Η μαμα μου θελει ψυχολογο και π..τσο :/
+6
Sanguinius
gregorakis
Gooakis
TakisGoutsis
imperiumgraecum
Quickyelder
10 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Η μαμα μου θελει ψυχολογο και π..τσο :/
Δεν μπορω να ανεβασω το replay στο mywotreplays επειδη δεν δεχεται replays με το obj907 ακομη.Ισως το καταγραψω και το ανεβασω στο youtube.
Quickyelder- Αριθμός μηνυμάτων : 11
Απ: Η μαμα μου θελει ψυχολογο και π..τσο :/
Αχαχαχαχαχαχαχα αν και δεν επιτρέπει το site βρισίες, είναι τόσο γαμάτος ο διάλογός σας
Μετά από την τελευταία ατάκα έπρεπε να του πεις "kawaiidesune"
Μετά από την τελευταία ατάκα έπρεπε να του πεις "kawaiidesune"
imperiumgraecum- Αριθμός μηνυμάτων : 444
xaxaxa.. ε_π_ι_π_ε_δ_ο
TakisGoutsis- Αριθμός μηνυμάτων : 48
Νταξ, πολύ βρισίδι πέφτει τελευταία, και επί το πλείστον φυσικά από νουμπάδες.
Πάει λοιπόν ο αρχινούμπαρος (nickname δε λέμε) κόβει βόλτες με το μπατσάτ στα ανοιχτά του fisherman bay κι επιστρέφει προς τα πίσω ήρωας με 70hp και 0 dmg. Και τι κάνει, αρχίζει να βρίζει εσένα που δε rushαρες μαζί του λολ, ε και σου ρίχνει και μια όταν γέμισε...
Ήταν το πρώτο μου teamkill μετά από 32k μάχες.
Ελπίζω τουλάχιστον οι clans (o συγκεκριμένος δεν είναι σε κάποια αυτή τη στιγμή) να περάσουν κάποια στιγμή στους παίχτες ότι ΔΕΝ "γαμάνε και δέρνουνε" - εκτός αν όντως μπαίνουν στο random και σείεται η 3D γης του wot, που και πάλι η μετριοφροσύνη κι η ηρεμία είναι καλό πράγμα.
Πάει λοιπόν ο αρχινούμπαρος (nickname δε λέμε) κόβει βόλτες με το μπατσάτ στα ανοιχτά του fisherman bay κι επιστρέφει προς τα πίσω ήρωας με 70hp και 0 dmg. Και τι κάνει, αρχίζει να βρίζει εσένα που δε rushαρες μαζί του λολ, ε και σου ρίχνει και μια όταν γέμισε...
Ελπίζω τουλάχιστον οι clans (o συγκεκριμένος δεν είναι σε κάποια αυτή τη στιγμή) να περάσουν κάποια στιγμή στους παίχτες ότι ΔΕΝ "γαμάνε και δέρνουνε" - εκτός αν όντως μπαίνουν στο random και σείεται η 3D γης του wot, που και πάλι η μετριοφροσύνη κι η ηρεμία είναι καλό πράγμα.
Gooakis- Αριθμός μηνυμάτων : 120
... για όλες τις μαμάδες με παρόμοια θέματα υπάρχει λύση ...
... αυτή βέβαια είναι η λούμπεν εκδοχή ... αν γουστάρουμε γκλαμουριά τότε πάμε σε ακριβές λύσεις ...
... αυτή βέβαια είναι η λούμπεν εκδοχή ... αν γουστάρουμε γκλαμουριά τότε πάμε σε ακριβές λύσεις ...
gregorakis- Αριθμός μηνυμάτων : 841
Αν ο τύπος έιναι sub εδω θα ήθελα να μου εξηγήσει πως ακριβως ξεπλενει ένα αιδοίο
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
U0XAX0UAX0UA0AXUAU0XAUX0 θεόςimperiumgraecum έγραψε:Mε υποδόριο μασάζ
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 968
μπηκε στην real- ο τυποςGooakis έγραψε:Νταξ, πολύ βρισίδι πέφτει τελευταία, και επί το πλείστον φυσικά από νουμπάδες.
DB9V122000- Αριθμός μηνυμάτων : 1
Οι REAL- είναι το μόνο ελληνικό clan το οποίο μου στέλνει σταθερά invitation κάθε φορά που φεύγω ή με kickαρουν από άλλο ελληνικό clan. Μα τόσα μέσα έξω , δεν καταλαβαίνουν ;
RNGD- Αριθμός μηνυμάτων : 392
istories kathimerinis wot trellas.kai oi ksenoi to xoun ayto mi krazoume mono tous dikous mas. Rotaw ena Maus proxtes stin el haluf pou kathise sti vasi me 3000 hp, what on earth do you wait there? kai mou apantaei ''to f**k your mom''. o typos emeine 1 me 7 kai prolave na parei 1 shot.me 1350 wn8 den itan bot.
blsbill- Αριθμός μηνυμάτων : 129
ελα ελα κανε κατι οταν μπορεις, πρεπει να το δουμε πρεπει να εχει φασηQuickyelder έγραψε:δεν μπορω να ανεβασω το replay στο mywotreplays επειδη δεν δεχεται replays με το obj907 ακομη.Ισως το καταγραψω και το ανεβασω στο youtube.
καλα εκει θα το εκαιγε τον εγκεφαλο και θα ηθελε αλλαγη λαδιωνimperiumgraecum έγραψε:Μετά από την τελευταία ατάκα έπρεπε να του πεις "kawaiidesune"
πιστευω θα ειχε γινει μπλε και θα το ευχαριστηθηκες??? οχι να εφαγες ΒΑΝGooakis έγραψε:Νταξ, πολύ βρισίδι πέφτει τελευταία, και επί το πλείστον φυσικά από νουμπάδες.
falakros- Αριθμός μηνυμάτων : 108
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Σαβ Νοε 03, 2018 2:01 am από WaffenAbteilung
» AΛΛΑΓΉ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Κυρ Σεπ 23, 2018 3:14 am από WaffenAbteilung
» ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Σαβ Σεπ 08, 2018 12:18 pm από KronosT
» ESL Greece WoT
Τετ Απρ 25, 2018 10:41 am από konstantinoslk
» ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ