FCM 50t Αξιζει τα λεφτα ?
+6
imperiumgraecum
Arxiereas_
gregorakis
Sanguinius
Marita89
JDeviant
10 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
FCM 50t Αξιζει τα λεφτα ?
Εχω 16.5κ μαχες και ~1200 με το Τ-34 , ως μοναδικο premium αρμα. Με τα CW και τα αρματα που θελω να παρω τα credits δεν φτανουν. το Τ-34 αν και μανουλα να σου γενναει credits ( 1500-2000 dmg και εχεις εξασφαλισει το 50αρικο για πλακα) αρχιζω να το βαριεμαι γιατι μετα τις 10κ μαχες παιζω κατα 70% Medium και αποφευγω οτιδηποτε αργο.Αναγκαστικα το παιζω ομως για τα λεφτα! Οποτε βλεποντας και τα υπολοιπα Premium νομιζω οτι το FCM θα ειναι αυτο που μου ταιριαζει , παιζοντας το σαν medium. Ειναι ετσι Η κατι δεν βλεπω σωστα.Βγαζει λεφτα ? Αξιζει τα euro ? Αν καποιος το εχει και το παιζει ως medium ας δωσει κανα tip.
Ευχαριστω
Ευχαριστω
JDeviant- Αριθμός μηνυμάτων : 69
Απ: FCM 50t Αξιζει τα λεφτα ?
Περιμενε κανενα 6μηνο,θα βγει soviet premium t8 med.Αν θελεις να κανει train γαλλικα heavies παρε το fcm
Marita89- Αριθμός μηνυμάτων : 230
αυτο ειναι που με σταματαει. εκτος του μπατσατ δεν υπαρχει περιπτωση να παρω γαλλικο heavy η οτιδηποτε γαλλικο (το foch το αφησα στο εννια και με 100κ xp) γιατι πολυ απλα δεν ειναι του στυλ μου , κ το Τ57 το εχω πουλησει γι αυτο τον λογο ... λες να βγει κατι στυλ Type ? Γιατι βλεπς streamers και καλοι παιχτες που το παιζουν σαν Med κ κανουν παπαδες
Μην το παίξεις σαν med,αν παίξεις κανονικά σαν γαλλικό heavy,τότε θα κάνεις θαύματα.Είναι πολύ ογκώδες,και εύθραυστο,με ένα hit,μπορεί να χάσεις ammo rack και driver.Παίξε προσεκτικά και προσπάθησε να βρίσκεις θέσεις για να εκμεταλλευτείς το rof
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
... κανένα prem tier 8 δεν αξίζει τα λεφτά του ... οικονομοτεχνικά πάντα και με μετρήσιμα μεγέθη, στον τομέα της ευχαρίστησης δε γνωρίζω να απαντήσω ... τα tier 5 prem tenks ήταν είναι και θα είναι το value for money του WoT ... πάντως το FCM πρέπει να βγάζει πάρα πολλά credits, δεν το έχω αλλά προκύπτει εύκολα σα συμπέρασμα αν εξετάσεις το κόστος του βλήματος, το pen που έχει και το dmg του ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
Θέλει έμπειρα χέρια γιατί άρμορ γιοκ. Οι καλοί παίκτες που βλέπω σε random το παίζουν περισσότερο σαν med ή heavy τουλάχιστον 2ης γραμμής.
+1 για τα t5 σαν crew trainners και τα tier7 σαν vfm για credits με το σκεπτικό ότι οι μάχες είναι συντομότερες απ' ό,τι στα t8 και στον ίδιο χρόνο μπορείς να βγάλεις τα ίδια χρήματα με μικρότερη αρχική επένδυση (μετρημένο σε σύγκριση panther/m10 vs t34).
Οπότε μια που έχει έκπτωση το panther/m10 αυτές τις μέρες δες το αφού σου αρέσουν τα medium.
+1 για τα t5 σαν crew trainners και τα tier7 σαν vfm για credits με το σκεπτικό ότι οι μάχες είναι συντομότερες απ' ό,τι στα t8 και στον ίδιο χρόνο μπορείς να βγάλεις τα ίδια χρήματα με μικρότερη αρχική επένδυση (μετρημένο σε σύγκριση panther/m10 vs t34).
Οπότε μια που έχει έκπτωση το panther/m10 αυτές τις μέρες δες το αφού σου αρέσουν τα medium.
Arxiereas_- Αριθμός μηνυμάτων : 197
Τις τελευταίες μέρες αναζωπυρώθηκε η επιθυμία μου να αποκτήσω το FCM, οπότε είπα να κάνω λίγα threado-βουντού
Παίζω εδώ και κάποιες μέρες με έναν Βόσνιο συμπαίκτη στην clan, εγώ τυχαίες βλακείες + is6(που με εκνευρίζει το μικρό pen του) και αυτός FCM50t. To άρμα είναι καταπληκτικό. Και ως προς το armor, έχω δει ουκ ολίγες φορές να μην τρυπιέται από το tigerI μου στο hull και να κάνει κάτι περίεργα bounce στο turret.
Αν μπορούσα να δώσω το lowe μου για το FCM, θα το έκανα
Παίζω εδώ και κάποιες μέρες με έναν Βόσνιο συμπαίκτη στην clan, εγώ τυχαίες βλακείες + is6(που με εκνευρίζει το μικρό pen του) και αυτός FCM50t. To άρμα είναι καταπληκτικό. Και ως προς το armor, έχω δει ουκ ολίγες φορές να μην τρυπιέται από το tigerI μου στο hull και να κάνει κάτι περίεργα bounce στο turret.
Αν μπορούσα να δώσω το lowe μου για το FCM, θα το έκανα
imperiumgraecum- Αριθμός μηνυμάτων : 444
Το είχα πάρει οταν πρωτοβγήκε και εκανε παπάδες, στο επόμενο update του πηδήξανε το κανόνι και το πούλησα, ειχα προλάβει να φτιάξω ενα πλήρωμα, τελευταία το εχουν ανεβάσει ξανά και σκέφτομαι να το πάρω πίσω, ειναι δύσκολο άρμα αλλά έχει πλεονέκτημα απέναντι στα άλλα.
taramas- Αριθμός μηνυμάτων : 747
Παιζω το Τ23Ε3 μετα το event (οχι οτι βγαζει ΤΟΣΑ πολλα credits αλλα μια χαρα), και το εχω ψιλο ξεχασει το θεμα. ευχαριστω imperium με ξυνει παλι το 50αρικο στην τσεπη....
... βάλε αλοιφή να μη σε ξύνει και ξέχνα το ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ,ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΩΡΑΚΙΣΗ.
dryopas- Αριθμός μηνυμάτων : 3
μοιάζει με το 50100 χωρίς γεμιστήρα. Ίδια συμπεριφορά αλλά με σαφώς καλύτερο depression. Καλό view range (400) αλλά ανύπαρκτο camo. Δεν είναι is6 να κάνεις παρέλαση σε ένα flank, αλλά δεν είναι και medium γιατί είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ.
DImis1987- Αριθμός μηνυμάτων : 23
Καλησπέρα και από εμένα.
Είναι απο τα καλύτερα Premium που μπορεί να πάρει κανείς.
Διαθέτει εξαιρετικό mobility, πολύ καλο ROF, και καλό κανόνι.
Είναι χαρτοπετσέτα, οπότε θέλει πολύ προσοχή στο που και πότε τρως βολές. Δεν είναι άρμα πρώτης γραμμής, αλλά αν το προσέξεις θα το χαρείς πολύ.
Είναι απο τα καλύτερα Premium που μπορεί να πάρει κανείς.
Διαθέτει εξαιρετικό mobility, πολύ καλο ROF, και καλό κανόνι.
Είναι χαρτοπετσέτα, οπότε θέλει πολύ προσοχή στο που και πότε τρως βολές. Δεν είναι άρμα πρώτης γραμμής, αλλά αν το προσέξεις θα το χαρείς πολύ.
galanosauros- Αριθμός μηνυμάτων : 50
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk
» ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ