ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ
3 απαντήσεις
World of Tanks Greece :: OFF TOPIC :: Αρχείο :: Basket
Σελίδα 1 από 1
ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ
Δεν μπορώ να συμβαδίσω με τους κανόνες αυτού του φόρουμ και δεν ανέχομαι να μου σβήνουν τα μηνύματα ειδικά όταν δεν είναι προσβλητικά...το αντίθετο μάλιστα.
Η πορεία μου στο παιχνίδι ( όχι παικτικά ), οι εμπειρίες μου από τις διάφορες ομάδες που έχω περάσει κ από τους παίκτες που έχω γνωρίσει δεν μου επιτρέπουν να υποτιμάω τον εαυτό μου!Γιατί περί υποτίμησης πρόκειται όταν ο κάθε τυχαίος σβήνει τα μηνυματά μου με την δικαιολογία ότι δεν έχω αξίωμα, βάλτε στον κ... σας τα αξιώματα σας!
Η προσπάθεια μου να δω μια δυνατή κοινότητα από ελληνες παίκτες ( και όχι σκορπισμένους από εδώ κ από εκεί, με τυχάρπαστες καρεκλοκένταυρες διοικήσεις ) ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!
ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΧΙ...ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Η πορεία μου στο παιχνίδι ( όχι παικτικά ), οι εμπειρίες μου από τις διάφορες ομάδες που έχω περάσει κ από τους παίκτες που έχω γνωρίσει δεν μου επιτρέπουν να υποτιμάω τον εαυτό μου!Γιατί περί υποτίμησης πρόκειται όταν ο κάθε τυχαίος σβήνει τα μηνυματά μου με την δικαιολογία ότι δεν έχω αξίωμα, βάλτε στον κ... σας τα αξιώματα σας!
Η προσπάθεια μου να δω μια δυνατή κοινότητα από ελληνες παίκτες ( και όχι σκορπισμένους από εδώ κ από εκεί, με τυχάρπαστες καρεκλοκένταυρες διοικήσεις ) ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!
ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΧΙ...ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
LASKAS- Αριθμός μηνυμάτων : 580
Απ: ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ
@ laskas
η απορία μου ρε Κώστα είναι ενώ δεν θέλεις "σκορπισμένους απο εδώ κι απο εκεί με τυχάρπαστες καρεκλοκένταυρες διοικήσεις" και θα μπορούσα να συμφωνήσω μαζί σου αλλά αυτό τελικά που υπερασπίζεσαι είναι οι συγκεντρωμένες τυχάρπαστες καρεκλοκένταυρες διοικήσεις.
Δεν το έχεις καταλάβει ακόμη οτι τον πολύ κόσμο των διώχνουν οι άνθρωποι όχι οι ιδέες.
η απορία μου ρε Κώστα είναι ενώ δεν θέλεις "σκορπισμένους απο εδώ κι απο εκεί με τυχάρπαστες καρεκλοκένταυρες διοικήσεις" και θα μπορούσα να συμφωνήσω μαζί σου αλλά αυτό τελικά που υπερασπίζεσαι είναι οι συγκεντρωμένες τυχάρπαστες καρεκλοκένταυρες διοικήσεις.
Δεν το έχεις καταλάβει ακόμη οτι τον πολύ κόσμο των διώχνουν οι άνθρωποι όχι οι ιδέες.
taramas- Αριθμός μηνυμάτων : 747
Απ: ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ
Laskas σε ανέχτηκα μία φόρα γιατί θα στο έκανε post η διοίκηση και σήμερα απλά σου τα έκανα delete. Αλλά σε βλέπω και Ban μαζί στο επόμενο και ΚΟΣΜΙΑ.
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
World of Tanks Greece :: OFF TOPIC :: Αρχείο :: Basket
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT