World of Tanks Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Απάντηση προς cgaki

+18
LicenseToKill
dimstam
dolofonos
imperiumgraecum
taramas
mementoM0ri
Ghostalker
gregorakis
perseas
billys07
fotis12345
gr68
Veyder
cgakis4
37EMA
HeeroYuy997
cgakis3
sisifos
22 απαντήσεις

Σελίδα 3 από 4 Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Απάντηση προς cgaki - Σελίδα 3 Empty Απ: Απάντηση προς cgaki

Δημοσίευση από taramas Παρ Ιουν 27, 2014 6:25 am

gregorakis έγραψε:
... επειδή εξακολουθεί να αναμασάται το "η στατιστική είναι ο καλύτερος τρόπος να πεις ψέματα" να τονίσω για πολλοστή φορά πως ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ... για να συμβεί αυτό όμως χρειάζεσαι γνώσεις μαθηματικών γυμνασίου, μέση νοητική ικανότητα και πρόσβαση στην πληροφορία ... η WG σου παρέχει το 3ο (όχι τόσο πλήρες όσο θα έπρεπε, ικανό όμως για ακριβή συμπεράσματα), τα άλλα δύο πρέπει να τα "βάλεις" εσύ ...    

Τελικά δεν εννοείς να ακούσεις κάτι παραπάνω, μένεις εκεί κολλημένος σε απόψεις που μόνο εσύ έχεις, αν δεν μπορείς να το σκεφτείς μόνο σου τότε ψάξε το, τα στατιστικά λένε την "αλήθεια" που θέλεις να πείς κάθε φορά, η καλύτερη σχέση που έχουνε με τα μαθηματικά είναι η διατύπωση "ας θεωρήσουμε οτι", μπορείς να το κατανοήσεις αυτό ή θέλεις βοήθεια? η μέση νοητική ικανότητα μπορεί να κατανοήσει το γεγονός οτι αν πάρεις 20 μεταβλητές και τις περάσεις σε ενα τύπο με ποσοστιαία συμμετοχή θα βγάλεις ενα αποτέλεσμα που θα είναι εντελώς διαφορετικό κάθε φορά που αλλάζεις αυτές τις μεταβλητές ή την ποσοστιαία συμμετοχή τους, λαικά που λένε στο wn6=1087 / wn7=1183 / wn8=1387 και αντίστοιχα κόκκινος / πορτοκαλί / πράσινος.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι οτι η ανθρώπινη βλακεία οχι μόνο είναι αδιαμφισβήτητη αλλά δεν μεταβάλλεται κιόλας, για να γελάσουμε θα φτιάξω εγώ ενα τύπο μέτρησης με μεταβλητές απο το παιχνίδι που θα δείχνει εσένα χαμηλότερα και εμένα ψηλότερα, θα είναι ενα στατιστικό αποτέλεσμα που κατά την άποψή σου θα λέει την "αλήθεια", μπορείς να το κάνεις και εσύ αν θέλεις και να σε βοηθήσω επίσης, το ποιο εύκολο και γρήγορο παράδειγμα είναι να βάλεις την μεταβλητή TIER AVERAGE με ποσοστό συμμετοχής 30% στον τύπο και μόνο με αυτό θα εχω γίνει μπλέ, το έπιασες ή σου ξεφεύγει ακόμα?

taramas

Αριθμός μηνυμάτων : 747

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από mementoM0ri Παρ Ιουν 27, 2014 6:28 am

taramas έγραψε:
gregorakis έγραψε:
... επειδή εξακολουθεί να αναμασάται το "η στατιστική είναι ο καλύτερος τρόπος να πεις ψέματα" να τονίσω για πολλοστή φορά πως ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ... για να συμβεί αυτό όμως χρειάζεσαι γνώσεις μαθηματικών γυμνασίου, μέση νοητική ικανότητα και πρόσβαση στην πληροφορία ... η WG σου παρέχει το 3ο (όχι τόσο πλήρες όσο θα έπρεπε, ικανό όμως για ακριβή συμπεράσματα), τα άλλα δύο πρέπει να τα "βάλεις" εσύ ...    

Τελικά δεν εννοείς να ακούσεις κάτι παραπάνω, μένεις εκεί κολλημένος σε απόψεις που μόνο εσύ έχεις, αν δεν μπορείς να το σκεφτείς μόνο σου τότε ψάξε το, τα στατιστικά λένε την "αλήθεια" που θέλεις να πείς κάθε φορά, η καλύτερη σχέση που έχουνε με τα μαθηματικά είναι η διατύπωση "ας θεωρήσουμε οτι", μπορείς να το κατανοήσεις αυτό ή θέλεις βοήθεια? η μέση νοητική ικανότητα μπορεί να κατανοήσει το γεγονός οτι αν πάρεις 20 μεταβλητές και τις περάσεις σε ενα τύπο με ποσοστιαία συμμετοχή θα βγάλεις ενα αποτέλεσμα που θα είναι εντελώς διαφορετικό κάθε φορά που αλλάζεις αυτές τις μεταβλητές ή την ποσοστιαία συμμετοχή τους, λαικά που λένε στο wn6=1087 / wn7=1183 / wn8=1387 και αντίστοιχα κόκκινος / πορτοκαλί / πράσινος.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι οτι η ανθρώπινη βλακεία οχι μόνο είναι αδιαμφισβήτητη αλλά δεν μεταβάλλεται κιόλας, για να γελάσουμε θα φτιάξω εγώ ενα τύπο μέτρησης με μεταβλητές απο το παιχνίδι που θα δείχνει εσένα χαμηλότερα και εμένα ψηλότερα, θα είναι ενα στατιστικό αποτέλεσμα που κατά την άποψή σου θα λέει την "αλήθεια", μπορείς να το κάνεις και εσύ αν θέλεις και να σε βοηθήσω επίσης, το ποιο εύκολο και γρήγορο παράδειγμα είναι να βάλεις την μεταβλητή TIER AVERAGE με ποσοστό συμμετοχής 30% στον τύπο και μόνο με αυτό θα εχω γίνει μπλέ, το έπιασες ή σου ξεφεύγει ακόμα?
Episis ama valeis sintelesti poso kaseri edoses stin wargaming mporeis aneta na gineis kai mov. Isws kai se anaferoun stous xorigous tis Wargaming.
mementoM0ri
mementoM0ri

Αριθμός μηνυμάτων : 206

Δημοσίευση από mementoM0ri Παρ Ιουν 27, 2014 6:41 am

taramas έγραψε:
mementoM0ri έγραψε:
taramas έγραψε:
mementoM0ri έγραψε:Gia emena oi kokkinoi-portokali den prepei na exoun apopsi gia to game ! 
Sto katw katw ths grafhs theloun apla na pernane kala me thn parea toys , dekto kai katanohto . 
Einai sa na ertheis na mou peis pws na kanw service se omega xronografo. tha gelaw mexri methaurio.

Θα διαφωνήσω, για αρχή δεν μπορεί κανείς να απαγορεύσει σε κανέναν να έχει άποψη, οτι μπορεί να είναι λάθος ή άποψή του αυτό είναι θέμα συζήτησης κατά περίπτωση, στην συνέχεια αν πάρουμε την άποψή σου θα έλεγα οτι όποιος έχει παίξει ενα αριθμό χιλιάδων μαχών έχει άποψη που και αυτή μπορεί να είναι λάθος, οπως λάθος μπορεί να χαρακτηριστεί και η άποψη κάποιου που είναι μπλε ή λιλά, πάντως το σίγουρο είναι οτι εγώ προσωπικά μετά απο 31κ μάχες και 700 clan wars και άποψη έχω και γνωρίζω πως μπορώ να φτιάξω στατιστικά, το έχω κάνει αλλά δεν με ενθουσιάζει, από την άλλη σέβομαι και την άλλη άποψη κάποιων που βάζουν τα στατιστικά σκοπό τους.
Το θέμα με τα στατιστικά το έχουμε κουράσει, αν έρθω να σου πώ πως να κάνεις σερβις σε ωμέγα χρονογράφο το πιθανότερο είναι να βάλεις τα γέλια, απο την άλλη όμως αν το WOT ήτανε θέμα δείκτη νοημοσύνης τότε το πιθανότερο θα ήταν να ήμουνα καραμωβ, η διαφορά μας είναι οτι το wot δεν είναι θέμα νοημοσύνης και εγώ δεν θα έβαζα τα γέλια με κανέναν, αυτό που θα έλεγα είναι οτι τα στατιστικά είναι πέρα ακόμη και απο τα θεωρητικά μαθηματικά και ο καλύτερος τρόπος για να πεί κανείς ψέμματα και δεν είναι μόνο δική μου άποψη αυτή ούτε την ανακάλυψα, είναι κοινή άποψη παγκοσμίως και όποιος δεν το λαμβάνει υπόψη του ή εθελοτυφλεί ή εξυπηρετεί σκοπιμότητες.
 Diladi esu twra ti mas to paizeis me tis 31k maxes kai ta 700 cw? Ti mas to paizeis legontas mas oti eisai ksourafi ?
 Otan mas eleges peri diethnous mathimatikis akadimias ti ekanes? POZERA...
Edw milame gia ena game pou se auto den eisai kalos , to poso iq exeis den endiaferei kanenan edw.
 Episis oi apopsis einai san tis kolotrupides , oloi exoun mia.

Τελικά είσαι και εσύ προβλέψιμος, εδω μιλάμε για ενα game και εσύ μας λές για ωμέγα χρονογράφους αλλά βλέπεις οτι εγώ δέχομαι οτι πιθανότατα είσαι καταρτισμένος σε αυτό και σου απαντώ, απο την άλλη δεν δέχεσαι οτι κάποιος άλλος μπορεί να είναι κάτι άλλο, ας το αφήσουμε όμως αυτό γιατί δεν ενδιαφέρει κανέναν.
Τόσο καιρό το δηλώνεις ο γαμάω με τα στατιστικά αλλά τελικά αποδεικνύεις οτι η εμπάθεια όντως χαλάει τον άνθρωπο, φυσικά και δεν ενδιαφέρει κανέναν το iq μου, έχεις την εντύπωση οτι ενδιαφέρουν κανέναν τα στατιστικά σου? 
Για να τελειώνουμε, δεν το παίζω τίποτα, είμαι αυτός που είμαι και οι αριθμοί που έδωσα είναι εύκολα προσβάσιμοι, επίσης ολοι έχουμε άποψη και εσύ έχεις επίσης, τωρα αν η δική σου άποψη είναι κωλοτρυπίδα να την χαίρεσαι και να την ξυρίζεις πότε πότε.
 Den thymamai na eipa pote oti eimai gamawtaw me ta stats pou exw. Eipa oti eisai apla asxetos sto game pou paizoume kai oi 2.

Oso gia tin kolotrupida WTF man anagouliasa!!! ti sto kalo skeftesai ? Ama prospatheis na vgeis apo thn ntoulapa lathos forum dialekses...
mementoM0ri
mementoM0ri

Δημοσίευση από gregorakis Παρ Ιουν 27, 2014 6:53 am

... ναι taramas το έπιασα ... και μάλλον κατάλαβα τι ήθελες να πεις με τη φράση "τα στατιστικά μετράνε για όσους τα μετράνε" ... 

... θα έχουμε ωραίο θέμα για συζήτηση αλλά πρώτα σε παρακαλώ εσύ και οι υπόλοιποι που ενστερνίζονται τις απόψεις σου ας κάνουν έναν κόπο να διαβάσουν αυτό: http://www.iatronet.gr/ygeia/psyxiki-ygeia/article/18298/to-fainomeno-toy-stroythokamilismoy-katanowntas-tin-arnisi.html  ... και μετά μπορούμε να μιλήσουμε ...
gregorakis
gregorakis

Αριθμός μηνυμάτων : 841

Δημοσίευση από taramas Παρ Ιουν 27, 2014 8:08 am

gregorakis έγραψε:... ναι taramas το έπιασα ... και μάλλον κατάλαβα τι ήθελες να πεις με τη φράση "τα στατιστικά μετράνε για όσους τα μετράνε" ... 

... θα έχουμε ωραίο θέμα για συζήτηση αλλά πρώτα σε παρακαλώ εσύ και οι υπόλοιποι που ενστερνίζονται τις απόψεις σου ας κάνουν έναν κόπο να διαβάσουν αυτό: http://www.iatronet.gr/ygeia/psyxiki-ygeia/article/18298/to-fainomeno-toy-stroythokamilismoy-katanowntas-tin-arnisi.html  ... και μετά μπορούμε να μιλήσουμε ...

Οι απόψεις μου είναι άλλο θέμα και είναι δικές μου, τα δεδομένα είτε μαθηματικά είναι είτε άλλου είδους δεν είναι δικές μου απόψεις και όποιος δεν τα γνωρίζει απλά τα ψάχνει, οσο για την ψυχική υγεία οι πρώτοι που την αγνοούν είναι αυτοί που δεν την έχουν, συζήτησέ το με εναν ειδικό και θα δείς οτι έχω δίκιο, δεν απαντάς όμως στα δεδομένα και με βάζει σε υποψίες.

taramas

Δημοσίευση από gregorakis Παρ Ιουν 27, 2014 8:11 am

... ποια δεδομένα ... την παλεύεις ???? δε βγαίνει κανένα νόημα σε ό,τι γράφεις ... είναι επιχειρήματα λιακόπουλου ...
gregorakis
gregorakis

Δημοσίευση από dimstam Παρ Ιουν 27, 2014 10:39 am

Αντε και κατι άσχετο να φτιάξω λίγο κλίμα(ηρεμίας και λίγου γέλιου) μιας και μιλήσατε για ποποτρυπίδες

Επιστημονικά[επεξεργασία]
Η ζοχάδα (ζοχάς, κέρατο, καψάλα) είναι στην ουσία ένα μικρόβιο με πράσινο χρώμα, μεγάλα δόντια και μεγάλα νύχια. Το μικρόβιο αυτό βρίσκεται εσωτερικά της πρωκτιαίας οπής (εξάτμισης) περίπου 10 εκατοστά από τον προφυλακτήρα και τρέφεται με (τι άλλοWink κακαράντζες (βιρβιλιές) κοινώς σκατούλες.
Ιατρικά[επεξεργασία]
Απάντηση προς cgaki - Σελίδα 3 160px-Monkey_butt
Εδώ είναι η μαμά μαϊμού με πισινό σαν τριαντάφυλλο

Η ζοχάδα λοιπόν έχει αποδειχθεί ότι ενοχλείται ιδιαίτερα με τα καυτερά φαγητά, τα ξύδια, τα όσπρια και κάποια ζαρζαβατικά τα οποία δε θα αναφέρουμε για να σας κρατήσουμε σε εγρήγορση και να εξάπτουμε τη φαντασία σας .
Θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά (!!) υπόψη ότι και το πρωκτικό σεξ (πισωγλεντισμός) είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό για τη ζοχάδα ειδικά εάν ο φέρων τη ζοχάδα δε συμφωνεί για τοπήδημα (παραφύση). Η παραγόμενη δια της τριβής θερμότητα, εξοργίζει τελικώς τη ζοχάδα. Γι' αυτό άλλωστε και οι αδερφές είναι συνέχεια ξυνισμένες και κακιάρες .
Όταν λοιπόν η ζοχάδα ενοχληθεί από τα ανωτέρω, βουζώνει, πρήζεται, τα παίρνει στην κράνα και κατεβαίνει προς την έξοδο (γκρόβερ). Μπήγει τα νύχια της και τα δόντια της στην πέτσα της εξάτμισης/ροδέλας προκαλώντας φαγούρα στην αρχή και μετά κάψιμο/δυσφορία και έντονο τσούξιμο (πιθανώς και λίγο δάκρυ). Ο παθών αισθάνεται τα πρώτα σημάδια του κακού πρώτα με αύξηση της θερμοκρασίας, έπειτα με έντονο τσούξιμο συνοδευόμενο με φαγούρα και στο τέλος νοιώθει τον αγωνιώδη πόνο του ασβέστη στη κωλοτρυπίδα του .
Προσοχή : Οιαδήποτε απόπειρα ξυσίματος με δάχτυλο, σε σαγρέ τοίχο ή σβάρνισμα στο χώμα (σαν τα σκλιά) μόνο επιδείνωση και πιθανό ξεφτιλίκη θα επιφέρει.

Ban Hammered(10):
Απάντηση προς cgaki - Σελίδα 3 Wil-e-coyote-005
dimstam
dimstam

Αριθμός μηνυμάτων : 99

Δημοσίευση από gregorakis Παρ Ιουν 27, 2014 11:03 am

... λοιπόν επανέρχομαι καθώς η το W/R σήμερα είναι κάτω από το 50% ό,τι κι αν κάνω, από το να παίζω προτιμώ να κάτσω να αποδείξω πως ο ελέφαντας δεν κρύβεται πίσω από την παπαρούνα κι ας μην φαίνεται ... 

... θα ξεκινήσω με μια μικρή ιστορία ... πριν μερικές μέρες ο juan carlos καθόταν μπροστά την τηλεόρασή του και παρακολουθούσε τον αγώνα ισπανία - ολλανδία ... οι ισπανοί προηγούνταν 1-0 όταν ο van persie πέτυχε goal για την ολλανδία ... μπαα δε μετράει είπε ο juan carlos και συνέχισε να βλέπει τον αγώνα ... goal ξανά η ολλανδία, μπααα δε μετράει λέει ο juan ... βάζει κι άλλο, βάζει κι άλλο και ο juan εξακολουθεί να μην τα μετράει ... 1-5 το score για τον juan ήταν ακόμα 1-0 ... συμπέρασμα??? τα goal μετράνε για αυτούς που τα μετράνε ...  αυτό λοιπόν στην ψυχιατρική ονομάζεται "άρνηση" και ο juan του παραδείγματος είναι μια κλινική περίπτωση μόνο και μόνο διότι δεν μπορεί να βρει υποστηρικτές !!! ο taramas από την άλλη βρίσκει υποστηρικτές στην αντίστοιχη θεωρία του οπότε δεν κινδυνεύει ...

... ας δούμε τώρα αυτό το κείμενο: " η καλύτερη σχέση που έχουνε με τα μαθηματικά είναι η διατύπωση "ας θεωρήσουμε οτι", μπορείς να το κατανοήσεις αυτό ή θέλεις βοήθεια? η μέση νοητική ικανότητα μπορεί να κατανοήσει το γεγονός οτι αν πάρεις 20 μεταβλητές και τις περάσεις σε ενα τύπο με ποσοστιαία συμμετοχή θα βγάλεις ενα αποτέλεσμα που θα είναι εντελώς διαφορετικό κάθε φορά που αλλάζεις αυτές τις μεταβλητές ή την ποσοστιαία συμμετοχή τους, λαικά που λένε στο wn6=1087 / wn7=1183 / wn8=1387 και αντίστοιχα κόκκινος / πορτοκαλί / πράσινος.  " ... είναι γεμάτο μαργαριτάρια ... 

1ον μια κι όχι είκοσι μεταβλητές αρκούν για να δώσουν διαφορετικά αποτελέσματα σε έναν τύπο ... 
2ον στη στατιστική ΔΕΝ θεωρούμε τίποτα, μα τίποτα όμως ... έχουμε σαφή και αδιάσειστα στοιχεία ... αριθμούς, απόλυτους αριθμούς και λένε πάντα μα πάντα την αλήθεια ... σουτάρεις 10 βολές και ευστοχείς στις 6, τότε έχεις ποσοστό 60% ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο ... παίζεις 10 μάχες και νικάς τις 7, έχεις W/R 70% ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ είναι 70% ΤΕΛΟΣ ...
3ον τα wn6,wn7,wn8 είναι διαφορετικοί τύποι και δίνουν διαφορετικά αποτελέσματα χρησιμοποιώντας όμως τα ίδια στατιστικά δεδομένα ... το ποιος είναι ποιο αντιπροσωπευτικός είναι σχεδόν "φιλοσοφικό" ερώτημα και δε μας απασχολεί, το γεγονός είναι πως ο imperium είναι καλύτερος από μένα και σε wn6 και σε wn8 κι άρα όπως κι αν το δεις το αποτέλεσμα παραμένει ίδιο ...

... και συνεχίζουμε: "Αυτό που είναι σίγουρο είναι οτι η ανθρώπινη βλακεία οχι μόνο είναι αδιαμφισβήτητη αλλά δεν μεταβάλλεται κιόλας, για να γελάσουμε θα φτιάξω εγώ ενα τύπο μέτρησης με μεταβλητές απο το παιχνίδι που θα δείχνει εσένα χαμηλότερα και εμένα ψηλότερα, θα είναι ενα στατιστικό αποτέλεσμα που κατά την άποψή σου θα λέει την "αλήθεια", μπορείς να το κάνεις και εσύ αν θέλεις και να σε βοηθήσω επίσης, το ποιο εύκολο και γρήγορο παράδειγμα είναι να βάλεις την μεταβλητή TIER AVERAGE με ποσοστό συμμετοχής 30% στον τύπο και μόνο με αυτό θα εχω γίνει μπλέ, το έπιασες ή σου ξεφεύγει ακόμα?"   ...

1ον η ανθρώπινη βλακεία φυσικά μεταβάλλεται, συνήθως ακολουθεί αυξητική πορεία κυρίως σε άτομα που προσπαθούν να την δικαιολογήσουν κι όχι να την αποβάλλουν ...
2ον εκατομμύρια παίκτες του WoT καλώς κακώς χρησιμοποιούν αυτές τις φόρμουλες ... και τότε ΝΤΑΝ ΝΤΑΝ εμφανίζεται ο taramas και προτείνει μια δική του, χρησιμοποιώντας άσχετα και ανούσια στοιχεία μόνο και μόνο για να αποδείξει πως οι άλλες δεν λένε την αλήθεια (είναι του στυλ "ας θεωρήσουμε ότι" που έγραφε πιο πάνω) ... μπορούμε εν ολίγοις για να βρούμε ποια ομάδα ήταν νικήτρια σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα να μετρήσουμε τα corner !!! και σε περίπτωση που έχουμε διαφορετικό αποτέλεσμα ως προς το νικητή βρήκαμε αυτομάτως ένα ατράνταχτο επιχείρημα για να στηρίξουμε την άποψη πως: τα goal μετράνε για αυτούς που τα μετράνε ... μα στο θεό που πιστεύετε είναι επιχειρήματα νοήμονα ενηλίκου αυτά ????
3ον εγώ δε θα αναφερθώ στο "κασέρι", όπως ο memento καθώς θεωρώ πως ο καθένας χειρίζεται το πορτοφόλι του όπως γουστάρει ... άλλωστε ο "βασιλιάς" του convert στο forum δεν είσαι εσύ αλλά άλλος ... βέβαια είσαι "καραμωβ"  Wink ...

... δε νομίζω να σας κούρασα, μάλλον σας πέταξα τα μάτια έξω  Twisted Evil ...  

gregorakis
gregorakis

Δημοσίευση από dolofonos Παρ Ιουν 27, 2014 11:49 am

Μην πω ότι αν έχεις περισσότερα δοκάρια παίρνεις όχι μόνο την νίκη αλλά και περισσότερους πόντους
dolofonos
dolofonos

Αριθμός μηνυμάτων : 428

Δημοσίευση από mementoM0ri Παρ Ιουν 27, 2014 12:35 pm

Απάντηση προς cgaki - Σελίδα 3 Giphy
mementoM0ri
mementoM0ri

Δημοσίευση από imperiumgraecum Παρ Ιουν 27, 2014 12:58 pm

Βλέπω ωραίο θεματάκι συζητάτε, και επειδή ζήλεψα, σαν παιδί που είμαι, είπα να μπω...Γιούργια λοιπον!!

Αρχικώς, θα συμφωνήσω με τον ταραμά....Δικαίωμα του καθενός είναι να μετράει αριθμούς και να τους παίρνει υπ' όψιν ή να τους αγνοεί. Στην τελική, παιχνίδι είναι.

Αυτό που μου προκάλεσε μειδίαμα(επιεικής όρος), ήταν ο ισχυρισμός του ταραμά ότι μπορεί να φτιάξει δική του συνάρτηση απόδοσης(η λέξη φόρμουλα είναι λατινική, άρα απορρίπτεται, και η εξίσωση προϋποθέτει εκατέρωθεν μέλη που είναι ίσα, άρα επίσης απορρίπτεται).

Δηλαδή φίλτατε ταραμά, για να καταλάβω: διαθέτεις servers αρκετά μεγάλους για να διαχειριστούν εκατομμύρια αριθμούς μαχων, στατιστικά και αποτελέσματα αυτών, διαθέτεις ένα πλήρωμα ατόμων αφοσιωμένα στην (κατα)μέτρηση αριθμών, διαθέτεις τα ίδια τα στατιστικά των μαχών, και φυσικά τους παίκτες για να παίξουν τις μάχες.....Eνδιαφέρον....

Δεν ξέρω αν εσύ τα έχεις όλα αυτά, γιατί πάντως οι τύποι στα wotlabs(οι εμπνευστές των συναρτήσεων WN), τα έχουν. Ο δε, λόγος που βγάζουν κάθε φορά καινούριες εκδόσεις(wn5-6-7-8 ), είναι το γεγονός ότι κάθε τρεις και λίγο βγαίνουν νέα άρματα, τα παλαιά περνάνε από rebalance, τα maps μεταβάλλονται, οπότε σιγά-σιγά, η τρέχουσα συνάρτηση απόδοσης αποκλίνει.

Aν παρ' όλα αυτά, μετά από αυτό το post έχεις οποιεσδήποτε αντιρρήσεις, μπορείς ανετότατα να ρίξεις μια βόλτα προς τα εδώ: wotlabs forum, και να εκφέρεις τη γνώμη σου στους ίδιους τους δημιουργούς των WN
imperiumgraecum
imperiumgraecum

Αριθμός μηνυμάτων : 444

Δημοσίευση από taramas Σαβ Ιουν 28, 2014 4:31 pm

imperiumgraecum έγραψε:
Βλέπω ωραίο θεματάκι συζητάτε, και επειδή ζήλεψα, σαν παιδί που είμαι, είπα να μπω...Γιούργια λοιπον!!

Αρχικώς, θα συμφωνήσω με τον ταραμά....Δικαίωμα του καθενός είναι να μετράει αριθμούς και να τους παίρνει υπ' όψιν ή να τους αγνοεί. Στην τελική, παιχνίδι είναι.

Αυτό που μου προκάλεσε μειδίαμα(επιεικής όρος), ήταν ο ισχυρισμός του ταραμά ότι μπορεί να φτιάξει δική του συνάρτηση απόδοσης(η λέξη φόρμουλα είναι λατινική, άρα απορρίπτεται, και η εξίσωση προϋποθέτει εκατέρωθεν μέλη που είναι ίσα, άρα επίσης απορρίπτεται).

Δηλαδή φίλτατε ταραμά, για να καταλάβω: διαθέτεις servers αρκετά μεγάλους για να διαχειριστούν εκατομμύρια αριθμούς μαχων, στατιστικά και αποτελέσματα αυτών, διαθέτεις ένα πλήρωμα ατόμων αφοσιωμένα στην (κατα)μέτρηση αριθμών, διαθέτεις τα ίδια τα στατιστικά των μαχών, και φυσικά τους παίκτες για να παίξουν τις μάχες.....Eνδιαφέρον....

Δεν ξέρω αν εσύ τα έχεις όλα αυτά, γιατί πάντως οι τύποι στα wotlabs(οι εμπνευστές των συναρτήσεων WN), τα έχουν. Ο δε, λόγος που βγάζουν κάθε φορά καινούριες εκδόσεις(wn5-6-7-8 ), είναι το γεγονός ότι κάθε τρεις και λίγο βγαίνουν νέα άρματα, τα παλαιά περνάνε από rebalance, τα maps μεταβάλλονται, οπότε σιγά-σιγά, η τρέχουσα συνάρτηση απόδοσης αποκλίνει.

Aν παρ' όλα αυτά, μετά από αυτό το post έχεις οποιεσδήποτε αντιρρήσεις, μπορείς ανετότατα να ρίξεις μια βόλτα προς τα εδώ: wotlabs forum, και να εκφέρεις τη γνώμη σου στους ίδιους τους δημιουργούς των WN

Αν παρεξήγησες θα σου απαντήσω, αν πάλι θέλεις απλά να δείξεις κάτι δεν με ενδιαφέρει,
πάμε λοιπόν...
α) συνάρτηση - φόρμουλα ή οπως αλλιώς θέλεις να την πείς μπορείς να φτιάξεις και εσύ αλλά όπως είπα "για να μεταβάλλει τα στατιστικά τα δικά μου σε σχέση με του ξερόλα" εννοείτε πως δεν έχω την υπολογιστική ικανότητα που απαιτεί η παρακολούθηση εκατομμυρίων παιχτών, ελπίζω να το κατάλαβες τώρα.
β) ο λόγος που βγάζουν διαφορετικές εκδόσεις δεν είναι μόνο οι αλλαγές στο παιχνίδι, αν ήταν μόνο αυτές δεν θα άλλαζα εγώ ας πούμε χρώματα την μια προς τα κάτω και την άλλη προς τα πάνω, η αλλαγή ας πούμε του tier average που είτε είναι έξω είτε μέσα και με εκάστοτε διαφορετική ποσόστωση δεν έχει να κάνει με το παιχνίδι αλλά με την δικαίωση αυτών που διαμαρτηρήθηκαν για τους άλλους που παίζουν με τα γνωστά μικρά και γίνονται μωβ, υπάρχουν πολλά ακόμη αλλά μην το κουράζουμε.
γ) οσο για το τελευταίο σχόλιο, κάποια πράγματα τα έχω περιλάβει μέσα σε ticket προς την WG, τουλάχιστον αυτά που εγώ θεωρώ εφικτά λαμβάνοντας υπόψη και το πνεύμα της εταιρείας που θέλει να κρατάει όλο τον κόσμο στο παιχνίδι και να κερδίζει απο αυτό σαφώς.

taramas

Δημοσίευση από taramas Σαβ Ιουν 28, 2014 4:43 pm

@ gregorakis

χαχαχα, εισαι πολυ αστείος φίλε, πάντα ήσουνα άλλωστε,
Πάμε με το ποδοσφαιρικό παράδειγμα σου, η αργεντινή κέρδισε και προκρίθηκε στο 90 με γκόλ του μέσσι, πές μου τώρα τα στατιστικά, η αργεντινή είναι η καλύτερη ομάδα? σε σχέση με ποιές άλλες? ο μέσσι είναι ο καλύτερος παίχτης/ σε σχέση με ποιους? πότε? στο muntial? στην χρονιά που πέρασε? γιατί να μην είναι ο γκανέζος που έβαλε περισσότερα γκόλ στο παγκόσμιο? αν αύριο αποκλειστεί η αργεντινή ο μέσσι θα γίνει κόκκινος? 

Θα σου συνιστούσα να χρησιμοποιήσεις άλλα τρόπο γιατί στο wot εχεις χρώμα μπλέ ή μωβ αλλά στα μαθηματικά εγώ εχω και εσύ φαίνεται οτι δεν έχεις, μείνε στα καλά που νομίζεις οτι μετράς.

taramas

Δημοσίευση από taramas Σαβ Ιουν 28, 2014 4:46 pm

dolofonos έγραψε:Μην πω ότι αν έχεις περισσότερα δοκάρια παίρνεις όχι μόνο την νίκη αλλά και περισσότερους πόντους

Ναι όντως κάτι περίεργο συμβαίνει, πχ εσύ πως γίνεται να έχεις av. tier 7,30? στα clan wars με 6αρια παίζεις?

taramas

Δημοσίευση από gregorakis Κυρ Ιουν 29, 2014 12:05 am

taramas έγραψε:Ναι όντως κάτι περίεργο συμβαίνει, πχ εσύ πως γίνεται να έχεις av. tier 7,30? στα clan wars με 6αρια παίζεις?
... στο έγραψε ευγενικά ο memento αλλά το έκανες γαργάρα ... δεν έχεις τόσο μεγάλο av. tier επειδή παίζεις 10αρια (τρομάρα σου 47% W/R και παίζεις 10αρια αυτό θα έπρεπε να το απαγορεύει η WG) αλλά κυρίως διότι "πήδησες" τα med tiers με convert ... τι ντεν καταλλλαβαίνεις ??? οι φυσιολογικοί παίκτες έχουν ένα av. tier γύρω στο 7,5 ...

... έχεις γεμίσει 3τομη εγκυκλοπαίδεια με τίτλο: "νεοελληνικές σοφιστείες κι άλλες αηδίες εν είδει χαπενινγκ", οι εκδόσεις γεωργιάδη θα πλήρωναν αδρά για να εκδώσουν αυτό το έπος ... μέχρι κι αριστείο από τη μαθηματική εταιρεία με το όνομά σου επάνω μπορεί να σου δώσουν (εδώ η γυναίκα του πήρε βραβείο σύνθεσης) ... ξέρω πως έχεις το άλλο από τη διεθνή μαθηματική ακαδημία αλλά να έχεις και ένα πραγματικό ρε παιδί μου (έστω και πλαστό) ... 

... γνωρίζω πως στο iQ είσαι καραμωβ, γνωρίζω πως ξέρεις καράτε και δέρνεις άμα λάχει ... αναγκάζομαι να πληρώνω proxy για να κρύβω όσο μπορώ την ip μου (ξέρω πως δου ξεφεύγει τίποτα αλλά κάνω μια προσπάθεια) μη τυχόν με βρεις κι έρθεις να με σαπακιάσεις ... έχω όμως ένα πλεονέκτημα απέναντί σου, δε με ξέρεις ενώ εγώ έχω φωτογραφία σου 

Απάντηση προς cgaki - Σελίδα 3 Funny_einstein
TARAMAS ... ΤΣΟ & ΛΟ & ΜΥΑΛΟ ΚΟΦΤΕΡΟ ...

... για τα επιχειρήματά σου δε θα κάνω καμία αναφορά ... με αποστόμωσες, έδειξες όλη την ανωτερότητα της σκέψης και του πνεύματός σου ... 

... μάθε να κάνεις service σε χρονογράφους omega, έχεις πέσει πολύ στα μάτια όλων ... άλλωστε σίγα τα λάχανα, 2-3 μέρες θα σου πάρει ...
gregorakis
gregorakis

Δημοσίευση από dolofonos Κυρ Ιουν 29, 2014 12:12 am

Πραγματικά χάσιμο χρόνου. Ερώτηση παγίδα με έκανες λέμε. Δολοφόνος έχει 28112 συνολικά μάχες από αυτές 680 κλαν γορ και 2170 κόπανι, πως γίνετε να έχεις μέσο όρο 7,6 στα κλαν γορ με 6αρια παίζεις???? Ξέρω και εγώ με απλή λογικά απαντάω νομίζω, άσε που για να φτάσεις σε 10αρι πρέπει να παίξεις και ποιο μικρά αλλά βλέπεις κάποιος που τα έχει πάρει όλα με κονβερτ δεν το γνωρίζει αυτό.......
dolofonos
dolofonos

Αριθμός μηνυμάτων : 428

Δημοσίευση από mementoM0ri Κυρ Ιουν 29, 2014 4:00 am

Ntax ekana to lathos na dw ta average dmg tou tarama sta 10ria tou , mias kai ta alla tier ta pernaei me free.
 Afou kserasa 2 fores to prwino mou thelw na rwtisw PWS STO KALO GINETE STO FV215 183 NA EXEI 1600 DMG  pws???? 
 episis tarama, mporeis na peraseis armata me free kai xoris na ta agoraseis gia poio logo perneis arma 9ari gia na to pouliseis meta apo 20 maxes ?
mementoM0ri
mementoM0ri

Δημοσίευση από LicenseToKill Κυρ Ιουν 29, 2014 7:57 am

mementoM0ri έγραψε:Ntax ekana to lathos na dw ta average dmg tou tarama sta 10ria tou , mias kai ta alla tier ta pernaei me free.
 Afou kserasa 2 fores to prwino mou thelw na rwtisw PWS STO KALO GINETE STO FV215 183 NA EXEI 1600 DMG  pws???? 
 episis tarama, mporeis na peraseis armata me free kai xoris na ta agoraseis gia poio logo perneis arma 9ari gia na to pouliseis meta apo 20 maxes ?
Ε ρε συ τι ερωτήσεις είναι αυτές τώρα? Που θα χαλάσει ο άνθρωπος τα credits που "βγάζει" με το convert gold--->credits? Οεο?!?
LicenseToKill
LicenseToKill

Αριθμός μηνυμάτων : 21

Δημοσίευση από gregorakis Κυρ Ιουν 29, 2014 8:16 am

... memento & LtK ==> iQ ...  scratch ...
gregorakis
gregorakis

Δημοσίευση από sisifos Κυρ Ιουν 29, 2014 10:34 am

2 σελίδες on topic, 3 σελίδες off topic

Πάμε γερά να μπούμε στο βιβλίο Γκίνες!!!  bounce bounce bounce cheers cheers cheers 
sisifos
sisifos
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 282

http://wotgr.blogspot.gr

Δημοσίευση από IliasSD Κυρ Ιουν 29, 2014 8:52 pm

Ρε, το πρόβλημά σας είναι αν ο Ταραμάς περνάει τα tier με convert η όχι? Εγώ προσωπικά χέστηκα αν τα περνάει με convert η με χρυσό η με πλατίνα. Δεν κοιτάτε λέω εγώ να σταματήσουμε να φαγωνόμαστε και να δούμε πώς έστω και μια Ελληνική clan θα πάρει περιοχή-περιοχές- και να την κρατήσει παραπάνω απο δύο μέρες? Να πάψουμε να είμαστε ο σάκος του μποξ για τις ξένες clan. Για να σοβαρευτούμε λίγο και να κοιτάξουμε πώς να γίνουμε καλύτεροι σαν παίκτες αλλά και σαν άνθρωποι. Έλεος ποια.
IliasSD
IliasSD

Αριθμός μηνυμάτων : 2

Δημοσίευση από perseas Κυρ Ιουν 29, 2014 10:09 pm

Όπως λέει και το αρχαίο ρητό ''Εν τη ενώσει η ισχύς'' πράγμα μη αντιλυπτό για τους νεοέλληνες. 
Η ιστορία έχει δείξει ότι όταν οι Έλληνες λειτούργησαν ενωμένοι και βάζοντας το γενικό καλό πάνω από το ιδίον όφελος τότε αυτός ο τόπος όχι μόνο παρέμεινε ελεύθερος αλλά πήγε και μπροστά.
Ο κατακερματισμός σε ομάδες (ή κράτη πόλεις κατά την αρχαιότητα), όπως αναφέρεις κι εσύ τους μετέτρεπε κατά καιρούς σε σάκους του μποξ.
Ο μόνος τρόπος συνεπώς για να αποφευχθούν τα άσχημα αποτελέσματα και να υπερνικηθούν οι αδυναμίες είναι η ένωση.

Όσον αφορά το παιχνίδι αυτό πρεσβεύει και η PNX, η οποία δεν λέει δε και καλά να έρθουν όλοι στην παράταξή της. Ας μην έρθει ούτε ένας. Αυτό που λέει είναι να βάλουν αυτοί που αποτελούν τους σάκους του μποξ την κοινή λογική σε λειτουργία και να κάνουν το βήμα κάποια στιγμή προς τη σωστή κατεύθυνση. Να αφήσουν τα ηγετηλίκια και να συνυπάρξουν σε μια κοινή ομάδα που θα μπορεί να σταθεί, να κρατήσει περιοχή/ες για πάνω από δύο ημέρες.

Επειδή εμείς αυτό το έχουμε κάνει αυτό προτείνουμε και προς όλους όσους τους ενδιαφέρει το παιχνίδι μέσα υπό το πνεύμα του ανταγωνισμού. Το φόρουμ αυτό αν δεν κάνω λάθως φτιάχτηκε με σκοπό να βοηθήσει ο ένας τον άλλο έτσι ώστε να γίνουμε καλύτεροι, άρα εφόσον μιλάμε για βελτίωση αυτή μπορεί να συνδιαστεί με βάση τον ανταγωνισμό και με τίποτε άλλο.
perseas
perseas

Αριθμός μηνυμάτων : 176

Δημοσίευση από gregorakis Κυρ Ιουν 29, 2014 10:54 pm

IliasSD έγραψε:Ρε, το πρόβλημά σας είναι αν ο Ταραμάς περνάει τα tier με convert η όχι? ...
... αυτό κατάλαβες ? ... εγώ ασχολήθηκα με τον iQ ? ... μόνος του αναφέρθηκε αρχικά με υφάκι στο φοβερό av. tier που έχει και κατόπιν ειρωνικά στον dolofonos ... απλά του εξήγησα τι είναι αυτό το av. tier και για ποιο λόγο το δικό του είναι τόσο υψηλό ... και δε το εξήγησα μόνο για να το καταλάβει ο iQ αλλά και όσοι διαβάζουν το forum και έχουν φυσικά χαμηλότερη ικανότητα αντίληψης από αυτόν ...

... το τι κάνει ο καθένας στο παιχνίδι είναι δικό του θέμα και δε με αφορά ... το τι πιστεύει για το παιχνίδι επίσης δε με αφορά ... το τι γράφει όμως, δημοσίως μάλιστα, με αφορά ακόμα κι αν δεν αναφέρεται σε μένα ...

... άσχετο, τα banned που φαίνονται σε κάποιους χρήστες ισχύουν ή είναι λάθος του συστήματος?
gregorakis
gregorakis

Δημοσίευση από Ghostalker Δευ Ιουν 30, 2014 2:01 am

gregorakis έγραψε:... memento & LtK ==> iQ ...  scratch ...
 se parakalw min xrisimopoieis toso astoxa tin leksh iq xanei tin simasia tis.
Ghostalker
Ghostalker

Αριθμός μηνυμάτων : 42

Δημοσίευση από gregorakis Δευ Ιουν 30, 2014 3:41 am

Ghostalker έγραψε: se parakalw min xrisimopoieis toso astoxa tin leksh iq xanei tin simasia tis.
... μάλλον την έχει χάσει ήδη ... το iq μετράει για αυτούς που το μετράνε  tongue  ...
gregorakis
gregorakis

Σελίδα 3 από 4 Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης