MatchMaking και "Βάρος" Αρμάτων
+6
Sanguinius
dimstam
ee3509
sisifos
Arxiereas_
yanis
10 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 3
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Απ: MatchMaking και "Βάρος" Αρμάτων
p2w δεν είναι τα premium ammo ούτε το γρηγορότερο crew training.Τα απέδειξε ο garbad με την σειρά του Leopard πέρυσι,ξεκίνησε με μη premium account με 50% crew και τους έκανε ρόμπα γιατί απλά ήξερε να παίζει.P2w είναι το εξής:donate στο l2,2 ισάξιοι παίχτες κάνουν pvp ο donate κερδίζει γιατί τα items του δίνουν ξεκάθαρο πλεονέκτημα.Τα premium και τα training crew δεν δίνουν πλεονέκτημα,unicums το αποδεικνύουν καθημερινά.Είχα ξεκλειδώσει το jt KT Ausf B Panther 2
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
Ακριβώς το παράδειγμα που έδωσα με το l2 στο WoT δεν συμβαίνει αυτό δυστυχώς,φόρτωσε όσα premium ammo θες,ένα unicum πάντα θα σε κάνει ρόμπα,γιατί το ίδιο το παιχνίδι σου δίνει την δυνατότητα να ξεπερνάς τον wallet warrior μέσω ανώτερης τακτικής,στα p2w παιχνίδια δεν γίνεται αυτόFounder έγραψε:Εγώ πάντος νομίζω ότι ξέρω αρκετά καλά τι σημαίνει μετά απο 500-600 παιχνίδια που έχω παίξει
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=pay-to-win
Sanguinius έγραψε:p2w δεν είναι τα premium ammo ούτε το γρηγορότερο crew training.Τα απέδειξε ο garbad με την σειρά του Leopard πέρυσι,ξεκίνησε με μη premium account με 50% crew και τους έκανε ρόμπα γιατί απλά ήξερε να παίζει.P2w είναι το εξής:donate στο l2,2 ισάξιοι παίχτες κάνουν pvp ο donate κερδίζει γιατί τα items του δίνουν ξεκάθαρο πλεονέκτημα.Τα premium και τα training crew δεν δίνουν πλεονέκτημα,unicums το αποδεικνύουν καθημερινά.Είχα ξεκλειδώσει το jt KT Ausf B Panther 2
Το είπες μονος σου για να δεις αν είναι p2w οι παίκτες πρέπει να είναι ισαξιοι. Οπότε οι UNI λογικό είναι να νικάνε. Ακριβός το ίδιο γινόταν στο L2. Επειδή και εγώ έπεζα και είμουν σε τεράστιο guild παρόλο που δεν είχα φοβερό gear όταν με έβλεπαν έτρεχαν γιατί είμουν ένας απο τους καλύτερους BD του server.
Το θέμα είναι απλό p2w elements είναι οτιδίποτε σου δίνει in-game δυνατότητες δηλαδή gold-ammo ή crew EXP.
Οι εταιρίες δεν είναι "χαζές" όσο ήταν παλιά και κρύβουν αυτά τα p2w elements. Ένα τρανό παράδειγμα p2w είναι το ghost recon online. Ξέρεις ποια είναι ι διαφορά του με το Wot και το WT ? α ΚΑΜΙΑ αλλά εκει το οικονομικό τμήμα της εταιρίας δεν ξέρει πως να κρύψει το p2w σε σχέση με την Wargaming που είναι master.
Η αλήθεια είναι ότι ούτε το Wot ούτε το WT είανι καθαρά P2W αλλιώς δεν θα είχαν τόσο πολύ κόσμο. Αλλά έχουν P2W στοιχεία μέσα τους για να βγάζουν χρήμα και καλώς ή κακός το WoT έχει πολύ περισσότερα.... για την ώρα (δηλαδή μέχρι να ξυπνήσουν και αυτοί του WT).
Founder- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 786
Ακόμα και unicum εναντίων unicum να βάλεις και πάλι με premium ammo δεν κερδίζεις γιατί ακόμα κι αυτά εξοστρακίζονται.Στον elite που έπαιζα εγώ όταν φορούσες την elite armor όσο καλός και να ήταν ο άλλος απλά δεν μπορούσε να κερδίσει,αν τ υπόλοιπα items ήταν ίδια.p2w δεν υπάρχει όταν οι παίχτες με τις ικανότητές τους καταρρίπτουν τα πλεονεκτήματα που σου δίνουν τα money purchasable itemsFounder έγραψε:Sanguinius έγραψε:p2w δεν είναι τα premium ammo ούτε το γρηγορότερο crew training.Τα απέδειξε ο garbad με την σειρά του Leopard πέρυσι,ξεκίνησε με μη premium account με 50% crew και τους έκανε ρόμπα γιατί απλά ήξερε να παίζει.P2w είναι το εξής:donate στο l2,2 ισάξιοι παίχτες κάνουν pvp ο donate κερδίζει γιατί τα items του δίνουν ξεκάθαρο πλεονέκτημα.Τα premium και τα training crew δεν δίνουν πλεονέκτημα,unicums το αποδεικνύουν καθημερινά.Είχα ξεκλειδώσει το jt KT Ausf B Panther 2
Το είπες μονος σου για να δεις αν είναι p2w οι παίκτες πρέπει να είναι ισαξιοι. Οπότε οι UNI λογικό είναι να νικάνε. Ακριβός το ίδιο γινόταν στο L2. Επειδή και εγώ έπεζα και είμουν σε τεράστιο guild παρόλο που δεν είχα φοβερό gear όταν με έβλεπαν έτρεχαν γιατί είμουν ένας απο τους καλύτερους BD του server.
Το θέμα είναι απλό p2w elements είναι οτιδίποτε σου δίνει in-game δυνατότητες δηλαδή gold-ammo ή crew EXP.
Οι εταιρίες δεν είναι "χαζές" όσο ήταν παλιά και κρύβουν αυτά τα p2w elements. Ένα τρανό παράδειγμα p2w είναι το ghost recon online. Ξέρεις ποια είναι ι διαφορά του με το Wot και το WT ? α ΚΑΜΙΑ αλλά εκει το οικονομικό τμήμα της εταιρίας δεν ξέρει πως να κρύψει το p2w σε σχέση με την Wargaming που είναι master.
Η αλήθεια είναι ότι ούτε το Wot ούτε το WT είανι καθαρά P2W αλλιώς δεν θα είχαν τόσο πολύ κόσμο. Αλλά έχουν P2W στοιχεία μέσα τους για να βγάζουν χρήμα και καλώς ή κακός το WoT έχει πολύ περισσότερα.... για την ώρα (δηλαδή μέχρι να ξυπνήσουν και αυτοί του WT).
Γι ατό σου είπα ότι ξέρουν πως να τα κρύβουν. Γι αυτό δεν είναι εντελός P2W αλλά έχει πολλά elements μέσα.
εσύ γιατί νομίζεις ότι δεν βγάινουν καθαρά p2w παιχνίδια ποια? Γιατί δεν τα παίζει κανείς. Ενώ ένα παιχνίδι με το οικονιμικό μοντέλο του WoT
εσύ γιατί νομίζεις ότι δεν βγάινουν καθαρά p2w παιχνίδια ποια? Γιατί δεν τα παίζει κανείς. Ενώ ένα παιχνίδι με το οικονιμικό μοντέλο του WoT
Founder- Admin
Κι όμως βγαίνουν ακόμαFounder έγραψε:Γι ατό σου είπα ότι ξέρουν πως να τα κρύβουν. Γι αυτό δεν είναι εντελός P2W αλλά έχει πολλά elements μέσα.
Εγώ πάντος δεν έχω δει κανένα μεγάλο p2w τίτλο να κάνει πάταγο.
Τελικά το θέμα είναι το πως βλέπει ο καθένας το πορτοφόλι του και το παιχνίδι του.
Τελικά το θέμα είναι το πως βλέπει ο καθένας το πορτοφόλι του και το παιχνίδι του.
Founder- Admin
Sanguinius έγραψε:Αυτά δν είναι cheats ούτε κατά διάνοια.Ενας που έχει άριστη γνώση ξέρει που βρίσκεται ο κάθε αντίπαλος,οπουδήποτε στν χάρτη και αν μπορεί να αρπάξει βολές ή όχι.
Αυτό δεν έχει σχέση με το να έχεις καθαρίσει μια μεριά και να ξέρεις που άναψαν τελευταία φορά τα άρματα στην άλλη μεριά. Έχεις αυτόματα ένα προβάδισμα ξέροντας την τελευταία θέση τους και το πόσα HP έχουν. Εκτός αν είσαι παιδί θαύμα που μπορείς να κάνεις dogfights στη μια άκρη του χάρτη και να παρατηρείς το minimap στην άλλη άκρη. Δεν είμαι οπότε το XVM με βοηθάει απίστευτα σ'αυτό
Το laser,πάλι δεν δίνει κανένα πλεονέκτημα,δεν έχει καμία διάφορα από τον απλό στόχο,
Τo laser βρίσκεται στα κανόνια των άλλων και από αυτό καταλαβαίνεις αν σε κοιτάζουν (Warpack). ΤΕΡΑΣΤΙΟ πλεονέκτημα για να ξέρεις αν μπορείς να βγείς να πάρεις βολή. Υπήρχε κάποτε και το mod uragan direction of enemy tanks που στα έδειχνε στο minimap αλλά δεν λειτουργεί πλέον
οπως και το zoom in mod,δεν έχει σημασία αν βλέπεις καλύτερα τον στόχο ή όχι σε τέτοιες αποστάσεις απλά ελπίζεις να πετύχεις το τανκ και τίποτα άλλο.
Προσωπικά το zoom in το έχω έως x24 μόνο και μόνο για να βλέπω καθαρά το άρμα μέσα από θάμνους (τους εξαφανίζει). Σημαντική βοήθεια
Το zoom out κι αυτό άχρηστο είναι γιατί πλέον το παιχνίδι από μόνο του έχει μεγαλύτερο zoom out,
όχι τόσο ώστε να βλέπεις πού κοιτάει αυτός που είναι πίσω από το σπίτι-βράχο
επίσης πολλοί το χρησιμοποιούν για να κάνουν counter arty,αλλά επίσης δν δίνει κανένα πλεονέκτημα γτ ένας καλός παίχτης ξέρει πως δουλεύει τ αρτυ και με τ να δρι μια βολή να σκάει ξερει που βρίσκεται τ αντίπαλο αρτυ.
Καμία σχέση το πού είναι στο περίπου με την απ'ευθείας παρατήρηση. Με το zoom out και τα visuals off παρατηρείς περιοχή που καλύπτει 2-3 τετράγωνα σε αναλυση 1920x1080
Όσον αφορά το pay2win εξαρτάται από το ποσό καλά παίζεις.Πλεον παίζω μόνο με 8+,εκτός απο χθες,και έχω 9,5μυρια χωρίς πριμιουμ ακαουντ,άρα αφού μπορώ εγώ με 1322 wn8 να το καταφέρω δεν είναι δύσκολο για κάποιον καλύτερο να το κάνει.
Όλα εξαρτώνται από το πόσο καλά παίζεις. Το θέμα είναι ότι ο ίδιος παίκτης με ένα elite άρμα θα παίζει πολύ καλύτερα απ' ό,τι με ένα stock. Δεν χρειάζεται καν να το συζητάμε όπως και το ότι μια ντομάτα και με WT να τον βάλεις σε τιερ 5 θα το χάσει το άρμα. Επίσης όταν αρχίσεις να αγοράζεις και να παίζεις 10άρια θα ξαναδούμε την κάβα σου.
Το training των πληρωμάτων μπορεί να θεωρηθεί pay2win αλλά τα αισχροκερδη κόλπα του WT και τα premium tanks που έχει ΛΟΛ,έτσι και τα δεις θα καταλάβεις τι σημαίνει pay2win
Επίσης αισχροκερδή κόλπα χρησιμοποιεί και το WoT όπου θέλει gold για να βγάλεις μέχρι και το equipment από ένα άρμα. Ήμαρτον δηλαδή...
Οι απαντήσεις μου με κόκκινα
Arxiereas_- Αριθμός μηνυμάτων : 197
Το WoT είναι master of masters όσον αφορά την οικονομοτεχνική δομή του.
imperiumgraecum- Αριθμός μηνυμάτων : 444
Για το 1ο δεν χρειάζεσαι mod map awarness θες και επικοινωνία με την ομάδα,άρα δεν είναι cheat.Ούτε χρειάζεσαι το laser για να δεις αν σε κοιτούν ή όχι,γνώση των gamemechanics χρειάζεσαι για να ξέρεις πότε πρέπει να ρίξεις,ακόμα και από παίχτη που είναι αόρατος,άρα ούτε το laser είναι cheat.Για το zoom in είναι υποχρέωση σου να ξέρεις απ έξω το display των αρμάτων και να μάθεις που να ρίχνεις,μέσα από θάμνους,αφού μαθαίνεται τότε ούτε αυτό είναι cheat.Για το zoom out όπως είπα το παιχνίδι έχει βάλει μεγαλύτερο από παλίά οπότε δεν χρειάζεσαι mod για αυτό,επίσης μπορείς να ξέρεις ακριβώς που είναι το arty μόνο και μόνο ξέροντας κατά προσέγγιση,γιατί αν ξέρεις τον χάρτη καλά,ξέρεις και που θα είναι κρυμμένο,άρα ούτε αυτό είναι cheat.Όσον αφορά την κάβα μου μην ανησυχείς αφού ο garbad το έχει καταφέρει μπορώ κι εγώ,όταν θα είμαι αρκετά ικανός,μέχρι τότε δεν έχει 10ρια για μένα.Τέλος σου δίνει την επιλογή να καταστρέψεις τον εξοπλισμό,αντί να δώσεις λεφτά,είναι μια χρονοβόρα επιλογή,δεν σε εξαναγκάζει με κανέναν τρόπο να ρίξεις χρυσό,γιατί πολύ απλά δεν θα σου δώσει κανένα πλεονέκτημα,απλά θα κερδίσεις χρόνο,αυτό δεν είναι πλεονέκτημαArxiereas_ έγραψε:Sanguinius έγραψε:Αυτά δν είναι cheats ούτε κατά διάνοια.Ενας που έχει άριστη γνώση ξέρει που βρίσκεται ο κάθε αντίπαλος,οπουδήποτε στν χάρτη και αν μπορεί να αρπάξει βολές ή όχι.
Αυτό δεν έχει σχέση με το να έχεις καθαρίσει μια μεριά και να ξέρεις που άναψαν τελευταία φορά τα άρματα στην άλλη μεριά. Έχεις αυτόματα ένα προβάδισμα ξέροντας την τελευταία θέση τους και το πόσα HP έχουν. Εκτός αν είσαι παιδί θαύμα που μπορείς να κάνεις dogfights στη μια άκρη του χάρτη και να παρατηρείς το minimap στην άλλη άκρη. Δεν είμαι οπότε το XVM με βοηθάει απίστευτα σ'αυτό
Το laser,πάλι δεν δίνει κανένα πλεονέκτημα,δεν έχει καμία διάφορα από τον απλό στόχο,
Τo laser βρίσκεται στα κανόνια των άλλων και από αυτό καταλαβαίνεις αν σε κοιτάζουν (Warpack). ΤΕΡΑΣΤΙΟ πλεονέκτημα για να ξέρεις αν μπορείς να βγείς να πάρεις βολή. Υπήρχε κάποτε και το mod uragan direction of enemy tanks που στα έδειχνε στο minimap αλλά δεν λειτουργεί πλέον
οπως και το zoom in mod,δεν έχει σημασία αν βλέπεις καλύτερα τον στόχο ή όχι σε τέτοιες αποστάσεις απλά ελπίζεις να πετύχεις το τανκ και τίποτα άλλο.
Προσωπικά το zoom in το έχω έως x24 μόνο και μόνο για να βλέπω καθαρά το άρμα μέσα από θάμνους (τους εξαφανίζει). Σημαντική βοήθεια
Το zoom out κι αυτό άχρηστο είναι γιατί πλέον το παιχνίδι από μόνο του έχει μεγαλύτερο zoom out,
επίσης πολλοί το χρησιμοποιούν για να κάνουν counter arty,αλλά επίσης δν δίνει κανένα πλεονέκτημα γτ ένας καλός παίχτης ξέρει πως δουλεύει τ αρτυ και με τ να δρι μια βολή να σκάει ξερει που βρίσκεται τ αντίπαλο αρτυ.
Καμία σχέση το πού είναι στο περίπου με την απ'ευθείας παρατήρηση. Με το zoom out και τα visuals off παρατηρείς περιοχή που καλύπτει 2-3 τετράγωνα σε αναλυση 1920x1080
Όσον αφορά το pay2win εξαρτάται από το ποσό καλά παίζεις.Πλεον παίζω μόνο με 8+,εκτός απο χθες,και έχω 9,5μυρια χωρίς πριμιουμ ακαουντ,άρα αφού μπορώ εγώ με 1322 wn8 να το καταφέρω δεν είναι δύσκολο για κάποιον καλύτερο να το κάνει.
Όλα εξαρτώνται από το πόσο καλά παίζεις. Το θέμα είναι ότι ο ίδιος παίκτης με ένα elite άρμα θα παίζει πολύ καλύτερα απ' ό,τι με ένα stock. Δεν χρειάζεται καν να το συζητάμε όπως και το ότι μια ντομάτα και με WT να τον βάλεις σε τιερ 5 θα το χάσει το άρμα. Επίσης όταν αρχίσεις να αγοράζεις και να παίζεις 10άρια θα ξαναδούμε την κάβα σου.
Το training των πληρωμάτων μπορεί να θεωρηθεί pay2win αλλά τα αισχροκερδη κόλπα του WT και τα premium tanks που έχει ΛΟΛ,έτσι και τα δεις θα καταλάβεις τι σημαίνει pay2win
Επίσης αισχροκερδή κόλπα χρησιμοποιεί και το WoT όπου θέλει gold για να βγάλεις μέχρι και το equipment από ένα άρμα. Ήμαρτον δηλαδή...
Αν δεις στριμ από unicum θα καταλάβεις
Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι τα mods βοηθάνε. Και 1 στα 100 παιχνίδια να πάρεις χάρη στα mods, είναι βοήθεια
*Περί mods*
Το last-known-position mod είναι το μόνο από τα εναπομείναντα νόμιμα mods που είναι τόσο game-breaking, κατ' εμέ.
Είναι bonus μεγαλύτερο και από goldammo και premium consumables. Κερδίζει παιχνίδια για πλάκα, και, για να πω την αλήθεια, δεν ξέρω πώς έχει επιβιώσει από τους moderators και την WG μέχρι τώρα. Οπότε, αφού το έχουμε, ας το απολαύσουμε.
*Περί p2w*
Στοιχεία p2w υπάρχουν, αλλά είναι σχετικά ασήμαντα, και, μεταξύ μας, το playerbase του WoT είναι τόσο, μα τόσο ηλίθιο, που και όλα τα p2w να μαζέψουν, πάλι δε νικάνε.
Π.χ. τα premium άρματα είναι εξόχως balance-αρισμένα, ωστέ να μην δίνουν πλεονέκτημα στον ιδιοκτήτη, έναντι των άλλων που έχουν regular άρματα(αν και, με την απαραίτητη γνώση και skill, το premium γίνεται OP, π.χ. E25, T34 κτλ.).
Το τρανταχτό p2w ήταν το gold/premium ammo, το οποίο, τεχνηέντως, το κατέστησαν προσιτό στις φτωχότερες μάζες, που δεν αγόραζαν χρυσό.
Το last-known-position mod είναι το μόνο από τα εναπομείναντα νόμιμα mods που είναι τόσο game-breaking, κατ' εμέ.
Είναι bonus μεγαλύτερο και από goldammo και premium consumables. Κερδίζει παιχνίδια για πλάκα, και, για να πω την αλήθεια, δεν ξέρω πώς έχει επιβιώσει από τους moderators και την WG μέχρι τώρα. Οπότε, αφού το έχουμε, ας το απολαύσουμε.
*Περί p2w*
Στοιχεία p2w υπάρχουν, αλλά είναι σχετικά ασήμαντα, και, μεταξύ μας, το playerbase του WoT είναι τόσο, μα τόσο ηλίθιο, που και όλα τα p2w να μαζέψουν, πάλι δε νικάνε.
Π.χ. τα premium άρματα είναι εξόχως balance-αρισμένα, ωστέ να μην δίνουν πλεονέκτημα στον ιδιοκτήτη, έναντι των άλλων που έχουν regular άρματα(αν και, με την απαραίτητη γνώση και skill, το premium γίνεται OP, π.χ. E25, T34 κτλ.).
Το τρανταχτό p2w ήταν το gold/premium ammo, το οποίο, τεχνηέντως, το κατέστησαν προσιτό στις φτωχότερες μάζες, που δεν αγόραζαν χρυσό.
imperiumgraecum έγραψε:
...και κατάφεραν με αυτόν τον τρόπο να καταστρέψουν σχεδόν την έννοια του armor στα άρματα.
sisifos έγραψε:
...και κατάφεραν με αυτόν τον τρόπο να καταστρέψουν σχεδόν την έννοια του armor στα άρματα.
H εναλλακτική θα ήταν να βγάλουν το prem. ammo από το παιχνίδι, αλλά τότε θα έπρεπε:
- να μειώσουν ακόμα περισσότερο το ΜΜ(+1 από +2 ίσως)
- να βρουν άλλο τρόπο να εισπράττουν χρήματα από τους εύπορους αγοραστές prem.ammo, τουτ' έστιν, περισσότερες μικραγορές p2w
Κατ' εμέ τα premium άρματα, τα premium accounts και οι μετατροπές free xp, τους είναι υπεραρκετά για να τα κονομάνε. Όλα τα υπόλοιπα είναι πλεονεξία και χαλάνε και το game.
Θα μπορούσαν πχ να βάλουν κάποια διακοσμητικά για τα άρματα που δεν επηρεάζουν το παιχνίδι ή έστω να επηρεάζουν ελάχιστα παραμέτρους που χρειάζονται στοιχειώδες μυαλό για να αξιοποιηθούν, όπως το camo.
Και μιας και αναφέρθηκε το last known position ξέρει κανένας μήπως αν υπάρχει πουθενά χωρίς το xvm και αλλα mods, γιατί έχω φάει τον τόπο τόσο καιρό και δεν το έχω βρει.
Και μιας και αναφέρθηκε το last known position ξέρει κανένας μήπως αν υπάρχει πουθενά χωρίς το xvm και αλλα mods, γιατί έχω φάει τον τόπο τόσο καιρό και δεν το έχω βρει.
grekios- Αριθμός μηνυμάτων : 17
Founder έγραψε:Locastans minimap!
^^This^^
Γι'αυτό είναι και Νο1 game σε έσοδα/παίκτη.imperiumgraecum έγραψε:Το WoT είναι master of masters όσον αφορά την οικονομοτεχνική δομή του.
Κι ας λένε ότι δεν αισχροκερδεί, μια χαρά σε χώνει στο τρυπάκι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο
Επικοινωνία με την ομάδα LOL. ΑΝ βρεις κανέναν εντός μάχης (αφού εχει χάσει) στο τέλος, ΑΝ ξέρει να σε μιλήσει Αγγλικά, ΑΝ ξέρει πόσα hp έχει ο αντίπαλος και στην τελική όσες φορές είχα την ευχέρεια να γράψω η απάντηση ήταν κάνε αυτό ή νομίζω εκείνο. Σαν το minimap με την τελευταία θέση ΔΕΝ έχει, άκου που στο λένε κι οι υπόλοιποι και άσε το τι κάνουν στα streamming (και γιατί το κάνουν).Sanguinius έγραψε:Για το 1ο δεν χρειάζεσαι mod map awarness θες και επικοινωνία με την ομάδα,άρα δεν είναι cheat.Ούτε χρειάζεσαι το laser για να δεις αν σε κοιτούν ή όχι,γνώση των gamemechanics χρειάζεσαι για να ξέρεις πότε πρέπει να ρίξεις,ακόμα και από παίχτη που είναι αόρατος,άρα ούτε το laser είναι cheat.Για το zoom in είναι υποχρέωση σου να ξέρεις απ έξω το display των αρμάτων και να μάθεις που να ρίχνεις,μέσα από θάμνους,αφού μαθαίνεται τότε ούτε αυτό είναι cheat.Για το zoom out όπως είπα το παιχνίδι έχει βάλει μεγαλύτερο από παλίά οπότε δεν χρειάζεσαι mod για αυτό,επίσης μπορείς να ξέρεις ακριβώς που είναι το arty μόνο και μόνο ξέροντας κατά προσέγγιση,γιατί αν ξέρεις τον χάρτη καλά,ξέρεις και που θα είναι κρυμμένο,άρα ούτε αυτό είναι cheat.Όσον αφορά την κάβα μου μην ανησυχείς αφού ο garbad το έχει καταφέρει μπορώ κι εγώ,όταν θα είμαι αρκετά ικανός,μέχρι τότε δεν έχει 10ρια για μένα.Τέλος σου δίνει την επιλογή να καταστρέψεις τον εξοπλισμό,αντί να δώσεις λεφτά,είναι μια χρονοβόρα επιλογή,δεν σε εξαναγκάζει με κανέναν τρόπο να ρίξεις χρυσό,γιατί πολύ απλά δεν θα σου δώσει κανένα πλεονέκτημα,απλά θα κερδίσεις χρόνο,αυτό δεν είναι πλεονέκτημαArxiereas_ έγραψε:Sanguinius έγραψε:Αυτά δν είναι cheats ούτε κατά διάνοια.Ενας που έχει άριστη γνώση ξέρει που βρίσκεται ο κάθε αντίπαλος,οπουδήποτε στν χάρτη και αν μπορεί να αρπάξει βολές ή όχι.
Καμία απολύτως σχέση τα game mechanics με το laser ή το πού κοιτάζει αυτός που είναι πίσω από το σπίτι και που ΔΕΝ μπορείς να βλέπεις σιλουέτα. Σοβαρά σε 7κ παιχνίδια δεν το έχεις πετύχει ούτε μια φορά για να καταλάβεις τι περίπτωση είναι? Εκτός αν παίζεις τέρμα πίσω οπότε ναι θα ήταν σχεδόν αχρείαστο σ' αυτή την περίπτωση
Μιλάς σα να έχεις εσύ 30κ μάχες και εγώ 7κ. Σε πληροφορώ είναι περιπτώσεις που ΔΕΝ μπορείς να καταλάβεις από τη σιλουέτα πώς είναι στημένο ένα άρμα που το καλύπτουν θάμνοι και το παίρνεις χαμπάρι αφού χάσεις 1-2 βολές.
Αν δεν έχεις 10άρια ούτε σκοπό να αγοράσεις και να παίξεις (+ clan wars) τότε δεν έχεις ιδέα του πώς και γιατί μένεις ταπί όλη την ώρα. Αγόρασε 14 10άρια, παίζε κάθε μέρα cw να μπαίνεις μια 50άρα μέσα σε κάθε μάχη και αν σου μένουν ρέστα να ξαναγοράζεις equipment για κάθε άρμα σου χαρίζω το λογαριασμό μου. Μετά από 10-11κ μάχες είχα βάλει 1η φορά gold και ήταν για να ξηλώσω equipment. Μόνο αυτό σου λέω.
Επίσης μίλησες για ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να γνωρίζω... Επειδή στα (σχεδόν) 40 μου χρόνια δεν φιλοδοξώ να γίνω εγκυκλοπαίδεια του WoT, ούτε παίζω 1 μόνο tier για να θυμάμαι κάθε πόσο γεμίζουν τα αντίστοιχα άρματα τότε μέχρι και το recceived damage announcer για 'μένα είναι πολύτιμο.
Ναι μπορώ να παίζω χωρίς mods και το έκανα μέχρι να πάρω χαμπάρι ότι υπάρχουν. Αυτή τη μάχη όμως, που χάρη στα χρώματα χτύπησα με ένα από τα τελευταία μου βλήματα το SU και λαμπάδιασε, δεν θα την κέρδιζα.
http://www.wotreplays.eu/site/949347#steppes-arxiereas-vk_3001_p
Όλα τ' άλλα είναι φιλοσοφίες
Φιλικά
Πάνος
Αφού λοιπόν είναι φιλοσοφίες,τραβά πες τες στον garbad και στον vallachio που κάνουν και ξέρουν χωρίς mods αυτά που κάνουμε εμείς με την βοήθεια των mods.Οταν το δεις με τα ίδια σου τα μάτια θα καταλάβεις τι σημαίνει ξερω να παίζω και δεν υπάρχουν cheat,μέχρι τότε ρίχνε σε άρματα πίσω από θάμνους και εξοστρακιζε τα βλήματά σου
Κι ο QB παίζει άρματα χωρις skills στα πληρώματα, τι πάει να πει αυτό ρε αγόρι μου ότι και τα skills είναι άχρηστα?
Κάνεις σαν κάτι τύπους με 10άρια heavy που τους ρίχνεις χρυσες με t8 med και σε λένε gold noob learn to aim. Χαίρω πολύ ρε φίλε αν μπορούσα να βγω στον κώλο σου δε θα έριχνα χρυσές. Ε, ΑΝ ήμουν 20 χρονών μπορεί και να μη χρειαζόμουν ούτε τα μισά mod. Τι ΔΕΝ καταλαβαίνεις κι επιμένεις να αναφέρεις τις εξαιρέσεις σαν κανόνα?
Κάνεις σαν κάτι τύπους με 10άρια heavy που τους ρίχνεις χρυσες με t8 med και σε λένε gold noob learn to aim. Χαίρω πολύ ρε φίλε αν μπορούσα να βγω στον κώλο σου δε θα έριχνα χρυσές. Ε, ΑΝ ήμουν 20 χρονών μπορεί και να μη χρειαζόμουν ούτε τα μισά mod. Τι ΔΕΝ καταλαβαίνεις κι επιμένεις να αναφέρεις τις εξαιρέσεις σαν κανόνα?
Μην αναφέρεις τον QB όταν σου αναφέρω garbad,από morgotz και πάνω,είναι προσβολή για τον φίλο μου.2ον δεν είναι εξαιρέσεις ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ,τόσο απλό και φυσικά καλά κάνουν και σε λένε gold noob,γιατί πηγαίνεις για την εύκολη λύση να ρίξεις χρυσό,αντί να στήψεις το μυαλό σου μέχρι να βρεις τρόπο να τους βγεις από τα πλάγια ή από πίσω
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» Πίνακας Αντιστοιχισης Αρμάτων (Matchmaking)
» Μουσείο Αρμάτων
» Γκαραζ αρμάτων
» Στοιχεια Αρμάτων
» Reviews αρμάτων
» Μουσείο Αρμάτων
» Γκαραζ αρμάτων
» Στοιχεια Αρμάτων
» Reviews αρμάτων
Σελίδα 2 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung