Εσείς Πόσα Kolobanov's Έχετε ???
+15
cgakis
patatomhden
imortall11
kinq1
DeadlySin
37EMA
imperiumgraecum
Arxiereas_
ee3509
JohnMactavish22
Sanguinius
JDeviant
gr68
avacus
gregorakis
19 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 3
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Εσείς Πόσα Kolobanov's Έχετε ???
... με αφορμή το 2ο kolobanov's μου ( http://wotreplays.com/site/1103912#swamp-gregorakis-t49 ), σκέφτηκα να ανοίξουμε μια συζήτηση αφιερωμένη σε αυτό το epic medal που ως γνωστόν κάποιοι εδώ μέσα δεν έχουν ... υπάρχει κάτι που σας έχει μείνει στη μνήμη??? το πρώτο είναι πιο γλυκό ή μήπως όχι??? ήταν θέμα τύχης, ανικανότητας των αντιπάλων ή μήπως "κουβαλήσατε" την ομάδα στις πλάτες σας??? για να δούμε ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
Απ: Εσείς Πόσα Kolobanov's Έχετε ???
Αν έχεις κόλο μπάνοφ, πιάνει?
avacus- Αριθμός μηνυμάτων : 8
κι εγω 2 εχω.το ενα με 2τιερ to VAE TYPE B,kai to allo me to t28 4 tier.
Αυτο με το τ28 το γουσταρα πολυ,γιατι ειχε πολυ κινητικοτητα και μαχη που τελειωσε 1 δευτερο πριν ληξει.
Οπωs καταλαβαινειs ,απαξιω να παρω τετοιο μεταλειο σε τιερ απο 4 και πανω.
εδωσα υποσχεση και την κραταω
Αυτο με το τ28 το γουσταρα πολυ,γιατι ειχε πολυ κινητικοτητα και μαχη που τελειωσε 1 δευτερο πριν ληξει.
Οπωs καταλαβαινειs ,απαξιω να παρω τετοιο μεταλειο σε τιερ απο 4 και πανω.
εδωσα υποσχεση και την κραταω
gr68- Αριθμός μηνυμάτων : 170
T-34 , κερδισα απο χρονο σε αμυνα στο erleberg εναντιον 7 (σιγουρα πολυ) ξενερωμενων αντιπαλων
JDeviant- Αριθμός μηνυμάτων : 69
Δεν έχω ακόμα αλλά βλέπεις,εγώ δεν είμαι super uniucm,οπότε δικαιολογείτε (Α)
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
αν θυμάμαι καλά ήταν στην dragon ridge με το kv-1
JohnMactavish22- Αριθμός μηνυμάτων : 23
Χμμμμ... Kolofardof ε; 2 έχω, με matilda IV και με το τσίρκολο (chiri).
Το 1o ήταν περίπατος, μέχρι να φτάσω στη μέση της mountain pass είχαν χάσει όλοι, γυρνάω κόβω καπ, βρίσκω μετά τους υπόλοιπους πελάτες που καμπέρωσαν κ το παίρνουμε 2 δευτερόλεπτα πριν τελειώσει ο χρόνος.
Το 2ο είχε πλάκα, στην ελ χαλουφ (μάχη με 9αρια) πέρασα κυριλέ απέναντι άδειασα τη βάση μπαίνω καπ και κερδίζουμε με σκορ 7-14. Πιο πρόθυμη ομάδα να χάσει δεν έχω ξαναδεί σε μεγάλα tier.
Είχα πετύχει σε ραντομ έναν κατάπτυστο ντοματο-base camper με KV1S που πήρε το μετάλιο, μπαίνω στα στατιστικά του και βλέπω ότι είχε 14 (ναι, δεκατέσσερα) με αυτό το άρμα. Παίκτης του 400-500wn8 και 45% wr.
Ξενέρωσα άσχημα..
Το 1o ήταν περίπατος, μέχρι να φτάσω στη μέση της mountain pass είχαν χάσει όλοι, γυρνάω κόβω καπ, βρίσκω μετά τους υπόλοιπους πελάτες που καμπέρωσαν κ το παίρνουμε 2 δευτερόλεπτα πριν τελειώσει ο χρόνος.
Το 2ο είχε πλάκα, στην ελ χαλουφ (μάχη με 9αρια) πέρασα κυριλέ απέναντι άδειασα τη βάση μπαίνω καπ και κερδίζουμε με σκορ 7-14. Πιο πρόθυμη ομάδα να χάσει δεν έχω ξαναδεί σε μεγάλα tier.
Είχα πετύχει σε ραντομ έναν κατάπτυστο ντοματο-base camper με KV1S που πήρε το μετάλιο, μπαίνω στα στατιστικά του και βλέπω ότι είχε 14 (ναι, δεκατέσσερα) με αυτό το άρμα. Παίκτης του 400-500wn8 και 45% wr.
Ξενέρωσα άσχημα..
Arxiereas_- Αριθμός μηνυμάτων : 197
gregorakis έγραψε:σκέφτηκα να ανοίξουμε μια συζήτηση αφιερωμένη σε αυτό το epic medal που ως γνωστόν κάποιοι εδώ μέσα δεν έχουν...
Οταν γίνω κυβέρνηση, θα σε στείλω στη Μακρόνησο να βγάζεις resources για το Stronghold μου
imperiumgraecum- Αριθμός μηνυμάτων : 444
... άσε τις απειλές για εξορίες και κοίτα να ενεργοποιήσεις τα assaults γιατί μόνο έτσι σε βλέπω να βγάζεις kolobanov's ...
@ee3509 ... με Ε75 ε??? nice !!! αν εξαιρέσουμε το επικό του thracian που το πήρε με arty, το δικό σου είναι το πιο high tier που γνωρίζω ... τα δικά μου είναι ένα με 3αρι και το άλλο με το T49 ... το πρώτο δεν αξίζει τίποτα, με κάτι noobακια απέναντι, για το δεύτερο όμως είμαι περήφανος γιαυτό άλλωστε κράτησα και το replay ...
... όπως είπα το πιο epic που γνωρίζω είναι του thracian με το FV3805 !!! το πιο αστείο-κωλόφαρδο-παράξενο που γνωρίζω όμως είναι του raflas και η ιστορία έχει ως εξής: από την μία ομάδα ζουν δύο άρματα, του raflas και ενός ακόμα ... και τα δύο αυτά άρματα βρίσκονται μέσα στο cap, ενώ απέναντί τους υπάρχουν 5 εχθρικά άρματα ... το cap κοντεύει να "κλείσει" τη στιγμή που εμφανίζεται ένα εχθρικό άρμα ... ο έτερος της ομάδας του raflas ρίχνει εναντίον του εχθρού με αποτέλεσμα να "ανάψει" και να πεθάνει όταν ο εχθρός ανταπέδωσε ... ο raflas, που μέχρι τότε δεν είχε εμφανιστεί, αποτέλειωσε το oneshot εχθρικό άρμα, παρέμεινε στο cap και πήρε τη νίκη και το kolobanov's ...
@ee3509 ... με Ε75 ε??? nice !!! αν εξαιρέσουμε το επικό του thracian που το πήρε με arty, το δικό σου είναι το πιο high tier που γνωρίζω ... τα δικά μου είναι ένα με 3αρι και το άλλο με το T49 ... το πρώτο δεν αξίζει τίποτα, με κάτι noobακια απέναντι, για το δεύτερο όμως είμαι περήφανος γιαυτό άλλωστε κράτησα και το replay ...
... τ' ακούς imperium ??? τ' ακούω να λες ...Arxiereas_ έγραψε:Είχα πετύχει σε ραντομ έναν κατάπτυστο ντοματο-base camper με KV1S που πήρε το μετάλιο, μπαίνω στα στατιστικά του και βλέπω ότι είχε 14 (ναι, δεκατέσσερα) με αυτό το άρμα. Παίκτης του 400-500wn8 και 45% wr.
... όπως είπα το πιο epic που γνωρίζω είναι του thracian με το FV3805 !!! το πιο αστείο-κωλόφαρδο-παράξενο που γνωρίζω όμως είναι του raflas και η ιστορία έχει ως εξής: από την μία ομάδα ζουν δύο άρματα, του raflas και ενός ακόμα ... και τα δύο αυτά άρματα βρίσκονται μέσα στο cap, ενώ απέναντί τους υπάρχουν 5 εχθρικά άρματα ... το cap κοντεύει να "κλείσει" τη στιγμή που εμφανίζεται ένα εχθρικό άρμα ... ο έτερος της ομάδας του raflas ρίχνει εναντίον του εχθρού με αποτέλεσμα να "ανάψει" και να πεθάνει όταν ο εχθρός ανταπέδωσε ... ο raflas, που μέχρι τότε δεν είχε εμφανιστεί, αποτέλειωσε το oneshot εχθρικό άρμα, παρέμεινε στο cap και πήρε τη νίκη και το kolobanov's ...
Trollάρουμε ιμπέριο? Το χω..gregorakis έγραψε:... τ' ακούς imperium ??? τ' ακούω να λες ...Arxiereas_ έγραψε:Είχα πετύχει σε ραντομ έναν κατάπτυστο ντοματο-base camper με KV1S που πήρε το μετάλιο, μπαίνω στα στατιστικά του και βλέπω ότι είχε 14 (ναι, δεκατέσσερα) με αυτό το άρμα. Παίκτης του 400-500wn8 και 45% wr.
.
.
.
.
.
Raiseinai Heroes 2 φορές από παίκτη του 50% wr
2 den thimame me pia armata kai barieme na psaxno
37EMA- Αριθμός μηνυμάτων : 250
0, zero, nada. Δεν το θεωρω και τρομερο μεταλλιο μιας και εχω δει να το παιρνουν απο καθαρη τυχη σε assault mode αμυνομενοι αλλά σιγουρα θα το ηθελα
DeadlySin- Αριθμός μηνυμάτων : 56
αν το εχειs παρει ομωs με 7-8 κιλ,κατι λεει πωs το επαιξεs καλα στην συγκεκριμενη μαχη.
Οταν σου τυχει θα δειs(και εχειs παρει ακομα 4-5διαφορετικα μεταλεια mazi)γουσταρειs,το καμαρωνειs.
Οταν σου τυχει θα δειs(και εχειs παρει ακομα 4-5διαφορετικα μεταλεια mazi)γουσταρειs,το καμαρωνειs.
Ηταν epic μάχη με το e-75, 2518xp πείρα και ήταν και x3 εκείνη την μέρα.
Είχα μείνει μόνος απέναντι σε κάνα δυο άρτι και κάτι 8αρια, και έκαναν το λάθος να έρχονται ένας ένας σαν τις ταινίες καράτε.
Μόλις είδα οτι έχω και άλλο ένα kolobanov με το kv1s
Το τριτο δεν μετραει εε3509,οτι δηλωσεs, δηλωσεs
Το πρώτο μου το πήρα με το Ε-50, westfield, assault, μόνος εναντίον 6 τανκς που με ψάχνανε, είχα κρυφτεί στο g4, τελείωνε ο χρόνος και δεν με βρίσκανε, κάνανε και cap, στο τέλος ανέβηκα στο χωριό στο κέντρο και ρίχνω μια τυφλή βολή προς το cap απέναντι, (το cap στο assault ήτανε στο j9) και κάνω reset το cap 10 δεύτερα πριν το τέλος, ενώ ήταν στο 98%! Τελείωσα τη μάχη με 2 kill και περίπου 30% hp.
Συμπέρασμα: κολόφαρδος 100%.
Στο δεύτερο, είμουνα με το dicker max, map ruinberg. Ολοι πήγαν στην πόλη και ψόφησαν, εγώ είμουνα με 2-3 στην άλλη πλευρά, έμεινα μόνος μου εναντίον 5 κουτσουρεμένων αντιπάλων, ερχόντουσαν ένας-ένας να με βρούνε...
Συμπέρασμα: κολόφαρδος 100%.
Στο δεύτερο, είμουνα με το dicker max, map ruinberg. Ολοι πήγαν στην πόλη και ψόφησαν, εγώ είμουνα με 2-3 στην άλλη πλευρά, έμεινα μόνος μου εναντίον 5 κουτσουρεμένων αντιπάλων, ερχόντουσαν ένας-ένας να με βρούνε...
kinq1- Αριθμός μηνυμάτων : 16
èna to pira me 13 killgr68 έγραψε:αν το εχειs παρει ομωs με 7-8 κιλ,κατι λεει πωs το επαιξεs καλα στην συγκεκριμενη μαχη.
37EMA έγραψε:èna to pira me 13 kill
... έβαλες τόνο στα greeklish !!!! LMAO !!!! είσαι πολύ μπροστά ...
Έτη φωτός μπροστάgregorakis έγραψε:37EMA έγραψε:èna to pira me 13 kill
Ο ιμπέριος ποιεί τη νήσσα ή με φαίνεται??
Οι μόνες γλώσσες που χρησιμοποιούν βαρεία, πλην της ελληνικής, εξ' όσων γνωρίζω, είναι η ιταλική και η γαλλική
imperiumgraecum- Αριθμός μηνυμάτων : 444
kai na iksera pos hahahahagregorakis έγραψε:37EMA έγραψε:èna to pira me 13 kill
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Σελίδα 1 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk