Ένας κουφός θέλει να....
+2
TYRAELL75
RNGD
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Ένας κουφός θέλει να....
παίξει WoT...Με βάση το υλικό που έχουμε στην ομάδα που είμαι, δεν είναι κακός παίχτης.
Μέχρι τώρα, όποτε παίζει, τον στέλνω πακέτο με τα βαριά άρματα, αφού εκεί συνήθως είναι πιο αργός ο ρυθμός και κάνει ότι και τα άλλα βαριά.
Για CW βάζω κάποιον να του γράφει τι πρόκειται να κάνουμε+map tactic και εν γένει είναι οκ..
Η ερώτηση είναι η εξής: γνωρίζει κανείς, κάποιο plug in ή οποιαδήποτε άλλη πατέντα ώστε ή φωνή να γίνεται κείμενο στα αγγλικά;
Με τέτοια θέματα btw δεν τρολαρω ποτέ και παρακαλώ αν έχετε κάτι χρήσιμο να πείτε θα με βοηθήσει ...
Μέχρι τώρα, όποτε παίζει, τον στέλνω πακέτο με τα βαριά άρματα, αφού εκεί συνήθως είναι πιο αργός ο ρυθμός και κάνει ότι και τα άλλα βαριά.
Για CW βάζω κάποιον να του γράφει τι πρόκειται να κάνουμε+map tactic και εν γένει είναι οκ..
Η ερώτηση είναι η εξής: γνωρίζει κανείς, κάποιο plug in ή οποιαδήποτε άλλη πατέντα ώστε ή φωνή να γίνεται κείμενο στα αγγλικά;
Με τέτοια θέματα btw δεν τρολαρω ποτέ και παρακαλώ αν έχετε κάτι χρήσιμο να πείτε θα με βοηθήσει ...
RNGD- Αριθμός μηνυμάτων : 392
Απ: Ένας κουφός θέλει να....
να κανεις την φωνη κειμενο και να στο βαζει μεσα στο chat του game δεν γινετε πρεπει εσυ να το κανεις επικοληση και δεν ξερω κατα ποσο θα αναγνωριζει τετοιο προγραμα ακριβως αυτα που λες.
Εχω την εντυπωση ομως οτι υπαρχει mod που σαφηνει να πειραξεις το radial menu(help,defend the base .attack κτλπ) και να γραψεις οτι θελεις εκει οποτε ισως να σου ειναι πιο ευκολο να αλλαξεις αυτες τις ειδοποιησεις σε βασικες εντολες που θελεις να βλεπει ο παιχτης.
Θα μπορουσες ακομα να βαλεις μερικες εντολες σε macro και να τις σπαμαρεις στο battle chat.
ειμαι σε διακοπες αυτη την στιγμη οταν γυρισω εαν δεν εχεις βρει ακομα ακρη θα το ψαξω.
Εχω την εντυπωση ομως οτι υπαρχει mod που σαφηνει να πειραξεις το radial menu(help,defend the base .attack κτλπ) και να γραψεις οτι θελεις εκει οποτε ισως να σου ειναι πιο ευκολο να αλλαξεις αυτες τις ειδοποιησεις σε βασικες εντολες που θελεις να βλεπει ο παιχτης.
Θα μπορουσες ακομα να βαλεις μερικες εντολες σε macro και να τις σπαμαρεις στο battle chat.
ειμαι σε διακοπες αυτη την στιγμη οταν γυρισω εαν δεν εχεις βρει ακομα ακρη θα το ψαξω.
TYRAELL75- Αριθμός μηνυμάτων : 256
Ένας "κουφός" είναι στην πόρταααααααααααααα...Ωπα!Για τσέκαρε εδώ μήπως και σε βοηθήσει μέλλοντα συμπαίκτη..@RNGD έγραψε:παίξει WoT...Με βάση το υλικό που έχουμε στην ομάδα που είμαι, δεν είναι κακός παίχτης.
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/184767-099-radial-menu-v257-099ut-announcer-gen-2/
http://worldof-tanks.com/tag/radial-menu/
https://www.youtube.com/watch?v=RmTOfHICn0k
εδώ το αρχείο: http://www.wot-top.ru/soft/Radial-menu-editor.html
babis2015- Αριθμός μηνυμάτων : 511
Το βραδακι Μητσο περνα απο το ts να κατσω να σε κανω ενα radial μενου στο μπαμ μπαμ!Τα radial editor δεν ξερω κατα ποσο δουλευουν!Ειναι για παλιοτερες εκδοσεις και δεν δουλευουν στα νεα patch του παιχνιδιου!
Οσο αναφορα το wot tactik μπορεις μεσα στον χαρτη να γραφεις οτι θελεις για να εξηγεις τι πρεπει να κανει ο καθενας!
Οσο αναφορα το wot tactik μπορεις μεσα στον χαρτη να γραφεις οτι θελεις για να εξηγεις τι πρεπει να κανει ο καθενας!
Dennis20vt- Αριθμός μηνυμάτων : 155
Η φάση είναι ότι δεν είναι κακός παίχτης... παίζει μια χαρούλα για το επίπεδο μας και κυρίως τον βάζω πακέτο με κάποιον άλλο να είναι ζευγάρι. Αν η μάχη είναι στρωτή είναι μια χαρά. Άμα γίνει κώλος με πολλές περιστροφές καταλήγει σε backscout χεχ.
Θα μου πεις γιατί τον κρατάς; Απλά θεωρώ αδιανόητο για την ομάδα που είμαι να διώχνεις κάποιον για τέτοιο λόγο. Δεν είμαστε δα και pro...
Ευχαριστώ για τη βοήθεια..θα δω όλα αυτά που λέτε από μεθαύριο που θα είμαι πίσω πάλι
Υ.Γ: Διονύση στα CW δεν έχει θέμα που κάνουμε map tactic και τέτοια, στην εξέλιξη χάνεται και είναι φυσιολογικό, αναγκαστικά τον έχω με βαριά άρματα πάντα. Είναι πιο εύκολο εκεί να παίζει αποτελεσματικά
Θα μου πεις γιατί τον κρατάς; Απλά θεωρώ αδιανόητο για την ομάδα που είμαι να διώχνεις κάποιον για τέτοιο λόγο. Δεν είμαστε δα και pro...
Ευχαριστώ για τη βοήθεια..θα δω όλα αυτά που λέτε από μεθαύριο που θα είμαι πίσω πάλι
Υ.Γ: Διονύση στα CW δεν έχει θέμα που κάνουμε map tactic και τέτοια, στην εξέλιξη χάνεται και είναι φυσιολογικό, αναγκαστικά τον έχω με βαριά άρματα πάντα. Είναι πιο εύκολο εκεί να παίζει αποτελεσματικά
RNGD- Αριθμός μηνυμάτων : 392
Ε ναι με μονο με ht μπορεις να τον κρατας μαζι με αλλους!!Με lt θα παιζεις ensk και αυτος θα παει cliff
Dennis20vt- Αριθμός μηνυμάτων : 155
Kapak ston pato sou neoellina xipnisane kai ta toubla kai ginane kai forum trol
37EMA- Αριθμός μηνυμάτων : 250
Παρόμοια θέματα
» Η μαμα μου θελει ψυχολογο και π..τσο :/
» Su-100.Ένας εξαιρετικός κυνηγός.
» ΕΝΑΣ ΛΥΚΟΣ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ..
» PzKfw 38(t).Ένας Τσέχος στην Βέρμαχτ.
» Su-100.Ένας εξαιρετικός κυνηγός.
» ΕΝΑΣ ΛΥΚΟΣ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ..
» PzKfw 38(t).Ένας Τσέχος στην Βέρμαχτ.