splitted topic BoHH-HTF
+11
yanis
gregorakis
gr68
imperiumgraecum
Gooakis
HeeroYuy997
cgakis
Founder
trexas
taramas
LASKAS
15 απαντήσεις
Σελίδα 4 από 4
Σελίδα 4 από 4 • 1, 2, 3, 4
Απ: splitted topic BoHH-HTF
Ω ρε ποπκορνοφαγία που πέφτει (αυτό δε, με τον michael jackson είναι το αγαπημένο μου gif )
Γενικά προσπαθώ να μην συμμετέχω σε thread αλληλοκατηγοριών του στυλ "σου 'πα, μου 'πες", προς αποφυγή παρεξηγήσεων(έχων άποψη φυσικά, απλά μη εκφέρων).
Δεν ξέρω....O Hami, ας πούμε, είναι περίεργος τύπος παίκτη
Γενικά προσπαθώ να μην συμμετέχω σε thread αλληλοκατηγοριών του στυλ "σου 'πα, μου 'πες", προς αποφυγή παρεξηγήσεων(έχων άποψη φυσικά, απλά μη εκφέρων).
gregorakis έγραψε:... τα στατιστικά αποδίδουν με απόλυτη ακρίβεια την ικανότητα ενός παίκτη, ΤΕΛΟΣ ...
Δεν ξέρω....O Hami, ας πούμε, είναι περίεργος τύπος παίκτη
imperiumgraecum- Αριθμός μηνυμάτων : 444
... όχι απλώς ο HAMI δεν παίζει randoms ... τα στατιστικά του είναι από TC ...
... επίσης όταν λέω στατιστικά εννοώ το σύνολο αυτών κι όχι τις φόρμουλες αποτελεσματικότητας ...
... επίσης όταν λέω στατιστικά εννοώ το σύνολο αυτών κι όχι τις φόρμουλες αποτελεσματικότητας ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
τα παιδιά από την πρώην hami τα ξέρω κ είναι γ... τα παιδιά.Δεν παρεξηγήθηκα με τα ποπ κορν
LASKAS- Αριθμός μηνυμάτων : 580
Κατά τη γνώμη μου πάντα και αφού γύρισε εκεί η κουβέντα ενας καλός αρχηγός είναι αυτός που έχει ηγετικές ικανότητες και σωστή κρίση. Εννοείτε πως θα πρέπει να ξέρει τα βασικά του παιχνιδιού αλλά δεν είναι απαραίτητο να είναι καλός. Θα μπορούσε να μην παίρνει καν μέρος στις μάχες. Αρκεί να έχει το ταλέντο και τις ικανότητες να επιλέξει και να στήσει σωστά την ομάδα του. Οι αποφάσεις που θα πρέπει να ειναι ικανος να παίρνει δεν θα αφορούν τις τακτικές κινήσεις μέσα στη μαχη, αλλά την στρατηγική της ομάδας. Αυτοί που σιγουρα θα πρέπει να είναι πολύ καλοί παίκτες ειναι οι field commanders. Αυτοί ναι!
Ενα άτομο με ταλέντα αρχηγού θα είναι το ίδιο καλό στο WoT σαν αρχηγός όσο και σε όποιοδήποτε άλλο παιχνίδι.
Βέβαια εννοείται πως αυτό δεν αναιρεί το αντίθετο. Εννοείται πως αν ξέρει και καλά το παιχνίδι ακόμα καλύτερα! Αυτό όμως δεν είναι απαραίτητη προυπόθεση κατα τη γνώμη μου.
Ενα άτομο με ταλέντα αρχηγού θα είναι το ίδιο καλό στο WoT σαν αρχηγός όσο και σε όποιοδήποτε άλλο παιχνίδι.
Βέβαια εννοείται πως αυτό δεν αναιρεί το αντίθετο. Εννοείται πως αν ξέρει και καλά το παιχνίδι ακόμα καλύτερα! Αυτό όμως δεν είναι απαραίτητη προυπόθεση κατα τη γνώμη μου.
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
ναι συμφωνώ, αλλά άλλο το 800, άλλο το 1000, άλλο το 1300 κ άλλο το 2000...
η εικόνα είναι λίγο άσχημη κ εκτός από αυτό πρέπει να εμπνέει και λίγο σεβασμό γιατί οι παίκτες που δεν θα τον συμπαθούν νουμπά θα τον φωναζουν!Όταν ο άλλος δεν σε συμπαθεί βρίσκει κάτι να πει.Τι νομίζεις ότι όλοι οι παίκτες συμπαθούν τους αρχηγούς τους?
η εικόνα είναι λίγο άσχημη κ εκτός από αυτό πρέπει να εμπνέει και λίγο σεβασμό γιατί οι παίκτες που δεν θα τον συμπαθούν νουμπά θα τον φωναζουν!Όταν ο άλλος δεν σε συμπαθεί βρίσκει κάτι να πει.Τι νομίζεις ότι όλοι οι παίκτες συμπαθούν τους αρχηγούς τους?
LASKAS- Αριθμός μηνυμάτων : 580
@Sisifos
Αντώνη μιας κ εγώ άνοιξα το ποστ αυτό μου δίνεται το δικαίωμα πιστεύω για το πότε κ πόσο θα είναι ανοιχτό...
Κλείδωσε το σε παρακαλώ μιας κ κάποιοι δεν μπορούν να συζητήσουν πολιτισμένα....
Πρέπει να προστατέψουμε κ την υγεία των φίλων μας (η αλόγιστη κατανάλωση ποπ κορν χτυπά στα νεφρά κ όχι μόνο).
Ευχαριστώ κ πάλι τους φίλους που μας ευχήθηκαν
Καλή συνέχεια σε όλους σας.
Αντώνη μιας κ εγώ άνοιξα το ποστ αυτό μου δίνεται το δικαίωμα πιστεύω για το πότε κ πόσο θα είναι ανοιχτό...
Κλείδωσε το σε παρακαλώ μιας κ κάποιοι δεν μπορούν να συζητήσουν πολιτισμένα....
Πρέπει να προστατέψουμε κ την υγεία των φίλων μας (η αλόγιστη κατανάλωση ποπ κορν χτυπά στα νεφρά κ όχι μόνο).
Ευχαριστώ κ πάλι τους φίλους που μας ευχήθηκαν
Καλή συνέχεια σε όλους σας.
trexas- Αριθμός μηνυμάτων : 337
Εντάξει Στράτο. Αν έτσι επιθυμείς...σεβαστό.
TOPIC LOCKED
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
Σελίδα 4 από 4 • 1, 2, 3, 4
Σελίδα 4 από 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT