταν ενα διπλωματικο ξεκατήνιασμα ως πρως το προσωπο εκείνου του αρχηγου. Και το ακολουθο κομμάτι οτι οποιος εχει σοβαρό σκοπο πρέπει να κάνει join σε μια μεγαλυ ομάδα αναγκαστηκά. Γι αυτο και οι Έλληνες δεν προχωράμε οχι γιατι έχουμε 20 διαφορετικές ομαδες αλλα γιατι τρογώμαστε σαν τα σκυλιά. Αντι να μπουν οι κύριοι των μεγάλων ομαδων και να προσφερουν trainning και help για εκπαιδευση όπως θα έκανα οι ξένοι με τους δικούς τους εδώ μπήκαν οι μεγάλοι και ισοπέδοσαν την προσπάθεια πριν ξεκινήση. Good Job γιατι ετσι θα παμε το greek community μπροστά. 

Εγω θα ξαναευχηθώ καλη αρχη στα παιδεια και πάνω απ όλα με ευχαριστιση !!!!!

sry για τα ορθογραφικα μου που ωσ συνήθος βγαζουν μάτι.
HeeroYuy997
HeeroYuy997

Αριθμός μηνυμάτων : 96

Δημοσίευση από Gooakis Κυρ Μάης 04, 2014 12:51 pm

Συνεχίζετε να μη καταλαβαίνετε. Ίσως έχεις δίκιο sisife για τον αν έκανε καλά ο laskas που μπήκε κι είπε ό,τι είπε. Μπορεί πάντα να γίνει split, εφ'όσον ξεκίνησε μια νέα συζήτηση και η H_T_F να έχει το thread της όπως πρέπει. Είναι θέμα moderating καθαρά.

Αφού ξεκάθαρίστηκε αυτό, πάμε στη συζήτηση που ακολούθησε, και κάνω quote τον εαυτό μου:

Gooakis έγραψε:Αυτό που ενοχλεί τον Κώστα, και το μοιράζετε μαζί σας, είναι το ό,τι βλέπει clans να δηλώνουν ότι παίρνουν σοβαρά κι ανταγωνιστικά το παιχνίδι - όχι τις clans που δηλώνουν παρέα και περνάμε καλά κτλ - και εκεί αρχίζουν τα επιχειρήματα.

Και από 'κει ξεκινάει η συζήτηση. Ούτε οι PNX έρχονται να πουν πως θα παίξει ο καθένας το παιχνίδι ούτε τίποτα.

Το "γελοιότητα" που είπα, ξαναλέω για μια ακόμα φορά, πάει στη μικρή σύγκριση που έκανα. Ήρθε ενάς μικρός (σε ηλικία και σε μάχες/εμπειρία) παίχτης από μια άλλη clan (H_T_F ήταν κιόλας) στο TS της PNX, κι ευχαρίστως παίξαμε platoon. Ένα φρέσκο παράδειγμα για training και help που λέει ο HeeroYuy στο προηγούμενο ποστ δηλαδή. Γελοιότητα λοιπόν χαρακτήρισα (ξαναλέω πάλι, wtf ελληνικά μιλάμε) τα περι τουπέ και σνομπισμού.

Εντάξει, δε ξέρω πόσο παραπάνω πρέπει να αναλύσει κάποιος το τι εννοούν οι λέξεις. Αυτά από μένα.
Gooakis
Gooakis

Δημοσίευση από Gooakis Κυρ Μάης 04, 2014 12:53 pm

Και εφ'όσον γίνει λοιπόν split, εύχομαι κι εγώ σε ξεχωριστό post, καλές μάχες κι ό,τι καλύτερο στη H_T_F.
Gooakis
Gooakis

Δημοσίευση από Founder Κυρ Μάης 04, 2014 1:10 pm

Ναί όντως μιλάμε διαφορετική γλώσσα τελικά... γιατί εγώ χαρακτήρισα τουπε και σνομπ την συμπεριφορα του LASKA και όχι την PNX.
Και όχι το τόπικ δεν θα γίνει split. Έτσι θα βόλευε αλλά δεν θα γίνει τώρα. Θα το κάνω όταν πρέπει. Γιατί το όλο θέμα δημιουργήθηκε γιατί ακριβώς επιλέχτηκε το thread παρουσίασης μιας ομάδας για να χρησιμοποιηθεί όπως χρησιμοποιήθηκε. Θα γίνει split όταν κλείσει το θέμα.
Founder
Founder
Admin

Δημοσίευση από HeeroYuy997 Κυρ Μάης 04, 2014 1:37 pm

Gooakis έγραψε:
Κατ'αρχήν ο Κώστας (laskas) έχει έναν χύμα τρόπο, που όλοι έχουμε καταλάβει, και παραξηγείται σε ό,τι λέει ακόμα κι αν έχει τις καλύτερες των προθέσεων. Δεν είναι recruiter, και δεν μιλάει εκ μέρους της PNX, είναι προφανές ότι εκφέρει προσωπική άποψη κι αν το αντιμετωπίζετε σαν recruiting υπάρχει κάποιο complex ή πρόβλημα ανάγνωσης. Πάμε παρακάτω.

Από κει και πέρα κάποιος συμφωνεί με τις απόψεις του, ή διαφωνεί. Όλα τα άλλα περί τουπέ είναι μπούρδες.
Σήμερα το πρωί ας πούμε έπαιζα platoon με ένα παιδάκι (κυριολεκτικά) απ'τη H_T_F που μπήκε στο TS της PNX και έψαχνε να παίξει με παρέα. Ταυτόχρονα είμαι permabanned στο TS της παλιάς μου clan που έχω φίλους - κι έφυγα υποτίθεται φιλικά λολ. Συζητάμε λοιπόν ακόμα για complex και τουπέ της PNX ή της όποιαδήποτε PNX; 

Goaki φιλε μου ξέρεις πολυ καλα τα rules όσον αφορα το συγκεκριμενο θεμα τα οποία τυρούνται για όλους ανεξαρτήτος και το εχουμε αποδίξει Smile μια φορα εγινε εξερεση και ειχαμε τρεχάματα αρκετά αν θυμάσε ! ! (λιγο αργα αλλα τωρα το είδα)
Και μαλον όντος δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα γιατί εμένα η απορία απο την αρχή ειναι πως ενα παλιός παιχτης του Greek Community βγαίνει και ξεφωνίζει ενα παιδί που ανοιγει καινουρια ομάδα με βάση τα stat του και το τι γράφει το κείμενο της ομάδας του ?? Πως λειπόν ενας καλιεργιμένος παίχτης βγαίνει και κράζει ετσι οταν ολοι οι αλλοι ευχονται καλυ τύχη ? Εμενα αυτο με ενοχλησε γιατι έτσι αποθαρύνεται όλοι οι καινούριοι παίχτες ! Αυτο για εμένα τα λέει όλα και όπως ξέρεις και εγώ τα λέω χύμα αλλα δεν βγήκα ποτέ να προσβάλω κάποιον ετσι στο Greek Forum. Και οχι το να εκφέρεις την γνώμη σου δεν ειναι κακό αρκει αυτη να μην προσβάλεις αλλα ατομα.
HeeroYuy997
HeeroYuy997

Αριθμός μηνυμάτων : 96

Δημοσίευση από gr68 Κυρ Μάης 04, 2014 2:21 pm

gia mena o filos laskas ekane patata.(oti einai makran o kaliteros ellinas paixtis,den to suzhto)
gr68
gr68

Αριθμός μηνυμάτων : 170

Δημοσίευση από gr68 Κυρ Μάης 04, 2014 2:24 pm

kales maxes naxete,kai kali tuxi stin prospateia sas stin nea clan
gr68
gr68

Αριθμός μηνυμάτων : 170

Δημοσίευση από LASKAS Κυρ Μάης 04, 2014 9:35 pm

1giorgoswrcCommander31.10.2013

31 / 10 / 2013 καθηστερήσατε λίγο με τις ευχές σας....
ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!!!!!!!ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ Η CLAN ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!Ετσι μου είπανε τουλάχιστον...
Η πρώτη μου σκέψη όταν το άκουσα ήταν να θυμηθώ που τον παρακαλούσα να ενωθούν με την GREEK και του είχα πει:   << Μάζι μπορούμε πολλά περισσότερα απο ότι μόνοι σας ...Δεν είναι εύκολο να ανοίξεις μια καινούρια clan και να έχεις επιτυχίες >>.Πάνω από 3 χρόνια παίζω ασταματητα με 44.000 μάχες σχεδόν και με εμπειρία από ελληνικές και ξένες clan και δεν τολμάω να κάνω κάτι τέτοιο!Δοκίμασα και εγώ πράγματα και είδα ότι δεν είμαι καλός σε αυτά.Ας έχουμε λοιπόν την γνώση μέχρι που είναι οι δυνατότητες μας.Δεν αρκεί να είμαστε μόνο φιλαράκια να είναι ολα καλά μέσα στο ts όταν μιλάς για ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ( Το έχει γράψει και στο description του παιχνιδιού ).Να γιατί αντέδρασα έτσι...να λοιπόν που μετά από 6 μήνες βγαίνω αληθινός.ΝΑ Η ΠΑΤΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ!

Το ζουμί της υπόθεσης και ο αγενής Λάσκας
Από το 2011 που παίζω αυτό το παιχνίδι έχω βγάλει ορισμένα συμπεράσματα.
Το παιχνίδι με τα c.w βασίζεται Α)Συμμετοχή τον παικτών Β) Στην ποιότητα των παικτών.
Σίγουρα δεν μπορούμε να καταφέρουμε τίποτα αν ο καθένας ανοίγει από μια clan με 10-15 ενεργούς και σκορπίζονται οι έλληνες παίκτες σε αμέτρητες ομάδες.ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ C.W
Αν θέλουμε επιτυχίες σαν έλληνες παίκτες πρέπει να μην σκορπιζόμαστε από εδώ και από εκεί...όποιος παιζει για χαβαλέ ας κάνει ότι θέλει, δεν ασχολούμαι με αυτούς.
LASKAS
LASKAS

Αριθμός μηνυμάτων : 580

Δημοσίευση από LASKAS Κυρ Μάης 04, 2014 9:50 pm

και δεν είμαι ο καλύτερος παίκτης φυσικά, ούτε με ενδιαφέρει να γίνω...να σαι καλά πάντως Very Happy
και τα άλλα περί τούπε και σνομπ πως τα λες όταν ο άλλος παρακαλάει να παίξετε στην ίδια ομάδα και να σε βοηθήσει???Κάτι δεν πάει καλά μέσα στο μυαλό σας...
LASKAS
LASKAS

Δημοσίευση από gregorakis Κυρ Μάης 04, 2014 9:56 pm

HeeroYuy997 έγραψε:... Αντι να μπουν οι κύριοι των μεγάλων ομαδων και να προσφερουν trainning και help για εκπαιδευση ...

R U FACKIN KIDDIN ME ???
gregorakis
gregorakis

Αριθμός μηνυμάτων : 841

Δημοσίευση από trexas Κυρ Μάης 04, 2014 10:10 pm

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τις ευχές τους αλλά κυρίως ευχαριστώ το φίλτατο Κώστα (Laska) για την διαφήμιση  Smile  της παρέας μου. 

Τον ευχαριστώ επίσης που έκανε τον κόπο να μας επισημάνει τα λάθη μας στο description της H_T_F καθώς κ το ότι θα πρέπει να βρούμε άλλο αρχηγό. 
Αν θέλεις έλα στην παρέα μας, υπάρχει μία θέση κ για σένα, αν μας κάνεις μένεις αν όχι η πόρτα είναι ανοιχτή κ τα σκυλιά δεμένα.
Δεν θα έμπαινα καν στο κόπο να απαντήσω στην αρχική μομφή που έκανε στην παρέα μου 
γιατί θα του έδινα χώρο να ξεκινήσει να μιλάει κ άντε να βάλεις φίμωτρο στο σκύλο του γείτονα.
Εγώ όμως έγραψα το ποστ εδώ κ είχα την υποχρέωση να του απαντήσω.
Αν θέλεις φίλτατε Κώστα να κράξεις όλες τις Ελληνικές παρέες/clan ευχαριστώ για την τιμή της πρωτιάς.
Αν θέλεις Κώστα να δείξεις σε κάποιον ότι έκανε κάτι λάθος, κατά την δική σου άποψη, δεν βγαίνεις στη πλατεία του χωριού να του το φωνάξεις (ξεκατίνιασμα), αλλά πας του βαράς την πόρτα κ του λες φιλαράκι μήπως έκανες λαλακία? (φιλική συμβουλη)
Τώρα φίλτατε Κώστα αν άκουσες ότι το κλείνουμε το μαγαζάκι μας κ είπες να έρθεις να βγάλεις την χολή σου μετά από 6 μήνες για το description σίγουρα κάτι άλλο παίζει.

Split δεν θα ήθελα να γίνει σε κανένα κομμάτι του ποστ μιας κ είναι μία κλασική Ελληνική συζήτηση. 
1. Η τάδε clan έκλεισε κ συνεχίζει εκεί 
2. Καλή τους τύχη
3. Έχουν nooba αρχηγό & έπρεπε να πάνε εκεί
4. Δε μου πέφτει λόγος αλλά πρέπει να σκεφτούν ότι είπε ο 3.
5. Καλή τους τύχη
6. Ο ουρανός είναι χρώματος περτικαλί κ όλοι πρέπει να πείτε ναι
7. Είναι σειρά της μικρής Αννούλας να φυλάξει
8. Καλή τους τύχη
9. Εγώ πότε θα γίνω επιτέλους μάνα 
10.Να ανοίξουμε ένα νέο θέμα συζήτησης? καλή τύχη σε όλους.

Για να μην παρεξηγηθώ....
Με την PNX δεν έχω να χωρίσω κάτι ούτε κ με το Κώστα (laskas)....

Είχα γράψει στο αρχικό ποστ η H_T_F δημιουργήθηκε από τον πυρήνα της ΒΟΗΗ.
Ήταν λάθος μου μιας κ όλη σχεδόν η τότε ενεργή ΒΟΗΗ έγινε H_T_F.
Ευχαριστούμε κ πάλι όλους σας για τις ευχές σας κ σας αντευχόμαστε τα καλύτερα.
trexas
trexas

Αριθμός μηνυμάτων : 337

Δημοσίευση από LASKAS Κυρ Μάης 04, 2014 10:32 pm

Γιατί εγώ έχω να χωρίσω κάτι με κάποιον από εσάς?Ολόψυχα καλή συνέχεια...
Αυτά που είχα να πω τα είπα πριν 6 μήνες...
Σε βάθος χρόνου φαίνεται ποιός είχε δίκιο και ποιός λάθος σε ότι εχει σχέση με στόχους, φιλοδοξίες και επιτυχίες Laughing
LASKAS
LASKAS

Δημοσίευση από trexas Κυρ Μάης 04, 2014 10:48 pm

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου  Very Happy  Very Happy  Very Happy 
Μόνο μην αργήσεις κανένα εξάμηνο πάλι για το ποστ. Cool  Cool
trexas
trexas

Αριθμός μηνυμάτων : 337

Δημοσίευση από Founder Κυρ Μάης 04, 2014 11:21 pm

Ακόμα όμως ρε Laskas μετά από 3 σελίδες συζητήσεων δεν μας απάντησες τελικά. Γιατί αφού το μόνο κίνητρο σου ήταν να δώσεις τις φιλικές συμβουλές σου δεν πήγες στο TS των παιδιών να μιλήσετε ή έστω δεν έστελνες ένα pm αλλά επέλεξες τον τρόπο που επέλεξες?
Γιατί όσο κι αν προσπαθείτε με τρεις σελίδες posts να μεταφέρετε το θέμα από δω και από κει, η πέτρα του σκανδάλου είναι αυτό ακριβώς και γι αυτό ξεκίνησε όλη η φασαρία. Δεν έχει τίποτα κανεις ούτε με την PNX ούτε με τους παίκτες της. Όσο κι αν προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις για να ξεφύγει το θέμα, η ουσία της πατάτας είναι μία. Μπήκες στο ποστ παρουσίασης μιας ελληνικής ομάδας και ξεκατίνιασες στην κυριολεξία τον αρχηγό της. Όλα τα άλλα που τσαμπουνάτε δεν μας ενδιαφέρουν. Και αν η PNX δεν θέλει να μπλεχτεί σε αυτό το θέμα και ενοχλείται που αναφέρουμε το όνομα της ας βγει κάποιος υπευθυνος της ομάδας και να διαχωρίσει την θέση της από αυτήν του Laska. Ξεκάθαρα...όχι με μισόλογα.
Γιατί για την ώρα η μόνη απάντηση που έχουμε είναι αυτή του cgakis: "για να μην συνεχιστει αλλο αυτο το θεμα θα πω μονο οτι ο LASKAS γραφει προσωπικες αποψεις ([u]χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι λαθος[/u])  και δεν μιλαει εξ ονοματος τoυ PNX gaming community" , που δείχνει πως μάλλον συμφωνείτε με τις πράξεις του.
Founder
Founder
Admin

Δημοσίευση από LASKAS Κυρ Μάης 04, 2014 11:59 pm

Εδώ μέσα γράφουν μόνο διοικήσεις?Ο κάθε απλός παίκτης δεν μπορεί να έχει δική του άποψη?
Δεν είναι υποχρεωμένη η διοίκηση της clan να παίρνει θέση στις απόψεις του κάθε παίκτη της!
Διαβάζω αυτά που έγραψα ξάνα κ ξανά και δεν βρίσκω προσβολές και βρισιές ...έγραψα μόνο για τα στατιστικά και τι παράδειγμα δίνει...
Εχω δει εδώ μέσα στο forum πολυ χειρότερα πράγματα από αυτά που έγραψα, αναρωτιέμαι πραγματικά και εγώ από την πλευρά μου για συμπεριφορές και αντιδράσεις.
LASKAS
LASKAS

Δημοσίευση από Founder Δευ Μάης 05, 2014 12:19 am

Για την PNX αναφέρθηκα γιατί σε αυτό το θέμα συμμετέχουν αρκετά από τα μέλη σας και έχουν εκφερει γνώμες. Μέχρι και ότι δεν είμαι αμερόληπτος υπόθηκε με την ομάδα σας. Που είπε κάποιος πως δεν μπορείς να πεις την γνώμη σου?
Αν είχες βρίσει ευθέως θα είχες τιμωρηθεί από τους mod του φόρουμ. Παρόλα αυτά καθόμαστε και συζητάμε ακόμα απ' όσο βλέπεις. Βέβαια υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να προσβάλεις και να θίξεις πρόσωπα και πράγματα σε ένα φόρουμ χώρις να κινδυνεύεις να τιμωρηθείς. Ξέρεις...το λεγόμενο trolling? Μάλλον ξέρεις βέβαια...δεν χρειαζεται να σου το μάθω εγω.
Anyway η συζήτηση αυτή δεν βγαζει πουθενα από όσο βλέπω οπότε ας την κόβουμε σιγά σιγά. Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζουμε.
Founder
Founder
Admin

Δημοσίευση από LASKAS Δευ Μάης 05, 2014 12:43 am

Συμφωνώ!Και κλείνω λέγοντας ότι για να φτιάξεις μια ομάδα που να έχει στόχους και φιλοδοξίες δεν είναι εύκολο πράγμα.Αντίθετα πιο εύκολο είναι να συνεργαστείς με άλλους και να ενώσετε τις δυναμεις σας.
LASKAS
LASKAS

Δημοσίευση από cgakis Δευ Μάης 05, 2014 1:13 am

LASKAS έγραψε:ο Λασκας δεν χρειάζεται την άδεια κανενός για να έχει άποψη, πολύ περισσότερο για τους τρόπους συμπεριφοράς του...αχχαχαχαχα
Ανήκω σε μια ομάδα για να παιζω μάχες και τίποτα άλλο...χαχαχαχαχα

ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Η CLAN ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΟΥ??????????
Μάλλον έχεις μπερδευτεί λιγάκι...
οριστε και η απαντηση για το θεματακι του τι λεει το PNX gaming community
για να μην συνεχιστει αλλο αυτο το θεμα θα πω μονο οτι ο LASKAS γραφει προσωπικες αποψεις (χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι λαθος)  και δεν μιλαει εξ ονοματος τoυ PNX gaming community 
ο κωστας ειδε με τα ματια του οτι μονο μεσω ενος ανταγωνιστικου community - clan  μπορεις να κερδισεις μεγαλες clan στην καθημερηνοτητα και οχι σαν τον κομμιτη να κανεις μια νικη ή να κλεβεις μια νικη απεναντη σε μια μεγαλη clan

οι commanders του PNX gaming community καθως και ολα τα μελη μας δεν αντιμετωπιζουν τους ελληνες παιχτες και τα clan τους με υπεροψια ουτε εχουμε προβλημα αν καποιος  ειναι κοκκινος πορτοκαλι ή κιτρινος μπορειται να δειτε τα δικα μου χρωματα για να καταλαβετε
cgakis
cgakis

Αριθμός μηνυμάτων : 360

Δημοσίευση από cgakis Δευ Μάης 05, 2014 1:23 am

και αυτο ως απαντηση αν εχουμε ευχηθει ή οχι στην H T F οταν ανοιξε ο στρατος αυτο το thread
splitted topic BoHH-HTF - Σελίδα 2 Empty από trexas στό 2/3/2014, 00:36

Καλησπέρα  στην παρέα.

Με το ποστ αυτό ουσιαστικά θέλω να ενημερώσω την παρέα ότι η ΒΟΗΗ έκανε τον κύκλο της και έκλεισε...
Ο πυρήνας της ΒΟΗΗ δημιούργησε την H_T_F και προχωράμε πλέον παρακάτω.

Ήδη έχουμε μπει στο χάρτη και με χαρά βλέπω την ομάδα να πηγαίνει όλο και καλύτερα.

splitted topic BoHH-HTF - Σελίδα 2 Empty από cgakis στό 2/3/2014, 20:48

με το καλο στρατο καλες μαχες σε ολους σας

μπορειτε να δειτε ημερομηνιες

Έχει επεξεργασθεί από τον/την cgakis στις Δευ Μάης 05, 2014 1:36 am, 1 φορά
cgakis
cgakis

Δημοσίευση από cgakis Δευ Μάης 05, 2014 1:35 am

και κατι τελευταιο γιατι θα πρεπει να απολογηθει - απαντησει το PNX community  για κατι που εγραψε ενα μελος του forum και ας ανηκει στο community

αν θελει καποιος να το συζητησουμε ας ανοιξει ενα νεο thread να ξεκατηνιαστουμε εκει γιατι θα πεσει μεγαλοοοοοοο ξεκατηνιασμα για αυτο το θεμα
cgakis
cgakis

Δημοσίευση από gregorakis Δευ Μάης 05, 2014 1:50 am

... και τώρα γατάκια θα σας μάθω τι θα πει trollαρισμα ...

... από τη στιγμή που ο cgakis μπήκε στο pnx community και μάλιστα σε "αστεράτο" πόστο, τα στατιστικά του έχουν εκτοξευτεί !!! 

lol!
gregorakis
gregorakis

Αριθμός μηνυμάτων : 841

Δημοσίευση από Founder Δευ Μάης 05, 2014 2:01 am

Ρε συ cgakis ειπαμε να το κλείσουμε το θέμα αλλά δεν το αφήνεις να πάει στα κομμάτια.
Ζήτησε κανείς από την PNX να απολογηθεί? Αυτό που ζήτησα εγώ είναι να ξεκαθαρίσετε την θέση σας σαν ομάδα σχετικά και ΜΟΝΟ για τον τρόπο που φέρθηκε ο LASKAS με το περιβόητο ποστ του. Δεν με ενδιαφέρει αν οι ιδέες του είναι σωστες ή όχι. Μένω μόνο στην συμπεριφορά. Εσάς σας φάνηκε σωστό που ξεκατίνιασε τον αρχηγό μιας άλλης ελληνικής ομάδας στα καλά καθούμενα και χωρίς λόγο και αφορμή? Ας έχει χίλια δίκια σε αυτά που λεει. Η συμπεριφορά μας ενόχλησε και από κει αρχίσανε όλα. Και εννοείτε πως η PNX (και κάθε άλλη ομαδα) δεν ειναι υπόλογη για το ότι λέει ή κάνει κάθε παίκτης της, απλά ζήτησα την θέση σας γιατί η απάντηση σου δεν ήταν ξεκάθαρη.

"για να μην συνεχιστει αλλο αυτο το θεμα θα πω μονο οτι ο LASKAS γραφει προσωπικες αποψεις (χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι λαθος) και δεν μιλαει εξ ονοματος τoυ PNX gaming community"

Τί εννοείς με το υπογραμμισμένο κομμάτι? Συμφωνείτε σαν ομάδα με την συμπεριφορά αυτή?

Επαναλαμβάνω για χιλιοστή φορά μπας και γίνω κατανοητός. Η συγκεκριμένη συμπεριφορά μας ενόχλησε και όχι οι ιδεες του. Μην προσπαθείτε να μεταθέσετε το προβλημα αλλού.

Αν δε θέλετε δεν σας υποχρεώνει κανείς να πάρετε θέση. Απλά μην προσπαθείτε να εστιάσετε αλλού το πρόβλημα.
Founder
Founder
Admin

Δημοσίευση από cgakis Δευ Μάης 05, 2014 2:15 am

τι δεν καταλαβες μιλαει σαν laskas σαν τιποτα αλλο 
τωρα το οτι και εγω συμφωνω οτι μονο μεσα απο δυνατες ομαδες συγκεντρωσεις παιχτων δημειουργειτε ενα συμπαγες υγειες και δυνατο συνολο διαφωνεις εσυ? γιατι εκει κολαγε η φραση (χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι λαθος)
cgakis
cgakis

Σελίδα 2 από 4 Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης