Reroll...αξίζει τον κόπο;
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Reroll...αξίζει τον κόπο;
Καλησπέρα!! Νέος στο φόρουμ, όχι νέος στο wot. Έχω 19700 μάχες με μέτρια στατιστικά. 1188WN8 και 49.09WR. Βλέπεται ή ασχετοσυνη και ή αποχή από clan τις πρώτες 7-8000 μάχες πληρώνονται...Βέβαια πλέον διαθετω 6 tier 10 άρματα με εξαιρετικά πληρώματα και αρκετά premium. Είναι αλήθεια πως ζηλεύω τα καλά στατιστικά. Το τελευταίο διάστημα παίζω μέσο όρο 1800 με ανοδικές τάσεις 2000+, φυσικά υπάρχουν και καταστροφικές βραδιές με 1300-1400....ανεβαίνω καθημερινα, μετά από 30-40 μάχες, 1-2 μονάδες. Συνήθως 1. Και ερωτω. Αξίζει τον κόπο το ξανά μάνα από την αρχή ή άδικος κόπος για το τιποτα. Γνωρίζω πως οι δυνατότητες μου δεν θα είναι ποτέ για unicum... Θα ήθελα γνώμες παιδιά.
mihalis1978- Αριθμός μηνυμάτων : 3
Απ: Reroll...αξίζει τον κόπο;
mihalis1978 έγραψε:Αξίζει τον κόπο το ξανά μάνα από την αρχή;
Aπλά όχι, θα 'ταν σαν να πέταγες ~2 χρόνια προόδου στα σκουπίδια
imperiumgraecum- Αριθμός μηνυμάτων : 444
Ή οποία πρόοδος θα αναδυκνυοταν με το reroll...λυπάμαι απίστευτα τα πληρώματα μου..σεβαστή ή γνώμη φιλέ, σε ευχαριστώ!!
mihalis1978- Αριθμός μηνυμάτων : 3
εαν σκοπος σου στο παιχνιδι ειναι να βγεις να παιξεις σε σοβαρη κλαν και μπορεις να διαθεσεις χρηματα για convert και να.πιασεις ενα wn8 ανω του 2100 ας πουμε καντο.το ρεσετ.
αν τωρα θες να φτιαξεις τα στατιστικα σου απλα για να τα βλεπεις μεινε οπως εισαι.
αν τωρα θες να φτιαξεις τα στατιστικα σου απλα για να τα βλεπεις μεινε οπως εισαι.
TYRAELL75- Αριθμός μηνυμάτων : 256
Γνωμη μου κ εμενα ειναι να οτι δε αξιζει το κοπο. Πρωτον τα στατιστικα σου δε ειναι τοσο κακα..Μπορεις να τα φτιαξεις με 2κ-3κ μαχες ακομα αφου βελτιωνεσαι. Επισης πιστευω οτι κανοντας reroll χανεις το νοημα του παιχνιδιου. Αρχιζεις και παιζεις μονο για τα στατιστικα και μετα χαλιεσαι και νευριαζεις για καθε μαχη που θα χανεις οπως καθε κλασσικος reroller. Απολαυσε το παιχνιδι και παιζε τα αρματα που σαρεσουν και θα βελτιωσεις αρκετα τα στατιστικα σου
BoTheGreat- Αριθμός μηνυμάτων : 30
Παρόμοια θέματα
» Tier 8 CW.. Αξίζει τώρα πια τον κόπο;
» FCM 50t Αξιζει τα λεφτα ?
» REROLL-PANDING-WN8-MODS-CHEATS- κ.α διαφορα!!
» FCM 50t Αξιζει τα λεφτα ?
» REROLL-PANDING-WN8-MODS-CHEATS- κ.α διαφορα!!
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk
» ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
Σαβ Απρ 07, 2018 12:06 am από KronosT