Ενδιαφέρον για ένταξη του WOT στο ελληνικό section του ESL
+13
Kostis_Larsson
Marita89
Founder
dolofonos
gr68
katapeltadiko
dimstam
billys07
Guardianakos
imperiumgraecum
Sanguinius
mementoM0ri
LicenseToKill
17 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Ενδιαφέρον για ένταξη του WOT στο ελληνικό section του ESL
Έπειτα από μια τυχαία επικοινωνία με έναν Γερμανό παίκτη, κατά την διάρκεια TeamBattle, ενημερωθήκαμε για την ύπαρξη "εθνικών" πρωταθλημάτων 7vs7, 3vs3, 1vs1 με έπαθλα χρηματικά και in-game currency (gold). Ο άνθρωπος μας ενημέρωσε ότι πιθανόν αν αρχικά υπάρξει ενδιαφέρον από το ελληνικό community (ελληνικές clan και μεμονομένων παικτών) και εν συνεχεία βρεθούν άνθρωποι να αναλάβουν χρέη admin στο ESLgreece, τότε ίσως λειτουργήσει ελληνικό section του WOT και έχουμε κι εμείς την δυνατότητα να ανταγωνιστούμε μεταξύ μας με κέρδος έπαθλα αντίστοιχα αυτών που μπορείτε να δείτε για παράδειγμα στο WOTgermany (κάτι κουλά 200.000 gold στην νικήτρια ομάδα κλπ). Για αυτό παρακαλείστε αρχικά να δούμε πόσοι ίσως να ενδιαφέρονται για κάτι τέτοιο και μετέπειτα όσοι έχετε εμπειρία από διαχείριση forum και λειτουργίας site και ενδιαφέρεστε να το οργανώσουμε (προσωπικά δεν έχω γνώσεις αλλά διατίθεμαι να συμβάλλω όπου μπορώ).
Το μόνο που βρήκαμε ψάχνοντας πρόχειρα είναι το εξής: http://www.esl.eu/gr/faq/3361/
Το μόνο που βρήκαμε ψάχνοντας πρόχειρα είναι το εξής: http://www.esl.eu/gr/faq/3361/
LicenseToKill- Αριθμός μηνυμάτων : 21
Απ: Ενδιαφέρον για ένταξη του WOT στο ελληνικό section του ESL
Για παραδειγμα γινεται τουρνουα και η Ελλαδα ειναι στους ομιλους αλλα δεν εχει παικτες ...μηπως να οργανωθούμε λιγο ?
http://www.esl.eu/eu/wot/news/242521/
http://www.esl.eu/eu/wot/news/242521/
mementoM0ri- Αριθμός μηνυμάτων : 206
ΛΟΛ όσο υπάρχει το ΛοΛ ξεχάστε όλα τα υπόλοιπα σε αυτή την χώρα
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
imperiumgraecum- Αριθμός μηνυμάτων : 444
Όντως είναι σε εξέλιξη τουρνουά με έθνη.
Ενημερώθηκα απο τους συμπαίκτες μου στην KAZNA όπου με παρότρηναν να συμμετέχω ή να δημιουργήσω ομάδα αλλά ήταν αρκετά αργά...
Χρειάζεται χρόνος για training κλπ ενώ ταυτόχρονα φυσικά έπρεπε επίσης να βρω αξιόλογα άτομα για να δημιουργήσω την ομάδα αφού δεν υπήρχε(αμφιβάλλω εαν γνώριζε κανένας άλλος Έλληνας παίκτης τίποτα για το θέμα).
Δεν υπήρχε χρόνος για κανένα απο τα 2 δυστυχώς.
Ενημερώθηκα απο τους συμπαίκτες μου στην KAZNA όπου με παρότρηναν να συμμετέχω ή να δημιουργήσω ομάδα αλλά ήταν αρκετά αργά...
Χρειάζεται χρόνος για training κλπ ενώ ταυτόχρονα φυσικά έπρεπε επίσης να βρω αξιόλογα άτομα για να δημιουργήσω την ομάδα αφού δεν υπήρχε(αμφιβάλλω εαν γνώριζε κανένας άλλος Έλληνας παίκτης τίποτα για το θέμα).
Δεν υπήρχε χρόνος για κανένα απο τα 2 δυστυχώς.
Guardianakos- Αριθμός μηνυμάτων : 17
εγω παντως εχω παιξει σε ESL με 2 ομαδες! βεβαια ισχυει το οτι χρειαζετε χρονος για training καθημερινα με διαφορα σεναρια! και βεβαια αυτος που θα δηλωση να εχει πολλα αρματα για να υπαρχη η δυνατοτητα επιλογης...!
παντως το παραπανω League εχει ξεκινηση 1 μηνα πριν!
παντως το παραπανω League εχει ξεκινηση 1 μηνα πριν!
billys07- Αριθμός μηνυμάτων : 259
Ισχύει.Κάπου διάβασα ότι η OM πήρε 300.000 goldLicenseToKill έγραψε:Έπειτα από μια τυχαία επικοινωνία με έναν Γερμανό παίκτη, κατά την διάρκεια TeamBattle, ενημερωθήκαμε για την ύπαρξη "εθνικών" πρωταθλημάτων 7vs7, 3vs3, 1vs1 με έπαθλα χρηματικά και in-game currency (gold). Ο άνθρωπος μας ενημέρωσε ότι πιθανόν αν αρχικά υπάρξει ενδιαφέρον από το ελληνικό community (ελληνικές clan και μεμονομένων παικτών) και εν συνεχεία βρεθούν άνθρωποι να αναλάβουν χρέη admin στο ESLgreece, τότε ίσως λειτουργήσει ελληνικό section του WOT και έχουμε κι εμείς την δυνατότητα να ανταγωνιστούμε μεταξύ μας με κέρδος έπαθλα αντίστοιχα αυτών που μπορείτε να δείτε για παράδειγμα στο WOTgermany (κάτι κουλά 200.000 gold στην νικήτρια ομάδα κλπ). Για αυτό παρακαλείστε αρχικά να δούμε πόσοι ίσως να ενδιαφέρονται για κάτι τέτοιο και μετέπειτα όσοι έχετε εμπειρία από διαχείριση forum και λειτουργίας site και ενδιαφέρεστε να το οργανώσουμε (προσωπικά δεν έχω γνώσεις αλλά διατίθεμαι να συμβάλλω όπου μπορώ).
dimstam- Αριθμός μηνυμάτων : 99
@dimstam Η OM πήρε 300.000 gold στο πρόσφατο campaign.
@βασιλάκη OK δεν ενδιαφέρεσαι πάνε διάβασε κάνα άλλο thread τώρα.
@billys07 Δεν μιλάμε για τα Go4WoT της Κυριακής. Εκεί έχουμε πάρει κι άλλοι μέρος αρκετές φορές.
@guardianakos Δυστυχώς κι εμείς αργήσαμε να το δούμε...
Πάντως φαίνεται να έχετε χάσει την ουσία του αρχικού post. Μιλάμε για εσωτερικές διοργανώσεις του WOT στο greeceESL, που σημαίνει διαφορετικό prize pool από τα τουρνουά που ξέρετε μέχρι τώρα κι ίσως έχετε συμμετάσχει και ανταγωνισμό μεταξύ μας.
@billys07 Δεν μιλάμε για τα Go4WoT της Κυριακής. Εκεί έχουμε πάρει κι άλλοι μέρος αρκετές φορές.
Πάντως φαίνεται να έχετε χάσει την ουσία του αρχικού post. Μιλάμε για εσωτερικές διοργανώσεις του WOT στο greeceESL, που σημαίνει διαφορετικό prize pool από τα τουρνουά που ξέρετε μέχρι τώρα κι ίσως έχετε συμμετάσχει και ανταγωνισμό μεταξύ μας.
Αυτό που ανέφερα ήταν σε σχέση με το post του memento και συγκεκριμένα για το τουρνουά εθνών όπου μας συμπεριέλαβαν παρά το γεγονός ότι δεν έχουμε ESLGreece...
Guardianakos- Αριθμός μηνυμάτων : 17
Ναι κατάλαβα που απάντησες!Guardianakos έγραψε:Αυτό που ανέφερα ήταν σε σχέση με το post του memento και συγκεκριμένα για το τουρνουά εθνών όπου μας συμπεριέλαβαν παρά το γεγονός ότι δεν έχουμε ESLGreece...
Όσο αναφορά το ESLGreece http://www.esl.eu/gr/ υπάρχει και με αρκετά games εγκεγραμμένα πλήν του WOT που κι αυτό είναι το ζήτημα της κουβέντας!
αντε να κανουμε την αρχη!οποιοσ γνωριζει σχετικα να δωσει οσες πληροφοριες μπορει.ειμαι μεσα κ εγω...
katapeltadiko- Αριθμός μηνυμάτων : 3
Προσωπικά δεν έχασα την ουσία.Για τους ΟΜ το είπα γιατί το διάβασα χωρίς να δώσω σημασία αν ήταν ESL ή campaign διότι δεν με καίει.LicenseToKill έγραψε:@dimstam Η OM πήρε 300.000 gold στο πρόσφατο campaign.
Δεν ξέρω αν μπορούμε οι Ελληνες να συμμετέχουμε σε τέτοια τουρνουά για τους γνωστούς λόγους.Αλλά θα ήταν μια καλή ευκαιρία να φανούμε και εμείς διότι έχουμε πολύ καλούς παίχτες αρκεί να αφήσουμε πίσω διχόνιες και πολέμους για το ποιός έχει τα καλύτερα stats και πολλά άλλα ακόμη που αμαυρώνουν την εικόνα μας.
Γνώμη μου πάντα, πως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τέτοιο για τους παραπάνω λόγους.Μακάρι να διαψευτώ αλλά......
dimstam έγραψε:Προσωπικά δεν έχασα την ουσία.Για τους ΟΜ το είπα γιατί το διάβασα χωρίς να δώσω σημασία αν ήταν ESL ή campaign διότι δεν με καίει.
Δεν ξέρω αν μπορούμε οι Ελληνες να συμμετέχουμε σε τέτοια τουρνουά για τους γνωστούς λόγους.Αλλά θα ήταν μια καλή ευκαιρία να φανούμε και εμείς διότι έχουμε πολύ καλούς παίχτες αρκεί να αφήσουμε πίσω διχόνιες και πολέμους για το ποιός έχει τα καλύτερα stats και πολλά άλλα ακόμη που αμαυρώνουν την εικόνα μας.
Γνώμη μου πάντα, πως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τέτοιο για τους παραπάνω λόγους.Μακάρι να διαψευτώ αλλά......
Πάμε άλλη μια φορά για σένα. Δεν θα παίζεις με αντίπαλους όλο το community του WOT. Συζητάμε για να μπει το game στο ESLGreece και να παίζουμε μεταξύ μας.
ΥΓ Αν δεν σε καίει που οι άλλες χώρες έχουν εσωτερικά πρωταθλήματα με ανεξάρτητα prize pool ΟΚ άρα μην απαντάς εδώ. Σε παραπέμπω στον τίτλο του thread.
ΥΓ Αν έχεις όρεξη να αρχίσεις αυτά που έκανες σε άλλα thread με την φαγωμάρα κι εδώ σε παρακαλώ να σταματήσεις να ποστάρεις.
α ρε kostis_l ,mou εσβησεs το καλυτερο ποστ.Το ελεγα πωs θα ανακαλυφτει πωσ οι αλλεs πληρωνονται
gr68- Αριθμός μηνυμάτων : 170
Ελα σβηστε κανας moderator το thread , οποιος ενδιαφερετε θα βρουμε καπου αλλου να το συζητησουμε.
Πάμε από την αρχή. Εσλ ελληνικό υπάρχει ΑΛΛΑ είναι ανενεργό. Όπως είπε ο LicenseToKill η ενημέρωση ήταν ότι αν μπορείτε να βρείτε κάποιους αντμιν και έχετε κάποια δυναμικότητα μπορείτε ίσως να το ενεργοποιήσετε. Τι σημαίνει αυτό για εσάς που ζείτε Ελλάδα είναι ότι θα έχετε ανταγωνιστές ΜΟΝΟ άλλους Έλληνες παίκτες που ζούνε και Ελλάδα. Βέβαια πάμε στο κλασικό Ελληνικό κομμάτι, ότι παίζουμε απλά ένα παιχνίδι οπότε βλέπω να καταλήγει πάλι αλλού.
dolofonos- Αριθμός μηνυμάτων : 428
Στο graveyard γρηγορα το thread δεν ειστε ανθρωποι για τετοια εσεις.
@Lisencetokill δεν αρχίζω τίποτα αν κάτι δεν με έχει πειράξει.Επίσης δεν θα αναλύσω για το αν έφταιγα ή όχι.Εχει λήξει το θέμα
Επισης σε παραπέμπω στο Post του dolofonou και εκεί που λέει
( κλασικό Ελληνικό κομμάτι, ότι παίζουμε απλά ένα παιχνίδι οπότε βλέπω να καταλήγει πάλι αλλού)
Επισης σε παραπέμπω στο Post του dolofonou και εκεί που λέει
( κλασικό Ελληνικό κομμάτι, ότι παίζουμε απλά ένα παιχνίδι οπότε βλέπω να καταλήγει πάλι αλλού)
Παρακαλώ συγκεντρωθείτε στην ουσία και μην βγαίνετε offtopic για να μην κλειδωθεί το θέμα. Είναι αμαρτία.
Όποιος δεν έχει κάτι να πει και να συνεισφέρει ή δεν τον ενδιαφέρει, ας μην ποστάρει καθόλου.
Ευχαριστώ
Όποιος δεν έχει κάτι να πει και να συνεισφέρει ή δεν τον ενδιαφέρει, ας μην ποστάρει καθόλου.
Ευχαριστώ
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
Καλη ιδεα,εγω ειμαι μεσα αν το οργανωσει κανεις.Επισης δεν θελω gold ονλι γκλορι.
Marita89- Αριθμός μηνυμάτων : 230
Ρωτάει και απαντάει ο ίδιος.... κάνας καλός ψυχολόγος ?mementoM0ri έγραψε:http://www.mymgn.com/board/forumdisplay.php?f=2333
Kostis_Larsson- Αριθμός μηνυμάτων : 651
Πέδες εγώ προσωπικά ενδιαφέρομαι γεια διαγωνισμούς οπός το ESL και έψαχνα πόλους μήνες γεια ελληνικά τουρνουά και θα ήθελα να δηλώσω και εγώ με την σειρά μου την συμμετοχή μου και το ενδιαφέρον μου σε όλο αυτό το θέμα τον ελληνικών τουρνουά...
fotis12345- Αριθμός μηνυμάτων : 45
sisifos έγραψε:Παρακαλώ συγκεντρωθείτε στην ουσία και μην βγαίνετε offtopic για να μην κλειδωθεί το θέμα. Είναι αμαρτία.
Ευχαριστώ
Παιδιά συγκεντρωθείτε!!! Καλά λέει ο Σίσυφος, αυτό το forum έχει ένα επίπεδο....σεβαστείτε το!
Εγώ πάντως, είμαι μέσα άμα πούμε ότι αρχίζουμε να οργανωνόμαστε
PanKratis- Αριθμός μηνυμάτων : 1
imperiumgraecum- Αριθμός μηνυμάτων : 444
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Ελληνικό Φόρουμ
» ΕΛΛΗΝΙΚΟ PROGRESS
» Leopard 1 ελληνικο camo
» Ελληνικό Stronghold Guide
» Αγγλικο/Ελληνικο Stream WoT
» ΕΛΛΗΝΙΚΟ PROGRESS
» Leopard 1 ελληνικο camo